Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzysztof_D.

Zaproszenie do spędzenai niezapomnianych chwil we dwoje

Polecane posty

Gość
....przedłużaczu....a co to znaczy.........tam gdzie oczy poniosą? ;) ;) ;)

Gość
przyznaje....że spodziewałam się właśnie takiej odpowiedzi :P przecież mało mnie znasz :D

Gość
co taka kwaśna minka........wszystko jeszcze przed Tobą ;) :) :P

No proszę hahahah buhahahhaha na swoje nieszczęście nie zauważyłaś że ja prostytutki nie szukam i się wściekłaś że nie chciałem się zgodzic na sotsunek z tobą i co gorsza nie zgodziłem się zapłacić ci za to TYSIĄCA zł. No i wpadła w szał wściekłosci laseczka i tyle hehe jedyne na co ją teraz stać to bluzganie.. i nie dziwne.. biedna dziewczyna. A ty przedłużacz orgazmów jak chcesz jej przedłuzyc orgazm to prosze bardzo. Przeczytaj sobie drugi post tego topiku: 10:49 Asia.......................... Tam podała namiary na siebie. Jest też to GG o które tak bardzo mnie prosiła zebym tu napisał. Myslę że pasujecie do siebie jak ulał. Może ty ją zasponsorujesz za \"odbycie stosunku pochwowego\" kwiecie inteligencji polskiej?

Fotozeta trzeba przyznać Ci rację. Nie ma sensu nużac się dłużej. To do niczego nie prowadzi. Nie ma sensu udowadniac i tłumaczyć dlaczego słoń ma trąbę w nieskończoność i pogłębiac wzajemne niechęci. Zboczylismy z tematu topiku i juz nie da się do niego tutaj wrócic. Tak więc w związku z tym postanowiłem o definitywnym zamknieciu naszego udziału w tym TOPIKU. THE END WYSTĄPILI: Krzysztof_D.- Roman Brzozowski SUPERDYMACZ - Aleksander Puchacz, Roman Brzozowski PODZIĘKOWANIA DLA (kolejnośc przypadkowa): fotozety, margaritty przedłużacza orgazmów maalutkiej, pozdro600, Donia Garcia de La VEGA fredi07 hahahah buhahahhaha jhghjkjh foteczka wyjątkowa primitiv gorrąca 25 na pewno NIEZNAJOMAXXX Z ciekawości surinam nemo Murcielago za aktywny i twórczy udział w dyskusji (czasami bardzo gorącej). Pozdrawiamy wszystkich i zapraszamy na następny równie kontrowersyjny topik w niedalekiej przyszłości.

Gość
fotozetko.....my jak widze znowu w duecie.......ja zaraz za Tobą ;)

Gość hahahah buhahahhaha
ależ prosze cie, superdebilu, ujawnij coś więcej, bo samo gg to za mało. imię też. czekam niecierpliwie na to jak podasz moje IP, bo akurat IP jest najważniejsze, a nie to co wymyśli twój chory napuchnięty łeb. powiedz też wszystkim, kto mnie codziennie nachodzi i jaka sprawa jest prowadzona w sądzie. masz na to moją zgodę więc udowodnij, że jesteś czymś więcej jak sparszywiałym przechwalaczem. a może pokażesz też moje zdjęcie? niech popatrzą. dzięki przedłurzaczu za rodzaj poparcia, ale chcę zdemaskować tego dupolota, czekam dalej na obiecane przez niego info, jeśli tego nie zrobi do powiedzmy 16, to jest dnem, ale o tym powiem o 16.

Gość
oj za mną stoi ....przedłurzacz.......i nie wiadomo gdzie wzrokiem błądzi..... ;) ;) ;)

Gość
hahahahahah...... był już THE END..... była obsada....... po co dalej to ciągnąć.........?

Gość hahahah buhahahhaha
spadaj na swój topik margi, nie tęsknią tam za tobą? ja mam swoje porachunki z superdymaczem, to nie twoja sprawa. superdebilu, twój czas powoli się kończy, pospiesz się z ujawnianiem

