Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 bankowiec ...

Praca w Banku

Polecane posty

Go艣膰 amelia210
Witam Wszystkich mam pytanie co do pracy w Lukas Banku na stanowisku Doradca Junior. Zbyt du偶ego do艣wiadczenia nie mam . Ile zarabiaj膮 tacy doradcy i jak tam praca wygl膮da. A jeszcze jedno jak wygl膮da rozmowa kwalifikacyjna jakie艣 testy czy co艣? Zosta艂am zaproszona na rozmow臋 w 艣rod臋 i nie wiem czego si臋 spodziwa膰.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Rainbow Eurobank
Do bum bam bum: A nie wiesz jak kszta艂tuja sie zarobki na tych stanowiskach? I nie wiem czy ma to znaczenie , bo interesuje mnie CitiGold

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bum bam bum
Do Rainbow Eurobank jezeli chodzi o ogolne zarobki to spec ds produtkow kredytowych zarabia wiecej z tego wzgledu ze oprocz podstawy ktora na chwile obecna waha sie od 2 do 3 tys to ma premie miesieczne za sprzedaz produktow i tyczy sie to oddzialow detalicznych. jezeli chodzi o citigold to niestety nie wiem jak tam wygladaja zarobki ale pewnie tez da sie niezle zarobic. Jezeli ktos chce pracowac w banku i chce miec premie w wysokosci swojej podstawy lub wiecej to szczerze polecam citi. fakt faktem miesiac w miesiac trzeba ciezko pracowac ale jak przychodzi dzien wyplaty to przynajmniej wiadomo za co sie pracuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rainbow Eurobank
2-3 tys netto czy brutto?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mai-kaa
Witam wszystkich serdecznie! Od tygodnia pracuj臋 w ING jako kasjero-dysponent za 2500 brutto, wcze艣niej nie mia艂am 偶adnych do艣wiadcze艅 z bankowosci膮, w dodatku jestem humanistk膮 :) pierwszy dzie艅 by艂 dla mnie masakr膮, zupe艂nie nie wiedzia艂am o co chodzi, teraz troche lepiej aczkolwiek przera偶a mnie lojalka kt贸r膮 mam podpisa膰 na m-c przed szkoleniem. czyli za miesi膮c. bo pierwszy miesi膮c to takie przygl膮danie sie i odwalanie papierkowej roboty. og贸lnie ludzie sa ok, kierowniczka do dupy, jej usmiech widzia艂am raz i nie wiedzia艂am czy to nie aby jaki艣 grymas twarzy..ale na nia wszyscy narzekaja wiec to jest chociaz dobre. ale dziewczyna kt贸ra pracuje prawie 3 lata w ing zarabia 2000 netto wiec troche mnie to niepokoi bo wymiata r贸wno i chcia艂abym tyle wiedzie膰 co ona... Pozdrawiam serdecznie, pa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak to jest1234
jak to jest,偶e mimo wykszta艂cenia (i to kierunkowego) nie mog臋 znale藕膰 pracy.....a szukam naprawd臋 na podstawowych stanowiskach-kasjer,doradca,referent.......i od miesi膮ca cisza.......do艣wiadczenie w pracy z klientem mam cho膰 nie w banku,ale jestem otwarta........

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Soprano
Witam, pare dni temu dzwoni艂a do mnie mi艂a Pani z Eurobanku - aplikowalem na stanowisko doradcy klienta, i powiedziala ze przekazuje moja aplikacje dalej czyli do managera ktory umowi sie ze mna na bezposrednie spotkanie. MOj e pytanie brzmi jak wyglada ten etap rekrutacji z managerem?CZego sie spodziewac?Jak przygotowac?Jakiego wynagrodzenia mozna sie spodziewac??Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak to jest 1234
a w jakim regionie szukasz??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak to jest1234
woj. dolno艣l膮skie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DO jak to jest 1234
Banki czesto odpowiadaja po 2-3 miesiacach ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak to jest1234
fajne pocieszenie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rainbow Eurobank
Do Soprano Poczytaj wczesniejsze wpisy o Eurobanku, pewnie dostales juz albo dostaniesz jakiesz zadanie do zrobienia w domu i ewentualnie przedstawienia go na rozmowie z managerem placowki. Manager zadzwoni i umowi sie z Toba na rozmowe, a na rozmowie standardy, scenka, itd...itp... Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 praca w EB
rozmowa do przej艣cia. pokaz swoja pewnosc siebie i to ze lubisz prace z ludzmi, odegraja z toba scenke sprzedazowa i wypytaja o rozne zwykle sprawy. ciezko nie przejsc rekrutacji. zarobki na poczatek- 3 m-ce ok 1200zl na reke, pozniej 1400 plus premia jakies 900zl jak wyrobisz plan. fakt zarobisz jakies 2300 ale bedziesz robil za kilka osob- kasjer, doradca, spedawca kredytow, lokat, kart, przyjmowanie reklamacji, uzeranie sie z upierdliwymi klientami oraz wiecznie nawalajacym systemem. ucinac ci beda premie za kazdy nawet malutki b艂膮d, nawet jak wyrobisz plan beda chcieli bys robil wiecej i wiecej bo ciagle im malo, bedziesz dzwonil po ludziach z ksiazki tel, roznosil ulotki, tlumaczyl sie z kazdej niepodpisanej umowy kredytowej. jednym slowem system motywacyjny w EB opiera sie na karach, nagrod poza premia ktora z byle powodow kroja zero. brzmi to jak science fiction ale to niestety szczera prawda. widac to zreszta po tym iz ciagle brakuje im doradcow bo jak sie tam troche popracuje to zaczyna sie miec dosc i szuka sie nawet gorzej platnej ale normalniejszej pracy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Soprano
Dzi臋kuje koledzy za odpowiedz. Interesuje mnie r贸wniez wasza opinia na temat pracy ale w Eurobanku w boxie w jakims markecie, czy ta wyglada nieco lepiej czy gorzej od tych w normalnych plac贸wkach?Na poczatek cos wspominali o 2100 brutto + premia i umowa na okres probny to wg Was ujdzie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bum bam bum
DO Rainbow Eurobank 2-3 brutto

