Gość Afrodytaaaaaa vel Toksyna Napisano Styczeń 26, 2006 Gosia swietne przepisy,dzieki,skad je czerpiesz? wreszcie mozna jakos urozmaicic diete:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosia45 Napisano Styczeń 26, 2006 JAK coś będe miała to prześlę to jeszcze z poprzednich moich zmagań z nadwagą :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosia45 Napisano Styczeń 26, 2006 może jeszcze pokrzepiający bulion na szybko 1 porcja 1 szkl.goracego bulionu i jajko odrobina sosu tabasko szczypta soli ubić jajkotak,by było puszyste, powoli dodać do niego bulion, przuprawić sosem i solą,pić gorący:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Afordytaaaaaavel Toksyna Napisano Styczeń 26, 2006 Gosia slicznie dziekuje,bo juz myslalam ze czeka mnie wkolko to samo nudne menu,zaraz sobie wydrukuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość macie jakis tygodniowy Napisano Styczeń 26, 2006 jadlospis pierwszej fazy diety???????????? to napiszcie ,ja sobie go zeskanuje,bo diety nie znam i nie wiem co mam jesc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość figuniaaaa Napisano Styczeń 26, 2006 jak zwykle nikt Ci nie pomoze,sami nudni ludzie tu siedza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Afrodyta vel Toksyna 0 Napisano Styczeń 27, 2006 ja dzisiaj niestety ! zlamie dietke bo mam urodziny kolezanki i na pewno nie odmowie czekoladowego tortu,przepysznych przekasek czy lampki dobrego wina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Afrodyta vel Toksyna 0 Napisano Styczeń 27, 2006 ale od jutra dieta ,musze skomponowac jakies menu,co dzisiaj jadlyscie dziewczynki? jak mysliscie na deser mozna zjesc galaretke bez cukru z dodatkiem bitej smietany?? nie mam pomyslu na obiad,bo sniad to zawsze cos jajecznego,omlet albo inne jajkowe:D :D :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Afrodyta vel Toksyna 0 Napisano Styczeń 27, 2006 hej hej jestescie?? pobudka,odezwijcie co u Was? jak efekty,przebieg dietki,jak samopoczucie,nastroj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosia45 Napisano Styczeń 27, 2006 hej dzisiaj moje menuto: jak codzień jajecznica- dzisiaj sama w pracy kawa ze śmietaną30 ok 14 byłam głodna więc zjadłam ser camembert o godz18 obiado - kolacja tzn. szpinak 200g +sos serowo- śmietanowy(bardzo mi przypasował) ryba usmażona na oleju b/ panierki zielona herbata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosia45 Napisano Styczeń 27, 2006 :cool: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosia45 0 Napisano Styczeń 27, 2006 jest tu ktoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Afrodyta vel Toksyna 0 Napisano Styczeń 27, 2006 Gosia ,smaczny ten sosik? jak sie go przyrzadza? bo tak zeby jesc same brokuly...nie znosze ich :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ejze ejze Napisano Styczeń 28, 2006 jak przebiega odchudzanko,widze z etopick upada:> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość słuchajcie kobiety Napisano Styczeń 28, 2006 powiedzcie mi, chudniecie cokolwiek na tej diecie Atkinsa??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chudniemy ja ok Napisano Styczeń 28, 2006 5 kg po 3 tygodniach diety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krystynka 0 Napisano Styczeń 28, 2006 Ja niestety nie, dwa tygodnie diety i waga ani drgnie.... Czuje sie zniechęcona, czy coś się zmieni? nie wiem co robic dalej, kontynuować czy przejsc na inna dietę? Moze ktos tez tak mial i cos doradzi? :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do Krystynki Napisano Styczeń 28, 2006 nie przerywaj,skoryguj menu,wczytaj sie w nasze jadlospisy i scisle ich przestrzegaj nie chudlas bo musialas przyjmowac wiecej wegli ukrytych w jakiejs wedlinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość figuniaaaa Napisano Styczeń 28, 2006 co dzis wszamalyscie dziouchy? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość doda eelektrodaa Napisano Styczeń 28, 2006 ejooo co jadlyscie dzisiaj moje drogie panny ?jakies nowe przepisy moze? bedem wdziecznaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosia45 0 Napisano Styczeń 28, 2006 hej witam:) Dzisiaj nie mówię wam co jadłam ,bo byłam na imprezie ,starałam się bc ątkinsowa ale chyba węgle przekroczyłam, dobry objaw tej diety jeżeli nie skusiłam sie na ani jeden kawałek ciasta jeżeli chodzi osos serowo-śmietanowy to wspaniały do brokułów ,którychnie trawiłam, ateraz ujdą, jak również do szpinaku,fasoli szparagowej 100 mil. śmietany 30% +50 g serka topionego bez dodatków -wymieszać , zagotować:) dzisiaj stanęłam na wagę ale stoi w miejscu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosia45 0 Napisano Styczeń 28, 2006 do Krystyny:) doszłam do wniosku ,że cały czas boimy się tego nieszczęsnego tłuszczuwalimy do organizmu białko ,a tłuszcz z przymruzeniem oka,a to jest bardzo waznei stoi on w tej diecie na pierwszym miejscu.Modę to potwierdzić na sobie w ostatnim tygodniu, jadłam mięsko ,mało węgli ,a ketozy(spalania ) nie osiągałam,jeśli dodałam więcej tłuszczu zaraz włączyła się ketoza - uwierz i sprawdż może w tej siecie przestrzegasz węgli a mało dajesz tłuszczu:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Afrodyta vel Toksyna 0 Napisano Styczeń 28, 2006 Gosia racja,za duzo bialka za malo tluszczu,poza tym co slychac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosia45 0 Napisano Styczeń 28, 2006 jest ok ja isę trzymam mam chwike załamki , ale w 3 tygodnie zleciałam 4,5 kg :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Afrodyta vel Toksyna 0 Napisano Styczeń 28, 2006 ja sie glowie nad wymysleniem jakiejs smacznej,pozywnej i atkinsowej zupki,myslalam o pomidorowej ale pomidory w puszce zawieraja sporo cukru:P moze pieczarkowa z serkiem topionym? zaraz cos wykombinuje:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosia45 0 Napisano Styczeń 28, 2006 a co u ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosia45 0 Napisano Styczeń 28, 2006 dobrze wypić rosołek z 2-ma żółtkami żółka roztrzepujesz i lejesz jak lane kluseczki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Afrodyta vel Toksyna 0 Napisano Styczeń 28, 2006 ja wczoraj odpuscilam dietke,mialam urodziny kolezanki,dzisiaj 3 mam sie twardo:D zwiekszylam tluszcze,bo fakt faktem przebialczalam sie i waga stala:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Afrodyta vel Toksyna 0 Napisano Styczeń 28, 2006 to bledne kolo,boimy sie tluszczow,zapychamy weglami i bialkiem i tyjemy,a wystarczylo zwiekszyc tluszcze,mam zamiar sprobowac tych racuszkow kokosowych ze str domowej hafsy,na kolacje w sam raz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosia45 0 Napisano Styczeń 28, 2006 zup jako takich w 1 - wszej fazie nie ma, bo mają dożo węgli podstawa to nieprzetworzone produkty i surówki, trzeba uważać na marchewke ,a szczególnie gotawoną - ma wysoki inseks glikemiczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach