Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwi*zdka

niski wzrost co robic??

Polecane posty

Gość McKinzie
Ewelina Anna - nie pojmuję, co Ty piszesz. Moja dziewczyna ma dokładnie tyle samo wzrostu, co Ty, a wszyscy ją lubią, nikt jej nie wyśmiewa i podoba się wielu chłopakom. Może po prostu ktoś dokucza Ci z innego powodu, niż wzrost? Bo to niepojęte, że dziewczynie ktoś by ubliżał z powodu wzrostu, chłopacy bardzo lubią drobne dziewczynki!

Ewelina Anna ja jestem jeszcze niższa od Ciebie......... A tak na marginesie, to Ewelina Anna to są Twoje dwa imiona???? Bo ja też mam Ewelina Anna.. hehe... i trzecie Wiktoria

Gość Ewelina Anna
Tak to moje dwa imiona, na trzecie mam Emilia, choć miałam brać Wiktoria ;) Ogólnie jeśli chodzi o moją figurę to wzrost nie jest jedynym defektem, moja figura jest figurą spasionego dziecka, więc nie jest tak fajnie. Może i jestem płytka, ale wygląd przeszkadza mi we wszystkim, ponieważ na dodatek jestem nieśmiała, więc jednym słowem dupnie. Bywa....i tak.

Gość Dudziu
Ewelino Anno... musisz siebie zaakceptować i tyle... myslisz że mi jest łatwo? za rok 18 latek skończe a wyglądam na 12...poza tym moja dziewczyna ma 152 cm wzrostu i każdy sie za nia ogląda^^ i nie narzeka... weź sie w garść i nie marnuj swoich najlepszych lat życia siedząc w domu głaskając kotka i słuchając muzyki - nikt nie jest ideałem. Jak dla mnie to może mała rewolucja by sie przydała dla Ciebie...np. zmiana fryzurki? Kupno nowych ciuszków... pojedź na wycieczke ze znajomymi - rób cos kreatywnego bo tak to Ci życie ucieka!!! Stań pzred lustrem i powiedz sobie głośno - Jestem fajną dziewczyną! Dasz rade - więcej wiary^^

Gość a ja mam tyle
Ja mam 152, a mój facet 180 i ludzie tak się dziwnie na nas patrzą, jak idziemy razem. To przykre.

Gość mati1994gts
Niedawno skończyłem 14 lat i mam 150 cm waże niecałe 40 wzrostu uwielbiam sport w moim wieku mają 160 - 180 cm wzrostu , jestem mało rozwinięty moi rodzice są wysocy lecz mój tata dojrzewał tak samo wciąż mówi mi ze juz niedługo zaczne rosnąć lecz ja nie moge w to uwierzyc chcialbym juz miec dziewczyne lecz kto by chciał byc z takim karłem rozm buta mam 40 kiedy czytałem podniosły mnie te słowa - w wieku nastoletnim rzeczywiscie wygląd ma duze znaczenie,często sie ludzie wyśmiewają z innych ale z czasem dorastają!

Gość Sspinkaer
Małe jest piękne !!!! Z dużym to nawet nie ma co robić tylko klassic !! xD Pozdrawiam wszystkie małe kobiety

Gość magdax95
nie wiem co robić ja mam 14 lat i 155 cm :( Wyglądam jakbym miała z 10 lat //buu

Gość Dudziu
magdax95...kurde ja w Twoim wieku miałem 151 cm... zresztą to dobrze że wyglądasz młodoXD ja tez nie jestem wysoki i wygladam nie jak na 17 tylko 12:P nie pzrejmuj sie tym tak^^

Magda Dudziu ma rację... z resztą masz dopiero 14 lat więc pewnie jeszcze urośniesz.. chociaż to zależy.... Ja już nie urosnę ale jestem starsza... mam 16 lat i 1.50 wzrostu a może jakiś 1 cm mniej..,...

Gość małaZałamana
157cm drogie panie TRAGEDIA do tego noga nr35 i grube uda i mozna sie zdołować. przykład za nie całe 2 tyg idę na wesele nie mam butów i jeśli nie dostne to z mojej zabawy nici.pozadrościć ,załamka

Gość małaZałamana
przeczytajcie 150 ja mam 20 lat i 147 to sie nazywa problem.15 latki nażekające na swóje 160-165 chcecie sie zamienić? wy macie szanse być wyższe ja już nie

Ja już też nie... w końcu mówią to lekarze i wiedzą co mówią a ja mam numer buta 34.. i co na to powiecie??? i w październiku też mam wesele i nie mam butów do sukienki... i do 34 damskie są za duże... trochę..

Gość judi148
A ja mam 21 lat 148 cm wzrostu i nr buta tez 33 albo 34 i co ja mam zrobic? Buty to zwykle chodze w adidasach nawet na obcasie nie moge ubrac bo wszystkie sa za duze. Szlam na studniowke znalazlam buty nr34 sa troszke za duze ale jak trzeba to je zakladam chociaz niewygodnie wtedy. Zawsze chcialam byc chociaz z 5 cm wyzsza ale juz teraz wiem ze to sie nie zmieni. Tez sie nieraz ludzie ze mnie wysmiewali ale mam duzo znajomych i im moj wzrost nie przeszkadza. Szkoda tylko ze chlopacy nie zwracaja na mnie uwagi. Do tego wszystkiego jestem strasznie niesmiala...