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 praca krak贸w
Witam! widze ze sporo osob udziela sie tu na forum w sprawie banku.. ja napisze troszeczke na inny temat niz wy wszyscy..otoz jestem studentka 3 roku Turystyki M-wej (dopiero teraz zaczelam zalowac ze nie poszlam na studia zwiazne z finansami...z czasem planuje zrobic kurs), posiadam 2 letnie doswiadczenie w obsludze klienta(pracowalam w sklepie z wyposazeniem wnetrz), bardzo chce podjac prace w banku przynam ze wyslalam od miesiaca czasu sporo ofert fo roznych bankow i niestety cisza odezwali sie tylko z jednego banku ale niestety po rozmowie kwalifikacyjnej zadnego odzewu a liczylam ze sie uda bo poszlo mi na prawde dobrze...nie ukrywam ze jestem juz troche zalamana ta bezczynnoscia i przestalam troche wierzyc w to ze osoba bez znajmosci moze zdobyc prace w banku i mam pytanie takie czy ktoras/ktorys z was jest wstanie zalatwic prace w banku albo wie o wolnych miejscach na ktore moze kogos polecic? nie mam wygurowanych oczekiwan ubiegam sie o kasjera-dysponenta, gdzie sie dalo wyslalam aplikacje natomiast po znjamosci zawsze to inaczej zlaszcza jak ktos jest w miare ustawiony w banku i ma wplyw jakis na to kogo zatrudnic...prosze o odpwiedz i zrozumienie. miejsce pracy:KRAK脫W Pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kaziu
Witam! Chcia艂bym si臋 dowiedzie膰 jak wygl膮da wynagrodzenie i system pracy w call center w BPH, BZWBK i innych du偶ych bankach. Kr贸tko m贸wi膮c plusy i minusy tej pracy. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Analityk
Ile moze zarabiac m艂odszy analityk kredytowy a ile analityk kredytowy w przecietnym banku?Czy praca bardzoiej wdzieczna niz doradca??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 doradca leasingowy
Prosz臋 o informacje na temat pracy doradcy finanse & leasing w BZ WBK. Jakie oczekiwania,warunki, place? Ile mo偶na za偶膮da膰 na start?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kadrowiec
do golden: w jakim systemie studiujesz, dziennie czy zaocznie? mieszkasz w Krakowie, czy gdzie indziej tez interesuje Cie praca?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do praca krakow
"wygurowanych" ???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 polbank
Do NOWA W BRANZY Witam. ide w poniedzialek na druga rozmowe rekrutacyjna do Polbanku. Mam pytanie o co pytaja, czy kolejne dwa poziomy rekrutacji roznia sie znacznie od pierwszej rozmowy? Pytania racezj standardowe czy nalezy "odegrac scenki sprzedazy"? z gory dzieki za info

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 praca krak贸w
Studiuje w systemie zaocznym, mieszkam w Krakowie i wlasnie tu szukam pracy... kontakt do mnie golden2912@o2.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Art....
Pytanie do Panow: Czy zakladacie na rozmowe kwalifikacyjna krawat czy raczej bez krawata( koszula i marynarka) ? Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kamil K.
zdecydowanie krawat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rainbow Eurobank
W Banku Slaskim premie sa co miesiac czy co kwartal wyplacane pracownikom dzialu sprzedazy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pracus
Wszyscy zainteresowani prac膮 w banku musz膮 si臋 nastawi膰 na ci臋偶k膮 har贸wk臋. Bez znajomo艣ci trudno si臋 dosta膰. Im szersze plecy, tym wi臋ksze prawdopodobie艅stwo, 偶e si臋 dostaniesz. Ja dosta艂em robot臋 z polecenia brata. Widz臋, jednak, 偶e jak kto艣 ma dobre znajomo艣ci to i od razu na starcie dostaje wi臋ksz膮 kas臋 (ja dosta艂em o wiele mniej ni偶 osoby, kt贸re nie maj膮 ani wykszta艂cenia wy偶szego, ani do艣wiadczenia). Postanowi艂em, wi臋c zrezygnowa膰 z tego folwarku (nie b臋d臋 robi膰 reklamy bankowi). Co do rozmowy kwalifikacyjnej to polecam garniaka i krawat (najlepiej kolory banku).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OpenFinance
Witam Ktokolwiek mo偶e co艣 podszepn膮膰 jak wygl膮daj膮 zarobki doradcy finansowego w Open Finance? Serdecznie dzi臋kuj臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asd00
czy orientuje sie ktos z was na czym polega praca doradcy finansowego w takim biurze doradczym typu open finance czy expander?? czy to jest praca strikte "akwizycyjna", czy sememu trzeba sobie szukac klientow np lapanka na ulicy lub telefony bz ksiazki telefonicznej po koli jak leci, czy po prostu polega na siedzeniu w placowce i czekanie na klienta??

Udost臋pnij ten post