Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANITA------25

Pierwszy taniec weselny - przeczytajcie !!

Polecane posty

Gość Ireth
aleksah, jakich piosenek potrzebujesz?

Gość aleksah
Droga Ireth Oczarowania Wodeckiego ... I'm the woman in love wspomnianego " can you feel the love tonight" E. John I szczesniaka piosenki.. spoza nas, bo w ogole nie moge jej skojarzyc Pieknei dziekuje za pomoc pozdrawiam

aleksah, te wszystkie piosenki można znaleźć na e-mule. Oczywiście mogę je wysłac na twój adres, ale to zajmie sporo czasu. Jeśli chcesz, wyślę.

Mnie osobiscie bardzo podoba sie piosenka zespolu Kindla \"Z kims takim jak Ty\", bardzo spokojna :)) w sam raz dla kogos kto boi sie o kroki ;) Prosze o piosenki: Ślubowanie oczarowanie

Gość aleksah
ireth.. jakbys mogla.. nie zainstalowalam e-mule.. komp nie moj i nie moge tego zrobic.. pozdrawiam Ola

Gość aneczka-17o2.pl
bardzo prosze o przesłąnie mi piosenek: do nocy i dni oraz artura gadowskiego ona i on pozdrawiam

Cześć mogłabym prosić o przesłanie piosenki: - Ślubowanie - Rozmowę z aniołem Z góry dziękuję:) katarzyna_zak@wp.pl

Gość JA TEZ POPROSZĘ O
: Forever Tonight oraz Walca z nocy i dni na maila: aska-trisha@wp.pl z gory dzięki kochaniutkie:) :D

Gość mirasss
prosze o przesłanie walca z "nocy i dni " z góry dziękuję !!!

Gość halcia_-_-_-_
Rozpaczliwie szukam walca z Nocy i Dni ale w wersji instrumentalnej. Czy ktoś mógłby mi przesłać na maila? mam mało czasu - bud_ram@op.pl

Witam. ja też bym poprosiła o tego walca, pnieważ nigdzie nie mogę go znależć a chcę go na pierwszy taniec ślubny. Z góry bardzo serdecznie dziękuję i serdecznie pozdrawiam. Mój e mail : mysiaczek1@autograf.pl

Gość delma
a ja bedę chciala "obrączki, złote orączki, dziś połaczą serca dwa, dziś polączą dusze dwie..... już na wieki..... " ;)

Gość madziales
him...

Gość madziales
i ja ładnie bym poprosiła o ten kawałeczek z góry ładnie dziekuje madziales@o2.pl

Gość tatatat
a my mieliśmy piosenkę "zawsze tam gdzie ty" Lady Pank. Bardzo proszę o przesłanie mi piosenki Universe "W perłę zamienić deszcz" bo nigdzie nie mogę jej znaleźć. Mail: oaneta@aster.pl Z góry dzięki:)

Gość agatkal
chyba troszkę sie spóźniłam...ale jeśli ktoś przeczyta moje wołanie proszę o przesłanie pliku z walcem z nocy i dni. Poluję na niego już bardzo długo a moje wesele już tuż tuż...

Gość michal82
jesli ktos chce piosenki to prosze pisac na gg 9476516

Gość ania_______________zamosc
tylko kto wykonuje-forever tonight?

Gość ja ostatnio
bylam na weselu gdzie pierwszym tancem dla panstwa mlodych bylo "Whisky moja zono":) Wogole dziwne bylo to wesele:)

Gość Bruno
a znacie "I am your man" - Cohen'a

Gość Bruno
albo Jantar "Moje najwieksze marzenie"

Gość Pluszaczka
Kochaniutkie, tak sobie czytam te Wasze piosenki na pierwszy taniec i widzę że piszecie pratycznie same smutne wątki melodyczne; nie rozumiem dlaczego ?? ?? ?? przeciez to jest chwila na która kazda z nas czeka. Ja mam ślub 30.09. i bedę tańczyć "Ktoś mnie pokochał" - SKALDOWIE tez o miłości, ale radosnej !!!!! zastanawiałam sie jeszcze nad Baw Mnie - S.Krajewskiego mniej żywą ale nawet nawet jest Najpiękniejsza - S.Krajewskiego Zadałam sobie pytanie:dlaczego u mnie ma być standard ?? ?? ??, przecież te standardy sa zapominane przez gości Pozdrawiam

Gość agatkal
Wielkie dziękuski za pięknego walczyka z Nocy i Dni... Mój mężczyzna będzie mocno trenował jak tylko wróci z Noregii:)

Gość jaśmine
Czy ktos jest w stanie mi wyslac piosenke Grzegorza Tomczaka "Niebieska Piosenka" 31 Grudnia wychodze za maz i bardzo bym chciala aby ten utwor rozpoczal moje wesele niestety zespol ktory bedzie u mnie gral nie zna tej piosenki i jesli ja chce aby zostala zagrana na moim weselu to musze zagrac im mp3 wiec blagam was pomozcie mi z gory dziekuje i pozdrawiam cieplutko

Gość emilka_emcia
ja jak bede brala slub to chyba bedzie nny jantar -moje jedyne marzenie:) moim zdaniem jest to piosenka ktora idealnie pasuje do pierwszego tanca weselnego;)

Gość emilka_emcia
i jeszcze S. Krajewskiego wielka milosc nad tymi dwoma bede sie zastanawiac :)