Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzysztof_D.

Zaproszenie do spędzenai niezapomnianych chwil we dwoje

Polecane posty

No właśnie maalutka.. Wszystko zepsuła garstka złośliwych, zawistnych hipokrytów. Ale na szczęście tylko tu na forum. Ale to było wiadome od początku. Dlatego dałem swojego prawdziwego mejla. Kto chciał mógł napisać. Forum nie ma znaczenia, te wszystkie wyzwiska, kłótnie, zazdrość to tylko wirtualny teatrzyk. Ten kto miał ochotę na rzeczywisty kontakt ten nie produkował się tu na forum tylko napisał. I być może jest szansa, że będzie romantycznie.. nie wirtualnie na forum tylko w rzeczywistości. Pozdrawiam wszystkich, Krzysztof.

Gość hahahah buhahahhaha
"byc moze jest szansa" buhahahahaha człowieku jak ty sie wyrażasz? ty wiesz czy w ogole zyjesz czy moze juz jestes martwy? a nie, ty jestes ROMANTYCZNY :o

hahahah buhahahhaha***: poprzez takie, pożal się Boże, wypowiedzi pokazujesz absolutny brak dojrzałości do udziału w dyskusjach na - chociażby - przeciętnym poziomie... Mniejsza już o brak czarnego nicka, ale napastliwy ton i próba przeforsowania własnego \"stanowiska\" poparta zerową ilością rzeczowych argumentów, a przy tym ogólnie bełkotliwy i niedbały ton wypowiedzi z pewnością nie przysparza Ci wiarygodności, ani - jak sądzę - aprobaty niezależnie i obiektywnie myślących uczestników dyskusji... Z pozdrowieniami i życzeniami wyrobienia swojego własnego, rozpoznawalnego stylu - Krzyś.

Gość Yvonneee
Co to za bambuł ten hahahah buhahahhaha.. nawet nie potrafi się podpisać jak człowiek Hej, z której wsi pochodzisz? Ile lat miała twoja matka jak cie urofdzila? Odopwiedz szczerze a napewno wybaczymy i zrozumiemy w końcu trzeba byc wyrozumiałuym mimo ze tyle patologii dookola, nie mozna sie poddawac wierzymy ze jestes jeszcze do odratowania

Gość hahahah buhahahhaha
fałszywy krzysiu wsadz sobie swoje zyczenia gdzieś. tobie język podczas mówienia chyba się niedlugo zaplącze, tak pokrętne i niekonkretne są twoje wypociny słowne, nad którymi męczysz się niczym na egzaminie z wodolejstwa. żebyś jeszcze umiał językiem posłudgiwać się w intymnych kontaktach z kobietami..... teraz rozumiem, czemu żadna cię nie chciała mimo twojej wysokiej klasy i pozycji zawodowej. ale poczekaj, nawiedziła twoj topic istota o pięknym nicku Yvonneee niewątpliwie bardziej wiarygodnym niż mój. miej nadzieję krzysiu, ze razem z nią za pomocą rękoczynów rozwiązecie problem znaczenia słowa bambuł, a potem zatopicie się w olejkach eterycznych i niech zmysły szaleją :P

Gość Yvonneee
no proszę ale się koleś rozkręcił, styl mu się poprawił, wypowiedzi dłuższe, stylistycznie ładniejsze i poprawniejsze.. to już nie to samo co ten bełkot i pierdzenie na poczatku.. brawoo! to musi być najwyraźniej zbawienny wpływ wypowiedzi Krzysia, które ten bambuł podświadomie i wbrew swojej woli przejął

BAMBUŁŁŁ... dobree.. UMIERAMMMM ze śmiechhuuu. a tak na poważnie: kolo powiedz nam jak jak wydedukowałeś? Że ja czyli SUPERDYMACZ to Krzysiu czy może całkiem odwrotnie że ja SUPERDYMACZ to nie Krzysiu i sie pod jego superdymacza podszyłem rezerwując i podkradając mu złośliwie czarnego nika? Od tego zależy czy dostaniesz wpie..rdol czy może wypier..dol

