Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwi*zdka

niski wzrost co robic??

Polecane posty

a moj ojciec ma 163cm a mama 155cm. Ale on jest bardzo interesującym człowiekiem. Moze po prostu czegos Ci brakuje? bo nie sądzę zeby to bylo przez wzrost

Gość Sławek 234
Ile ma wzrostu Bohdan Smoleń???

Gość carolitha
Ja mam 157 cm i w lutym skończe 14 lat. Na początku ( to znaczy w 0,1 i 2 klasie byłam jedną z najwyższych w klasie) . Moi rodzice też nie są najwyższi mama ma 165, a tata 167, mój dziadek był wysoki, ale tata odziedziczył wzrost po swojej mamie, która ma mniej jakies 150 cm wzrostu, czasem myśle, że chciałabym być wyższa, ale niski wzrost też ma swoje plusy..

a ja mam 164.. i 16 lat.. no za niecały miesiąc 17 bedzie..:/ i co urosnę?? moj ojciec ma ok.. 185 a mama heh juz ja przerosłam..:| wielka lippppa:(

Ja zawsze byłam niska. Bardzo mi miło kiedy koledzy mówią, że male jest piękne, ale denerwuje mnie gdy robią głupkowate aluzje, ze jestem za niska żeby z nimi tańczyć albo coś takiego. A dla tych którzy są z powodu wzrostu wyśmiewani mam najlepszą radę. JEśLI W SZKOLE SIę Z WAS SMIEJA, NASTEPNEGO DNIA I PRZEZ RESZTE ZYCIA WEJDZIE DO SZKOLY Z USMIECHEM OD UCHA DO UCHA NA TWARZY, GLOWA DO GORY,A TYCH KTORZY Z WAS SIE SMIEJA OLEJCIE :} ja tak robie, i pomaga ;) A POWIEDZCIE MI, CZY Z NIżSZą DZIEWCZYNą NIE MOżNA FAJNIE TAńCZYć ? MAłE JEST PIęKNE i DUżE JEST PIęKNE, !

Gość NAv
ja mam 180cmm mimo to uważam że jestem nadal niski ponieważ sredni wzrost ówczesnej młodzieży to 184 cmm i chciałbym podskoczyć te 4 cmm ciekawe czy sie uda wiem jedno ćwiczcie kręgosłup bo warto dużo dają ćwiczenia rozciągające

Gość Nataluka
eeee no kurde chłopka 180 to fajny ale wiecej to nie po co to juz taki wielkolud

Gość Princes_9
Mam 12 lat a mierzę 1.43 chciałabym przynajmnie 1,50 sama niewiem co mam zrobić

Gość martiiiiiiiiiiiiiii
ja mam 158 i 19 lat tez chcialabym byc wyzsza ale nic nie da sie zrobic wiec zyje :P moj chlopak uwaza ze male - piekne :)

Gość Sliski
A co ja mam powiedzieć mam prawie 15 lat a wzrostu mam tylko 154 cm i co wgieło :D

Gość Sliski
a i wogółe jestem facetem a to juz jest wiekszy problem :D 154 i 15 lat LOL mam nadzieje że urosne nawet mamy jeszcze nieprzerosłem a mama ma 160 a tata 174

