Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość destination

APEL DO SINGLI - zacznijcie wychodzic z domow!!!

Polecane posty

Kruku---> Nie odpowiedziałeś mi: jaki to był spiritusik ?? Royal ??

Gość single od 2 tyg.
seti prosze bardzo cala gaRstka;) kruku to tylko dzis takie luzy cukierkowe:( jutro juz nie bedzie tak wesoło - heheheh bonie bedzie juz cukierkow;) sticu na dzien dobry czestuje cukierkiem z % ;)

hera -dzieki ,ale narazie juz sie zapchalam tym moim banankiem :) a jesli juz wodka jakas to tylko waniliowa lubie :) witaj stiq :) Ty zakladales jakis tam topic o drazach kokosowych???

Desti---->Ja o drażach - pierwsze słyszę ?? Na prawdę rzadko nawet w tematach \"anala\" piszę na pomarańczowo...

Detox wodka waniliowa, polecam finlandie cytrynowa lub czerwona. Single w cukierki zawsze mozna sie zaopatrzyc.

ale cytrynowa to kwasioly chyba??nie pilam tego ja wole Absolut waniliowy,jesli juz zdarzy mi sie drineczka wypic ;) zamiast klub AS to jeszcze troche i klub AA bedzie ;) kruq a myslales o tych kiblach damsko-meskich?? ;)zeby zamiast pubu otworzyc ewentualnie

Tak toalety dla singli integracyjne, aby pokonac niesmialosc w stosunkach damsko-meskich :-)

Detox wodka cytrynowa finladnia jest jedna z najlepszych wodek na rynku z gornej polki, tak samo czerwona. Nawet w pubach kategorii c kosztuje okolo 80 zl za 0,7 litra.

hahaha schyla sie i upuszcza co chwile,przez przypadek oczywiscie ;) cholewcia,jakie ludzie na tym forum maja deprechy i sami sie nakrecaja w tym!!!!dlatego tez podpisuje sie pod tym,ze lepiej bys samemu niz w toksycznym zwiazku gdzie latwo mozna sie przekrecic !!!! chyba kolejny apel napisze ,tylko nie wiem jeszcze jaki... ;) raz na jakis czas kazdy ma dolka i kazdemu smutno ale jak to dlugo trwa to lepiej sie zastanowic czy gra warta swieczki!

jakbyście wiedzieli co on teraz robi.......;) ale wam nie powiem bo by nas wywalili za obrazę moralności:P

Walę gruchę w dziale z majonezami w Lidlu - JEST PROMOCJA:D!!!

heheheheeeeeeeeee, sam im się przyznałeś ami mówiłes zebym cię z tym nie wydała........ale jesteś:P a jak było w biedronce rano sticu????

stiq - obrzydzasz mi te sklepy coraz bardziej ;) a ja dzisiaj mialam po wode do lidla jechac,hihihi dobrze ze nie pojechalam :D

Detox bo ludzie nie potrafia sie dogadywac w dzisiejszych czasach i tyle. Kiedys takie nasze pradziady szly na powstania czy wojne babcie na nich czekaly nawet latami :-), ale jakos zwiazki trwaly i potrafili wychowac dzieci mimo rozlaki czy ciezkiego zycia. :-)

Ale ja się tam tylko onanizowałem i nie do słoików :(

kruk -a Ty bys chcial zeby na Ciebie dziewczyna tak wiernie czekala?? dogadac sie nie potrafia ,to fakt - wynika to chyba z tego ze sami nie wiedza czego chca i nie szanuja sie tak jak powinni,nie mowiac o kompromisac!!!

Nie o to, nie o to Deti poprostu obrazuje, ze kiedys mieli ciezej niz teraz i potrafili razem w rodzinach zyc szczesliwie, dzisaj dostanie smsa facet czy kobieta od znajomej czy znajomego i juz dzrada rozwody koniec zwiazkow :p

noo :( komorki to czasem przeklenstwo a teraz jak juz sa komorki z radarem,ze mozna namierzyc gdzie ktos jest to coniektore osoby zescizuja totalnie i komorka jako dowod w sadzie bedzie na sprawie rozwodowej ach ciezkie czasy mamy,nie ma co za naszych czasow tego NIE bylo!!!!!!!;)

Gość Every single day - single hour
Every single day - single hour I can see your face - single day

biały i destination --------- o czym wy gadacie????????gdzieś mi początekwaszej rozmowy uciekł..........