Gość hahahah buhahahhaha
Yvonneee to wykąp sie z nim w tym szampanie niech biedak widzi,. ze jeszcze nie jest najgorszy brzydal i oblech na świecie nie jestem kolesiem, pa, bambułko superdymacz umierasz? poproś chucka o odwrócenie tego procederu :)

zwidy ma, jakieś procedery koleś widzi , za chwilę beda procesy a moze nawet precedensy kolo nie odpowiedziałeś na moje pytanie

może nawet narodzi się tradycja common law:) tak czy inaczej zo nk:D

Gość Yvonneee
żegnam was pa pa

Gość hahahah buhahahhaha
nie jestem kolesiem superburoku-dymaczu (burok to coś jeszcze nizszego w hierarchii niż burak) więc poproś chucka żeby przeczytał ci na glos, jak sam nie chwytasz co jest napisane. może pomoże :D krzysiu-fałszywcu odejdz wreszcie od tego kompa i idź spuścić z krzyża, bo oszalejesz bawiąc się słowami zamiast peniskiem

Gość maharadża
Wszyscy jestescie glupi - i krzys i przedluzacz i ty haha czy jak ci tam bylo i margheritta i cala reszta tej smiesznej gawiedzi stad :p Zamiast kurna po prostu cieszyc sie zyciem, szukacie dziury w calym. Wierzcie mi, ze moga sie przydarzyc naprawde zle rzeczy, a cos o tym wiem (i nie tylko ja), i wtedy zaczniecie sie przejmowac nimi. Poki co nie musicie i mozecie endzojowac swoj lajf - nie pierdolcie wiec glupot, tylko bawcie sie dobrze i miejcie w pupie, co sobie o tym mysla inni. To taki moj buddyzm w pigulce. No! :D

Burok? nigdy nie słyszałem. W twojej rodzinnej wsi tak się mówi, tak? kolo myslisz tylko w kategoriach penisów i spuszczania, kolo ile masz lat? mutację juz przechodziłeś? Przy czym najbardziej lubisz walić? ..To przeważnie przechodzi z wiekiem nie martw się.

Gość To proste
przedłużacz = buhahahhaha no.. nareszcie miałeś odwage zalogować się. Zdradziła cie słoma w butach

Gość hahahah buhahahhaha
superdymacz wykasuj ostatnie zdanie twojej stopki bo ono nijak się ma do twojej wrodzonej tępoty: piszę po raz ostatni że nie jstem kolesiem, podaję ci na tacy wniosek z tego: jestem kobietą, mutacji nie przechodziłam, chyba po katarze głos mi się robi nieco inny. "..To przeważnie przechodzi z wiekiem nie martw się." - tobie najwyraźniej nigdy nie przejdzie. nie wstydziłabym się tego że dziecinstwo i dorastanie spędziłam na wsi, w odróżnieniu od ciebie, który musisz podbudowywać swoją pewność siebie tym że (być może) mieszkasz w MIEŚCIE. myśl dalej tak jak myślisz, nawet Chuck Norris do kwadratu ci nie pomoże.

kobieta.. to wszystko jasne. no nabijaj się buahaha, a może powiedziec ci i wszystkim tu na forum jak się nazywasz i w jakim mieście mieszkasz, twój nr gg twój nr IP? i co jeszcze byś chciała wiedzieć to zdobędę więcej informacji i napiszę...

Gość hahahah buhahahhaha
o, rozjaśniło ci się superdymacz. no co ty, ja przecie nie z miasta, tylko ze wsi. o sobie wiem wszystko, ale jak byś chciał się potrudzić i zdobywać informacje, to proszę bardzo. jak się nazywam i gdzie mieszkam też wiem, ale jeśli byś mógł, to prosze bardzo, powiedz MI i WSZYSTKIM tu na forum moje imię i nazwisko, IP, telefon i adres. z chęcią zrobie z tego użytek. ponieważ sugerujesz, że już te wiadomości posiadasz, to wal. na resztę będę czekała z niecierpliwością.

Gość hahahah buhahahhaha
superdupku poproszę konkrety: moje imię i nazwisko, moje IP. jakiś problem? Chuck Norris gorzej się poczuł?

Gość gOlGotHa666
Wąchock ??? ;P

Gość gość
moje dane tez poprosze:D

Gość gość
Aj, nie uwierze dopoki moich danych etz nie podasz dokladnych:D ide o duuuzy zaklad ze nie dasz rady:D