Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzysztof_D.

Zaproszenie do spędzenai niezapomnianych chwil we dwoje

Polecane posty

maalutka- wniosek o prawo łaski dla hahahah buhahahhaha oddalony! Z gangrenami trzeba walczyć ich własnymi metodami, sorry Winetou.

Gość Nawet jesli tak jest
jak przytaczasz to i tak nie masz racji krzysztofie .d.Wychodzi z ciebie nedzna smierdzaca szowinistyczna swinia .Chuj ci w krzyz bo w dupe to bylaby zbyt duza orzyjemnosc dla ciebie

Gość hahahah buhahahhaha
ja też superdupku, a jak myslisz ze zabronisz nam zarabiać w ten sposób to sie mylisz, spadaj , robie sobie z moim ciałem co chcę i jak mi się podoba ty kutafonie pierdolony dobrze ci teraz, ze ujawniłeś cała prawde o mnie ? dobrze? lepiej ci?

No tak.. ale ja nie chciałem zapłacić to postanowiłaś się zemścić i zmieszać mnie z błotem tak? taka to twoja taktyka? płać jak nie to \"chuj ci w dupe itd itp\" tak?

Gość i nie mam więcej pytań...
- Tatoooo..?? - woła mały Yeti - A gdzie są ludzieee?? - Ludzie się skończyły - odpowiada ojciec - jedz chleb.

Gość i nie mam więcej pytań...
W pewnej wiosce mieszkal sobie gospodarz, ktory mial kurnik. Co noc do tego kurnika przychodzil sprytny lisek i pozeral jedna kure albo koguta, zalezy na co mial chrapke. I tak to trwalo miesiacami, az pewnego dnia gospodarz schwytal liska i zapytal: -Czy to ty wyjadarz stopniowo moj drob? Na co sprytny lisek odpowiedzial: -Nie! A tak na prawde to byl on.

Nawet jesli tak jest***: no proszę; mamy oto kolejną \"solidarną jajnikami\" :P Skąd w Was Panie tyle jadu i nienawiści skierowanej pod adresem płci brzydkiej? Psychologia tłumaczy to w prosty sposób. Zwykle taka postawa spowodowana jest patologicznymi relacjami z ojcem, tudzież traumatycznymi wspomnieniami z dzieciństwa, gdzie ojciec - tyran znęcał się nad rodziną psychicznie lub/i fizycznie. Może też być wersja bardziej lajtowa - kiepskie doświadczenia z płcią przeciwną już na etapie związków partnerskich... Tak, czy inaczej, doprawdy plugastwem ostatniego stopnia jest dokonywać niesprawiedliwej z gruntu generalizacji prowadzącej do znienawidzenia rodu męskiego z powodu jednego, czy dwóch skurczybyków i manifestowania tegoż poprzez różnego rodzaju niecywilizowane wybryki w rodzaju tych niedojrzałych i sztubackich wypowiedzi na forum... Czyż nie lepiej po prostu wybrać się do lekarza specjalisty? A Ty, przedłurzaczu, który szermował hasłami mizognizmu i antyfeminizmu, chcąc włożyć je w usta Superdymacza poczytaj raz jeszcze topic od początku, zobacz jak rozwijała się dyskusja i kto pierwszy wytoczył ciężką artylerię... Ale i tak nie przyznasz mi racji, bo za daleko zabrnąłeś w swoich obronnych oracjach, by teraz je zmienić i przyznać się, że zbłądziłeś... A może mnie jednak pozytywnie zaskoczysz? Wszak nie powinno się nikogo skreślać ot tak po kilku wypowiedziach... Ale o tym większość tutaj zdała się zapomnieć... Aha i jeszcze jedno... Pamiętaj, że jeśli ktoś cały czas nawija o onanizmie w róznych jego deklinacjach i konfiguracjach, zapewne sam nieźle daje czadu... Ty wiesz i ja wiem, jak jest naprawdę. Reszta jest milczeniem...

Gość superdymacz = krzysztof.D
I wszystko jasne :classic_cool:

no wiesz.. kolego przecież to chyba tylko dla tych \"wolniej myślących\" nie było jasne Ale skoro pojawiły się takie wątpliwości.. To oficjalnie tu i teraz ujawniam: Ja SUPERDYMACZ to Krzysztof_D. Mam nadzieję ze potwierdzisz Krzysztofie ;)

Gość panna migotka_86
hihihi a to zes dopiero ameryke odkryl ,nawet ja niekumata ponoc myszka (hihi tak mi chlopcy dokuczajom ale ja im dlzuna nie pozosdtaje :D) a od poczatku wiedziakam ze kzysiunio i sypernadymaczek to jedna osoby. a swoja droga to jednak chyba troszku przegieliscie panowie tzn panie krzysiu d. ale tez wyszlo ze i hahaha nie lepsza i zescie po jednych pieniadzach hhihiih. no nic mykam co zlego to nie ja hiihpozdro 2ALL

Gość Krzysztofie vel Dymaczu
cos tam ;) czy przypadkiem nie cierpicie wzajemnie na manie przesladowcza? Nie weszycie spisku tam gdzie go nie ma? Porozmawiajcie raz jeszcze ze soba, moze tak Wam sie tylko wydaje ;) pozdr

Gość hahahah buhahahhaha
wiesz co ci powiem superdupku? jesteś świnią. uwielbiam naciągać takich palantów fajfusów jak ty, wiesz? tyle ci powiem gnojku

Gość ..oo..
kurcze ake fajny topic,normalnie jak w filmie brazylijskim,jak ja uwielbiam takie intrygi:) tak sobie mysle i mysle ze fajne bylyby takie niezapomniane chwile we dwoje,dawajcie dalej ,lubie obserwacje;)

pocałujcie mnie gdzieś, godziny 10:48 i 11:34. można się było spodziewać krzysiu że nie potrafisz rozróżnić podszywu od oryginału. nie zagrzejesz długo pracy, \"bystry\" aspirancie. swoją drogą myślałam, że absolwenci prawa dostają wyższe etaty. coś z tobą jest nie tak Krzysiu

Gość Komendant Główny Policji
Panu Krzysztofowi Superdymaczowi już podziękowalismy. Juz w firmie nie pracuje.

moje dalsze obserwacje: nie wiem jakim trzeba być idiotą, żeby to co zrobiłeś na tym topiku uważać za działalność przeciw przestępczości internetowej. pomogę ci jednak w tej działalności: wejdź na jakikolwiek czat i po paru godzinach obserwowania wpisów ( :D ) się zorientujesz, gdzie masz do czynienia z naciągaczami i kobietami szukającymi frajerow za kasę. może jak ci się uda coś komuś udowodnić, to awansujesz. za dużo oglądałeś amerykańskich filmów, żeby teraz udawać wielkiego policyjnego macho. czekam na kolejne rewelacje

Gość Oto dwulicowiec i erotoman
superdymacz Klarusia***: Kwiatuszku - to, czy podany wiek jest prawdziwy, tudzież moje wykształcenie, niech pozostanie kwestią pomiędzy moją potencjalną Towarzyszką, a mną, dobrze? To Ona będzie mnie rozliczać z ewentualnych kłamstw i wyciągać z tego wnioski, a nie Ty... Bo nie wyglądasz mi na osobę zainteresowaną moim zaproszeniem i, powiem szczerze, jakoś specjalnie się tym nie przejmuję... Odnośnie zawodu, a raczej tego, czy jest trendy czy passe... Zauważ, że nie chwaliłem się swoją edukacją, poza ogólnym stwierdzeniem, że uważam (bo w istocie tak jest), że posiadłem dobre wykształcenie, które raczej w życiu mi pomaga, niźli przeszkadza...Dopiero dopytany przez kogoś o szczegóły przyznałem się do swojego zawodu... Chcesz - wierz, nie chcesz - nie wierz. It's up to you A, że niemodne? No, cóż, ja nie narzekam... Zdaję sobie sprawę, że obecnie np. telemarketer, czy kasjerka w hipermarkecie to są profesje bardziej na czasie, ale jakoś dziwnym trafem nie żal mi, że moje zajęcie jest aż tak bardzo demode. Pozdrawiam Klarusiu, bądź "Klarusiu" ;] 18:46 Krzysztof_D. (krzys_debski@o2.pl) No to przy okazji wyszło, że cioteczny braciszek, ładnych parę latek zresztą młodszy, przeżywa właśnie - jak pół Polski zresztą - fascynację najbardziej męskim z męskich macho - Strażnikiem Texasu :] Poprzednia wypowiedź oczywiście była moja, tyle, że nie zauważyłem, że szczeniak mi się przelogował, korzystając z chwili nieobecności :/// Zaraz mu się ładnie "odwdzięczę" za te excesy, za które w jego imieniu - przepraszam... Tak pisał kiedys,a teraz twierdzi co innego. Wszystko więc co napisal należy uznać,ża kłamstwa i probe wykorzystania seksualnego a więc i gwaltu.

