Gość jaskaaa Napisano Lipiec 30, 2010 ee tam pierdolita glupoty.... przeczytaliscie duzo w necie i teraz piszecie.. ja tam nie narzekam... wazylam 53 kg a teraz..waze 45 w ciagu 2 tyg schudlam i jestem szczesliwa i sie dobrze czuje ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewczyneczkam Napisano Sierpień 13, 2010 witam wszystkie dziewczyny ktore chca sie czegos dowiedziec na temat meizi .na poczatku balam sie to brac no ale jednak sie przelamalam i wzielam . pierwszego dnia jesli chodzi o skutki uboczne to cos takiego jak po wypiciu mocniejszej kawy nic szczegolnego tylko glowa mnie strasznie śwędziła ale to nic takiego po 2 godzinach od wziecia tablety chcialo mi sie strasznie spac wiec to wykorzystałam i walnelam sie na koc i zasnelam na sloneczku wstalam fajnie opalona i na dodatek jak nowo narodzona w nocy nie mialam problemow ze spaniem a na dodatek wstalam o 6 rano wypoczeta po tygodniu stracilam 3 kilo jakos tak mi sie zyc chcialo bylam bardziej otwarta w stosunku do ludzi i bardzo pewna siebie .zazywalam nie raz amf eale mysle ze z tym to nie ma nic wspolnego to calkiem inne doznania moim zdaniem w sumie to nic sie niedzieje jesc sie niechce i tyle .mysle ze mi na musk nie padnie po dluzszym stosowaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewczyneczkam Napisano Sierpień 13, 2010 jesli chodzi o picie alkoholu to mysleze mozna wypilam pare piw i nic mi nie bylo nawet kaca nie mialam tylko w ryju sucho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość R.u17xD Napisano Listopad 15, 2010 a ja zaczęłam brać meizitanc czerwony wczoraj i żadnych skutków ubocznych u siebie nie widzę jedynie spać mi się nie chce co przy dwumiesięcznej córeczce raczej się przydaje :) i powiem jeszcze ze nie czuje się pobudzona bo przed ciążą zawsze taka byłam energiczna żywiołowa dlatego odbieram to jak dawny stan a nie jak skutek uboczny ogólnie liczę na zmianę chociaż o dziwo przybyłam 6 kilo po ciąży(siedemnaście-lat) tzn ze przy wzroście 174 cm ważyłam 74-76 kg normalnie w pierwszych trzech miesiącach ciąży schudłam do 59 i podobało mi się potem znowu do 80 kg i tak zostało chciałabym chociaż do 64 kg zbić, mam taka nadzieje ze to się uda przy tych "cud" groźnych tabletkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość qetuo788888888999 Napisano Lipiec 6, 2011 Brałam Meizitang Zielony (stara wersja) Dokładnie, po tych tabletkach w ogole nie chce się jeść. Az dziwne, u mnie wystapiła suchosc w ustach ( da sie wytrzymać), jako ze jestem niskocisnieniowcem to jakos jesli chodzi o serce nie zauwazyłam zmian,mrowienia zero.. Ogolnie dobrze się czułam, bo przy polglodowkach niemalze,mialam powera. ale szczerze mowiąc trochę się boję tego srodka. Wziełam 10 tabletek (10 dni) i schudłam juz 5 kg;/ i nie wydaje mi się to całkowicie normalne. Jakas ingerencja w organizm jest na pewno. Dlatego postanowiłam juz zakonczyc swoją kurację Meizitangiem. Jesli ktos jest zainteresowany, mogę za grosze odpsprzedać te 20 pozostałe. Od razu zaznaczam ze mam tylko tyle i nic nie sprowadzam dodatkowo, te tabletki zostały zakupione przeze mnie na swoj wlasny uzytek. Działają i przeraza mnie ze az tak szybkie. Jak ktoś chciałby to proszę pisać na qetuo789@interia.pl -kuracja na 20 dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cario28 Napisano Lipiec 14, 2011 a ja mialam meizitang czerowny, przez miesiac schudłam 10 kg a potem mialam maizatang zielony po tym troszke mniej bo 6 kg, tyle ze po jakims miesiacu miałam porazenie nerów w nodze i to sa skutki uboczne, zostało mi chodzenie na rehabilitacje ale efekt znakomity, 16 g w 2 miesiace:))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szukadlo007 Napisano Sierpień 8, 2011 bardzo prosze o namiary na AKTUALNEGO sprzedawce meizitang , najlepiej niedrogo. pisalam tu do paru, ale zaden nie odpisal... moze juz tego nie sprzedają, bo to przeciez nielegalny "lek" ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beataRyba 0 Napisano Sierpień 31, 2011 Witam, jak każda tu walczę z nadwagą. U mnie szok po tabletkach antykoncepcyjnych 10 kg po roku stosowania i ... o matko 10 jak odstawiłam. Moje opinie o lida - tabletki dla osób które prowadza bardzo ale to bardzo mało intensywny tryb życia - siedzenie+ spanie. Po lida (12dzień) nie mam apetytu a nawet jadłowstręt - zmienia się smak w ustach większość potraw nie smakuje( co jest na +). Zaparcie masakryczne teraz już hemoroidy...