Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość egoego

MÓJ PRYWATNY TOPIK! zakaz wpisywania sie!

Polecane posty

posterunkowy oddał jedyne 6 strzałów z broni nsłużbowej i nie wiadomo z jakim skutkiem..puk, puk, puk?? czy na strychu coś jeszcze straszy??

GŁUCHO BO CHYBA UMARŁO TO EGO :P a co z naszą biedaczką co pojechała po pijaku z podszywaczem- policjantem?

może ja inne policjanty capnęły? panie posterunkowy może jakiś telefonik do kolegów żeby koleżankę z pierdla lub izby wypuścili i żeby przyniosła wreszcie to żarełko :(

mogło byc tez tak, że po drodze stwierdziła, że już delej nie może jechać.. wiesz- z uwagi na stan i te 4.5 promila.. i postanowiła, że obali jednak tą butelkę od bezzębnej..

w dupę dostałem raz to sę wydłubię! rykoszet leciało przez kominek...

patrzcie, jakie cholerstwo żywotne.. i jeszcze na strychu siedziało i nasze zapasy chlało.. a niby takie prawe i antyalkoholowe.. tylko te oczka jakies takie dziwnie świecące.. wzrok mętny, sierśc matowa..hmmmm..

to ja idę jej poszukać :D i czołem a ego wyplenić, jak trzeba to spalimy chałupe i przeniesiemy się do innej :P

jestem ................... no i wszystko sie stluklo 😭😭 i samochod sie stlukl i wszystko 😭 a co ja poradze ze to drzewo stalo na srodku ????????? o ja biednaaaaaaaaaaaaa 😭

biednemu zawsze wiatr w oczy.. ja zdrzemnę się, bo jakoś dziwnie się czuję po tym ostrym od bezzębnej..zostawcie coś dla mnie na później i pilnować cholerstwa, które na strychu cicho siedzi i planuje przejąć naszą chatę..

no nieeeee 😭 zostawili mnieeeeeeeeeeee wracajcieeeeeee trzeba ten samochod zabrac ze skrzyzowania !!!!!

Gość Tu cholera jedna
to drzweo rosło sobie spokojnie na skrzyżowaniu ?

kolo skrzyzowania 😭 ale odbilo ten biedny samochod az na samiutki srodeczek :P:P moze niepotrzebnie jechalam 120 .... ? :>

Gość Tu cholera jedna
Zuziu, dobrze że żyjesz ale drzewa szkoda.Oberwało za niewinność.

bardzo sie korek na tej krzyzowce robi ? bo nie chce mi sie samej po auto isc ....... i po tego pilicjanta - lezy gdzies tam pijany jak bela ..... mam nadzieje ze nikt nie widzial ze prowadzilam - jak cos bedzie na niego ..... ide sie polozyc - dajcie jakas butelczyne ....... Ego !!!!!!! zlaz ze strychu i oddaj picie !!!!!!!

ja wiem ze troche pilismy, ale to nei powod zeby wszyscy zaliczyli zgona !!!!! WSTAWAC WSZYSCY !!!!!!!! WSTAWAC !!!!!!

A ja tak tylko przejazdem wpadłam na chwile po pracy ,ale dojechać nie mogłam,bo jakaś łajza zostawiła na środku skrzyzowania auto nieco poobijane. Panie Policjancie,Pan pomoże kobiecie.Ileż można w jednej ręce alkoholu dzwigać?I to na takich obcasach?Ach,ci mężczyźni dzisiaj ... No,dziękuję,moge płaszczyk rozpiąć. Ktoś Campari prosił? Tutaj jeszcze macie troche czystej,a ja do toalety muszę.A,soki w bagażniku,Panie Policjancie,Pan przyniesie.

aaaaaa...ale mnie kości łamią..chyba też dostałam w głowę butelką.. pora jednak się w końcu napić.. bo jakoś mnie głowa boli.. to pewnie po tej pizzy:-) Zuziaaa, a czy w tym pojeździe była ta flaszka, którą brałaś ze sobą przed wyjściem po zakupy?? bo jeśli tak, to wracamyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i jeszcze jedno..policjanta nie szkoda..po Twoim wyjeździe postrunkowy szukał munduru.. przez przypadek musiałyśmy wpakowac nie tego faceta, co trzeba do samochodu.. cóz, nie ma ludzi nieomylnych..

Gość Tu cholera jedna
O, krew mi z nosa leci ? Cholerr..., z sufitu kapie na czerwono, kaaap, kaaap... Egoego !!!!! !!!!! Żyjesz ? Czy już nie żyjesz ???? Odpowiedż !!!!!

NAJGORZEJ JEST PRZESADZIĆ, MOI DRODZY.. i teraz zaczyna się spaaaaanie, narzekanieeeee.. No co Wyyy?? a może wszyscy poszli po tę flszkę w samochodzie?????? a jaaaaaaaa??;(:(;(;( zostawcie cosssssss...

no to ładnie.. i jeszcze malowanie sufitu się szykuje.. szlag by to!! na szczęście na koszt ego.. jeśli jeszcze wiedzie swe marne życie..

Gość Tu cholera jedna
kaap plask....kaaaap plask kaaaapp ? plaask Ego jednak nie wydłubał.. Zaraz zwymiotu... Cholera, jak otwiera się drzwiczki tej pralki ???

o to coooo:O:O:O:O:O>?? do pralki też się ktoś wcisnął.. no ludzie!!

Gość krasnal hałabała
poumierali wszyscy?

to co z ta pralka ? Ego sie zmiksowal z rozpaczy ? a co do butelki - ja tam nie iwem ale troche sie potluklo .... najbardziej szkoda ogoreczkow 😭 zabral ktos ten samochod juz ??

a my wszyscy poumieraliśmy z głodu..a reszta czeka na jutrzejsza imprezę.. czy już wszyscy się wyprowadzili??