Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczkowa

Zimowe starania 2005

Polecane posty

Wiesz niektCi nie powie, czy ciąża bedzie lekarstwem na całe zło. Z drugiej jednak strony jak nie spróbujesz to za 10 lat możesz żałować? Takie jest moje zdanie. Zrobisz oczywiście co będziesz uważać za słuszne. Życzę Ci jednak abyś już nigdy nie zachorowała a to co było zostanie historią - dla mnie jak już pisałam jesteś Wspaniała. Co do facetów to oni są jak duze dzieci i może boją sie konkurencji :)

HEJ :D Gdzie Reniolek??? Reniolku jak egzamin??? Sabcial dzieki za wczoraj ;) wiesz, ja nie oczekuję, że ktoś mi coś takiego powie, ja oczekuję od swojego męża słów otuchy, a nie dołowania które on mi funduje..:O ale koniec z tym dzis mam super humor... :D nie ma śladu po wczorajsztym dole ;) dziś wraca Misiaczkowa :):D miłego piątku dziewczynki :)🌻

ja też mam zamiar mieć dziś dobry dzień! dziewczynki zaraz jadą do przedszkola!!!! po południu w przedszkolu piknik rodzinny :) będę się wzruszać... jak moja stokrotka wystąpi :) i słonko świeci, i kawę mąż mi zrobił, i wszystko... :D Reniolku! odezwij się 🌻

hello:D DOSTAłAM 5 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Baaardzo się cieszę,bo to był ważny egzamin,więc skaczę od wczoraj z radości:) dzięki za słowa otuchy,na pewno wasze kibicowanie bardzo pomogło,jesteście kochane❤️ Też mam zamiar mieć dziś dobry humorek,bo MAM URODZINKI:D:D:D Zapraszam na torcik(mam zamiar zrobić z truskaweczkami biszkopt, i z bitą śmietaną,dobry i różowy:D ) i winko,mąż zapowidział pachnący prezent no igeneralnie żyć nie umierać:D W poniedziałek kolejny egzamin....ale to nic,damy radę;) Angela-jesteś niesamowita:) Rób to co dla Ciebie najważniejsze,a mąż,przecież wiesz,robi i mówi różne rzeczy bo bardzo Cię kocha:) Uciakam zrobić śniadanko,pozdrawiam was gorąco🌼

RENIOLKU :D STO LAT STO LAT STO LAT:D NIECH ŻYJE, ŻYJE NAM....:D STO LAT STO LAT STO LAT:D NIECH ŻYYYYYJJJJJE NAAAAAM:D 🌻❤️🌻❤️🌻 ❤️🌻❤️ ❤️🌻❤️ 🌻❤️ 🌻 oby spełniły sie Twoje wszystkie marzenia👄👄👄 co do egzaminu: ja wiedziałam, że tak bedzie, ja wiedziałam.. mhmhmhmh ps. dobrze, że pisząc nie można fałszować ;)

Reniol- gratuluje piąteczki i wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek!!! Życzę ci spełnienia tego najważniejszego marzenia przede wszystkim:-)

Reniolku specjalne gratulacje od założycielki i mam napsiać, że jesteś dziobakiem ;) będzie późnym wieczorem🌻 pa pa

