Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beti_blu

DEKORACJA SALI ? PROBLEM ? POMOGĘ...

Polecane posty

Gość BAL-DEKOR
DO WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH Z KRAKOWA I OKOLIC! Wykonam dekoracje balonowe po kosztach balonów, ponieważ potrzebuję zdjęcia do PORT-FOLIO. Pozdrawiam wszystkich.

Gość An_na
Vivi 7 , wróć do poprzednich stron topiku, tam ten temat był opisywany.

Gość Prallinka
Dzięki An-no wezmę więc bordo z perłą dziękuję 🌼 BAL-DEKOR - do ilu kilometrów szukasz sali? Napiszę e-maila :)

Gość BAL-DEKOR
Prallinka, podaj swojego m-aila

czesc:)ja mam pytanko znacie moze jakies fajne sentencje na ołtarzyk dla młodej pary?byłabym wdzieczna jesli byscie mi cos podpowiedzieli:)

Gość An_na
Co prawda nigdy nie robiłam girlandy w taki sposób, ale nie wyobrażam sobie jej robić na takiej taśmie. Pojedyncze balony bardzo ciężko się wiąże i do tego wciskać je potem do tych dziurek.Ręce Ci "odpadną" a efekt może być żałosny. Szkoda, że jak ja brałam ślub nie było kogoś kto chciał zrobić dekoracje sali za koszt balonów.

Gość kingulka20
jak moge udekorowac słupy ? kingulka20@wp.pl prosze napiszcie mi wasze pomysły

Gość Kaleta
BETI BLUE BŁAGAM O PRZESŁANIE MI PRZEPISU NA GIRLANDĘ Z DWÓCH I TRZECH KOLORÓW. Z GÓRY SERDECZNIE CI DZIĘKUJĘ ZA POMOC.POZDRAWAIM.

Gość Czy ta cała Beti Blu
odezwała się do kogoś?

Gość girlanda balonowa instrukcja
nie, ale skorzystałem i polecam

Gość bebiko
Witam! Czy pasują balony koloru pomarańczowego i złotego do siebie? Prosze o odp! {kwiat}

Gość annnnnnnnna
moi drodzy wydajecie na wesele po kilkadziesiąt tysięcy złotych a żałujecie 1000-2000 na profesjonalną dekorację? nie pojmuję!!!!!!a przez takich jak beti i allegrowiczkę proponującą instrukcję za 50 zł uczciwi ludzie, którzy prowadzą firmy deko tracą klientów...........POLSKA!

Gość t.lewy
annnnnnna ma racje, psucie rynku ale co zrobić

Gość Dekorator
hmm tak sobie tu wszedłem i czytam z ciekawości. Osobiscie prowadzę firmę zajmującą się profesjonalnymi dekoracjami balonowymi. Ze swojej strony napiszę w ten sposób: zrobienie estetycznych, ładnych dekoracji balonowych wymaga pewnej praktyki, wiedzy i wprawy. Zgadzam się z przedmówcami że o wiele bardziej opłaca się wynająć firmę która wie jak to zrobić niż w przeddzień ślubu się namęczyć i nie być do końca zadowolonym z efektu. Widziałem wiele dekoracji robionych przez laików, nawet moi klienci próbowali powtórzyć dekoracje które im wcześniej wykonałem bo wyglądały na bardzo proste. Wierzcie mi lub nie przy następnej okazji odzywali się ponownie. Ponieważ nie chcę się tu reklamować podaję adres prywatny pod którym można się ze mną skontktować ooorany@poczta.onet.pl. PS. Jeśli chcecie znaleźć instrukcję jak wykonać pewne elementy nie musicie ich kupować. Wystarczy poszukać w necie. Dla zainteresowanych podaję że girlanda po angielsku to "arch". Powodzenia PS.2. - Wynajmijcie firmę ale się targujcie - tak wyjdzie wam najlepiej

Gość kingulka20
z kad mam wziaśc hel odp. na kingulka20@wp.pl

Gość ali_23
czesc beti_blu ja mam wesele 25 sierpnia i tez mam problem z wystrojeniem sali. czytalam ze jestes z lodzi, ja tez wiec moze zechcialabys mi pomoc, bo ja nie mam zielonego pojecia o tym. pozdrawiam

Gość INIUSIA
BARDZO PROSZĘ O PORADY JAK MOŻNA USTROIĆ SALĘ BALONAMI CHODZI MI O TO W JAKI SPOSÓB MOŻNA JE WIĄZAĆ TWORZĄC CIEKAWE KOMPOZYCJE CHĘTNIE SKORZYSTAM Z WSZYSTKICH PORAD DZIĘKUJĘ!!!

Witam wszystkich! Jestem tu poraz pierwszy bo właśnie teraz potrzebuje pomocy odnośnie dekoracji sali, moja wielka chwila już za 8 dni i od poniedziałku zaczynam stroić sale i nie mam pojęcia jak się do tego zabrać, przeglądam to forum i widze, że ten temat jest jak najbardziej trafiony bo nie tylko ja ma taki problem. Bardzo podobają mi się girlandy ale nie doszukałem się jak je zrobić, pani Beti_Blu przesyła przepis na maila wię jeśli pani może to poprosze pare przepisów jak wykonać fajne rzeczy z balonów. Mam 2500 balonów, perłowe i złote(sala duża) email. jurek-kowal@wp.pl Dziękuje i pozdrawiam

serdeczniue witam. milo ze ktos sie zna na ozdobach z balonow i otwarty jest na pomoc. zbliza sie wielkimi krokami moje wesele i szukam rad jak wykonac wszelkie ozdoby z balonow np. serca, kola, sople. bylabym wdzieczna za wszelkie rady i wskazowki na maila: gosiaelblag@interia.pl

Gość aguniaa
Dzień dobry! Bardzo proszę również o pomoc i przesłanie zdjęć o robieniu girland z balonów dwu i trzy kolorowych. Jestem mile zaskoczona że są jeszcze takie osoby które pomagają innym w potrzebie! Z góry serdecznie DZIĘKUJE!!! mój mail: agnieszka_o_@op.pl

Gość Fretka1126
Prosze o porade i pomoc.Sala jest w zasadzie koloru bialego wiec nie wiem jakie kolory dobrac by to w miare dobrze wygladalo,sa tez tam filary wiec chcialabym sie dowiedziec jak sie robi np serca z balonow jak je skrecic by wygladaly jak waz.z gory dziekuje.

Gość wieśniara
Witam 18 sierpnia mam wesele więc to już bardzo niedlugo. Jeśli koś wie jak zrobić girlandę z balonów bardzo proszę o wskazówki (najlepiej ze zdjęciami). Z góry serdecznie dziekuje.

Gość Pat_rycja
Czytam Wasze posty i nie mogę zrozumieć dlaczego chcecie sami dekorowac salę. Namęczycie się, a efekt będzie marny. Byłam na weselach gdzie młodzi sami dekorowali salę, a potem żałowali, że nie wynajeli firmy. Ja wynajęłam dekoratorów, zrobili dekorację piękną, ale negocjowałam cenę i wyszło mi to całkiem nie drogo. To jest Was dzień, pomyślcie o tym !

Gość Balonalia
Hej wszystkim! Widzę tu sporo informacji na temat dekoracji balonowych jedne są zupełnie nie prawdziwe inne znacznie lepsze :) Zapraszam serdecznie do oswiedzenia portalu poświęconego dekoracją są tam opisy jak zrobić różne rzeczy można też zadawać własne pytania www.balonalia.pl życzę miłej zabawy!