Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydka- taka-jedna-sobie

czy ładny chłopak może pokochać pryszczatą,ślepą i grubawą brzydkawą dziewczyne?

Polecane posty

Gość nver
rozstepy?Zdecydowanie bleh.

Gość brzydka - taka - jedna - sobie
dobra zaczne się na siłe uśmiechać, choć takie ciągle uśmiechniete twarze kojarzą mi się z ludzmi specjalnej troski :P

Gość nver
ale uśmiech działa.Pod warunkiem ,ze nie bedziesz sie śmiać tylko uśmiechać .

tylko kto teraz rozstęów niema... chyba nie znam takiej osoby do never pewnie sam masz tylko ich nie widzisz :P

Gość nver
ja jestem facet wiec nie mam rozstepów.

Gość cvdn
mi tez...dlatego chodze powazna, a że mam taki smutny wyraz twarzy...eh te opadajace kaciki oczu i ust... Rozstepy blehhh? A wiesz nver...ty to jestes niuświadomiony...wiekszosc kobiet, nawet tych szczuplejszych ma rozstepy...bo one nierobia sie od tłustego brzuchola i dupska...tylko np. od szybkiego wzrostu...i nawet dziewszyny wazące 55 kg tak jak moja kuzynka maja rozstepy poniewaz w okresie dojrzewania szybko rosły...

Gość cvdn
nver_ drugie nieuswiadomienie- faceci tez maja rozstepy...widziałam na własne oczy...

faceci też mają rozstępy... szczególnie sportowcy i CI co chodzą na siłownie !! CO TY mówisz :P

Gość xl pozytywnaaaa
faceci tez mają rozstępy ej ;)

Gość Magi1
możliwe znam wiele takich par, chodzi o serce, o ten magiczny środek, jeśli trafisz na dobrego człoweika, a jeśli na drania to olej

Gość yołmona
fajne babki jestescie nie rozumiem jak mozecie rozmawiac z takim płytkim facetem:o

Gość nver
a jestes pewna ,ze jestes brzydka?Trzeba umieć dostrzec piekno w kobiecie albo wyłonić je .Bo wiele osób narzeka ,ze jest brzydka ,ale nic nie probuje z tym zrobic ,a moze tak przestać palic (aseksualne )schudnąć (aseksualne ) skończyć przeklinać (aseksualne ) .Co prawda twarzy nie zmienisz i nadal bedziesz brzydka,ale może jestes piekna wewnętrznie ,duchowo?To tez sie liczy

Gość cvdn
Osoby skłonne do rozstępów ? ludzie otyli, ? nastolatki w okresie dojrzewania, ? kobiety w okresie ciąży, menopauzy, ? kulturyści, ? osoby o częstych wahaniach wagi (także podczas nagłego spadku masy ciała można nabawić się rozstępów!!), ? osoby będące wielokrotnie na dietach niskokalorycznych, ? osoby przyjmujące leki steroidowe, ? osoby z predyspozycjami genetycznymi. Rozstępy mogą pojawiać się zarówno u mężczyzn jak i u kobiet, u osób otyłych i szczupłych, starszych, jak i u nastolatek w okresie dojrzewania. Problem ten dotyczy w mniejszym lub większym stopniu niemal 90% kobiet w ciąży.

chcemy go naprawić :P

Gość ja nie mam rozstępow
ważę 52 kilo i nie mam ich, i co wy na to? :D

Gość nver
sorry moze i mam ,ale nie widoczne chyba ,ze pod szkłem powiększającym .Ale żadnych rozstepów nie mam gołym okiem .I zreszta o czym my tu gadamy.

ja jak wązyłam 35 kg. to już je miałąm jak zaczęłąm dojrzewać

Gość cvdn
moim zdaniem on nie jest głupi...on jest nieuświadomiony w wielu sprawach... a zreszta jest chyba niewielu facetów którzy mysla tak jak kobiety...dla wiekszosci liczy się ładne ciało. buzka jak z obrazka...ale podkreslam, ze nie dla wszystkich...

Gość nver
mogą nie mogą ja nie widziałem faceta z rozstepami nigdy chyba ,ze jakiegos starego .Ale 20 lat niemal niemożliwe.ALbo odosobniony przypadek.

Gość cvdn
do ja nie mam rozstepów- i co my na to? To dobrze...nie wszyscy musza je miec...jeden ma a drugi nie...zreszta wszystko moze sie jeszcze zmienić...

no te rozstępy możemy już sobie odpuścic:)

Gość nver
waga 35 kg jest aseksualna jakby co /Dopiero od 48 kg akceptowalna .

Gość cvdn
nver- a gdzie mu się przyglądałes, tzn. na które obszary ciała patrzyłeś?

Gość chusteczka
Nie mówię, że trzeba zmieniać się w osobę energiczną! Poza tym... w ogóle nie mówię, że trzeba się zmieniać. Tłumaczę tylko czemu MI jest ciężko chociażby rozmawiać z ludźmi z kompleksami. W ogóle, to to nie jest kwestia zmieniania się w osobę wylewną, bardzo otwartą i nieprzeciętnie towarzyską. Tu chodzi o akceptację swojej osoby. I wcale nie chodzi o to, żeby chodzić bez przerwy ze sztucznym przyklejonym uśmiechem. Grunt, aby umieć również cieszyć się z błahostek, a nie tylko nimi smucić i zadręczać! TAK! Wasze kompleksy to PIERDOŁY, które tak naprawdę dla innych mają niewielkie znaczenie. Wartościowi ludzie patrzą nie na to, czy jesteś gruba czy szczupła, ale na to jak się zachowujesz, jak sobie mimo to radzisz, czy miło by się z Tobą spędziło czas... itp.!

Gość nver
Bo u kobiety ważne jest też ciało chodz nie ukrywam ,ze najważniejsza jest twarz.Nie oszukujmy sie .NA szczescie dla kazdego inna twarz jest piekna .Co jednemu moze sie wydawac srednie dla innego bedzie najpiekniejsze .

jak się ma 12 lat i 1.48 to chyba waga 35 jest całkiem ok :)

Gość cvdn
ja to wiem...tylko to jest trudne...wyleczyć się z kompleksów...:( gdzie autorka topiku?

Gość nver
rozstepy to brzuch i okolice posladków chyba są?

nver Ale TY masz jakies swoje tabele z wagą dla kobiet i coś jeszcze jaki wzrost jest seksowny a jaki aseksualny ??

Gość chusteczka
Nie napisałam, że to jest proste... :)