(-) i 3 noc z rzędu nie śpię... (-),pisze gdyż jestem już tak nerwowa ze planuje młotkiem porozbijać tabletki abym ani jednej juz nie wzięła(-) - od 3 dni nie mogę pracować- rozkojarzona zmęczona rozdrażniona(-) Nie mogę ćwiczyć bo jestem wygłodzona nie mam siły na nic bo jestem niewyspana (-)!!! a efekt 2kg.... czyli tak samo jak po odstawieniu słodyczy i ćwicząc 40 minut co 2 dzień trzymając puls 130-140 (czyli zaczynasz się pocić, jest wysiłek ale lekki - bo wtedy organizm bierze się za tłuszcz.) Dodam ze są moczopędne- tak jak leki które dostałam od endokrynologa.. więc w większości spadek wagi to tylko woda moje drogie - dlatego wraca. biorąc leki na odwodnienie od 3 miesięcy li da na mnie nie działa !!!! od endokrynologa dostałam Verospiron 50mg - kosztuje 5-10zł na receptę i tez jest efekt utraty nadmiaru wody. Dodam, że mam 26 lat mam wyższe wykształcenie i prowadzę prężnie rozwijająca się firmę - więc nie nie jestem walnięta nastką... ...swoja wypowiedz przemyślałam i mam nadzieje ze pomoże komuś w podjęciu decyzji o zakupie - lub tak jak ja odstawi lide bo skoro szuka opinii to możne tak jak ja złe się czuje po niej a i pisząc zapominam co już napisałam i 5 raz czytam ten jakże powalająco długi text........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MEIZI Napisano Wrzesień 6, 2011 Witam gorąco mam do zaoferowania oryginalny Meizitang zielony. Jedyny skuteczny środek na odchudzanie dostępny w Polsce. Gorąco polecam Botanical Slimming 100% Natural Soft gel 36 kapsułek Działanie produktu skupia się głównie na miejscach, w których tkanka tłuszczowa szybko powstaje - brzuch, talia, uda, pośladki Opakowanie zawiera 36 kapsułek (każda po 650mg). Dawkowanie - 1 kapsułka przed lub tuż po śniadaniu. Należy nie przekraczać zaleconej dziennej dawki preparatu! Przechowywanie - w suchym, ciemnym, chłodnym miejscu Wiek - przeznaczony osobom, które ukończyły 18 lat oraz nie przekroczyły lat 60 Przeciwwskazania -choroby układu krążenia oraz inne groźne przewlekłe schorzenia, ciąża i karmienie piersią Produkt ORYGINALNY gg 5719139 cena 90 zł z wysyłka mozliwośc za pobraniem 105zł e-mail radom2011@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasia19877891 Napisano Październik 6, 2011 Witam, czy ktoś tu jeszcze zagląda? szukam kontaktu do sprawdzonego sprzedawcy meizitangu zielonego. chodzi mi o tą starą wersję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gracjam9 0 Napisano Styczeń 15, 2012 Zi xiu tang efekty są takie same bez takich skutków ubocznych , brałam je i schudłam 10kg w dwa i pół miesiąca, tyle chciałam schudnąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 100krota Napisano Luty 13, 2012 Cześć dziewczyny! Zdecydowałam się na zakup tego CUDA, ale nie wiem czy postawić na czerwony czy zielony no i oczywiście boje sie ze trafie na oszustów... Prosze o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak chcesz Napisano Marzec 7, 2012 to mogę ci odstąpić pozostałość po mojej kuracji , zostały mi 22 tabletki. Kupiłam 2 opakowania i zgubiłam 7 kg i mi wystarczy. Co do ceny możemy się dogadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meizi Napisano Marzec 10, 2012 Witam gorąco mam do zaoferowania oryginalny Meizitang zielony. Jedyny skuteczny środek na odchudzanie dostępny w Polsce. Gorąco polecam Botanical Slimming 100% Natural Soft gel 36 kapsułek Działanie produktu skupia się głównie na miejscach, w których tkanka tłuszczowa szybko powstaje - brzuch, talia, uda, pośladki Opakowanie zawiera 36 kapsułek (każda po 650mg). Dawkowanie - 1 kapsułka przed lub tuż po śniadaniu. Należy nie przekraczać zaleconej dziennej dawki preparatu! Przechowywanie - w