Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwi*zdka

niski wzrost co robic??

Polecane posty

Gość ziomek117
mam pytanie do wszystkich niskich dziewczyn od 150 do 162,czy podobają się Wam chłopacy wzrostu 162,164? bo wszystkie dziewczyny jakie znam lecą tylko na tych wysokich, no i na tych srednich od 170.Ja mam 164 i chodzę do technikum,już staciłem wiarę ,że urosnę do 170.Proszę o odpowiedzi.Z góry dzięki.Michał.

jak juz mowilam mam 150cm a moj chlopak 167/168cm. pamietaj ze mezczyzna to nie tylko wzrost. jesli chodzi o wyglad u faceta najwieksza uwage zwracam na twarz, proporcje i dłuie włosy ;)

Gość ewassss
Mam 15 lat i tylko 150 cm wzrostu .Chciałabym trochę urosnąć ale co mogę zrobić ?? Błagam o pomoc i wsparcie .

Gość ewassss
Błagam o pomoc!!!!

Gość malutka0815
ja patrze na charakteri ładną buźke u chłopaka a to ze smaa jestem malutka to chłopak by mi tkai nieprzeszkadzal:)

Gość Qaramonte
A co ja mam powiedziec mam 15 lat i tylko 152cm .u dziewczyny to spoko wyglada a le u mnie u faceta to szok!! zadnej fajnej dziewczyny nie mozna znalesc bo nawet nie spojrza na mnie . Moze ktos mi pomoze??

Gość aż się uśmiechnęłam
wiecie z chęcią bym wam oddała pare cm ;) szkoda,że to niemożliwe ;)

Gość malenkaolenka
ja mam 156 :) a moj facet 198 i jest uroczo. I nie obchodzi mnie ze ktos moze uwaza ze wygladamy razem komicznie... To jego problem. A nam razem jest cudownie :)

Gość Javel
Witam was wszystkich. Mam takie pytanko. Trenuję wyczynowo od kilku lat rzut oszczepem. Co rok rosnę kilka cm 12lat - 160cm 13lat - 164cm 14lat - 170cm 15 lat - 178cm 16 lat - 184cm 17 lat - 188cm 18 lat - 193cm 19 lat - 196cm Jak myślicie? urosnę jeszcze troche? dam rade dociągnąć do 200cm?? bardzo chcę mieć 2m. Moi rodzice mają 168 i 170cm a sis tez 170cm. Jak coś to piszcie do mnie na emaila bubelek7@op.pl. pozdrawiam

Gość kompleeeeekssss
Mam kompleks wzrostu mam 174 i to mnie boli ;/ Co o tym sadzicie ?

Gość zanetta
Dziewczyno czy nie przesadzasz! Ludzie chorują na nieuleczalne choroby, a ty martwisz się bo nie masz wzrostu modelki. Ja mam 176 i nie noszę butów na obcasach gdyż byłabym wyższa od swojego męża. Wzrost nie jest rzeczą najważniejszą, podziękuj Bogu za zdrowie i kup sobie buty na 10-centymetrowym obcasie. Pozdrawiam.

Gość mmmalutka
Wszyscy piszą o tym jak ważna jest akceptacja samego siebie...tak, to prawda,ale jak tego dokonać, skoro otoczenie, środowisko wcale ci tego nie ułatwia, wręcz przeciwnie?Mam 17 lat, nie rosnę od 13.roku życia, 157cm wzrostu i zszargane nerwy...od ładnych paru lat powinnam chodzić do psychologa z powodu docinków innych osób na temat mojego wzrostu, co zaczęło się już w podstawówce...całkowicie straciłam wiarę w siebie, żaden facet nie porafił mnie przekonać, bym nie przejmowała się tym tak, rzucając \"małe jest piekne\" czy innymi pustymi, oklepanymi frazesami...niskie dziewczyny, jeśli dorastałyście wśród normalnych ludzi, którzy nie krzywdzili Was dlatego, że jesteście trochę inne-macie wielkie szczęście...

