Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kardula

9 kg w niecały miesiąc ?! TAK!

Polecane posty

Jesc!!!! 😭 Zapycham sie kapustá kiszoná, zamulam herbatá zieloná, czerwoná i kawá... mam nadzieje ze dotrwam do kolacji - 1,5 h a po niej juz mi sie nie bédzie chcialo, no i ze nastépne dwa dni nie badá takie jak ten :O Wiem, wiem... bédá :( U mnie okna pootwierane i pachnie wiosná, jest 14 stopni, wiec mam mobilizacjé... Ide poczytac dziecku Harrego Pottera, przestane myslec o zarciu :)

Dzięki Kobieto S. nie musze tego jeść, aż tak nie tęsknię za ziemniakam...a właściwie zastąpiłam je jarzynami !!!! Też przedemną kolacja, ale o 18.00...potem tylko woda.:) Przestaję tęsknić za \"żarciem\" hahahahhaha:) jest ok. Polutka pozdrowionka dla Ciebie.

ja też staram sie przedłużyć czas niejedzenia niczego :) ja niczym nie zastepuję ziemniaków, makaronu itd. wyelimimowałam to z diety czasem zamiast chleba zjadam pieczywo chrupkie lub wafle ryżowe, ale w sumie i to nie bardzo mi smakuje - odzwyczaiłam się dziś moja mama przyszła do mnie po pracy - widziała mnie w piątek ;) i powiedziała, że widać, że zaczęlam chudnąć :D i znów pytała mnie jaka to dieta... bo ona też ma nadwagę dziś robię zdjęcia swojej postury... to zamiast ważenia się ;) dzis na kolację zjem 2 jajka sadzone z pieczarką

nie napisałam zbyt jasno..... nie jem wogóle chleba, czasem jak mam potrzebę przekąszę chleb chrupki, wafle ryżowe ;)

pokornie przyznaję się, że mam nałóg..... a tym nałogiem jest :( słonecznik :D jutro mam w planie zgrzeszyć ;) kupuje córce na Walentynki piernikowe serce polane czekoladą z napisem Kocham Cię - zjem 1 kęs :D nie linczujcie mnie za to :( ;)

porównałam zdjęcia zrobione dzis i te z 11.01. --> wniosek jest taki: chudne od góry, czyli najpierw twarz, ramiona, piersi, ogólnie schodzi ze mnie woda - potem przyjdzie czas na gubienie kg w innych = dolnych partiach ciała :) ale muszę przyznać, że łatwiej weszłam w dżinsy (te do zdjęcia ) papa do jutra o ile komp mi całkiem nie wysiądzie

Cześć Laleczki! Ja mam 158 i chcę schudnąć do 45. W zeszłym roku miałam trudny okres i tyle ważyłam. teraz jakieś 52. Jem bardzo mało, brak mi czasu na ruch - bo dużo pracuje. Boje się, że to niemożliwe bo mam prawoe 30 lat...Dobrze wyglądam, ale wole byc szczuplejsza a i moja miłosć lubi szczupłe. Generalnie: jem zupy - bo uwielbiam, a maja mało kalorii. Eksperymenowałam z różnymi specyfikami, ale nie wiem czy to cos daje. LICZY SIE SILNA WOLA!

witam o poranku :) zjadłam więcej niż jednego kęsa tego serca piernikowego ;) ale za to nie chce mi się jeść śniadania :) Witam KtośX 🌻

właśnie jem obiad (śniadania nie było) 2 koltleciki mielone (niestety w byłe tartej) + surówka z bialej kapusty i marchwi :D a co Wy zjadłyście do tej pory ?

moje błędy w pisowni wynikają ze złego stanu klawiatury i bliżej nieokreslonej dysleksji (nigdy tego nie miałam - pojawiło się jakoś rok temu ;) ) miało być: kotleciki w bułce tartej

co sądzicie o lewatywie ? wykonywanej w warunkach domowych (sprzęt jest dostepny w sklepach medycznych)

...Witajcie!!! dziś zjadłam tylko miseczke jarzyn :) śniadania nie zdążyłam, ale obiad był pycha:P lubię jarzyny. Ale coś źle się czuję...czy to może być z braku węglowodanów?? hmmm może ktoś mi odpowie. Pozdrawiam

jak juz pisałam ;) ja na 3 i 4 dzień źle sie czułam po \"odstawieniu\" weglowodanów dzis juz uciekam sprzed kompa 🖐️

Hello :) była wczoraj u mnie koleżanka z mężem i córką (grubiutką). Ostatnio byli pod koniec stycznia i przejrzeli książke Tombaka - potem ją kupili, bo ich bardzo zainteresowała. Tak więc od końca stycznia zaczęli stosować dietę rozdzielną, pić soki ze świeżych warzyw (lub owoców) i stosowali lewatywy (nie wiem ile dni, ale podejrzewam, że tyle ile sugeruje Tombak). I do dnia dzisiejszego ...czyli troche ponad 2 tygodnie ona i jej mąż schudli po 5 kg, córka grubaska tez ponoć schudła trochę (ale po niej nie widziałam). Ponoć czuja sie lepiej, nie chce im sie tak duzo jeśc jak do tej pory... co Wy na to ? powiem szczerze, że mam zamiar poczytać o tej lewatywie (bo już zapomniałam jakie są przygotowania) i zastanowię się, czy poddać się temu... 🖐️

Gość ewa9
Czesc Polutka za ta lewatywa to nie jestem mozesz nabawic sie himoraidow, a to straszne sama mam rtroche to wiem .TA lewatywa to tez uciazliwe i fe !!ja bym nie mogla, ale kazdy ma swoje zdanie.Ja caly czas cwicze i staram sie ograniczac jedzenie weglowodanow n a maxa!!kolacji nie jem wogole za to rano folguje a ostatni posilek zjadam o 17.oo a pozniej to jakis papierosik mietowy woda kompik i na filmik , ale zycie nie?ale jakos leci .Waga 80 kg troche stanelo no ale nie rezygnuje i szukam jakiejs nie skomplikowanej dietki.Pa narka!

cześc Ewcia ciesze się, że sie odezwałas :) ja dzis zjadłam na obiad 2 jajka na twardo i 1/4 opakowania szpinaku mrożonego (tzn. już rozmrożonego i przyprawionego ) ;) 🌻 🌻 🌻

zjadłam przed chwilką około 200g jogurtu naturalnego - na dzis juz koniec :)

Gość ewa9
Czesc Polutka !!!jaka diete robisz ?bo z meni wynika ze robisz kopenchaska , a moze sie myle ?ja dzis zgrzeszylam bo jadlam popkorn ,ile to ma kalorii?a tak to teraz mi pszeszkodzili w cwiczeniach i jestem zla bo mi sie odchcialo.Ale zrobie sobie zaraz przynajmniej pare brzuszkow to do jutra pa !

Ewcia ja jestem na bezwęglowodanowej (a raczej nisko weglowodanowej), diete kopehnaska rozważałam i postanowiłam sobie kupić kilka produktów które są w niej zalecane - dlatego wczorajsze menu przypominało kopenhaską :) nie wiem ile popcorn ma kcal gdzie sie schowały pozostałe dziewczyny ? :( :D pa

Witajcie, już mi chyba złe samopoczucie przechodzi, przez kilka dni bardzo bolała mnie głowa.Ale już jest ok.Mam nadzieję, że to przejściowe.Zgrzeszyłam zjadłam bułe, przyznaje sie bez bicia. Polutka, pozdrowionka a może wiesz gdzie zaginęła Kobieta S?? Bo nic nam nie klika ostatnio.

nie Daga, nie wiem gdzie jest Kobietka S. ... pewnie coś zaprząta jej mysli .... albo miała nas dość ;) ;) dziś ma być informatyk do mojego kompa :O zobaczymy czy juz będzie OK .... czy odezwę sie dziś, czy dopiero za kilka dni na sniadanie zjadłam 150g jogurtu naturalnego, później opakowanie serka wiejskiego (chyba tez 150g) 1 marchew, maluteńko kapusty kiszonej teraz piję sok pomidorowy 330ml do soboty nic nie gotuje, no chyba, że mi się zachce, bo córka jest u teściów 🖐️

Gość helo helo
tez bym chciala- wy macie duzo mniej do zgubienia ja bym chcial ze 20 kg- 168 cm i 80 kg ....ha! oto jest problem!

hmmmm nas dość, :P niemożliwe...nas nie można mieć dość :D robiłam dziś krokiety...hm ale nie skuszę się /no może na jednego/ helo helo z nami dasz radę, nie łam się ...zaglądaj tu często, będziemy się nawzajem mobilizować. :) http://f.kafeteria.pl/emotikony/kwiatek.gif

hmmmm nas dość, :P niemożliwe...nas nie można mieć dość :D robiłam dziś krokiety...hm ale nie skuszę się /no może na jednego/ helo helo z nami dasz radę, nie łam się ...zaglądaj tu często, będziemy się nawzajem mobilizować. :) a kolacja....mały jogurcik, teraz piję kawusię, potem woda i pojeżdżę na rowerku :P

Gość ewa9
Czesc kochane! HElo helo nie jestes sama z taka waga ja niedawno mialam 87 a dzis jest 80 nie martw sie grunt to ze zaczelas to najwazniejsze a waga sama zacznie spadac!!ja jestem na etapie cwiczen i poszukiwaniu jakiejs fajnej dietki , teraz przedemna dwie imprezy tak ze nawet nie zacznam jak juz to od wtorku!oczywiscie obecnie malyutko jem ,kolacji zero ale posilki sa rozniste, duzo warzyw i drobiu.A tak to u mnie nudy ,za oknami leje deszcz snieg sie topi i ogulnie zero dobrego nastroju, pozdrawiem trzymajcie sie swojej silnej woli !!tego zycze narka!!

cześć :) wróciłam do wirtualnego świata :D dopiero dzis odzyskałam twardy dysk nadal jestem na dietce niskowęglowodanowej gdybym miała wagę... :( ale nie mam i nie wiem czy chudnę ;) 🖐️

witajcie o poranku już byłam na spacerze z psem... tak troszeczkę juz jest czuć wiosnę, choć śnieg jeszcze nie stopniał za moment kawa, później czyli około 10 sniadanie - jogurt naturalny

Witaj Polutka, dobrze, ze wróciłaś...hmmm coraz nas tu mniej, a powinno być odwrotnie. Pozdrawiam w niedzielne południe :P

Gość swirek72
czesc dziewczyny!! ale wy macie silna wole, ja codziennie zaczynam sie od jutra!!! odchudzac moim problemem jest wieczorne objadanie sie , potrafie caly dzien nic nie jesc awieczorem... probowalam jesc male porcje ale wieczor zawsze konczyl sie tak samo!!! teraz czekam na przesylke tabl celulozy zywie w nich ogromna nadzieje . pozdrawiam

:) mnie też cos dziś popołudniem wzięło na jedzenie, ale jem tylko to co dozwolone :)