Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 bankowiec ...

Praca w Banku

Polecane posty

a ja szukam i szukam i za przeproszeniem dupa :( w czerwcu sko艅czy艂am studia, w trakcie studi贸w by艂am kier. dobrze znanego sklepu z ciuchami, ostatnie p贸艂 roku pracowa艂am jako manager dzia艂u w jednym z wi臋kszych sklep贸w i chcia艂abym zacz膮膰 robi膰 co艣 innego zwi膮zanego z finansami, tylko 偶e wsz臋dzie chc膮 do艣wiadczenia w pracy w banku :( z艂o偶y艂am mn贸stwo cv i cisza... a mi zale偶y na takiej pracy, nie boje sie, wiem 偶e sobie poradz臋 i chce si臋 uczy膰 czego艣 nowego no i gdzie mam niby zdoby膰 do cholery to do艣wiadczenie jak bez niego nigdzie mnie nie chc膮???? r臋c臋 opadaj膮 normalnie :(:(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 a probowalas w doradztwie
finansowym?? wydaje mi sie, ze tam latwiej dosta膰 prac臋 ,a chyba przyjemniejsza i lepiej platna niz w banku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hieheheehheh
doradztwo to g贸wno na dzia艂alno艣膰i - strasznie mi przyjemne....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fifiorek83

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agata_81
witam! w przysz艂ym tygodniu mam rozmowe w sprawie pracy na stanowisko doradca analityk klienta korporacyjnego w Banku 艢l膮skim, no i mam pytanie: jakie pytania mog膮 pa艣膰 no i przede wszystkim jak膮 sume poda膰 co do wynagrodzenia? zaznaczam ze nie mam do艣wiadczenia w pracy w banku i jest to oddzia艂 banku w ma艂ym mie艣cie. dzi臋kuje z g贸ry za odpowied偶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dajana85
Witam wszystkich! Czy jest tu ktos kto pracowal w PKO BP??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pazeuszek
Witam wszystkich by艂em dzisiaj na rozmowie w millennium na asystenta obs艂ugii klienta...krzykn膮艂em 1800-2000 netto chyba nie zadzwoni膮?:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 noxxxman
bardzo dobrze 偶e tyle krzykn膮艂e艣 , trzeba si臋 ceni膰 a nie dawa膰 wykorzystywa膰. Ja ju偶 by艂em w dw贸ch bankach na rozmowie i wsz臋dzie to samo , wyzysk jeszcze raz wyzysk. Obecnie pracuj臋 w nieruchomo艣ciach i dostaj臋 marne 1600 brutto po 2 fakultetach i podyplomowych w drodze - 艣miech na sali dlatego rozgl膮dam si臋 za inn膮 robot膮 mi臋dzy innymi w bankach. Dzi艣 by艂em na rozmowie w Invest Banku na stanowisko menad偶era sprzeda偶y - czyli wciskanie kredyt贸w firmom. Zawo艂a艂em na wst臋pie 2000 netto to torch臋 babce mina zrzed艂a. Powiedzia艂a mi 偶e podstawa to 1200 brutto !!!! hahahaha kur... a 艣miech na sali oczywi艣cie plus prowizje od sprzeda偶y kredyt贸w i um贸w obwarowane niebotycznymi planami sprzeda偶owymi. Poza tym pyta艂a o to jakbym poradzi艂 sobie z klientem kt贸ry nie chce z nimi mie膰 nic wsp贸lnego na wst臋pie - swoj膮 drog膮 debilne no bo co mam zmusza膰 kogo艣 na si艂臋 ! Poza tym te偶 debilnie pyta艂a o to jak zareagowa艂bym na wy艣rubowane plany - ku..wa p臋k艂bym z rado艣ci ! Po prostu szukaj膮 w bardzo du偶ej cz臋艣膰i jeleni kt贸rzy b臋d膮 im nagania膰 siano.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Guder
a czego si臋 spodziewasz? 偶e za siedzenia na kierowniczym sto艂ku i nic nie robienie b臋dziesz dostawa膰 2000 na 艂apke?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TONIO
W banowo艣ci pracowa艂em ponad 17 lat (z dobr膮 pensj膮 odchodzi艂em). Sprzeda偶 nie by艂a z艂a ale dochodzi艂a dwa lata temu do granic absurdu aby robi膰 wynik by Bank m贸g艂 startowa膰 w rankingach, kt贸re s膮 organizowane co roku. 2 lata temu otrzyma艂em propozycj臋 pracy w zupe艂nie innej bran偶y, skorzysta艂em. Na wynagrodzenie obecnie nie narzekam. Brakuje mi w obecnej pracy kultury Obs艂ugi Klienta z Banku, atmosfera w Banku by艂a bardzo dobra, w Firmie obecnej jest z艂a, to bardzo m臋czy. Jestem przera偶ony jak czytam jakie Banki obecnie proponuj膮 zarobki. Mo偶e by艂em starym Pracownikim i dlatego dwa lata temu zarabia艂em porz膮dn膮 Kas臋? Sprzedawa艂em produkty dla Klient贸w Indywidulanych, czyli karty itp. Co roku m贸j podatek kszta艂towa艂 si臋 w II progu podatkowym. Z tego wynika, 偶e Bankowcy, kt贸rzy chc膮 pracowa膰 dla Klienta Indywidulanego, s膮 tak samo cenieni obecnie jak Ludzie pracuj膮cy w ka偶dej innej Firmie. Presti偶 bankowca tak by艂o kiedy艣, obecnie przy takich wynagrodzeniach szybko si臋 zmieni. W mojej Firmie, Kierowca zarabia 2.500 netto. Osoba pracuj膮ca w biurze (nie ma sprzeda偶y ani kasy) 1.500 netto. Osoba pracuj膮ca w Kasie (tylko kasa) ma na r臋k臋 1.900 netto. Przedstawiciel (auto, kom贸rka, laptop) zarabia 3.000 -3.500 netto. To nie s膮 zawrotne zarobki ale do bankowo艣ci i wymaga艅 w Bankach, niez艂e.

