Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamilla7

Planujące ciążę!

Polecane posty

Nie próbowałam, smaruję Altacetem po szczepieniu. Ale o takim czymś nie słyszałam.

Zrobiłam test. Serducho waliło mi jak oszalałe i modliłam się o dwie kreski ale tam gdzieś głęboko czułam, że ich nie zobacze i tak też się stało :(. Zwyłam się jak bóbr! Tylko kuźwa dlaczego nie ma @ ???

Moluś... znam to uczucie. Ale może jescze za wcześnie. Spróbuj na bete. :-(

No właśnie moja psióła też mi mówiła, że może za wcześnie! bo jak by nie patrzeć, jak by sie udało oczywiście, to było by to około 3 tygodnia. Może i zrobie tą bete.

No to może rzeczywiście spróbuj. A jakieś inne dolegliwości które mogłyby wskazywać na fasolkę? Np. biały mętny nierozciągliwy śluz? Najlepsze że... nie wiem czemu, ale pojawił mi się dziś taki śluz właśnie jaki miałam w ciąży. Nie wiem co to oznacza, bo nie pamiętam jak to było w cyklu miesiączkowym, bo ostatni okres miałam..... 17 miesięcy temu!!!! Nie pamiętam, czy taki też się miewa w cyklu, kurcze.

Śluz jest faktycznie biały i mętliwy ale mam go bardzo mało. Zresztą zawsze miłam problemy, ze śluzem. W środe ide do gina tu w swojej mieścinie. Niech zrogi usg i się dowiem o co chodzi. No chyba, że @ przyjdzie. Z betą poczekam jescze.

Moluś ale usg Ci pokaże dopiero 5 tygodniową fasolkę. może lepiej poczekaj. Teraz to beta może Ci najtrafniej powiedzieć co jest grane...

aaa to nie wiedziałam :) ale i tak pójde jak już sie zapisąłm. Pogadam sobie.... ;)

Moluś! Ja mam takie jakieś przeczucie, że może to jednak to... W każdym razie głowa do góry, nie stresuj się choć to pewnie trudne, myśl pozytywnie, poczekaj jeszcze i powtórz test. Trzymam mocno kciuki żeby spełniły się twoje marzenia! Ja odebrałam wynik cytologi, jest II, czyli ok. No tak, teraz aby do stycznia (jezuuuu ile to jeszcze czasu....) no i ja się będę stresować czy to już :) Choć mam nadzieję, że jakoś wszystko się samo poukłada tak jak trzeba! BUZIAKI

No to może ja się dopiszę. PS. ale się naszukałam najaktualniejszej wersji, uff! TABELA I PRZYGOTOWUJĄCE SIĘ NICK.......... IMIĘ .....WIEK ....MIASTO.....TERMIN @......ZB Agapka........Emilia.....23......Płock.....starania zaczynam we wrzesniu! Karyn.........Kasia.......26.....Bielsk.........25.03.. .. .ogólne, TSH Asik25........ Joanna.....27......DolnyŚląsk......starania niemożliwe Moluś..........Joanna.....30.......Koło.............???? Aga79......Agnieszka...28.....Świdnik....sty. 2007....toksoplazmoza, cytomegalia, różyczka, cytologia TABELA II STARAJĄCE SIE NICK.......... IMIĘ .....WIEK ....MIASTO...... CYKL STARAŃ ..TERMIN @ Rosa...........Bozena.....28......Rybnik................ \"x\"...........21.12 -------------------------------------------------------- ------------------------------- TABELA III PRZYSZŁE MAMUSIE Nick.........IMIĘ.....Wiek.......MIASTO....TC....Poród.. .......Płeć..LCS 100krocia.............25....rybnik.......8......09.10.07 ......? greta78.....karolina.....28.....floryda............ tiki-tak.....Kasia............27....Wrocław/Legnica..... -------------------------------------------------------- ------------------------------ TABELA IV MAMUSIE Nick..............dzień porodu.....imię channah .......04.07.2006........Jakub mikolajka......11.10.2006...... .Kacper J_A_N_A.......27.10.2006........Justyna G*O*S*I*K......03.01.2007........Caden Miama..........08.01.2007........Emilia Kamilla7.........14.02.2007......Mateusz Dominik Darka...............................Lenka