Gość niewielka
niskie jest piekne :) sama jestem niska i nie przeszkadza mi to, wydaje mi sie, ze male, drobne kobiety podobaja sie mezczyzna. Jesli chce sie podwyzszyc po prostu zakladam buty na obcasie :) na jesienne chlody mam botki, dokladnie takie jak te http://www.sklep.dlaurody.pl/product_info.php?cPath=1&products_id=88 Maja wysoki obcas i wygla sie w nich bardzo kobieco!

Gość ewasssss
A co ja mam powiedzieć mam tylko 150 cm .Mam bardzo małą stope wogóle jestem malutko .Jest mi z tym bardzo ciężko. Może wiecie jak mi pomóc jeśli tak napiszcie będe wdzięczna ! ( mam 15,5 lat)

Gość buka
Ja mam 162cm wzr i za 3 miesiące 16 lat :D. W sumie to zawsze byłam taka średnia. Jak miałam 12 lat to miałam gdzieś 154cm, dostałam okres i urosłam 6 cm. czyli miałam 13lat jak dobiłam do 160cm :D. Teraz rosnę 1cm na rok, no i mam 162cm wzr i wiecie co?? Mi to pasuje :D. Jestem taką średnią kruszynką i mam w miarę długie nogi (78cm :)) Pomyślcie sobie o tych wysokich dziewczynach - nie mogą nosić eleganckich butów na obcasie (tfu, mogą, ale wtedy wyglądają komicznie ^^) bo górują nad tłumem, trudno im kupić np. bluzki bądź spodnie ze względu na wygłużone proporcje, a o butach to już nie wspomnę. Mam kilka kumpelek naprawdę wysokich, które z jednej strony pośmiewają się i mówią, że jestem ,,kurduplem", a z drógiej strony zazdrość ja zżera kiedy podchodzi do mnie przystojny chłopak i na nie nawet nie spojrzy :D. No bo chłopakom pewnie też głupio, kiedy dziewczyny przewyższają ich wzrostem, co nie?? :] Lepiej być maleństwem :D. Dobiję do 165 i tyle będzie ok :D.

Gość altmanpl
Nie martwcie się. Nawet jeżeli jesteście niskie, nic nie przeszkadza wam mieć wyższego od siebie chłopaka. Ja mam problem bo mam około 155-156 cm wzrostu i 20 lat, a kobiety - nawet te bardzo niskie - chcą mieć wysokich facetów. Mówi się tylko ciągle, że nie liczy się wygląd, tylko charakter, inteligencja itp. Ciekawe tylko dlaczego wszyscy średnio inteligentni i napakowani faceci nie mają ze znalezieniem partnerki problemów, a ci co nie chodzą na imprezy i tanie wino - już tak. Nie twierdzę, że nie działa to także w drugą stronę, znam też takie przykłady. Pozdrowienia dla wszystkich z ambicjami :)

Gość mistic
ii tam nie przejmuj sie:) ja też mam 16 lat i chyba 165 cm. Zaraz kto to powiedzia?.... hmmm nie ważne ale pamietaj " Małe jest piekne" :D

Gość ja mysle tak..
głupie pytanie:p "co robic jak ma sie niski wzrost?" siedziec w domu i nie pokazywac sie nikomu hehe;d zartuje;] nic nie mozna zrobic;d taka/i jestes i musisz sie z tym pogodzic;d ja mam 165cm i wcale nie uwazam ze to malo:PP

Gość altmanpl
Widzę, że ludzie nie rozumieją o co tak naprawdę chodzi. Bo nie chodzi o wzrost sam w sobie, tylko o to jak ludzie niscy czują się wśród innych. A wszystkich wysokich mogę zapewnić - nie zawsze spotykamy się z akceptacją. To powoduje, że zaczynasz czuć się "gorszy" od innych. To jest powód dla którego dziewczyny zakładają takie tematy. Czują się samotne i szukają pomocy. Internet zdaje im się dobrym do tego miejscem, wydaje im się, że tu znajdą akceptację. Niestety, 90% internetu jest zaludnione niewyżytymi i nieczułymi na problemy innych nastolatkami pokroju janka(patrz pst wyżej). Chwila szczerej i miłej rozmowy może dać takim dziewczynom bardzo dużo. Wystarczy im udowodnić, że są wartościowe, zawsze się znajdzie ktoś kto ją zaakceptuje taką jaką jest. Bo nie wzrost jest najważniejszy. Rozpisałem się trochę ;) Jak się ze mną nie zgadzacie(a może ktoś się zgadza?) zażalenia słać na mail'a: altmanpl@gmail.com

Gość Dryblas co kocha maleństwa
Wiecie co, ta wasza obsesja na punkcie wzrostu to horror- KOBIETA MUSI BYC MAŁA aby wyzwolić w facecie instynkt opieki... bo czy jest coś piękniejszego od maleństwa w twoich ramionach? A ramach potwierdzenia swojej tezy, napisze tylko tyle że mam 194cm a moja słodycz... 155cm :-D

Gość Dryblasko po oc
się podajesz za faceta... pewnie jesteś kurduplicą co się dowartościować musi :-D

Gość nutuś
ja mam 12 lat i 154 wzrostu i waze 38 kg czy ja jeszcze urosne i czy na moj wiek to normalne?

Gość michael6969
hm.., no z punktu widzenia faceta, to moje 162cm to nie zawiele i już na bank nie urosnę. Ale to na prawdę nie o to chodzi. Bo tak jak ktoś napisał, to zdrowie jest najważniejsze. A do mnie przychodzą kumple po 180cm i pytają się co ja takiego robię, że tyle mam koleżanek i włąściwie 80% żeńskeigo towarzystwa. Więc na prawdę niski wzrost może byż wielką zaletą!!! Czasami z koleżankami jesteśmy gdzieś na mieście i wpadamy do Smyka, czy 5,10,15 i śmiejemy się, że i tu znajdę dla siebie ubranko! Mi to zupełnie nie przeszkadza. A ostatnia moje dziewczyna, z którą byłem 4,5 roku ma 174cm wzrostu. 12cm wyższa ode mnie! I 4,5 roku non-stop razem.może było 20 dni w tym okresie, kiedy się nie widzieliśmy. A jeśli ktoś wam mówi, że jesteście za niscy, to najwyraźniej tego kogoś rozwój fizyczny przewyższył ten ważniejszy, umysłowy. I wtedy możecie zasadzić mu kopa - i tak was nie złapie po tem, bo małe nie tylko jest piękne, ale i zwinne! Pozdrawiam wszystkich niskich - Michael.

Gość Martuss160
Ehh.. Ja tez mam 15.. prawie 16 lat [ zaledwie dwa miesiace jeszcze ] i 160 cm.. To jest straszne.. W podstawowce bylam najwyzsza, a teraz..?! teraz jestem najmniejsza w klasie ;/ Czasem mi to nie przeszkadza.. bo jak sie mowi: male jest piekne.. ale stoje teraz przed wielkim dylematem.. Chcialabym wyslac swoje zgloszenie na konkurs: 'zostań twarza Bravo' i zastanawiam sie czy w ogole probowac.. ;( z moim wzrostem moge sobie jedynie.. ahh..

Gość Nataluka
hehehe JA MAM 162 AK WCZESNIEJ PISAŁAM eeeeee nie jestem taka niska serio czesto sa duzo nizsze odemnie dziewczyny mam 14 lat aaaaaaaa i moj chłopak ma 185 :P jakoś nie zwracam uwagi na wzrost

Gość baia99
ja mam nieco inny problem niz wy: moja mama ma 195 cm, tata 208cm a ja juz dobiłem do 207 i nadal rosne

Gość Patrysia**
tez macie problem!!! ja ma cholerny,,mam 157 cm...i mam 15 lat...jest to dla mnie obciach bo0 moje kolezanki sa wyzsze a ja przy nich czuje sie jak karakan jakis,,,chce byc wyższa ale n9e wiem co robic doradzcie cosik....ja juz sama nie wiem co robic...czaekam na pozyteczna propozycje...z gory dziex:*:*:*:**

Gość Velsharoon
ehh ja tam jestem chłopak 17 letni i mam 167 cm wzrostu.. jakos trzeba z tym zyc :P

Gość kawalero
Aja mam 24 lata i jeszcze nie mam dziewczyny,bo mam skromne 163cm,Dlaczego dziewczyny te niskie lubią wysokich mężczyzn.a tak wogóle Wesołych Świąt wszystkim.