suchym, ciemnym, chłodnym miejscu Wiek - przeznaczony osobom, które ukończyły 18 lat oraz nie przekroczyły lat 60 Przeciwwskazania -choroby układu krążenia oraz inne groźne przewlekłe schorzenia, ciąża i karmienie piersią Produkt ORYGINALNY gg 5719139 cena 90 zł z wysyłka mozliwośc za pobraniem 105zł e-mail radom2011@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomoge Napisano Marzec 22, 2012 witam mam do zaoferowania meizitang.kiedyspisałam na róznych forach że ze potrzebuje namary n atabletki ale nikt nie napisal wrecz przeciwnie ludzie mnie sie pytali czy jestem w stanie zaltwic Teraz mam dobre zrodlo dostepu ) Jesli ktos by chcial z was meizitang zielony bo teraz mam dostep do orginalnych tabletek.a poczte b.wlosek@interia.pl cena meizitang zielonego to 130zł.Jezeli uwazacie ze za drogo to prosze szukac w internecie ale nie polecam poniewaz jest duzo podrobek Ja osobiscie kupuje je za 120zl wiec zarabiam na tym 10 zl Mysle ze nie jest to dla nikogo krzywdzace Ja osobiscie kupilam z internetu raz i byly dobre schudlam 8 kg ale potem ta strona wygasla i juz nie mozna bylo kupic nie jest teraz latwo znalezc orginalne tabletki Balam sie zamawiac z internetu bo moje kolezanki zamowily z innych stron i nie dosc ze nic nie schudly to jeszcze je brzuch bolał Ja nie zamawialam bo nie lubie wyrzucac pieniedzy w bloto Pisze komentarz bo widze ilu ludzi jest chetnych Ja zamawiam te tabletki od znajomego i dopiero moge je wam wyslac poczta ze sprawdzeniem zawartości na miejscu. pozdrawiam Mam nadzieje ze pomoge wam i na cos sie przydam Podaje mój e-mial b.wlosek@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meizi czerwony Napisano Kwiecień 24, 2012 oryginalny miezitanc czerwony opakowanie otwarte przy sprawdzaniu zawartości leixia@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lidowiczka Napisano Kwiecień 25, 2012 Meizitang Zielony, Meizitang Czerwony, Meizitang Soft Gel, Lida, White Lion Tea, Zielona herbata w kaps, Miaozi. Wszystkie oryginalne o skutecznym starym działaniu Lala222012@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jojo4 Napisano Sierpień 23, 2012 halo halo .Zrem ten specyfik drugi dzien [ czerwony niby mega silny],pije wiecej fakt.jem moze troszke mniej [ale to tak jakos chyba moja wola].kawa nadal w duzych ilosciach i mocna[okolo 4-8 po 2-3 lyzeczki kawy sypanej lub rozpuszcz.]wiec sporo chyba pozatym redbull i inne trzepacze....a objawy-troszke mniej spie i bardzo bardzo mnie przeczyszcza jak kiedys przy preparacie ALLI.ani skokow cisnienia ani kolatan nic mi nie dolega [cale dnie na sloncu spedzam].kiedys bralam ali ale czyscilo i zerezygnowalam a wczesniej meridie 15 to dopiero bylo trzepanie i cisnienie po 200 i wiecej .teraz jest lajtowo .moze tylko u mnie [? ] wielkoa nie jestem okolo 75 waze ale jestem b.wysoka.pozdrawiam .PAMIETAJCIE DECYZJA JEST WASZA I ZDROWIE TEZ ..ZNACIE SIEBIE I WIECIE CO ORGANIZM WYTRZYMA....JOJO ZAWSZE JEST JAK SIE WRACA DO ZARCIA SPRZED DIETY. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Carryca 0 Napisano Listopad 7, 2012 Hej uważajcie to nie Anetka tylko Agentka Meizitang co forum to ten sam wpis reklamowy kopiuj i wklej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aeiouyae Napisano Grudzień 14, 2012 dziewczyny, mam do sprzedania tabletki mezitang czerwony (tylko 17 tabletek) w oryginalnym opakowaniu, tabetki bardzo mi pomogły, osiągnęłam swoją wagę i nie potrzebuje już ich więcej, więc chętnie sprzedam, za 50 zł. e-mail. renata105@op.pl w temacie prosze wpisać : MEZITANG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kriscomthernra1970 Napisano Styczeń 31, 2013 masz rację też miałem to na myśli - http://tabletki.waw.