Boże.. ty to widzisz i nie grzmisz ONA NAPRAWDE MYŚLI ŻE JA PRACUJE W POLICJIII UMIERAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMM ZE SMIECHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Gość Oto dwulicowiec i erotoman
A może skopiowane pliki wyslemy przelozonemu Krzysia ? Czego to teraz w Policji uczą:o No no...

Gość dobra dobra superdymacz
dobra dobra nie wykręcaj się teraz..pewnie siedzisz sobie za biureczkiem na komistariacie i klikasz.. no to teraz widać jak na dłoni na co idą pieniądze z naszych podatków...

Gość ..oo..
ale daliscie mi zajecie czytania i sie zastanawiania gdzie co prawda ,kto jest glupi glupszy i najglupszy,ale chyba ja bo kurcze nic z tego nie kumam?:) o co wlasciwie burza? o to ze gosc szuka kogos na bzykanko,a moze on sie chce zakochac? czy moze o to ze jakas panna chciala to zrobic za kase,czy ze moze on jest policjant a nie jest

umieraj, znam sporo osób, które bardziej niż ty zasługują na życie. pomogę ci zrozumieć, trudno, mam litość nad tępolami. zbyt głupie imię i nazwisko sobie wymyśliłeś rozmawiając z asią, żeby ktokolwiek mógł w to uwierzyć bez przymrużenia oka. dalej napisałam, że \"udajesz policyjnego macho\" i że naiwnością byłoby sądzić, że na policja bywa na forum. na więcej zyczliwości dla ciebie mnie obecnie nie stać. dawaj dalszą część rozmowy, bo jeśli to już koniec, to zero komukolwiek udowodniłeś. chyba że chcialeś pokazać swoją parszywość, to się udało.

oo ten fajfus chce udowodnić, że ja to Asia z drugiego posta na tym topiku. na razie przytoczył albo wymyślił parę kwestii z jakiejś rozmowy. czekam na konkrety

Oto dwulicowiec i erotoman***: najwyraźniej nie zauważyłaś, że \"rozdwojenie\" oryginalnego Krzysia D. nastąpiło dopiero od chwili ZASTRZEŻENIA przezeń nicka \"SUPERDYMACZ\"... Wcześniejszy wybryk kuzyna (w który nie wierzycie - wasze prawo), nieświadomie, acz genialnie przyczynił się do dalszego konceptu, który rozwinął się w tak niespodziewanym kierunku. Życzę zatem wiekszej dozy logiki przy kojarzeniu faktów, zarówno w sensie chronologicznym, jak i w kategoriach wnioskowania opartego na związku przyczynowo-skutkowym w swej najbardziej klasycznej (acz najwyraźniej wciąż zbyt trudnej dla coponiektórych) postaci.

Gość ..oo..
hmmm a nawet jakbys byla,to w sumie co z tego? skoro ktos daje temat na forum ze czegos tam szuka,to ktos inny moze odpowiedziec moze sie znajsc ale troszke kasy mi potrzeba,w sumie w dzisiejszych czasach wszystko sie zdarza i jest mozliwe;) Panie Krzysztof to i kuzyn sie w to bawi???

Przepraszam ze się wtrącę, obserwuję ten wątek od 3 dni. Buahahaha jesteś nieuczciwa. Dlaczego się wypierasz Asi z drugiego postu? Wstydzisz się? czego? Siebie? tego co zrobiłaś? Bez sensu. Nie obraź się ale piszę to tylko dlatego że nie toleruję kłamstwa w żadnej postaci. Duperdymacz ty też nie kręć bo motasz i ja to wiem

oto, jak wygląda wstęp do romantycznych i niezapomnianych chwil we dwoje z wartościowym facetem z klasą: \"jesli np wykluczasz seks, to raczej nic z tego nie bedzie\" \"nie jestem ... , zeby placic komus za samo towarzystwo, prawda ?\" \"nie dam, to sobie mozesz wybic z glowy\" \"cos za cos\" \"przed takimi ciziami jak ty\" oo, jakbym była. ale gdzie widzisz dowód, że jestem?