🖐️ dziewczynki❤️ Z teskniłam się za wami ,mieliśmy taki zajob, że nie było kiedy siku zrobić ale co chwilke wskakiwałam i podczytywałam tylko nie było czasu napisać. Reniolku gratulejszyn za wyniki egzaminu i wszystkiego NAJ, NAJ, NAJ, NAJ, NAJ,NAJ , NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZINEK SPEŁNIENIA WSZYŚCIUTKICH MARZEŃ A NAJBARDZIEJ TYCH O DZIDZIUSIU Angela❤️ prosze myśl tylko pozytywnie nawet się nieważ inaczej a mężusiowie już tak mają , że chcą pomóc a przeważnie zaszkodzą🌼🌼🌼 Sabcial a twój mężuś kiedy wraca? Gruby miś udanej imprezki🌼🌼🌼 A jeszcze byłam wczoraj u gina i z dzidzią wszystko w porządku. Rośnie i gin stwierdził, że główke ma dość dużą zaczynam się już bać porodu. Niewiem co mnie podkusiło, żeby obejrzeć filmik z porodu ja chyba jestem bardzo słaba psychicznie bo mnie zesłabiło mało nie zemdlałam. Wdodatku byłam wczoraj strasznie ze stresowana aż mi ciśnienie skoczyło. Nasztraszyli mnie, że ręce nie wolno podnosić do góry bo się dzidziuś pępowiną owinie ale naszczęście wierzgał sobie a pępowina była na miejscu. Panikara ze mnie . Do tego wszystkiego dowiedziałam się, że z powodu mojego mięśniaka mam być z pakowana już w 32tc na wypadek gdyby... Buziaczki dla wszystkich👄👄👄👄 i Świeżutkie fluidki 🌼🌼🌼🌼🌼...

Reniu, życzę Ci spełnienia marzeń, miłości, pogody ducha, i wszystkiego co sobie sama życzysz:) Nie umie robić kwiatków ale gdybym mogła dostałabyś spory bukiet:) Wiedziałam, ze zdasz ten egzamin śpiewająco - jeszcze raz GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! Dzień zapowiada sie super piekna pogoda, moja córcia dziś na wycieczce, przezywała tak mocno, ze wczoraj nie umiała zasnąć a dziś wstać - normalne. Mój mąż wraca już za 6 dni - nie wiem kiedy ten czas zleciał? ----------------TĘSKNOTA JEST BÓLEM MIŁOŚCI----------------------------

Angela,Asik,jagula,gruby miś,sabcial-dzięki za życzenia:) za \"dziobaka\" od misiaczkowej też:P jesteśmy,jeśli mogę się pochawlić,najlepszą grupą na roku,więc jednocześnie znienawidzoną przez resztę studentów.A jesteśmy też najbardziej zżyci i wszystko byśmy dla siebie zrobili,tak mi smutno,że już za miesiąc będziemy się rozstawać... Mąż zabrał mnie na zakup prezentu-perfumy-suuuper:)Oczywiście kupiłam sobie jeszcze spodnie,japonki a i on skorzytał i kupił spodnie:)Jak to mówiła Merilyn Monroe:pieniądze szczęścia nie dają,tylko zakupy...:D No i jak tu siadać do dalszego dziobania jak taki fajny dzień... Pogoda u nas też ładna,ale przed chwilką było mini zerwanie chmurki,a teraz znów słonko:)lubię lato!!! misiaczkowa,jak tylko wrócisz pisz jak się czujesz,czy coś się zmienia,czy masz jakieś objawy ciążowe? sabcial-ładnie napisałaś o tęsknocie,zgadzam się,no i super,że mąż już niedługo wraca:) Ok dizewczynki,uciekam po truskawki i potem do dziobania... Pozdrawiam was serdecznie-papapa🌼

hello:)zakupiłam truskawki,cholera,nie chcą tanieć...7.50 za kg:(szkoda,ale ja i tak muszę sobie ich pojeść-cały rok czekam na to cudo:) wiecie co?w tym miesiącu,pewnie przez sesję przestałam myśleć o staraniach:)niesamowite:) tzn.pamiętam o tym,ale zazwyczaj pomiędzy tysiącem innych zajęć,a ogólnie udaje mi się o tym nie myśleć.Szkoda tylko ,że tym razem się nie uda-ten miesiąc jest taki dla nas zapracowany,że wyjątkowo mało było przytulanek,i chyba niew te dni co trzeba.dziś 23 dc,nie biorę duphastonu,chodzę do knajp z moją grupą,jestem generalnie wyluzowana( oczywiście poza stresem sesyjnym) no i jeszcze jakiś tydzień czekania przede mną....myślę,że nic z tego... Zmykam do kartek,pozdrawiam. \\Macie zamiar kibicować naszym piłkarzom?Ja tam wielką fanką nie jestem,ale chyba dziś przed tv o 21 zasiądę... POLSKAAAA BIAłO CZEEERWONIII...........!!!!!!!!!!!!!!!................