Gość pssst
auć.. robi się groźnie! uwaga! ciiiii.. czekamy

Gość hahahah buhahahhaha
tak jak myślałam superdupolocie: zaraz obnażę twoją wrodzoną i nieuleczalną głupote: najpierw uparcie twierziłeś że jestem facetem, potem nie wiedzieć skąd ci się przeniosło, ze jestem autorką drugiego posta na tym forum. nie sądzę, żebyś bez mojego podania ci na tacy, że jestem kobietą, wpadł na ten pomysł. a jak już wpadłeś, to zacząłeś blagować i upierać się przy tym, że wiesz o mnie więcej niż ja sama o sobie. nie gratulowałam ci, bo nie było czego. upierałeś się palancie jebany w dupę że zaraz umieścisz moje nazwisko, IP i inne dane, jakoś wszystkiego ci się nie udało. po paru godzinach z godnym pozazdroszczenia wysiłkiem udało ci się ustalić, że Joanna to niezdrobniałe imię Asia. przy czym caly czas utrzymywałeś, że znasz i zaraz podasz inne, konkretne dane, czepię się jak rzep tego IP, bo jak już mówiłam i jak większość internautów wie, to jest mega ważne,. nie udało się, półgłówku pierdolony. potewm zacząłeś się motać i podawać sprzeczne wiadomości, np. dzisiaj stwierdziłeś, że na drugim poście topiku były namiary na mnie i że "jest też GG". zacytuję ten topik, smarkaczu internetowy: Asia.......................... .czesc, chetnie cie poznam. oto moje gg . popiszemy? 3268177 wyjaśnij mi, gdzie tu widzisz namiary oprócz siedmiu cyferek gg. i wyjaśnij też, to to znaczy, że jest TEŻ gg? tutaj jest TYLKO gg. ale ale, jeśli jest gg i twierdzisz, że ze mną rozmawiałeś i opowiadałam ci o moim cenniku oraz kłoptach finansowych, jaki problem skopiować tę rozmowę i wrzucić ją na topik? dlaczego tego nie zrobiłeś, odezwało się dupowate sumienie? gówno prawda jebańcu teraz moje słowa: to co chciałeś zrobić, to jest przestępstwo - ujawnianie czyichś danych, nawet IP (którego zresztą nie masz, patałachu smurzasty, ale tego nie przyznasz śmierdzący gówniaku). więc teraz siedzisz cicho jak myszka i nie zamierzasz się tutaj odzywać, bo i z czym, baranie? twoje życie jest takie samo jak gówniane zamiary z wczoraj - tak żałosne, że gdybym była twoją matką lub ojcem, to nie chciałoby mi sie z tobą gadać. portowi menele są lepsi od ciebie. wracaj do swoich urojeń i przechwałek i pamietaj, że jak jeszcze coś podobnego przyjdzie ci do łba to znów cię wyśmieję. jedynym twoim osiągnięciem na tym forum było podpierdolenie nicka krzysiowi... a propos krzysia-fałszywca: zatraciłeś wszelką zdolność realnego pojmowania, jeśli uważasz że niektóre osoby z wymienoinych w twojej liście raczyły się przyłączyć do dyskusji. ja się stamtąd wypisuję :P jebajcie się wieśniaki (jak mówią w mojej wsi :))

Gość zenon
o kur........ ale ten superdymac czyli krzysiek debski pojebani :o

Gość
...do hahahahaha pragne zauważyć że nie Ty jesteś tu gospodarzem....więc nie wiem skąd pomysł dobierania sobie rozmówców....jestem tam gdzie mam ochotę....a taki ton....sobie wypraszam. Jak zauważyłaś.....nawet jednym słowem nie byłam dla Ciebie......niemiła....więc uszanuj to i chociaż postaraj się zachować odrobinę umiaru. Pozdrawiam.......jeszcze tu zajrze......i mam nadzieję że zastane tu sprostowanie.

Gość hahahah buhahahhaha
zazieraj sobie, tylko po co? wniosłaś coś do tego topiku? czy też musisz się wyżyć i upewnić że ktoś cię czyta poza podstarzałymi smerfami z Już każdy chyba ma kochankę...

Jak zauważyłas....ja nie ukrywam się pod pomarańczowym nickiem tak jak Ty.......mam swoje zdanie i mam odwage je wypowiedzieć....czego niestety nie można powiedzieć o Tobie. Jeszcze podglądasz innych....o czym sama piszesz....... Chyba nie mamy o czym rozmawiać......pluj tym swoim jadem nadal.......widać taka jest Twoja natura....ja naszczęście mam inną. Czego i innym życzę..........

Gość hahahah buhahahhaha
margi, jeśli jesteś taką obrończynią krzysia superdymacza to umów się na randkę z szampanem i olejkami, tam spełnicie swoje ukryte fantazje. a jeśli nie zamierzasz tego zrobić, to wracaj na "swój" topik pomarzyć o ideale. i nie wyrzucaj mi że podglądam innych, bo sama też to robisz, najpierw czytasz o czym jest topik, więc podglądasz, hipokrytko. co do mojego ukrywania czy ujawniania się - był chętny żeby o mnie powiedzieć prawdę i spierdolił, twoja strata, moze go wypłoszyłaś :D

masz racje.......wracam do siebie......tutaj nie ma z kim gadać....jest tylko jedna kąsająca żmija.......pod pomarańczowym nickiem. Nie trudź sie ....zostaw jad dla innych....ja nie zamierzam tu więcej zaglądać :)

Gość hahahah buhahahhaha
no pewnie, zgadzam się z przedłurzaczem, że margaritta to idiotka, bo kłóci się ze mną. i o co? sama nie wie, o co. ale tak to już jest, jak się nie ma swojego życia, to się szuka jakihchkolwiek kontaktów i emocji, nawet z pomarańczową żmiją :P

Witaj....przedłużaczu........ Przeczytałam co napisałeś i przyznaje jestem zdziwiona......odnosze wrażenie że niezbyt uważnie prześledziłeś historie sporu........bo owy spór nie toczy się o autora topiku...... Jestem buntownikiem .....przyznaje......nie znoszę gdy ktos usiłuje mi mówić co mam robić........ot taka wada a moze zaleta...... Ja również ....wygląda na to miałam mylne zdanie o Tobie....... A rączki ....proszę trzymać blizej ciała........na oczy niestety wpływu nie mam....ale niezdyscyplinowanych rąk nie znosze...... Pozdrawiam.......życze miłego dnia.

Miało być finito, ale widzę, że najwyraźniej życie musiało cię niźle wyrypać w twój zatłuszczony od fastfoodów odbyt, skoro przemawia przez ciebie aż taka nienawiść. Zmusiłaś mnie jednak do zniżenia się do twojego poziomu i odpowiedzi w podobnym tonie. Poziomem wulgaryzmów wylewanych z twojego otworu gębowego przebijach nwet ostatnich meneli i zwyczajnie nie zasługujesz na miano \"kobieta\". To musi przyznać nawet równie wrogo do mnie nastawiony przedluRZacz orgazmów, a jeśli nie, tzn. ze jesteś jego (i na odwrót) inkarnacją. Nawet Bogu ducha winnej Margericie nie oszczędziłaś przysrywając jej w sposób, ktory kwalifikuje cię jako najpospolitszą gnidę mszczącą się za swoje niepowodzenia z facetami i za to ze Bozia nie kopsnęła ani rozumu, ani tym bardziej przeciętnej chociażby urody... Mówi się, że niektorzy nie stali we właściwej kolejce, ale ty bezimienna suko nie stałaś w żadnej - co najwyżej w ogonku po kompletnie zjebane życie i porcję jadu i frustracji na otarcie łez. Fakty są takie, że ty nawet w weekend nie masz swojego życia prywatnego, skoro dzień w dzień można cię spotkać na tym topiku..Tak to zwykle bywa ze sfrustrowanymi wrakami ludzi, którzy przegrali swoje życie, że w obrażaniu innych i wylewaniu jadu znajdują sposób na odreagowanie. Zapewne nie raz oberwałaś po mordzie (jedyne adekwatne w twoim przypadku określenie) od swojego ojczyma, a potem pewnie regularnie znęcał się nad tobą twoj partner. Ciekawe czemu wtedy byłaś taka mała, a teraz myślisz, że przez nagromadzenie wulgaryzmów osiągniesz cokolwiek poza śmiesznością, politowaniem i współczuciem.... Takie zdziry jak ty zawsze są pierwsze do roznych dyskusji w necie, bo chociaż tam mogą zagrać twarde kobiety z charakterem... Odnośnie danych, o które się tak dopraszasz, to gwarantuję ci że w dniu jutrzejszym ujawnimy co ciekawsze kwestie wspomnianej rozmowy, tak by wszyscy mogli zapoznać się z twoimi ohydnymi pobudkami, jakimi kierowalaś się nawiązując rozmowę z Krzysiem... I nie strasz mnie tu odpowiedzialnością karną, bo akurat trafiłaś pod zły adres, gdyż doskonale orientuję się w rzeczonym temacie i znam przesłanki, które muszą być spełnione. Takie zachowanie bynajmniej ich nie wypełnia, zwłaszcza, że sama się o to prosisz, ale wybacz - wymagam od ciebie zbyt wiele, bo niby skąd ty żałosny worku na spermę miałabyś o tym wiedzieć :P Z numerem IP zupełnie niepotrzebnie się upierasz; wszak co innym po twoim nr IP, skoro masz go przydzielany dynamicznie, a zatem co jakiś czas się on zmienia? Oj, wybacz, zapominam o twojej chłopskorobotniczej proweniencji, takie rzeczy są zwyczajnie zbyt trudne na twoj zakuty zlasowany od speśniałej spermy łeb... To teraz już wiesz. I powtarzam - to nasz topik (nie twoj bynajmniej) i to ja będę decydował o kolejności ujawniania poszczególnych faktów, zrozumiano?? Chciałaś wojny, to ją masz, a to dopiero początek zblazowana ofiaro dziurawego kondoma. A teraz klękaj i rób swoje, pijawko !! TO BE CONTINUED...

Gość hahahah buhahahhaha
margi miałaś już tutaj nie zaglądać, oto jaka jesteś upierdliwa, że musisz tutaj przyjść i się wypisać. no skoro musisz....... superpalancie, tobie bozia poskąpiła i urody, i rozumu, i kojarzenia faktów. nie mogę być dla ciebie bezimienną suką, przecież znasz mnie jako Asię :P nie musiałam wystawać w kolejkach, wszystko samo do mnie przyszło, a ty jak widać nadal czekasz na odrobinę szczęścia. co do tego że jestem od paru dni codziennie na topiku, to samo można odnieść do ciebie, sfrustrowany ludzki wraku itd. jak to obszernie określiłeś. więc ten "zarzut" zupełnie nietrafiony, czekaj dalej, kolejka po rozum dla ciebie musi być długa, może nawet za długa. co do tego, że podobno chciałam porozmawiać z krzysiem kierowana ohydnymi pobudkami....... krzysio tyle razy podkreśla, że jest przy kasie, że można się domyślić korzyści finansowych z tych całych olejków i szampanów. a za zaproszenie na kolację i do hotelu na romantyczne spotkanie też był przygotowany, że to on zapłaci. OHYDNY człowiek z tego krzysia :) a teraz ci powiem po raz ostatni: fragmenty rozmowy, którą chcesz tutaj podać nic nie znaczą, jeśli nie są poparte czymś więcej. możesz sobie napisać co chcesz i wkleić tutaj. m,nie to nie zadowoli. taki jesteś wszechwiedzący? podaj datę i godziny rozmowy pobranej z mojego archiwum gg. i to w sposób udokumentowany, bo jak powiedziałam, samo pisanie nic nie znaczy. z numerem IP potrzebnie się upieram z pewnych względów, które może ci przyjdą do głowy, wszak ona taka pusta...... w każdym razie kiep, kto ci uwierzy, jeśli nie podasz tych kilku cyferek oddzielonych kropkami. jak byś nie wiedział, ale twierdzisz, że wiesz, największym źródłem info o osobie jest IP, żadne tam nr gg ani rozmowy, ani imiona. więc nie zasłaniaj się tym że masz taką a nie inną kolejność podawania wiadomości, bo jak widze ,zaczynasz od tych najmniej wiarygodnych, a to jest godne nic niewartego kundla, który dalej sra niż widzi. próbujesz wykazać wiedze na temat namierzania osób, więc musisz doskonale wiedzieć, że w internecie jedynym rzetelnym elementem ujawniania kogoś jest IP. koniec już o tym, bo się zatnę :) nie będę czekać na długotrwałą twoją akcję, bo mam inne zajęcia poza przekomarzaniem się z tobą, więc pospiesz się z tą wojną, bo potem nie będziesz miał już przeciwnika. pieprząc się z piękną, skromną, dobrze wychowaną, niespaczoną życiem, mądrą, czystą kobietą, bo tylko z takimi dotąd miałeś do czynienia, nałóż 2 lub 3 kondomy, żeby twoja spleśniała sperma nie przyczyniła sie do istnienia potomka. ręczę, że twoje chamstwo byłoby tutaj czynnikiem dominującym w stosunku do anielskich cech partnerki. bywaj superdupku i spróbuj nie podpierać sie osiągnięciami Chucka Norrisa, bo do nich ci daaaaaaaleko

Gość hahahah buhahahhaha
poczekaj przedłurzaczu, bo on twierdzi że wiele o mnie wie, czyli można powiedzieć że mnie zna. :P jeśli nie osobiście, to z rozmów na gg, z fotki i ze zwierzeń oraz ohydnych propozycji. czekajmy, co jutro wymyśli.

