Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość destination

APEL DO SINGLI - zacznijcie wychodzic z domow!!!

Polecane posty

hahahhahah Jesli chodzi o analize to moja mama ma bzika na punkcie sennikow i ma ich chbya z 10:D

cześć dziś wreszcie mogłam zjeść normalne śniadanko ...przygotowałam je sobie do pracy, myślałam ze bedę mieć wilczy apetyt i zrobiłam sobie muesli a tu się okazuje ze wcale nie jestem głodna;) i dobrze rano wypiłam pyszną kawkę - wreszcie z mleczkiem a do niej zjadłam tę wczorajszą czekoladkę walentynkową a musli widzę ze mi wystarczy na parę śniadanek w pracy a mogę się podzielić w sumie jakby ktoś chciał!!a do wyboru do tych płatków owsianych (z rodzynkami , orzeszkami , banankiem, ananasem i jabłkiem) mogę zaproponować jogurt albo mleko ----------- czekam na zamówienia no to tyle o jedzeniu !!!!!!!!!!! zabieram się za kawkę (drugą już dziś, ale jakoś się musze dobudzić bo coś nie mogłam spać dziś w nocy) a tym razemkawka z cynamonem, zaserwowoać komuś??

:) wpadlam sie tylko przywitac 🌼 tak dzisiaj sloneczko swieci,ze az zyc sie chce :D a po pracy jade dzis do... Lidla po wode mineralna i takie tam - :D jupiiiiiiiii :p alesmy wczoraj kiche odstawili z ta impreza topicowa hehehe ;) pozdrawiam :) ps. setunia - sie porobilo w tym m jak m... Madzia z takim starym dziadem błeeeeee

a co do sennikow to mi sie dzisiaj dziwne rzeczy snily - ze sie wkradlam z kolezanka do jakiegos domu (nie wiedziec po co)! pobylysmy tam troche a potem czekalysmy zeby domownicy sie ulotnili stamtad bo chcialysmy wyjsc z tego domu ale,nie moglysmy :( glupoty jakies

hej desti... żadko oglądam \"m.....\" ------- madzia jest z tym ojcem kamila??? uwazaj co kupujesz w tym lidlu ---------- moze się najpierw skonsultuj ze sticem w sprawie BEZPIECZNYCH produktów;)

Witam! Ja dostalem w nocy rozwolnienia po tej pizzy i dzis jestem niewyspany :[ Nie chce nic z jedzenia. Mnie sie niedawno snilo ze ukrywalem sie w mojej piwnicy przed jakims alienem ;-)

Cześć i chwała wszytkim singlom. Melduje się stic leszczyna. wy mi tu o jakiejś imprezie nocnej - myślałem że jakaś orgia z setką w roli głównej a tu jakie takie \"gaworzenie\" tylko :( Co dziś będziemy robić?? Desti--->Zakupy w lidlu .... hmmmmm rozmarzyłem się :)

Ooooooooooooo....to potrzebujemy wozu i konia :)

Kruku--->Hahahahahahahahahahahahahahaha \"batem\" - ale z nas zboczeńcy :D

Gość single od 2 tyg.
witam wszystkich słonecznie i cieplutko;) opowiem wam moja wczorajszą przygodę;) hehehehe otóz kolega zaprosił mnie do kina - o ironio na film - tylko mnie kochaj (nota bene fajna bajka hihihi), aha kolega to taki prawdziwy kolega nie zadne jakieś miłostki. Wspomne tylko że kolega nie mobilny więc ja wziełam swoje autko i robiłam za drivera;) hehehe film sie skonczył 23:30 wsiedlismy w autko i ja kolege odwiozłam do domku pod samą klatke bo sobie tak zażyczył (moja kobiecość w danej chwili spadła do 0 :( ) no i o godzinie 00:00 jechałam sobie sama "wesoło" do domu. I na światłach dość daleko od domu mi autko zdechło:( cosik się tam popsuło:( a żeby było jeszcze fajniej - pamiętacie jak mówiłaM o panu policjancie-radarowcu???? hahahaha otóż jak tak stałam wśrodku nocy na skrzyżowaniu na światłach awaryjnych to minęło mnie autko policyjne z panami, którzy nawet się nie zatrzymali żeby zapytać co ja robię na środku skrzyzowania i z awarią:( heheheh nazczescie włączyłam zwoje mózgowe i jakoś sobie poradziłam - mistrzyni kierownicy;) heheheheheh także miałam niezwykle "udany"wieczór;) uffff ale sie rozpisałam ale musiałam Wam napisac bo ja sie śmieje od samego rana, a ktoś jak dziś ma zły humor to przeczytawszy to od razu mu sie poprawi;) heheheehe

hej single spoko -------- tylko szkoda ze panowie policjanci się nie spisali........

Sie mano Single, to naprawde prawdziwi dzentelmeni Ci sie trafifli ;-) a gdzie sie rodza takie kobiety ktore robia za drivera? Ehh i piwko mozna sobie wypic, a tak to musze sobie samemu robic za easy ridera.

APEL DO SINGLI - Gdzie wszytkich wywiało ??

destination mówiła ze jej słoneczko świeci ------------ moze poszła się opalać albo wyruszyłą na poszukiwania przystojnego policjanta

moze w dziale z owocami ---------- ktoś tu miał wczoraj głupie myśli apropos babanów

Hej wszystkim:) Mi sie troche zaspalo, przed schwila wstalam :D