Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość father in spe

pytanie do przyszłych mam

Polecane posty

Gość father in spe

witam wszytskie młode mamy i poza gratulacjami mam małe pytanko. jaki macie wymarzony prezent od faceta, który miałby związek z oczekiwanym dzidziusiem, a równocześnie cieszyłby Was i był "prawdziwym" prezentem dla kobiety (wszystkie spiochy, latktatory, ksiązki o macierzyństwie rzecz jasna odpadają :-) chodzi o taki podarek, który cieszyłby i przypominał że przyszły tatko też jest szczęśliwy :-)

Witaj, fajnie ze myślisz o takich sprawach, super z Ciebie facet :D :) Moim zdaniem powinno być to coś \"na wieczność\", czyli.... pierścionek. Ja na \"urodziny\" dziecka dostałam od męża pierścionek właśnie, noszę go cały czas i jest to dla mnie miła pamiątka, zawsze mi się ciepło na sercu robi kiedy na to patrzę. Jaki - to zależy od zasobności kieszeni - wybór jest teraz ogromny! powodzenia dla Ciebie i zony (partnerki) :)

Gość father in spe
jasne pierścionek zawsze pasuje ale mi chodzi o jakiś superspecjalnyszczególny pomysł ;-)

Noooo, dla mnie mój jest właśnie superatrakcyjny.... :) No ale moze .... coś z biżuterii innego? Lub.... samochód? ;)

Gość kup jej
zszywacz do pochwy - po porodzie sama zszyje swoje wiadrko

Gość fredka3o
Ja tez stawiam na samochod, potrzebny np. do przewozenia dzidzi na szczepienia :)

Gość ssssssssss
eee tam drzewo posadz - pamiatka na stulecia

Gość Drzewo
Posadzenie drzewa może być świetnym pomysłem :) Pomyśl jak za jakiś czas powiesz swojemu dziecku „to drzewo posadziłem z okazji Twoich narodzin” :) Lepsze jest posadzenie drzewa od kupowania tych pierścionków, samochodów i innych materialnych rzeczy. Według mnie to powinien być symbol na lata :)

Gość father in spe
drzewo to niezły pomysł :-)

Drzewo to super pomysł :) Jestem za :) Dąb, na przykład - symbol siły, bardzo długowieczne :) albo jakieś owocowe, co by potomek miał co osobiście zrywać i jeść może też być butelka jakiegoś naprawdę wyjątkowego wina... leży ono sobie i czeka latami na ślub synka/córki lub narodziny ich dziecka. Wtedy otwiera się uroczyście i .... :)

ja wymarzyłam sobie kolczyki:) Wykonane ze złota z pięknymi perełkami w srebrnym kolorze. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco. Na pewno zakochasz się w nich od pierwszego wejrzenia. To będzie super prezent.

Ja wymarzyłam sobie kolczyki:) Wykonane ze złota z pięknymi perełkami w srebrnym kolorze. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco. Na pewno zakochasz się w nich od pierwszego wejrzenia. To będzie super prezent.