Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myslaca

UWAGA NA TABLETKI MEIZITANG I LIDA DAI DA HUA!!!!!

Polecane posty

Gość Miqua83
czy ktoś może polecić mi sprawdzonego dostawcę, najlepiej na maila, kupiłam od zielarka24 ale pieniądze w błoto ... mój mail a83@wp.pl - pomóżcie, kiedyś schudłam na meridii 26 kg szukam czegoś w jej typie...

Gość czekoladka111
Proszę o namiar na orginalna lide już parę razy się nacielam na podróbki piszcie agnieszka111@onet.eu.f

Gość Miqua83
przeleciałam pobieżnie temat, proszę o odp k_shopaholic albo vanilia_cz czy lepiej kupić lidę od ja2e3358@gmail.com czy lepiej zi xiu tang od k.spokojny@gmail.com. podobno orginały oba tak?? chodzi mi o sibutraminę, bo słuzyła mi meridia.

Gość b0ssy91
witam poprosze informacje gdzie dostane oryginalna lide!! b0ssy91@wp.pl

Gość agulka1981
Witam!!! Chciała bym zgubić jakieś 20kg, czytając wasze wypowiedzi poczułam ,że może mi się udać( bo próbowałam już chyba wszystkiego:( ). Proszę zatem bardzo o namiar na oryginalną lide agnieszka376@poczta.onet.pl.

Gość malamalenka123
dziewczyny od k spokojny kupowalam i sa podrobki a od ja2e3358@gmail.com tez bralam i nie powiem ale dzialaja. Moze 4 kg w miesiac na lida to nie majatek ale jak dla mnie i tak duzo bo lubie sobie zjesc, a po tej lidzie stracilam apetyt a moja nadwaga to tylko pare kg :) wiec ciesze sie z dzialania

Gość gość
Drogie panie. Brałam Lide już nieraz od różnych dostawców. Niestety z roku na rok coraz to gorsza jakość składu tych tabletek i śmiem stwierdzić że tu w Polsce już raczej nie kupicie orginalnych bo każdy kantuje jak może żeby zarobić. Pytajcie u zielarek. Ale nie liczcie na to że będą miały 100% orginalnego składu. Teraz już nigdzie tego nie ma

Gość gość
Witam Odsprzedam oryginalną po atrakcyjnej cenie sibutramine 20mg!!!!Nowosc na rynku,efekty rewelacyjne,jednak z uwagi na fakt,ze musze isc na zabieg,nie moge kontynuowac kuracji.Szczegoly pod numerem tel.797948244

Gość gość
no i znowu kasa w błoto:-(((((( lida od calories nie działa:-((((((

Gość gość
Witam wszystkie Panie odchudzające chcę się podzielić informacją że zakupiłam 2 razy mezi czerwony w 2 różnych miejscach i niestety efektów wielkich nie było. Na pierwszym schudłam 3,5 kg a na drugim 2,5. Teraz dostałam namiar od koleżanki na xiyouji i nareszcie jestem zadowolona. Po 10 kapsułkach 4,5 kg mniej nareszcie coś działa. Skutków ubocznych mało żadnego bólu głowy, nie ma problemu z zasypianiem jak przy poprzednich. Tylko piję jak smok. Zmniejszył mi się apetyt i jem 3 razy dziennie ale bardzo mało. Co ciekawe nie ćwiczę. Myślę że uda mi się zrzucić resztę kilogramów. Powodzenia wszystkim odchudzającym. Jeżeli chce ktoś namiar to pisać na meila.

Gość gość
witam. Bardzo proszę o kontakt w sprawie meizitang-u ale ze sprawdzonego źródła....strasznie mi na tym zależy proszę o kontakt na meila daria.budzisz@wp.pl

Gość jarmużka
witam! Nie kupujcie tabletek u zielarka24.pl , niestety kasa wywalona w błoto. Jawne oszustwo, tabletki zostały sprawdzone przez moją siostrę chemiczkę, niestety nie mają w sobie żadnej sibutraminy. Myślcie trzezwo, gdyby miały w składzie sib., to na pewno taka strona/sklep już by nie istniały, gdyż sib. jest w Polsce nielegalna! Ja zakupiłam, bo kiedys brałam Zelixe z APTEKI i pomogła, ale niestety teraz nigdzie nie dostaniemy oryginalnej sib. Wszystko w necie, to ściema, a za taki handel idzie się do wiezienia. Probowalam nawet zalatwic sobie z Czech, ale znajoma mieszkajaca w Pradze, sprawdzila nawet hurtownie z lekami i już jest wycofana ;( Pozdrawiam

Gość marianna1985
Hej. Ja bralam m. zielony kupiony u ja2e3358@gmail.com, w miesiec spadlo mi prawie 5kg. Mysle ze to najlepszy wynik jaki osiagnelam od kilku dobrych miesiecy zamawiania lida i innym tego typu

Gość Jolabombola
Hej tam z drugiej strony, nie było mnie miesiąc i widzę że dalej te same osoby same się reklamują. Ale nie o tym chce pisać. Staram się ostrożnie podchodzić do tych reklam i zawsze 5 razy się zastanawiam zanim coś kupie bo nie zarabiam za dużo. Chce się podzielić ze swoimi spostrzeżeniami. Jakiś czas temu ktoś podrzucił namiar witaminki@orange.pl i skusiłam się bo nie ma o tej osobie żadnych złych informacji . Jak się okazuje dobrze trafiłam kupiłam tam Zi xiu tang i teraz na tym tylko jadę. Nie sądziłam że to tak dobrze działa. Oprócz Suszy w ustach nic złego mi się nie dzieje . Wstaję rano do pracy od razu na proste nogi i biegam jak mały samochodzik a przez to spalam dużo szybciej niż dawniej. Brałam Lidę ale często bolała mnie głowa efekty były byle jakie i często skakało mi ciśnienie. Tutaj tego nie ma .Czuję się jak po starej dobrej meridi. Na prawdę warto zainwestować w nowe skuteczniejsze preparaty,

Gość Althea28
Witam Dziewczyny ! Jakiś czas temu zamówiłam Lidę i w miesiąc schudłam 9 kg. Byłam przeszczęśliwa.Zamówiłam kolejne opakowanie z tego samego źródła. Podróbki :( Spróbowałam z innego - również zonk ;/ Ma ktoś namiar na uczciwego sprzedawcę ? Co sądzicie o stronce: http://www.europe-pharm.com/PL/Polska/Odchudzanie ??? Proszę, niech się ktoś podzieli namiarem na oryginalne specyfiki. Pół roku temu sypnęło mi się życie. Wychowuję syna samotnie, dużo pracuję, próby odchudzania bez tabletek zakończone niepowodzeniem. Z góry dziękuję za pomoc. kaslawa@wp.pl

Gość odchudzanie24h
Sprawdzone oryginalne prepraty tylko u mnie: Wszystkie jakich szukacie Lida, meizitangi, ehite lion, green coffe, fat loos, thermal pro, phentermine,.sibutril, i inne zapraszam ja2e3358@gmail.com

Gość dydusiek
Witam chce zakupic meizitang zielony poleci ktos zaufane zrodla bez podrobek 100 procent original z gory dziekuje

Gość Gabrysia1967
Pod tym numerem znajdziesz ORYGINALNY Meizitang,a nie jakieś podróbki za duże pieniądze i chyba Lide,o ile dobrze pamietam. 510-581-694 wysyłałam smsy i na swoja przesyłkę czekałam 2 dni. Na mnie Meizitang czerwony działa od pierwszej tabletki,choc dopiero po około godzinie od połkniecia,biorę jeszcze magnez z witaminą B6 bo podobno pózniej może go brakować,więc zeby uniknąć skurczy czy bólu głowy,która niestety zaczęła mnie boleć juz w drugim dniu. Jednak nie mam apetytu i nie rzucam sie na wszystko co mam pod ręką tak jak wcześniej bo to mnie meczyło najbardziej. Także osobiscie polecam ten namiar,bo warto. Pozdrawiam.

Jestem po dwóch opakowaniach lidy i efekt jest:) Początkowo bolała mnie głowa wprawdzie, ale po jakimś czasie przeszło. Na pewno apetyt się zmniejszył znacząco. Zostały mi jeszcze dwa opakowania i za miesiąc zużyję jeszcze jedno. Zażywałam przy tym tabletki witaminowe. Rozsądnie je używajac da się osiągnąć cel:)

Gość ZachwyconaIwona
Wiem i sama sprawdziłam więc polecam xiyouji do osoby o mailu witaminki@orange.pl ale ta osoba ma jeszcze zixiutang Jaderę i dobrą Lidę. Ma też inne ale już nie pamiętam.

Gość Mandolinasupr
Dla równowagi mogę dorzucić kogoś kto używa tylko telefonu 534 858 885 dobra Lida i xiyouji. Warto go wypróbować na sobie bo u mnie daje duże efekty ;-)

Gość Ankkka1987
I znowu! Reklama za reklama,a sprzedawcy udają zachwycone klientki... żenada!

Gość gość
www.lida-inne.wizytowka.pl

Gość gość
Witajcie dziewczyny, niestety od dawna borykam się z nadwagą i od czasu do czasu wspomagam się różnymi specyfikami na odchudzanie. Bez dwóch zdań kiedyś najlepsza i najłatwiej dostępna była merydia. Teraz jest cała masa preparatów na bazie subitraminy, ale niestety o różnej skuteczności i z dziwnymi działaniami ubocznymi. Ostatnio skusiłam się i kupiłam prosto od producenta xiyouji qingzi capsule 5 opakowań czyli 100 tabletek (nie można było mniej.) Zażyłam 10 kapsułek i efekt odchudzający był fajny, niestety strasznie bolała mnie głowa i musiałam je odstawić. Jeżeli byłby ktoś zainteresowany odkupieniem reszty czyli 90 kapsułek to odsprzedam je za cenę 150zł. Tabletki na pewno są oryginalne i działają, jeżeli ktoś po subitraminie nie ma problemu z bolącą głową to warto spróbować. Noa0@op.pl.

Gość gość
Witam,jestem stala czytelniczna lecz nigdy nie zabieralam glosu na forum,jednak teraz jestem na kupnie tabletek o naziwe lida i bardzo prosze o namiary na uczciwa osobe u ktorej moglabym je zamowic bo dzisiaj spedzilam pol dnia na czytaniu wszytskich wypowiedzi na forum i jestem w kropce bo gdzie sie nie obejrze tam ostrzezenia przed oszustami,bardzo prosze na meila magdalysz3@gmail.com

Gość MarcelinaSopot
Tylko jeden,reklamowany tu kilka stron wcześniej sprzedawca ma oryginalną LIDE,reszta to pic na wodę i szkoda kasy na te badziewia!

Gość MarcelinaSopot
Proszę Cięęę nie miałam na myśli tego oszusta k.spokojny... !!! On ma tylko podróbki i nikt mnie już nie namówi na zakup u Niego! W dodatku sam sie tu non stop reklamuje i założe sie,że ten wpis nade mną należy właśnie do Niego bo lubi tak ludziom moncić w głowach! Na każdym forum sam siebie chwali :D:D ŻENADA!!!

Gość gosciowa
kupilam adipex na stronie www.lida-inne.wizytowka.pl schudlam 9 kg polecam uczciwa pani i oryginalne preparaty ma takze lide adipex aibutril i inne

Gość gość
GOSCIOWA co forum to ten sam wpis z Twoja REKLAMĄ !!! przestań wciskac,ze kupiłaś skoro sama handlujesz i Wszyscy o tym dobrze wiedza!!!