Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwi*zdka

niski wzrost co robic??

Polecane posty

Gość balass88
Ej mam pytanko....mam 175 moze to nie az tak mało ale ja mam zamiar grac w siate wiec troszke musze podroasnąc...zdrowo sie odzywiam ,uprawiam sport na okrągło....ale martwi mnie to ze mam niskich rodzic.ów...czy moge wyrosnąc mimo ze mam niskich rodziców...??

Gość jak niscy oni sa
? nikt nie wie czy urosniesz, stwierdzic to moze tylko lekarz po odpowiednich badaniach

Gość Sabinosss
ja mam 170cm i nie uważam, że jak ktoś ma 160cm to "jest gorszy" czasem nawet wolałabym być niższa, żeby mogla sobie nosić szpilki,a skoro moje znajome są ok. z 5cm niższe to głupio bym się czuła w takich butach. a pozatym jeśli masz 16 lat, to pewnie jeszcze urośniesz!

Gość Mr.Criminal
Hmm tak tu czytam i powiem wam tak mam 22 lata i 193 cm wzrostu od podstawówki palę od w gimnazjum wciągałem spida już nie wciągam :P ale za to od 17 roku życia intensywnie pije imprezując i urosłem nie licho więc dam wam rade drogie dzieci dużo piwa pić palić z paczkę dziennie i od czasu do czasu coś niuchnąć i będzie dobrze xD pozdrawiam i życzę wysokich lotów :P mi pomogło to i wam pomoże :D

Gość Mr.Criminal
A no i zaznaczę tutaj że przez ten mój cały intensywny melanż jakim było picie ćpanie i palenie od 14 roku życia urosłem od gdzieś od 165 do 193 tak i zawsze dużo jeść coś tłustego przed imprezką żeby wódka nie z poniewierała przygotować sobie soczek pomidorowy i piciu na kaca i będziecie rosnąć jak jak talala a jak to nie pomoże po kilku latach to dam wam namiary i załatwię wam drożdze z Czarnobyla :D

Gość McKinzie
Mc Criminal odpuść sobie, żałosny cymbale -_-

Gość Mr.Criminal
Żałosny to ty jesteś jak i ten temat nie urośniecie to nie urośniecie to fajnie nie ma się co wieszać takie myślenie zakrawa na śmieszność bhahahahahah mam kumpla który jest niski ma z ze 168 cm i ma ksywę karzeł najwyżej będziecie robić loda na stojąco bhahahaha

Gość męszczyzna
Ja mam 189 cm wzrostu i bardzo podobają mi się dziewczyny o wzroście 150-165 uważam że są bardzo atrakcyjne i pociągające ,tak więc dziewczyny głowa do góry bo jednym podobają si wysokie innym niskie.

Gość wredna_zołza
Co to jest 'męszczyzna' ??? Bo jestem bardzo ciekawa :P

Gość McKinzie
Czy w historii tego forum trafił się kiedyś większy kretyn, niż ten Mc Criminal? Toż to jakiś noob, pewnie rodzice mu kupili kompa na 14 urodziny i nie nauczył się jeszcze, do czego służy Net -_-

Gość McKinzie
Sorry, nie Mc Criminal tylko Mr. Criminal (zresztą, co za różnica, skoro to śmieć) -_-

Gość Do Mr.Criminal
loda to ty se mozesz robic dla swojej starej fagasie.Ja jestem niski,ale moge sie załozyc ze te twoje smieszne 193 to nic,pewnie jestes chudym leszczem.A tak wogóle jak bym cie spotkał to bym ci tak wpier$$lił ze bys drogi powrotnej do domu nieznalazł.Przyjedz tylko do Kętrzyna to zobaczymy czy jestes taki mocny w gębie.

Gość Malutka95
A ja mam 12 lat (rocznikwo 13) i mam 144cm wzrostu ale jestem drobna i chuda... no i tańczę. NIE PRZEJMUJĘ SIĘ!!! :D

Gość sam jurz nie wiem
Bóg był także wojownikiem który utopił wszystkich złych ludzi i ocalił tylko mojrzesza (złoty środek bądzmy dobrzy dla ludzi dobrych a zli dla złych) wyśmiewając się z niedoskonałości innych i nie chodzi tylko o wzrost, doprowadzamy ich do choroby (depresji) tak wygląda polska rzeczywistość, jest coraz gorzej, o cierpieniach psychicznych sie nie mówi

Gość madix
Powiem tak. Kieruję tę wiadomość do nastolatków, które mają problemy ze wzrostem. mam 15 lat. Jakieś pół roku temu byłam na bilansie gimnazjalisty (? no dobra, nie wiem jak to się dokładnie nazywa). Moja mama spytała się, czy dałoby się coś zrobić z moim wzrostem (145 cm). Lekarz powiedział że na pewno nie, żeby nie mieć nadziei bo w moim wypadku "dojrzewanie płciowe jest niemal całkowicie ukończone" (miesiączkę miałam już w wieku 12 lat, figura praktycznie ukształtowana), że dałoby się coś wcześniej zrobić, a teraz to już nie. TO NIEPRAWDA!!! Od tamtego czasu staram się nie zarywać nocy i biorę tran w kapsułkach (może to głupie, ale jak rozmawiałam z najwyższą dziewczyną w mojej klasie to okazało się, że ona jak była mała to codziennie w przedszkolu tran piła ;] ) Urosłam już chyba jakieś 5 cm, ale najważniejsze jest to ZE ROSNE! Nie dajcie sobie wmówić, że nie macie szansy urosnąć. Szansa jest zawsze ;], no do 25 roku życia na pewno ;].

Gość ewassss
a gdzie można kupić tran?? ja też jestem bardzo niska

Gość pewnie w apece
z tego co wiem to kiedys wszystkie dzieci obowiązkowo piły tran, zapytaj rodziców. a ja jakos nie widze na ulicah samych wielkoludów. tato (165cm)opowiadał mi jak ich męczyli tym tranem. nie czarujmy sie. na swiecie zawsze byli, sa i beda ludzie niscy sredni i wysocy i zaden tran tu nie pomoze

Gość Kajka89
Uwierz mi naprawdę nie masz sie czym martwić! Ja mam 175 i chciałabym być niższa chociaż o 5 cm. Wysocy mężczyźni są cudni, ale kobiety raczej nie, chyba że planują być modelkam,i ale z tym wiąże się posiadanie i innych cechy fizycznych. Uważam że twój wzrost jest idealny, zawsze możesz pozwolić sobie na buty na wysokim obcasie, co przyznasz jest bardzo kobiece, małe kobitki mają większe powodzenie u mężczyzn, którzy, jak zauważyłam, są coraz niżsi!!!! Ja tak na dobre zaczęłam rosnąć w wieku 15 lat i do 17 roku życia urosłam prawie 12 cm, ale to zależy od genetyki. Ja przez bardzo długi czas miałam kompleksy z powodu mojego wzrostu, ale dzięki mojemu chłopakowi, który ma troszkę więcej jak 2m moje moje samopoczucie sie poprawiło.

Gość Wiolcia1310

Gość Wiolcia1310
Ja mam 154 cm i jestem w dodtaku szczupla wszytskie dziewczyny z mojej kalsy moja po 170 i wiecej.mam 15 lat?czy jescze urosne i ile?

Gość kaska12
Ja mam prawie 16 lat i 151:(((( dałabym dużo chociaż żeby mieć 153-4

Gość kaska12
Też byłam u lekarza, ale powiedział, że ze wzrostem nie da się już nic zrobić:( ja mam nadzieję, że urosnę w każdym razie jestem chuda i mam duży niedobór cukru( więc może jeslui go trochę uzupełnię to coś urosnę) tak mówiły pielęgniarki przynajmniej. Więc niskim osobom też polecam badania krwi, cukru itp. a co do mniesiączki. dziewczyna podobno rośnie 7 cm od pierwszej. ja tyle jeszcze nie urosłam więc może wszystko się zdażyć:)

Gość JawoR36
siemka. Ja tez jestem niski ;/. 14 latek i 150cm i wez teraz madry znajdz dziewczyne... ;/ Ludzie mowia mi ze rosne... ciuchy sie kurcza a ja wogole tego nie zauwazylem. przez to 99,9% nawed uwagi na mnie nie zwraca xD a przy tym przez to jestem nie smialy i nie umiem tego zmienic ;/ Pozdro dla \"miniaturek czlowieka\"

Gość Landrinnna
No, ale czemu ty się dziwisz chłopcze??? Jesteś bardzo malutki. Radziłabym wybrać się do lekarza od hormonów.

Gość niziutki
No wiec tak do tego niesmialego 14latka ja sam mam 13lat i jestem najnirzszy w calej klasie mam 144 cm wzrostu i nie przejmuje sie tym jedyne co mnie martwi to to ze jestem taki malutki a mam wielkie stopy a i jeszcxze 1 nie badz niesmialy wobec dziewczyc poniewarz co to ma do rzeczy ?? nic !!! ja jestem maly i pelno dziewczyn sie za mna ugania pozdro dla wszystkich malutkich :P

Gość niziutki
A i jeszcze 1 denerwuje mnie to ze jak jestem taki maly to kazduy do mnie kozaczy to cholernie denerwuje :( :( :(

Gość JawoR36
Wiem wiem... ale ja jakos tam mam. Ja tam nie wspominam ile tam sie ugania :PP. Nie raz uslyszalem "male jest piekne" ale jak mialem to zrozumiec? hehe... mozliwe ze tak jest xD

Gość rozias
ja mam 16 lat i 151:((( jest to moim największym komplesksem. Teraz tylko modlę się żeby urosnoć z 3-4c. Moje największe marzenie. Ale jest szansa. Byłam na badaniach i okazało się, że mogę zaspaść w śpiączkę, bo mam zbyt niski cukier. Mówią, że pewnie przez to nie rosnne. Poza tym przez rok byłam anorektyczką i zmarnowałam sobie przez to zdrowię. Może wtedy bym urosła. A zaczęło się niewinnie najpierw przestałam jeśc mięso, ale później poleciało dalej. Ale może jeśli uzupełnie cukier jeszcze urosnę??

Gość Do niziutkiego
Jeśli chłopak w twoim wieku jest niski, a ma duże stopy to prawdopodobnie jeszcze sporo urośnie i za pare lat będzie miał wzrost proporcjonalny do rozmiaru stóp. :) Życzę ci żebyś urosnął, bo co to za facet, taki mały? :)

Gość JawoR36
A ja mowie ze ja jestem niski... kur*** 16 lat i 151cm WoW... ja tez mialem jakies problemy zdrowotne, ale dziekuje Bogu ze nie az tak to wplynelo na moj wzrost xD