Ha, ha, Reniol- mi też się troszkę udzieliło kibicowanie i mimo że będę w domu sama, bo mąż będzie w pracy, to włącze tv na ten mecz:-) U mnie truskawki po 8 zł niestety. Takie wyluzowanie daje najlepsze \"owoce\":-) Życzę ci takiego \"owocka\" i sobie też. Staram się luzować na maxa, zobaczymy z jakim skutkiem...

HEJ :D mężus zaraz będzie w domu, a że zapowiedział, że grę polskiej drużyny obejrzeć należy to żegnam sie juz na dziś drogie Panie 🌻 znowu się nie załapię na live z założycielką na topiku 😭 za to jutro mam na 8.00 więc po południu już będę :) miłego wieczorku piątkowego życzę :)

my oglądamy... ja kątem oka... o!!! przerwa!!! piwko sączę... a co? i wieczorny mecz też obejrzę... jak nie usnę... a w przedszkolu było miło! piknik w deszczu... też udany :)

Ja też zaraz ide kibicować w końcu nasi grają - hihi, ale czy wygrają - hihi. Mój mąż będzie oglądał na pewno i ja też zawsze z nim oglądam, potem pytam go o rózne tam o on jest taki dumny, ze o wszystkim może mi powiedzieć bo dla mnie liczy się ogólnie tylko GOLL ale lubie poprostu ogladać mecz z mężem potem mamy po takim seansie miłe przytulanka - lepiej niż w kinie hihihihihihihihi. To wam sie zwierzyłam z jednej z wielu tajemnic udanego związku małżeńskiego /czasem to się nazywa kompromis, bo on ze mną popatzry na jakieś love story/ - hihi. Dzis ogólnie mi wesoło uszyłam sobie fajną spódnice falbaniastą ale oczywiście zrobiła to krawcowa :) O.k kończe bo zaczynam świrować ale to z tęsknoty za moim mężusiem - wybaczcie. U mnie truskawki dziś były po 9,50 - cholercia!!!!!!!!!!!

Ćwicze kwiatki: 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 jak mi wyjdzie to dla Ciebie jeszcze Reniolku!!!!!!!!:):)

Dzięki Gruby Misiu🌻 Misiaczkowa coś sie opiera w pisaniu co tam u Ciebie jak samopoczucie i ogólnie my tu spragnione jesteśmy wieści o Twojej kruszynce. Moje dni płodne w tym miesiacu właśnie sie zaczęły i skończą dokładnie dzień przed powrotem mego męża więc w lipcu dopiero kolejne starania, no cóż też ładny miesiąc:classic_cool:

na pewno się opóźniły :) a poza tym, jak są szczególne sytuacje (czytaj mąż wraca) to mogą wystąpić dodatkowe owulacje!!! wszystko przed Wami! Powodzenia ;)