Gość Brian
Primo NAv , nie wiem z jakiego drzewa sie urwałeś ale musiało być wysokie przez co mocno uderzyłeś o ziemie..184cm to nie jest średni wzrost! A 180cm to wzrost o którym niektórzy marzą.Secundo, http://bi.gazeta.pl/im/6/1326/m1326946.jpg to nie jest żaden średni wzrost tylko siatka centylowa o ile wiesz co to. A tak do rzeczy to na prawdę nie wiem czemu dziewczyny się załamują mając ponad 160 cm..A co mają powiedzieć takie których wzrost nie przekracza 150? Ja nie jestem ani za wysoki ani za niski, mam 188(i 20 lat,może jeszcze urosnę choć mam nadzieje że nie..) ale jakoś nie wyśmiewam się z innych i wiem jak okropnie mogą się czuć z powodu zbyt małego lub dużego wzrostu. Każdy chce być akceptowany(szczególnie w nastoletnim wieku) i nie wyróżniać się z tłumu na sposób negatywny, który prowokuje prawienie docinków czy żartów. To że dziewczyny głownie niskie lubią wysokich facetów jest normalne,tacy faceci w ich oczach mogą zapewnić bezpieczeństwo i uwierzcie że niskie dziewczyny też się podobają wysokim facetom.I jako chłopak nie musisz mieć 185jak model żeby zainteresować płeć przeciwną.Wiem że kontakty męsko damskie nie są najważniejszym problemem związanym z waszym wzrostem a raczej docinki,żarty itd ze strony otoczenia i to głównie nastoletniego.Powiem jedno,jeżeli kogoś bawi lub przeszkadza czyjś wzrost to jest po prostu głupi.Nie myślcie o takich ludziach,pamiętajcie że są ludzie życzliwi i tolerancyjni jak wielu na tym forum i jak już było wcześniej napisane,na ludzi patrzy się sercem .Mam nadzieje że pozytywna energia z tej dłuuugiej wypowiedzi pomoże wam.Peace

Gość na siatce centylowej
wiadac sredni wzrost. jest to centyl 50

Gość party_1990
mam 17 lat i 164cm chcialam miec wiecej ale chyba nic z tego nie bedzie:P uwazam jednak ze to jest sredni wzrost a nie niski:)

Gość uFiuuFiufiuuu
Kochana;] Nie ma się czym przejmować:) Ja mam 160cm wzrostu i 17 lat i mimo iż jestem prawie najniższa z klasy w niczym ani mnie ani moim znajomym ani tymbardziej mojemu chlopakowi w niczym to nie przeszkadza:) W klasie jak by co mam oparcie, gdyż chłopcy zawsze się mna "opiekują" i dbają by mi się nic nie stałoxPP hehe Wiem wiem mając tyle lat co Ty ludzie w Twoim wieku bardzo zwracają uwagę na wzrost- to normalne. Lecz w pozniejszym wieku wzrost staje się mniej wazny- WIEM CO MOWIE:* Nie martw się kochana;* Buziaki;*

Gość Gregoryxxx
Dużo dziewczyn żali się że są niskie i nie mogą znależć chłopaka.A jak znajdują to oczywiście jest on wysoki .Pomyślcie że jest też sporo niskich chłopaków.I mnie to śmieszy,bo zazwyczaj niscy mają wyzsze laski od siebie.Mało która niska dziewczyna ma chłopaka koło swojego wzrostu.Akurat ja na taką nie trafiłem.A tak wogóle mam 18 lat i 164 wzrostu, i jeszcze nigdy nie miałem dziewczyny.Więc pomyślcie ,mówie do niskich dziewczyn,czemu nie podobaja się wam niscy chłopacy.

Gość Tony
uFiuuFiufiuuu \"Wiem wiem mając tyle lat co Ty\"..piszesz jakbyś była od party_1990 dużo starsza a napisałaś że masz 17 tak jak ona.....ciekawe....Gregoryxxx,to nie jest tak jak Ci się wydaje że wszystkie wysokie dziewczyny bezsprzecznie wolą niższych od siebie..Jeżeli dziewczyna jest na prawde wysoka to przecież nie od razu znajdzie wższego od niej faceta i może nie wiesz ale wzrost nie jest najważniejszą rzeczą.I czemu się dziwisz że dziewczyny wolą wyższych od siebie??Czuje się przy nich bezpieczniejsze.No i często duży wzrost u faceta po prostu jest bardziej atrakcyjny dla dziewczyn.Ale to nie jest tak że koniecznie facet musi mieć 180 czy 190.Zazwyczaj to inne rzeczy składają się na to że ktoś dla kogoś jest atrakcyjny czy interesujący.Ja mam 187 a jak dotąd dziewczyny które najbardziej mi się podobały mają 150 z kawałkiem a moja obecna dziewczyna ma 150.Trzeba znaleźć to coś w drugiej osobie i w Tobie ktoś też to w końcu znajdzie