Gość jUras
napewno nie jeden niski koles sie za toba oglada,tylko trzeba poszukac.

Gość _Maryś
Ja mam 20 lat i 158 cm wzrostu :) dawniej bardzo mi to przeszkadzało, ale z czasem inni udowodnili mi, że jednak 'małe jest piękne' ^^

Gość gaaga
jak masz problem to idz do mamy a nie na forum.

Gość Syl-vw-ia***
Witam.. ja mam 19 lat.. majac lat 18 mialam 161cm... teraz mam 19 tak jak juz pisalam i wzrost skoczyl do 167.. czyli jest czansa ze sie urosnie:)

Gość yH....... 171
hEJ.. mAM 13 LAT I 171 CM ......... JAK WASZYM ZDANIEM TO JEST DOBRY WZROST CZY RACZEJ NIE? MOJA MAM JEST TROCHE NIZSZA ODEMNIE ALE TATA ZATO BARDZO WYSOKI SIOSTRA MA 15 LAT I 173 CM.... jUZ SAMA NIE WIEM ;[ CO ROBIC HEEELPPP

Gość malinkataka
najlepiej radze Ci nie wychodz z domu bo to wstyd z takim wzrostem sie pokazywac.Mysle ze dobrze Ci doradzilam 3maj sie hehe

Gość The truth
Dobra mam wene więc cosiek napisze... prawde rzecz jasna - jestem niski - 17 lat, 155cm, stopa 36 rozmiar... i wiecie co? 1. niski ma w zyciu przerąbane! 2.brak ubrań w sklepach - a jak sa to dziecinne a nie młodzieżowe, butów na mój rozmiar nie ma - a jak sa to na rzepy dziecinne, nie mówiąc o spodniach że muszę zawsze skracać 2. co rusz niski jest wyśmiewany i wyszydzany - oczywiście mam do siebie dystans ale no bez przesady... 3. w rozmowach nas niskich sie nie słucha... nasze zdanie sie liczy - ale jak coś ktos potrzebuje bo jak w takiej swobodnej rozmowie to można powiedzieć coś śmiesznego - nikt sie nie śmieje a wystarczy że wysoki powie debilna rzecz i brechta wszyscy;/ 4. sprawy sercowe - nie wiem jak u dziewczyn ale u mnie to jest tak - " jesteś fajny, przystojny także ale troszkę za niski" - a prawie każda laska deklaruje że wygląd nie ma znaczenia tylko wnętrze a tu widać że wzrost sie liczy najbardziej!!! potem kasa a na końcu wnętrze;/ żal.pl Taka jest prawda... mamy przerąbane - czy to chłopaki czy dziewczyny - ale jedno wam napisze - nie popełniajcie dlatego samobójst wa lub nie popadajcie w dołka - nosz kurde tylko raz żyjemy i trza sie bawić - hehe... a może kiedyś staniemy sie np. właścicielami zakładu jakiegoś i wtedy Ci którzy nas teraz wyśmiewają będą u nas pracowali? wtedy my z nich poszydzimy^^ myślicie pewnie że to chamstwo - tak... to prawda. Chamstwo można zwalczyć chamstwem lun inteligencją - a ja proponuje te 2 rzeczy połączyć. trzymajcie sie niscy! i tak wygramy aa... mnie dobija jak ktoś pisze - " mam 13 lat i 180cm wzrostu - to mało - help!!" kurna czy to mało 180cm??? opanujcie się troszkę - ja mam mało a nie tacy ludzie!

Gość maleńka148
No musze sie zgodzic z przed mowca mnie tez wkurza jak ktos pisze ze ma 180cm i mowi ze to malo. I zgadzam sie tez co do calej reszty niscy maja przerabane, ale to sie zawsze tez moze odwrocic na nasza korzysc o tym tez nie mozemy zapomniec

Gość The truth
dzięki maleńka148... jestem prawdą i ją opisałem....to są moje spostrzeżenia z własnego doświadczenia i nie tylko, z resztą przede wszystkim chodziło mi o to aby pokazać innym jak my niscy mamy przechlapane. Wiem ile jestem wart - jestem fajny, mozna ze mna pogadac o wszystkim i o niczym, zabawić się, powygłupiać no ale najgorsze jest to, że jak jest rok szkolny to wszyscy znaja mój nr. GG i komórki i jak sie nazywam - potrzebują pomocy w lekcjach itp, a teraz... jest lato i nikt nie napisze - " słuchaj jest impra, wpadniesz?" lub żeby z kims na miasto wyskoczyć i to boli - niby lubia a sie odwracają. Jestem dusza towarzystwa, nie obgaduje nikogo, wszyscy mnie w szkole znają, mówią - ale fajny koleś a takto jak przychodzi co do czego to lipa!!! Ale to sie zmieni...ha^ damy rade niscy^^

Gość malenka148
Skad ja to znam the true

Gość malenka148
Skad ja to znam the truth

Gość The truth
zapewne z życia to znasz malenka148