Hmmm..... widze że rozmowy toczą sie dalej......... hahahahhh......tak miałam nie zaglądać....ale jak widze że ktoś podnosi temat.....jakos nie moge się oprzeć......zaglądam z ciekawości czym tym razem obrzucicie sie na wzajem...... Ty mnie zaatakowałaś.......a ja nie lubie być nikomu dłużna......takze w potyczkach słownych.....proponuje zawieszenie broni......masz swoją wojne......czy jedna Ci nie wystarczy? Nie lubię się kłócić.......uważam że kłótnie to strata czasu i przysparzanie sobie zbędnych emocji........ Domyślam sie ......że pisząc to wszystko.....towarzyszyły ci emocje i wielkie wzburzenie......pewnie dlatego i wobec mnie byłaś bardziej impulsywna i szorstka w wypowiedziach.......o czym nie pomyślałam. Chyba zastanawiając się nad tym wszystkim na chłodno...bardziej Cie rozumie........ ...przedłurzaczu.....no tą wypowiedzią zmartwiłeś mnie bardzo......mówisz że oczy potrafią bardziej grzeszyć niż rączki :) Hmmm.....musze być bardziej czujna w takim razie.......

Gość hahahah buhahahhaha
margi, myślę sobie gdzie cię zaatakowałam, chyba nie było to nazwanie cię kotusiem Krzysia? to, że tak o tobie napisałam, wynikało z chęci uśmiania się z Debskiego, że nieznajomej osoby, o której pojęcia nie ma, zwraca się per kotuś. tak mogą zrobić tylko nieszczęśliwe osoby, spragnione czyjegoś towarzystwa i nieumiejące w żaden inny sposób uwolnić swojej olbrzymiej tęsknoty, a jednocześnie pełne naiwnego myślenia, że po otrzymaniu takiego "miłego" imienia dana osoba zaraz przyjedzie na kąpiel w szampanie i picie eterycznych olejków ;) jedyne czym mogłam cię wkurzyć to stwierdzeniem żebyś spadała. sorry, biorę zawieszenie broni, ale nie przesadzaj z tym, że ja prowadzę wojnę. to superdymka tak to określa. dla mnie jest to taka analogia: jak widzisz gdzieś trochę kurzu, to go zdmuchujesz i już go nie widzisz, a jak ci za bardzo przeszkadza, to go przejeżdżasz mokrą ścierką i już po kurzu i zaraz o nim zapominasz. miło że sie nade mną zastanawiasz, tylko żebyś się nie pomyliła w stwierdzeniach, że towarzyszyło mi wielkie wzburzenie. to zabawa, jak się ma za przeciwnika takiego superd. to tylko zabawa może być, przecież on nic na mnie nie ma. trzeba być supernaiwnym żeby wierzyć w wymysły na czyjś temat, niepoparte niczym konkretnym. nawet jeśli d. pisze pod czarnym nickiem. nie wiem, na lsie się orientujesz w tych sprawach namierzania kogoś, margi, ale mam nadzieje że jests na tyle mądra, żeby wiedzieć, czy taki superdymacz ma rację w tym co o mnie pisze. ciekawa jestem twojego zdania.

świat zwariował skąd w Was tyle negatywnych emocji? o po co to wszystko??

Gość hahahah buhahahhaha
przedłurzaczu, spokojnie, z emocji towarzyszy mi tylko śmiech i politowanie. chcę tylko zobnaczyć czy gość ma jaja i czy będzie sie do końca upierał przy swoich niewyobrażalnych możliwościach co do wiedzy na mój temat. jak przyzna że nic nie wie, to nawet go przeproszę. ale jeśli nie, to czemu mam pozwolić, żeby taki idiotyzm przechodził niezauważony?

Gość hahahah buhahahhaha
podsz. won wiemy, że tego nam nie powiesz i nie interesuje nas to. w końcu ty to przecież nie superdymacz na pomarańczowo :P

Kurde przegryzłem sie w koncu przez ten fascinating topik... UFF Superdymacz troszku przesadza ty zresztą tez buahahaha nie jestes lepsza od niego Hehe jak chcesz to ja napisze twoje ip ale zeby nie bylo ze ochrona danych to na gg moge wysłać. Przecież to jest dziecinnie proste zdobyć to twoje nieszczęsne IP. Toż to sztandarowe zadanie zadawane kandydatowi do pracy na stanowisku np. network security managera zeby dojsć z jakiego IP został wysłany post na forum. Wierzę ze duperdymacz mógłby je mieć gdyby miał odpowiednią wiedzę pozdrówka papa , nie wygryźcie se oczu Acha posty \"podszywacze won\" były moje :D

Gość hahahah buhahahhaha
H H możesz podać, ale najpierw niech zrobi to superspec, który twierdzi, że nie jstem Klarusia, ale Asia. mam nadzieję, że nie skontaktujesz się z nim poza tym forum i nie podasz mu na tacy tego, co sam już od dawna wie :D