Udost臋pnij ten post

witam! kto mo偶ny aby pom贸c dostac prace na Podlasiu w banku? wysy艂a艂am aplikacje do wielu bank贸w ale na razie cisza a mi zalezy

Udost臋pnij ten post

ponwiam pytanie, ile zarabia opiekun klienta w invest-banku? przeszlam 1 etap, a nie wiem, jakie sa tam zarobki...troche dziwne, wydaje mi sie, ze mnie zaskocza;)w ogole to drugi etap polega na pojsciu do wybranego przeze mnie oddzialu i zlozeniu wszyskich dyplomow, swiadect pracy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to zalezy w jakim miescie
mi w wakacje zaproponowali 1200 brutto

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maje
kretka........je艣li w Invest Ci臋 czym zaskocz膮 to in minus. Ja chc臋 stamt膮d uciec jak najszybciej tylko o prac臋 inn膮 wci膮偶 trudno i w banku nie chc臋 ju偶 szuka膰 pracy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lu_netkaaaaaaaa
TONIO gdzie taka fajna firma jak Twoja, jaikie wojweodztwo?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nono on
w banku na kasie, przeciez to ogromna odpowiedzialnosc, ryzyko napadu, a w przypadku pomylki....... za 1200zl????? smiech, smiech i jeszcze raz smiech Niech ktos mi wyjasni dlaczego w polsce nie moze byc chociaz podobnie jak w innych krajach europy zachodniej..... ktos tam pisal na forum, ze z polski wyjezdzaja tylko ci co sobie nie radza w zyciu, dla mnie chyba odwrotnie! bo ktos kto zarabia tutaj duzo na zachodzie moze zarobic iles tam razy to "duzo" w polsce ktos kto nie ma szczescia i jest przecietnym obywatelem to zwykle zero przeznaczone do reprodukcji........masakra

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agata_81
czy kto艣 tu jest z ING Bank 艢l膮ki???????!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

dokladnie tak mysle, ze mnie \"zaskocz膮\", ale to bedzie jakas porazka. a znowuz w mille jest tak staszna rotacja, ze ja sie gubie, kto nowy, a kto stary