A czemuż to nie ma daty urodzenia Lenki? Aga nie wiem, gdzie tą tabelkę znalazłaś, ale łatwo chyba nie było ;-) Apropo dostałam pierwszej @ Po ciąży oczywiście ;-) Dziwnie mi... :-O

No na pewno dziwnie jak tyle czasu @ nie było ;) A u mnie @ nie ma nadal. Brzuch nadal pobolewa icycki bolą !

Moluś Ty wiesz co ja myślę... Ale nie mówię głośno, żeby nie zapeszyć. Uciekam sprzątać.

Molus:-((( i ty doczekasz się na swoje II kreski:-) ja właśnie ok. rok temu zobaczyłam swoje II kreseczki:-) a teraz mam juz 7700 kg mojej najkochańszej córeczki na świecie:-)

TABELA I PRZYGOTOWUJĄCE SIĘ NICK.......... IMIĘ .....WIEK ....MIASTO.....TERMIN @......ZB Agapka........Emilia.....23......Płock.....starania zaczynam we wrzesniu! Karyn.........Kasia.......26.....Bielsk.........25.03.. .. .ogólne, TSH Asik25........ Joanna.....27......DolnyŚląsk......starania niemożliwe Moluś..........Joanna.....30.......Koło.............???? Aga79......Agnieszka...28.....Świdnik....sty. 2007....toksoplazmoza, cytomegalia, różyczka, cytologia TABELA II STARAJĄCE SIE NICK.......... IMIĘ .....WIEK ....MIASTO...... CYKL STARAŃ ..TERMIN @ Rosa...........Bozena.....28......Rybnik................ \"x\"...........21.12 -------------------------------------------------------- ------------------------------- TABELA III PRZYSZŁE MAMUSIE Nick.........IMIĘ.....Wiek.......MIASTO....TC....Poród.. .......Płeć..LCS 100krocia.............25....rybnik.......8......09.10.07 ......? greta78.....karolina.....28.....floryda............ tiki-tak.....Kasia............27....Wrocław/Legnica..... -------------------------------------------------------- ------------------------------ TABELA IV MAMUSIE Nick..............dzień porodu.....imię channah ........04.07.2006........Jakub mikolajka.......11.10.2006.........Kacper J_A_N_A........ 27.10.2006........Justyna G*O*S*I*K........03.01.2007........Caden Miama........... 08.01.2007........Emilia Kamilla7..........14.02.2007........Mateusz Dominik Darka............20.03.2007........Lenka

Mouś na pewno w następnym cyklu się uda! Trzymam kciuki! Miama już pewnie zapomniałaś jak to jest z @ a tu znowu... no ale tak już to wszystko jest urządzone. PA

Ojejuuuuuuuuu witajcie...;) Nie było mojego wpisu tak długo, że muszę się przypomnieć...;) U nas wszystko oki...Kapi zaczyna chodzić...za jedną rękę to biega...i ma już za sobą pierwsze samodzielne kroczki...;) więc mam nadzieję że szybko się nauczy...chodzić sam, bo już nam kręgosłupy wysiadają...;) Byliśmy na wakacjach na Węgrzech...superowo było, mały poprostu jest małym podróżnikiem-drogę zniósł rewelacyjnie, a cały pobyt tam jeszcze lepiej!!! gdzie się nie pojawił, to robił furrorę, bo zaczepiał wszystkich i nie robiło mu różnicy, czy Polak, czy Niemiec, Francuz, Węgier...byleby fajne miny robił i chciał się uśmiechać...;) Ludzie normalnie sobie z nim zdjęcia robili...;) Taka dumna byłam z mojego mężczyzny...:) Jak znajdę trochę wolnego, to podeślę wam zdjęcia... A teraz zmykam już spać, bo jutro kolejny dzień treningu dla kręgosłupa...;)