Gość niciole
a ja w lutym skonczę 13 lat i mam 159,7 wzrostu xD miesiączkuję od ponad roku... Moja mama ma 157 cm, a tata 173 cm wzrostu.. Ile ja moge mieć? I czy w ogóle urosnę? :(

Gość LoLZz
Ej ja szczerze mowiąc myślę, że to ściema z tym, że czlowiek rośnie do 22 roku życia, bo przeciez w wieku 17 lat chlopacy chyba by musieli miec 160cm wzrostu jezeli do 22 roku zycia sie rosnie. albo jezeli komus jest dane 177 jakiemus chlopakowi a rosnie sie do 22roku zycia to w wiku 17lat musial by miec 150^^ mi sie wydaje ze rosnie sie tak do 17-18 roku zycia!! moim zdaniem od 160-172 dla kobiety to dobry wzrost ale to rzecz gustu, a dla chlopaka to od 182.... w wyz ;P ludzie 163 to super wzrost a jezli chcesz miec 165 to rob zwisy na drazku!! to napewno urosniesz jakies 5 cm podobno michael jordan urusl jakies 20 pare cm od tego^^ pzdr! Don't Worry be happy! ;*

ja mam 17 lat, 177cm wzrostu iiiii chcialabym byc chociaz o 4cm nizsza! tez nie moge ubrac obcasow [chyba ze ide gdzies z tatą ktory ma 198cm :D] nie znosze swojego wzrostu, ale za to moge sie pochwalic dluuuugimi nogami :D

Ja mam prawie 16 lat, około 152 i 42 kg. Chciałabym mieć chociaż 160 :( wszyscy mówią, że jestem malutka i wogóle.. Czasami jest mi przykro z tego powodu :( No, ale mimo wszystko mam bardzo duże powodzenie... jednak niekiedy spotykam się z nie miłymi komentarzami typu.. \"jesteś śliczna, ale troszkę za mała\". Mam chłopaka i bardzo się Kochamy, ale jest rok młodszy i ponad głowę wyzszy. To co będzie za pare lat?? :((((

Gość Yanto0
No ciekawie, bo ja mam 156 wzrostu, 14 lat (rocznikowo 15) i ważę 40 kilo. W gimnazjum nie spotkałam się z chłopakami, którzy lubią u dziewczyn niski wzrost. Dodam jeszcze, że u mnie w klasie najniższy wzrost to ok.166 cm, najwyższy: 178 cm. Idąc przez szkolny korytarz z którąś z koleżanek wyglądam komicznie...

Gość koks1234
Yanto0-czemu myślisz że chłopacy nie lubią niskie dziewczyny.Przeciez są tez niscy chłopacy.

Gość Maaaalusiaaaa
Ja mam prawei 19 lat i mam 150 cm .. mam dosc..chcialabym cos z tym zrobic ale wiem ze chyba juz tak zostanie.. ehh :( pozdrawiam

Gość liketodonothing
ja też jestem niska mam 158 cm, a mam lat 25, więc nie liczę na to, że jeszcze urosnę! Przez kilka lat źle się z tym czułam, ale jakiś czas temu pogodziłam się z moim wzrostem. Jeśli dbacie o figurę i ładnie się ubieracie, to wzrost nie ma znaczenia :) A małe jest piękne! Mój sposób na podwyższenie - ładne szpilki! Kobiece, dodają kilka centymetrów i jest super :) Polecam obcasy! moje ulubione są mniej więcej takie http://www.sklep.dlaurody.pl/product_info.php?cPath=1&products_id=86&osCsid=0195734efae227a8a451be903ff23830

Gość POTRZEBUJE POMOCY Kasia
:( cześć wszystkim. A co ja mam powiedzieć... mam 15.5 lata (z rocznika 16) mam 149cm... ważę ok.46kg na prawdę jestem niska. Denerwuje mnie najbardziej to jak mi niektórzy docinają "...czego Ty jesteś taka mała..." i takie tam teksty. Co mam zrobić,abym jeszcze trochę urosła????????? Mam brata,który jest 2 lata młodszy ode mnie,a najgorsze jest w tym,że jest wyższy ode mnie. POMOCY

Gość POTRZEBUJE POMOCY Kasia
Czy ja jeszcze urosnę????