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bankownick
Ja jeszcze poczekam z powrotem do kraju ok. 10 lat, obecnie za granica zarabiam 5000zl netto (i nie jest to jakas ogromna kwota) a w PL w banku na start pewnie pewnie otrzymalbym 1500zl netto ... a Wam wspolczuje, ze musicie pracowac za tak smieszne pieniadze ... gdybysmy sie urodzili w kraju Europy Zachodniej to za te prace otrzymywalibysmy min. 2000 EUR netto. Polska to bardzo chory kraj :( A tych co pisza, ze nieudacznicy wyjezdzaja za granice to najzwyklej trzeba ignorowac lub wspolczuc im, bo jesli ktos kogos obraza to znaczy, ze na innej osobie wyladowuje swoje frustracje. Ale sie nie dziwie, bo jesli zarabialbym 1000-1500zl na reke to tez mialbym powody do frustracji :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dajana85
Ja pracowalam na kasie, zarabia艂am 1075 z艂 na reke. Robilam wszystko. A najgorsze te plany sprzeda偶owe ;/ Jak nie sprzedalam czegos w ciagu dnia to musialam sie t艂umaczyc. Normalnie masakra!! Juz nie wspomne o ca艂ej rzeszcie, czasami nawet na przerwe nie wyszlam zeby cos zjesc. NOrmalnie robi艂am jak g艂upi murzyn. Zwolni艂am sie, teraz szukam jakiejs normalnej pracy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 schpetzyalysta
@ narzekaj膮cy 偶e musz膮 tyra膰 za grosze w PL zr贸b certyfikat j臋zykowy, cho膰by ielts albo najlepiej cpe, pochwal si臋 wieloletnim do艣wiadczeniem i na pewno Ci臋 przyjm膮 do pracy w banku za granic膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 schpetzyalysta
Dajana, 1075 na r臋ke? to chyba by艂a kasa we biedronce czy lidlu? bauahahaha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 noxxxman
do schpetzyalysta - a ty niedorobiony bananowcu kim jeste艣 偶eby si臋 wy艣miewa膰 z ci臋偶ko pracuj膮cych ludzi. Sam pewnie nic nie potrafisz albo jeste艣 kolejnym dorobkiewiczem kt贸remu za艂atwiono posadk臋 ciep艂膮 i teraz wy艣miewa si臋 z innych cho膰 sam nic nie potrafi! Gdyby艣 do czego艣 doszed艂 w艂asn膮 prac膮 to umia艂by艣 uszanowa膰 innych a tak jeste艣 po rpostu marnym karierowiczem kt贸ry nic sob膮 nie reprezentuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 noxxxman
do schpetzyalysta - a ty niedorobiony bananowcu kim jeste艣 偶eby si臋 wy艣miewa膰 z ci臋偶ko pracuj膮cych ludzi. Sam pewnie nic nie potrafisz albo jeste艣 kolejnym dorobkiewiczem kt贸remu za艂atwiono posadk臋 ciep艂膮 i teraz wy艣miewa si臋 z innych cho膰 sam nic nie potrafi! Gdyby艣 do czego艣 doszed艂 w艂asn膮 prac膮 to umia艂by艣 uszanowa膰 innych a tak jeste艣 po rpostu marnym karierowiczem kt贸ry nic sob膮 nie reprezentuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dajana85
do schpetzyalysta - nie bede komentowac twojej wypowiedzi, szkoda mi palc贸w zeby wystukac na klawiaturce pare s艂ow na Twoj temat. do noxxman - dzieki za obrone :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nowa 29
witam wszystkich.ma taki problem.w czwartek mam rozmowe kwalifikacyjna w banku na stanowisku doradca klienta,a nie wiem za bardzo jak przygotowac sie do tej rozmowy.moze ktos mi cos doradzi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bankowa
witam wszystkich.staram sie o prace w BPH w malej placowce rowniez jako doradca klienta.czy ktos pracuje w tym banku i moze mi napisac czy ja nie majac doswiadczenia mam szanse na ta prace?i jak wyglada rozmowa kwalifikacyjna?z gory dziekuje za odpowiedz.

Udost臋pnij ten post