Mikołajka no wreszcie się odezwałaś. Gratki dla Kacperka za umiejętności dwunożne i towarzyskość. Aga no właśnie zapomniałam, jak to jest. Chętnie znów pozbyłabym się @ na 17 miesięcy ;-) Pomyślimy za rok albo dwa. A póki co mam moją wspaniałą Emilkę którą kocham nad życie choć ciągle jest na rękach. Może oprócz rowerka - jak w nim siedzi, to jest przezadowolona, no i ja mam ją na chwilę z \"rąk\'

Wróciłam:-) Wypoczęta i nawet trochę opalona chociaż pogoda przez większość czasu nie rozpieszczała... Ale i tak było super, odpoczęliśmy sobie z mężem nareszcie:-) Powrót do pracy oczywiście był ciążki, trzeba się na nowo wdrożyć, w końcu nie było mnie 4 tygodnie! Moluś- przykro mi że to jednak nie ciąża...

Witaj Asiczku! Masz jakieś zdjęcia z wczasów? A jak Wasze szaleństwa?

hejka :) Moluś- 🌼 ❤️ 👄 Asiku- witaj!!! Napisz gdzie byłaś :) Mikołjko -uściski dla małego wędrowca! Miama- jestem pełna podziwu dla Emilki, która w tym \"wieku\" załatwia potrzeby do nocniczka, braaaawoooo! Dwa tyg temu byliśmy na weselu......poprosyu bajka :D Było bosko, odpoczęłam, wybawiłam się...superowo! Mati został z teściami. Ponieważ /na szcęście/ lokal był blisko teściów podjechałam dwa razy do Mateo, poprzytulałam go, nakarmiłam i miałam luz. W międzyczasie Młody dostał ulubiony deserek, kaszkę i był pojedzony. Na drugi dzień teście się nim sporo opiekowali, więc my odsypialiśmy....;) :p W ten weeknd byliśmy u kuzynki mojego Męża. Ma domek w górach....no poprostu się zakochałam... i w domku i w okolicy :) :) :)Jest tam przepięknie. Wystarczy, że wyglądnie się przez dowolne okno.... Ten weekned był również bardzo udany! We wrześniu jedziemy nad morze z Matim. Od podjęcia decyzji nie ma chwili bym przestała myślała co zabrać ze sobą ....szczegolnie dla Matiego....już zaczęłam robić zakupy! CZekam aż Mati się obudzi i zmykamy na spacerek, do cienia! Buziaki dla wszystkich 👄!!!!!!!!!!!!

Kamilla jaka radość tryska z Twojego postu. To super! Widać, że jesteś wypoczęta, mnie by się też taki wypad przydał ;-) Dziękuję za brawa dla Emilki, sukcesy trwają, kupki lądują wyłącznie w nocniczku. Ale muszę przyznać, że bacznie małą obserwuję i potrafię bezbłędnie wyczuć moment... Dziś mała daje mi w kość od rana, a właściwie od nocy. Źle spała, a teraz jest dożarta (choć aktualnie śpi) pozdrawiamy ;-)

Uwielbiam czytać takie przepełnione szczęściem posty... Kamilla- takie wypady są bardzo potrzebne, popieram. Też chciałabym częściej gdzieś wyjeżdżać, zmieniać otoczenie i w ten sposób odpoczywać i fizycznie i psyczicznie:-) Miama- to i ja dołączam do gratulacji dla dzielnej córci, bo nie wiem czy już o tym pisałam:-) Byliśmy w Gąskach, to mała wioska koło Koszalina, między Mielnem a Kołobrzegiem:-) Było bardzo spokojnie, wypoczęliśmy rewelacyjnie:-)

Hej! Właśnie zauważyłam że to już 300 stron! Otwieramy szampana na trzy cztery...!

No i co jest, doliczyłam już 24587455 i szampana nie ma...? ;-)

apropo jest jeszcze drugi powód do tego szampana ... Emilka ma dziś 7 miesięcy!

Nooo proszę:-) 2 powody to szampan obowiązkowy:-) Buziaki dla Emilki!:-)