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sylwia1989 Napisano Marzec 11, 2013 Witam po raz pierwszy meizatang wziełam 8 miesięcy temu był to okres po 2 ciąży gdzie miałam sporo zbędnych kilogramów mam 160cm zawsze ważyłam 48-50 kg. w tamtym momencie ważyłam 68kg dla mnie był to dramat gdy koleżanka zaproponowała mi tabletki bez wachania je wziełam po 3 dniach miałam 2hg mniej po całej kuracji 12 kg . Nie miałam żadnych efektów ubocznych poza suchością w ustach i brakiem łaknienia ale to tak powinno być.. w tej chwili zakupiłam dwa opakowanie meizatangu ( tamte kg nie wróciły) dziś jest 5 dzień i niewiem dlaczego tym razem tak mocno na mnie działają tabletki odrazu po pierwszej tabletce już nie chciało mi się jeść i już mam czwartą noc za sobą nie przespaną ale nie poddam się bo jestem silna w dorząniu dlo celu niewiem tylko jak długo pociągnę ponieważ dziennie zjadam tylko 2 marchewki i wypijam 1,5l wody do tego jeżdzę na rowerze stacjonrnym 5km rano i 5 km wieczorem mam nadzieję że po 60 tebletkach schudnę minimum 18kg. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 18, 2014 przed zabieraniem sie za odchudzanie polecam bloga http://jessverr.tumblr.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 13, 2014 Na innym forum polecaja Ado.Med@wp.pl czy kupowal ktos??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Syrennna Napisano Październik 12, 2015 Ja brałam MeizitangStrong Version od senter@vp.pl i jak dla mnie to jedyne tabletki,które działaja. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 13, 2015 Stosotałam ostatnio meizitang i czułam się okropnie, serce mi waliło, spadła kondycja, odstawiłam to w miarę szybko i zrobiłam sobie badania krwii tu: http://www.badania-medyczne.pl/category/badania-laboratoryjne-blisko/ znalazłam najlepsze i najtańsze gabinety, warto sprawdzić czy z krwią wszystko ok, jeśli brało się coś takiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kto pierwszy ten lepszy Napisano Luty 5, 2016 Odsprzedam wiekszą ilość opakowań tabletek LIDA 10 opakowań za 600zł. Przesyłka pobraniowa. Proszę o pilny kontak bo to jedyne opakowania,które posiadam i które nie będą mi już potrzebne. Kontakt tel./SMS 518 943 482 Kto pierwszy ten lepszy. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 2, 2016 Witam.To napiszę coś od siebie.Brałam M jakieś 10 lat temu.więc wyglądało to następująco,suchość w ustach i bezssenność,oczywiście nadmiar energii,Wszystko mi śmierdziało jak gotowałam,jadłam z rozsądku,bo apetytu nie było,ale pasował mi ten stan,całe mieszkanie miałam wysprzątane :)Jedno jest pewne trzeba pić 3 litry wody dziennie,bo jak nie wypiłam samopoczucie dziwne, w pierwszym miesiącu schudłam 9 kg,po miesiącu zrobiłam sobie badania również na metale ciężkie i wszystko było ok,więc postanowiłam wziąść jeszcze jedno opakowanie ponieważ chciałam schudnąć jeszcze trochę.schudłam w sumie 15 kg,w 2 miesiące,ale pod koniec zaczęły się problemy z serduchem kołatanie serca,wydaje mi się,że przemęczenie organizmu,a poza tym już za bardzo nie było co spalać,więc wydaje mi się,ze jeśli ktoś nie ma za dużo tkanki tłuszczowej to kołatanie moze mieć od początku.Generalnie waga się utrzymywała przez rok,bo miałam zaciśnięty żołądek,a potem sobie znowu pozwoliłam ,bo se myśle jak przytyje wezmę M i schudnę,ale wtedy była straszna nagonka na te proszeczki i nie było dobrego zródła żeby to kupić,ale teraz wracam i napiszę za miesiąc jaki efekt.Więc każdy mósi sprawdzić na sobie,bo co jest dobre dla Asi,nie koniecznie będzie dobre dla Kasi i Basi,ale mam 4 koleżanki co ze mną brały i były zachwycone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZdrowiePrzedeWszystkim Napisano Listopad 3, 2016 Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Colominal, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex, Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne normalne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2014 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gan291 Napisano Listopad 9, 2016 Ja przyjmuję African Mango http://szczupla-kobieta.pl i jestem z niego mega zadowolona;) nie mam skutków ubocznych żadnych bo nie powinno być ale niektórzy wypisują że im nie pomaga czy coś ale jak się leży to nie pomoże;) bo on wspomaga a nie odchudza;) potrzeba dieta i ćwiczenia i wtedy efekty są rewelacyjne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach