Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamilla7

Planujące ciążę!

Polecane posty

Asik...juz niedlugo...zobaczysz...nie mysl o tym tak intensywnie!!! Lepiej spokojnie-bez nakrecania sie-pojdziesz do nowego lekarza...i ten juz ci pomoze szybciutko zafasolkowac!!! A tak wogole to juz namierzylas jakiegos dobrego gienka???:)

Tak myslę. Zrobiłam mały rekonesans i najwięcej osób wskazało tą samą gin, która zajmuje się min. diagnostyką zaburzeń cyklu i diagnostyką niepłodności. Poza tym jest miła, potrafi pocieszyć i ponoc ma słuszne przypuszczenia które się później potwierdzają. Poza tym wybieram się też do endokrynologa.

No widzisz teraz to po takich przygotowaniach do \"boju\" to nic juz nie przeszkodzi Ci zebys zafasolkowala.... Jestem tego pewna!!! Najwazniejszy to spokoj-bez paniki - wszystko sie ulozy!!! Wiosna juz tuz...tuz...i te bocki o ktorych tu juz pisano...+ jeszcze nowy lekarz....super sprawa!!! Masz to jak w banku...;) Jakos tu dzis pustawo...pewnie wszystkie grzeja sie w sloneczku wiosennym...;)

Mikołajka- jestes wspaniała że mnie tak podnosisz na duchu:-) Postaram się ciebie nie zawieść na wiosnę:-) Do zobaczenia jutro, uciekam do domku:-)

hej dziewczeta!!! wlasnie zaczynam prace a zaciecie mam...\"niesamowite\"...wyslalam zdjecia dla Ciebie Asik i dla Kamili... dajcie znac czy doszly!=czekam na wasze! kurcze za dwa tygodnie mam wizyte u gina i starsznie sie boje-bo moj problem to chyba brak sluzu...:( a moze obedzie sie bez niego?-tak sie tylko pocieszam...kiedys jak mi nie byl potzrebny to pamietam cos takiego-a teraz suchutko...:( W Polsce wiosna-a tu chyba znowyu zima wraca...dzis jakies 5 stopni i starszny wiatr-ze glowe mozna stracic!

Ja też poproszę o fasolkę. I to szybko. Najlepiej bez udziału męża, bo jest bardzo zajęty i zniecierpliwiony brakiem fasoli, chyba się rozpijemy lub będzieny podróżować, jak nie zakiełkuję wkrótce.

Asik>>> trzymam cie za slowo!!! I nie dziekuj...bo tu wszystkie trzymamy za ciebie kciukasy...jak i za kazda ktora sie stara o malego lokatorka brzuszka....:) Milego popoludnia i do jutra...;) Channah>>> oj bidulo....chetnie bym ci pomogla..bo ja dzis mam super energie....wogole jak sloneczko mi zaglada do okien to mi sie humorek i nastoj poprawia....!!! Wez rzuc to wszystko i sobie kobieto odpocznij!!!! Masz przeciez taryfe ulgowa...a co tam sie przejmowac ze obiadu dzis nie bedzie....-mezusia masz kochanego, to dokonczy jak wroci!!! Ja ci dobrze radze---pospiewaj malemu...coby sie tam nie rozpychal za bardzo...poglaskaj czule i da ci spokoj...a moze mala drzemka??? Daj sobie dzis luuuuuuuuuuuuzik..... :) Gosik>>> spokojnie...pojdziesz do ginka to cos na to poradzi....i bedziesz miala za go za natto... Przeciez od tego sa ci lekarze,nie???;) oj nie zazdroszcze pogody....brrrrrrrrrr----ja tam lubie ciepelko....;) Oby do wiosny!!! :)

Witajcie! Dopiero teraz wróciłam....ufff.!! Gosik, Jana- dziekuje ślicznie za zdjęcia!!! Gosik, wysłałm Ci rano swoje zdjęcie, ale z tego wynika, że nie dotarło.... :( wyślę jescze raz!!!! Jana- wylślę swoje zdjęcie na pewno. Ale młodziutko wyglądasz.... super! Takie mamusie są fajne!!! :D Karyn -odezwij się co u Ciebie i napisz czy doszedł mój mail! Asik :( przepraszam, że nie mogłaś otworzyć tego zdjęcia.To ja coś pewnie sknociłam.... :( Jescze raz wyślę na 100%! Channah- dlaczego nie dostałam twojego zdjęcia...:( ?? Ja bankowo swoje wyślę.... Agapka- co tam u ciebie?? Wyślij nam swoje zdjątko! Ta sama prośba do Mikołajki! :) Buziaczki 👄

hej agapka :D Pisłam posta jak ty wysłałś swojego.....:D Bardzo fajne masz zdjęcia.... a to ostatnie ze sowją \"połową\" bardzo mi się podoba!

KAMILKO--FOTKI MASZ W POŚCIE WYZEJ!!!! W LINKACH ;) uciekam bo radzio trąbi...prosto z pracy podjechał a teraz do niego na obaidek ;) heheh pysznosci ;)

Hej ! Dzięki za zdjęcia ! G*o*s*i*k super razem wyglądacie:). A i dobr jedzonko na stole się znalazło, mniam,mniam J_A_N_A jak młodo wyglądasz! wow! :) Kamila7 - nie mogę otworzyć zdjęcja. Dziękuję za słowa otuchy. super wyglądacie, laski z Was, że hej! U mnie dzis roboty po uszy! Ruszyło się wkońcu! Aparat dopiero dzis dojechał. Wieczorem może zrobię pierwsze zdjęcie, he,he

Kamilla>>>> mam nadzieje ze zdjecie doszlo...sorki ze tak na szybkiego ale mam wlasnie troszke robotki..... Channah.....do lozeczka i odpoczywaj!!!! Mezus zaraz wroci i przytuli i bedzie dobrze....;) Pozdrowka dla wszystkich....:)

hejoo a mi juz troszeczkę brzusio wystaje ;) bynajmniej ja widze róznice ;) a może pod serduchem nie tylko jedna istotka ;P heheeheh ale by było ;) buziaki😘

Hej! Dobry był ten pomysł ze zdjęciami:-) Fajnie zobaczyć jak wyglądacie. Przeprawszam ale ja zapomniałam zabrać płytę z domu- chyba mnie zastrzelicie... Ale obiecuję że jutro na pewno przyniosę, zaraz sobie zapiszę:-) A pocztę już sprawdzam bo tam podobno coś dla mnie jest:-)

G*O*S*I*K- dziękuję za zdjęcia. Wydaje mi się że to tylko ja taka niefotogeniczna jestem, ale jutro postaram się wynaleźć takie zdjęcia które w miarę naturalnie wyszły bez żadnego nerwowego ściskoszczęku który miał być pięknym uśmiechem:-) Agapa- twoje zdjęcia też super:-) Mikołajka i Kamilla7- nadal czekam na zdjęcia:-)

asik--🌻 czy u Was tez tak szaro buro?? już mam dosć tej okropnej pogody!!!!!!!!!!!

Niestety u nas też pogoda nie rozpieszcza. Jak szłam do pracy to padał drobny śnieżek, teraz trochę przestał, ale jest szaro i chyba na słońce dzisiaj nie ma co liczyć.

Agapka- cudowny widok:-) Pierwszy raz zobaczyłam pozytywny test, szkoda że nie własny... ale co się odwlecze...

Witajcie ! Dziekuję jeszcze raz za zdjęcia.... fajne uczucie zobaczyć jak naprawdę wyglądacie :D Prosze sprawdzić skrzynki odbiorcze, bo wysłałam dziś foty i mam nadzieję, że tym razem otworzą się bez problemy (za wcześniejsze usterki przeprasza ;))! Gdybym o kimś zapomniała to prosze pisać, bo ja cierpie na sklerozę...!!! Asik, :( a ja myślałam, że dzis dostane twoje zdjęcie ...ale oki poczekam do jutra :) 👄

Kamilla- doszedł, doszedł:-) Tym razem udało mi się otworzyć:-) Bardzo ładnie na nich wyglądasz:-) Channah- mam nadzieję że humorek i samopoczucie już dzisiaj lepsze:-) Odezwij się do nas, czekamy:-) Kurcze, ale fajnie, jeszcze lepiej mi się piszę jak wiem jak kto wygląda:-) Odwdzięczę się jutro.

To się cieszę , bo się zestresowałam, że znów cosik nie tak zrobiłam :D 🌼 Channah, jak samopoczucie?? Wiecie już z mężem jak będzie miał na imię wasz synek?

Uaktualniam TABELA I PRZYGOTOWUJĄCE SIĘ NICK.......... IMIĘ .....WIEK ....MIASTO.....TERMIN @......ZB Kamilla7.......Dominika...23....Kraków.......17.03..........TSH,Tf3, Tf4,anty-TPO, morfologia 100krocia......................24....Rybnik.......13.04.........TSH, T3,T4,ATPO emilee.........Emilia.......27....Tczew.........ok8-10.02.....? Karyn.........Kasia..........25....Bielsk.........8. 03.....ogólne, TSH --------------------------------------------------------------------------------------- TABELA II STARAJĄCE SIĘ NICK.......... IMIĘ .....WIEK ....MIASTO...... CYKL STARAŃ ..TERMIN @ Asik25........ Joanna.....26....DolnyŚląsk..............7...........10.04 Moluś..........Joanna.....29....Koło.......STARANIE ZAWIESZONE julk_a..........Sylwia.....31....Szczecin..............2..............25-26.02 emilcia26......Emila......26....Elbląg..................2..............13.02-- G*O*S*I*K....Gosia......28......Olsztyn...............2.......... --------------------------------------------------------------------------------------- TABELA III PRZYSZŁE MAMUSIE Nick.........IMIĘ.....Wiek.......MIASTO....TC....Poród..........Płeć...LCS kwiat4......Ania......24..........Śląsk.......5......wrzesień......?.......5 Folikk......Zuzia.....30..........Śląsk......10......2pażdziernik...?.....5 Mikołajka..Monika...26........Wa-wa....6/7....pazdziernik...?...... Agapka.....Emilka........22.........Płock.....4/5...październik...? J_A_N_A...Joanna.....23....Zielona Góra...5/6......listopad........?...6

Witaj 100krocia! Cosik się tu rzadko pokazujesz... co u Ciebie słychać?? Prześlesz mi swoje zdjęcie?.... Ja się zrewanżuję :)

Channah- cieszę się że już się lepiej czujesz:-) Ciekawe czy Kupus jak się urodzi to nadal będzie takim psotnikiem:-)

Witam z rana (jak dla mnie)! Ja już po żyganku więc czuje sie świetnie :D Kamilla7 - ale jestes ładna :) Szczególnie włosy! Asik25 - czekam jutro na zdjecie :) agapa - a w którym dniu cyklu robiłaś ten test? Pytam z ciekawości bo ja robiłam w 10 dni po spodziewanej @ i miałam chyba mniej rozmytą tą drugą kreskę... Ale fakt, że robiłam nie płytkowy tylko paskowy, więc moze inaczej to wyglądało... channah lub Mikołajka - w przyszłym tygodniu wychodzi mi kolejny termin @... Czy powinnam w tym czasie spodziewać sie jakichś sensacji typu ból brzucha czy coś?? Bo mnie od ostatniej niedoszłej @ brzuch nie boli (tylko żołądek jak za długo żygam :p ) Trochę się nipokoje, bo słyszałam, że ten czas jest niebezpieczny... Dziś wyjeżdżam do teściów , do tej pory gadaliśmy o ciąży przez telefon... Pewnie jak zobaczą moje ciążowe problemy naocznie to do nich dotrze na dobre że bedą dziadkami :)

Witaj Jana! Dziekuje, to miłe co napisałaś! (aż się zawstydziłam,-serio)! :) Ale Ci fajnie, z tym wyjazdem do teściów... Ja, jak tak siedzę u moich i plotkuję z teściową (a widzę sięz nimi prawie codziennie) to sobie myślę, że tak bardzo chciałabym być w ciązy... :) Nie moge sie tego doczekać...!!! Tylko Tobie Jana współczuje tych żyganek, ale nie martw się , napewno szybciej mniną niż myślisz. Poza tym wiele kobitek chciałoby mieć takie symptomy ciąży (ja np. też)! Wiem co sobie myślisz, że pewnie zmienię zdanie jak mnie dopadną (ale ja teraz myślę: że mam nadzieje że mnie dopadną, bo to by oznaczało, że mam dzidzi pod serduchem...:D) 👄

To co napisała wyżej Kamilla- równie dobrze ja mogłam to napisać. W pełni się z tym zgadzam i czuję dokładnie to samo. Oj porzygało by się... Channah- hihi, w takim razie żadnych zdjęć nie wysyłam:-) Poczekam aż nślesz na mnie Kubusia:-)