Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet30

Grzesznico Magdaleno! Gdzie Tyyyyyyyyyyyyyyyy?

Polecane posty

Kobieto :) Klimat się tylko mocno ocieplił , a w niektórych przypadkach poważnie zanieczyścił ...minie :)

Gość jestem luzny luzny tak
to nie Ty sie ludzisz Magdaleno, Ty dalas sobie wmowic cos czego nigdy w Tobie nie bylo i tyle :D

prosze nie przesądzac o upadku topiku.to tylko chwilowe zasłabniecie, szybko minie, ani sie obejrzymy a kto sobie nie da tak świetnie rady jak intrygujaca grzesznica magdalena

Gość jestem luzny luzny tak........
moze nie dalas ale sprawialas pozory :) tak czy siak dobrze, ze jestes w super formie, ale mam pytanie, jak to jest, ze komus tak sie chce Cie potepiac i robic te wszystkie rzeczy, tak dlugo i systematycznie, jaka motywacja? ps podszywacz :) papapa

Gość kobieta32.
bede was czytac choc juz nie moge , dam wam szanse i wazyc bede kto zwycieza :)

a nie lepiej przerwac walke ? gburowatosc brzydka wada, coz ale, nie zmienimy tego, jak pisalas, a mimo tego uwazam ze to bez sensu chciec kogos niszczyc dla zasady :) kazdy popelnia bledy ale powinien sie na nich uczyc :)

Tylko kto z kim walczy (według Ciebie), bo zależy jak Ty to odbierasz... Ja nie walczę, ja jestem w \"pokoju\" , który lubię i nie atakuję innych :D a tylko odpowiadam na pewne kwestie-acz spokojnie i zgodnie z normami etycznymi ;) -tak myślę... :D

zapewne ktos kto lubi gre w wojne :) Ja absolutnie nie interesuje sie walka, jestem pacyfistka, ale zgadza sie Magdaleno, trzeba umiec sie bronic I ja tez nie bede uzywac wulgaryzmow na forum nawet jesli ktos takie rzucac bedzie pod moim adresem :) trzymaj sie :)

jak zwykle miernoty z kompleksami wylewaja swoje frustracje... jak to łatwo obrzucać kogoś błotem zupełnie anonimowo... wam sie wydaje ze fakt, ze to robicie anonimowo nie swiadczy o was? jesteście/jesteś cham/chamy... styl fekalny jak powiedziała miła Trenty a jeśli jesteście facetami to MI zwyczajnie zazdrościcie faktu ze lubią mnie miłe i śliczne panie, a one mnie lubią bo sie ZNAJĄ na miłych facetach wy zera absolutne i czują to nawet przez net... a topik przetrwa bo ja BOSS tak chcę a za te teksty do Trenty i Magdaleny to bym ci dał w łeb nawet jesli miałbym później spędzić 3 miesiące w szpitalu... przepraszam was dziewczynay za te miernoty... :)

Facet zamierzasz postępować w myśl zasady - głupszemu należy ustąpić ...w tym wypadku miejsca na topiku ...?...

w zadnym wypadku!!! topik jest dobry i fajny i potrzebny i nie oddamy go! do boju!

tak też jestem anonimowy i nie wykorzystuje tego do bezkarnych pokazów chamstwa jak ty widzisz różnicę? bo jaśniej już sie nie da...

Gość kobieta32.
Facet mmmmmmmmm;) prosze, agresywna demonsracja prawdy brawo ;) poczytam ale wciaz tu nie trybi :) teskno mi za wariacjami płaci i nonszalancją ekskluzyna Magdaleny :)

zaraz zatrybi... Magdaleno! Twego czaru nigdy dość! Twej dumy zadziornej mi mało! ach gdzie jesteś? ;) apel do Lubego prosze sie tu pojawiać to podnosi temperaturkę topiku...

wiwat wszystkim bywalcom !!! zdaje mi sie czy magdaleny grzesznej nie widac facet30-w miare mozliwosci staram sie bywac ja tylko czas pozwala hej halo magdaleno gdzie sie podziewasz ja widze tu ze i kobietki na poziomie zagladaja :D az milo

wielka szkoda :((( chyba topik sie nie skonczyl.no przynajmniej ja w to wierze.a gdzie mile panie?magdalena z cala pewnoscia nie dala sie wykurzyc przez wczorajsze-i nie tylko chyba-niegrzecznie wypowiedzi,nie sadze zeby dala odboj pozdrawiam wszystkich i trzymajcie topik

Gość zuzia 1977
fajny topik był kiedyś :( ciekawa byłam dalszych losów faceta30 i magdaleny ale wiedzę że się porobiło nie w tą stronę co trzeba:( da sie odczuć że i kiedy to nieprawdziwa grzesznica magdalena sie odzywa,dochodzi do głosu.Przykre :( bo grzesznica była błyskotliwa,trochę smuto bez niej.Precz z kserokopiarkami!! :((((((((( żal

Gość Women30
Dzieńdobry :) Przeczytałam ten topik od początku i rzeczywiście da sie odczuć ,kiedy ta prawdziwa Grzesznica Magdalena wypowiada sie, a kiedy ten ktoś kto naśladuje ją. Ale wiecie nie mogę zrozumieć róznicy w niku, bo wygladaja tak samo, więc gdzie haczyk? Prosze o odpowiedź , bo mnie to ciekawi :)

Gość zuzia 1977
magdalena chyba sie już nie pojawi :(

Gość zuzia 1977
do Women30 jak przeczytałaś dokładnie topik to nie powinnas miec problemu z rozszyfrowaniem tego haka w niku.W *magdalena jest I-falszywa, a l-prawdziiwa,radze czytac uwazniej ;)

Gość zuzia 1977
WOMEN 30 TU nie chodzi tylko o stopke ;) coś mi sie zdaje ze ty tym ksero jestes :)

Gość zuzia 1977
nie nazwalabym tego gaworzeniem grzesznico odezwij sie!!!!!! fecet30 odezwijcie sie nie rezygnujcie

Troche szkoda.kiepski chyba menager jednak z faceta.ja jednak ciagle licze ze glowni zainteresowani (bardziej licze na plec piekn) sie jeszcze odezwa.A wszelkie oszolomy poszli WON!!!!!! ech... :(

juz sie wymądrza! Luby jeden! :) jestem ale też pracować muszę... a KSERO może kserować bo sobie \"l\" (el) małe na wielkie \"i\" wymieniło... to minie bo sie znudzi ksero głupie, nie teraz to za rok... ja mam czas... i tak sie je wyksuje... pozdrawiam wszystkich sympatycznych :)

hejaszka wszystkim :) staram się usmiechac, chociaz widze ze grzesznej magdalenki dalej ni widu ni slychu :( . wielka szkoda,ale facet30 sie pojawil , graba kolego no i trenty jest.to dobrze. a te niesmaczki-pederastki won dalej czekam :(