Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bmw530d

2 próba!!!kto z nami pije,tanczy i sie dobrze bawi?

Polecane posty

hehe pol godziny to i tak malo:D trzeba umiec odchodzic z klasa;) jakies poltorej godzinki to minimum:p no to strzemiennego beebee,bmw gdzies zaginela??

salut nia ma Cie wiec polewam ostatnia kolejke,moze ktos sie skusi na ta whisky z cola ,bez loda;)

byłam po czysta......bo z bez lodu....cos nie mam fazy....:D solniczka.....moze potanczymy? musze wymyslic jakies zdrobnienie dla Ciebie hmmmmmm moze SO? krotkie i na temat:D

beebee ciasteczko tak szybko od nas nie uciekniesz.:P uwaga bo polewam.........:) do popitki moze byc herbata?:D

o nie, asertywnosc cwicze :D a beebee to od pszczoly a nie ciastka, wtedy byloby cookie ;) paaaaaaa definitywnie

godzina duchów nastała...jezdem..:D:P polewcie jeszcze?

herbata kawa sok pomidorowy ,resztka martini:D to ma kolo i na biurku:D bmw mozesz pisac do mnie Sol;) hehe salut pisze do mnie solka;) tez ladnie,tylko gdzie go ponioslo....?? no to polewaj mala i pijemy,ale szybko szybko bo sciele lozio!!

saaaalut !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestes😘 raany alez sie stesknilam:D

gdzie te rany solka ?..zaraz cos poradzimy na to..;)

hej salut:) solniczka znowu Ci zaspiewam ...happy sialalala .....;) beebee i tak jestes dla mnie ciasteczkiem:P

oj juz ja wiem ze sie zajmiesz tymi moimi ranami ,gdziekolwiek by byly;) gdziezesz sie tak dlugo szlajal cooo?? pij lepiej poki bmw polewa i spieeewa jakies szczesliwosci:D

spotkali sie sol i sal ironia losu czy coo?:D ja protestuje a gdzie dla mnie jakis mezczyzna ....... co ja mam tu tak sama ......o suchym .pysku.:P

wodko,mojaaa wodeeczko, my Cie kochamy z czerona nalepeczkaaa my Cie kochaaamy,my Cie lubiiimy jak salut stawia to trzeba przeeciez piic;)

witaj beemka ..;)... solka a byłem ja za borem ,za lasami ..:P dawajta pic mi sie chce:D a co dzis pijecie drogie Panie?;)

do dna solka do dna ..obym sie tam nie znalazł..:P

hej czlowieki ja wyginam smialo cialo w strone lozia...salut nie mozesz przychodzic wczesniej??bo o tej godzinie to aj wymiekam juz:o a jutro jestem ostatni dzien to radze Wam byc wczesniej w popijalni alku;)

Gość klaudyna00
zaraz belta na was puszcze

jakbym mógł byc wczesniej solka to bym był ..:P co sie mnie tu czepiasz ..:D pij jak polewam ..bo kołderke cała zabiore i zmarzniesz..:P

klaudyna nie dziwota ..jak pijesz bełty to takie sa potem skutki..:P

oj nie czepiam sie tylko daje dobre rady:p salut stesknilam sie za Toba,nie zabierzesz mi kolderki ,bo dzis to Ty jestes moja kolderka;)

heh ,bo ja ferie obchodze (takie swieto;) i dzieci na biwak zabieram...:D 5 dnie urlopu zamiast wyskoczyc do zaakopca albo do bmw to ja z dziecmi bede hasac;) od piatku do wtorku,dlatemu jutro oststni dzien wrod zywych i cywilizacji:D pijemy kompania

to sie stesknimy...:D polej ostatniego..bo musze zobaczyc czy moje łóżko jest tak wygodne jak było dzis rano......;)

hehe ..tia ja i kołderka ..uwazaj solka ..bedzie pieprznie..;) no widzisz beemka ..ostatni dzien i nawet nie zaproponuje Ci trójkacika pod kołdeka..:D:D:D...ale z niej kolezanka..:P polewam ...no to siupppppppppp...:D

salut oststni dzien to ja jutro jestem,wiec ewentualne propozycje jutro beda,ale zaznaczam ze obcych pod moja kolderka nie lubie:P pijmy az do rana pijmy az do rana:D

podobno wymiekasz juz ..a do rana daleko ..:D:P

ehhhh sol ,sal ma racje............:D ja bym Cie zaprosiła do trojkata....:) tez chce sie przekonac czy sal tak grzeje czy tylko sie chwali...:P