Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raaaatunku

wągry na nosie

Polecane posty

Gość raaaatunku

no przeciez juz szlag mnie trafia czy jest tu ktoś kto ma mial taki problem czy ktos zna jakąś skuteczną metode i pozbyl sie tego raz na zawsze?uzywam najlepszych kosmetyków i to nic nie daje zawsze wracają czy wyciskam czy nie wyciskam to one zawsze wracają jak wyciskam to schodzi mi skora z nosa ale lepsza taka skora niz te obrzydlistwa dajcie jakąś skuteczną radę bo już nie daje rady:o

Gość ja robie
parówke z zielonej herbaty po czym delikatnie je wyciskam palcami owinietymi np w husteczke higiniczna aby nie uszkodzic skóry. Jak nie chce wyjść to nie wyciskam na siłe. I robie piling z kawy. Dodam ze uzywam do twazy zykłego mydła i kremu nivea i od tej pory przestałam miec kłopty z cera, choc wcześniej inwestowałam w drogie kosmetyki po których efekt był zerowy

Gość moja ciotka ma 60 lat i wagry
nie uzywaj tylko kosmetykow z alkoholem bo od tego powstaja.

Gość Nivea......
Ja się przekonałam co do dobroczynnych właściwości Nivei przez mojego faceta, ma 35 lat i nie uzywa innego kremu niż Nivea od at i ZERO zmarszczek nawet mimicznych, a ja 8 lat młodsza i ... dzięki, przerzuciłam się na Nivee, mimo, że mam tłustawą cerę, więc smaruję się nią tylko na noc, efekty super naprawdę, wyrzuciłam wszystkie inne kremy z Sorai, Daxa, Loreala itp.

Gość To fakt.....
podobno Nivea jest najlepszym kremem do twarzy....tez mam zamiar sie na niego przerzucic.

Moja mam ma 46 lat i odkąd pamietam używa kremu NIVEA i faktycznie ma ładną buzię. Jednak zwróćcie dziewczyny uwagę na to, żeby nie używać tego kremu na mróz, bo zawiera on wodę i tylko sobie zaszkodzicie.

Gość kamilkaa
a ja uzywam teraz kremu bambino chyba jest on podobny do nivea? myje twaz zimna woda i mydelkiem AA i na noc kremik bambino i widze efekty ze skora sie polepszyla i nie wyskakuje nic:) no a wagry mam ale jakos nie sa one takie czarne i dzeki temu nie tak widoczne,moze wlasnie przez ten kremik i mydelko?:) mozecie tez wyprobowac ja wlasnie odstawilam takie cos do smarowania twarzy od dermatologa i teraz widze pozytywne efekty:)

Gość olaay
ale taki zwykly krem nivea ten za okolo 3zł??????? przeciez on jest starsznie tlusty czy chodzi o inny?????????

Gość Wladzio z Klanu
B R E V O X y L

Nivea soft - ten jest lekki i genialny. A co do wągrów - ja często robię peeling i sie ich pozbyłam

Gość ja używam tego zwykłego
i jest po prostu boski, moja mam w wieku 50 lat ma cere jaką pozazdrosciłaby jej 30 latka bo właśnie go uzywała

Gość flowersss
słyszałam ze np na wagry na nosie dobre jest smarowanie sokiem wycisnietym z cytryny...nie wiem czy je usuwa ale powinno chociaz rozjasnic...nie wiem...nie probowałam ale chyba o tym pomysle

Gość Brevoxyl ...jasne
stosujęgo już 4 miesiąc i tyle ile miałam wągrów to mam , odstawię niedługo.

Gość zimą przed wyjściem na
powietrze używam NIVEA BABY na każdą pogodę i jak na razie jestem zadowolona

Mi po brevoxylu znikają... Ale baaardzo łuszczy, a wczoraj nawet miałam poparzoną twarz, cała czerwona . W ulotce było napisane, że może być takie coś, ale na razie nie chcę go odstawiać.

Gość czy ten w/w lek mozna kupic
bez recepty??

Gość nivea bambibo
ludzie używacie nicea albo bambino - współczuje!!! czytajcie skład!!! zawiera Paraffinum liquidum, a oto jego zbawienne działanie: Produkty destylacji ropy naftowej. Nie wchłaniają się z jelit i skóry. Zatykają pory, absorbują kurz i bakterie. Hamują wymianę gazową i metaboliczną w skórze. Uniemożliwiają swobodne wypływanie łoju na powierzchnię skóry. Stwarzają beztlenowe warunki w skórze sprzyjające rozwojowi bakterii beztlenowych wywołujących trądzik. Inicjują tworzenie zaskórników, utrudnia regenerację skóry. Przyśpieszają procesy starzenia. Powodują kumulację toksycznych metabolitów w skórze. Są powszechnie stosowane przy produkcji kosmetyków, bowiem są tanie i łatwo dostępne. Parafiny rozpuszczają większość składników kosmetycznych, stanowią też typowy wypełniacz zwiększający objętość kosmetyku w opakowaniu. Nawet najcudowniejsze składniki rozpuszczone w parafinach nie przenikają do skóry pozostając na jej powierzchni. powodzenia!!

Gość napisz jakiego kremu
Twoim zdaniem powinno sie uzywac ??? bo wszystkie chyba tak maja ehhh :(

To popatrz w składzie co tego nie ma!Ja zaczełam stosować humakten-nie ma p.l. dobrze nawilża i wydaje mi się,ze nie ma takich szkodliwych skladników. Oleje mineralne które sa w wiekszosci kosmetykow,to tez pochodne ropy naftowej i sa bardzo niezdrowe!Na kosmetykach dla dzieci takiej niebieskiej serii z rosmmana (baby dream?)jest nawet napisane:nie zawiera oleju mineralnego!wiec cos w tym musi byc co nie? i unikajcie SLS!myjcie buzie czyms co go nie zawiera :)

Gość gfh
ja myje twarz szarym mydłem, robie maseczki ze zmielonych płatków owsianych+sok z cytryny i też polecam maseczke z Daxa tą z gruszką, oczyszczającą i matująca, buzia jest rewelacyjna. aktualnie jako że mam drobne blizny na buzi własnie po wyciskaniu syfków to używam toinexu, ale też bardzo fajny jest krem Dax Cosmetics do cery mieszanej