Heeeeeeelooooooooo :D Zacznę od reniola-----Z okazji urodzin, życze ci dużooooooo dzieci, szczęścia, pomyslności w starankach i ogólnie w życiu, usichuy i łez tylko ze szczęścia :D Sto Laaaaat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 👄 🌼 ❤️ Gratuluję zdania egzaminu na 5 :D Dziobaku :P Żartuję, bardzo się cieszę :) Oby tak dalej :) Genewo 👄 Sabcial, może jajko poczeka, różnie to bywa, ale nastawianie masz dobre, chłopaki pewnie odpoczeły i jak w lipcu przyatakujecie to bedzie strzał w 10 :D Własnie ogladam mecz Polska:Ekwador.....wstyd nie ogladać :P Może nie wdupią tak jak z Kolumbią :P U mnie to chyba dobrze, czasem brzusio zaboli, cyce różnie, raz mniej, raz bardziej, mdości i tego typu ekscesów brak. Nieco senna jestem ale nie tak, że się nie da znieść. Zaczynam się sama zastanawiać, czy aby na pewno w ciąży jestem ;) Może jeszcze jeden test zrobić?? ;) Miałam dziś wyniki z tego strasznego kolokwium i jestem wyrypana po parogodzinnym czatowaniu na korytarzu, bo jeszcze zaoczni byli, ktoś tam i ktoś tam a my musialiśmy czekać w sumie ponad 5 godzin :o Ale opłaciło się bo dostałam 4 :) A zalicza 20 % ludków, bo babka uwala przy jednym błędzie :) Jestem heppy (hepyy?!) bo na arzie mam wszystko do przodu i oby tak dalej :) Moja kochana Angela....nie maaaa jej :( Ale na pewno uda nam sie pogadać. Cieszę się, że wziełas się w garść z tym starchem i działasz dalej :D Jescze sobie z Tobą pogadam ;) Buziam cię mocno :* U mie truskawy też drogie na razie zwu=iam sobie język w rulonik i odsysam ślinę ;P Za to mam na ogrodzie czereśnie i opycham się ile wlezie :D Tulam Was kochane dziewczatka i miłego ogladania meczu :D

No w końcu doczytałam zaległe stronki :) Asik--życzę udanego wypoczynku, nawet nie wiesz jak ci zazdroszczę, bo ja kocham góry, mogłabym tam mieszkać, i najchętniej bnym mieszkała, pozdrów szczyty ode mnie :) no i oczywiście powodzenia w starankach :) Gruby misiu--- jak tam Zosia? I ja Twój ząbek ? Mnie czekają jeszcze dwa i już się boję ;) Zmykam przed telewizoir, niestety bez browarka, bo nie wolno a bardzo mam ochotę....jak to baba na coś zakazanego :) Papapaaaaaaaaaa :)

Zosia już zdrowa! piękną stokrotką była... mam nadzieję, że nikt nie zwrócił uwagi, jak ukradkiem łzę w Wojtusia czapkę wtarłam :p... ząb ciut lepiej, ale on jest parszywy i odzywa sie raz na jakiś czas, wtedy gdym w dole :o Misiaczkowa, piwko dziś wypiję za Ciebie!!!

Widzieliście ten nasz debiut - ale się powkurzałam Po prostu ja ja ja JANAS nie widze w finale i wogóle już nie widze szans na GOLA. Mogą se strzelić tylko w łeb. Choć chłopaki sie starali widziałąm, dwa razy pech ale liczyłam, że choć jeden jedyny malutki GOLL. Misiaczkowa to sie cieszę, ze wszystko dobrze, egzamin też super Gratulacje. Co do jajeczek i moich dni płodnych to mam nadzieje, ze choć mój \"chłop\" lepiej strzeli ;) NASI WYGRAJĄ, NASI WYGRAJĄ, NASI WYGRAJĄ :classic_cool:

Czesć dziewczynki.... Zaraz jadę remontować i przyleze dopiero później. Do zaciążonych, czy to normalne, że bolą mnie piersi a raz nie bolą? Bo ja mam stresa jak się tak dzieje i jak one choć troszkę zmiękną. I czy to normalne, że mnie czasem tak coś zakłuje jakby na szyjce? Boziu napiszcie czy to normalne i że nie muszę się martwić. Przepraszam, że ja tak od samego rana jojczę ale dziś to mnie baaardzo młoa bolą i jakby zmiekły. Boziuuu.... Pozdrawiam serdecznie i miłego dzionka.