Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczkowa

Zimowe starania 2005

Polecane posty

jagulko, już niedługo trzeba będzie stworzyć 3. tabelkę dla szczęśliwych mamuś z dziećmi "zewnętrznymi" :D ostatnia prosta! 🌻 ale zleciało...

Gruby misiu masz racje :D , tylko jak ja wam dam znać jak mnie tak nagle weźmie . A tak w ogóle to ciekawe która będzie pierwsza Kocica czy ja. Znalazłaś jakąś dobrą wróżkę do tego prasowania? jak tak to podeślij kidy u ciebie skończy :D

Hej witam z poranną kawką :D A gdzie nasz ptaszek? Dzis ja pierwsza:D A jak tam Reniol ?? Jagulka trzymam kciuki za ciebie ,napewno bedzie dobrze ❤️ Miłego dzioinka zycze :D

Hej! Jagula- będziemy czekac niecierpliwie na twoją wiadomość po urodzeniu dzidzi:-) Wrócisz do nas szybciutko żeby stworzyć tabelkę dla szczęśliwych mamuś:-) Chyba że Kocica cię wyprzedzi...:-) Reniol- to rzeczywiście wygląda bardzo obiecująco:-) Trzymam kciuki i czekam na szczęśliwą wiadomość!!!!:-) Już odczuwam to radosne oczekiwanie. Pobudka Reniol i do testowania!:-)

Chyba musimy głośno trąbić to się Reniol obudzi, zatestuje i będzie dzika radość na topiku:-)

W 2-3 dniu cyklu idę na pobranie krwi (brr) żeby zbadać hormonki. Jak to też będzie w porządku to chyba będę musiała się wybrać do Kliniki we Wrocłąwiu lub Poznaniu na dalszą diagnostykę, bo w moim mieście to już będzie wszystko co mogę zrobić... Mam ogromną nadzieję że nie będzie potrzeby szukania pomocy specjalistó i moja @ sama się przestraszy i ucieknie... Zobaczymy...

Moze u ciebie jest blokada psychiczna,za bardzo chcesz miec i niby tak jest wtedy ze sie nie zachodzi ale jak sie mniej mysli to wtedy jest miła niespodzianka ale wez i nie mysl .

Hej hej hej :D :D :D Asik, napewno wcześniej czy później @ sie przestraszy i ucieknie :D. Mam nadzieję, że wcześniej :) Alez z Fryzelką narobiłyscie mi ochoty na poranną kawkę :P. Idę zaraz sobie zrobić :P Ciekawe jak tam Reniol. Mam nadzieję, że ta wstrętna @ nie przylazła Jagulko ja Ci dam, która pierwsza :D. Jestem pierwsza w kolejce i proszę mi się nie wpychać :D Fluidki dla wszystkich 🌼 🌼 🌼🌼 🌼 🌼🌼 🌼 🌼🌼 🌼 🌼🌼 🌼 🌼🌼 🌼 🌼🌼 🌼 🌼🌼 🌼 🌼🌼 🌼 🌼🌼 🌼 🌼🌼 🌼 🌼🌼 🌼 🌼🌼 🌼 🌼🌼 🌼 🌼

witam !i o zdrowie pytam:):):) Widze ze dzis wielkie testowanko będzie, takze podsyłam fluidki!!!!! Dużo fluidków, dużych fluidków!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej Kocica- w takim razie ty dokonasz dzieła stworzenia tabelki dla mamus z maleństwami przy piersi:-) A ja chętnie zajmę twoje lub Jaguli miejsce w tabelce dla zaciążonych:-) Fryzella- właśnie: weź i nie myśl- tylko jak:-)

Przepraszam, zagarnęłam wszystkie fluidki dla siebie i te od Kocicy i od Poczwarki i od Jaguli też. Wybaczcie, ale w tej sprawie muszę być egoistką:-)

hihihih fluidków wystarczy dla wszystkich!!!!!!!! Ja mam pytanie do zaciążonych, jak sobie radzicie ze spaniem? macie jakies z tym problemy czy śpicie dobrze? bo ja nie spie od 2 tygodni:(:(:( A i jeszcze jak się będziecie ociągać bardzo to jeszcze was wyprzedzę z tym porodem:) no kocicy to chyba już nie zdąże ale jagule być może:) tylko ze mi się nie bardzo spieszy ale dzidzia jest o 2 tygodnie większa niż być powinna. Dziewczyny ile ważą wasze dzieci i w ktorym to było tygodniu???chciałam sprawdzić czy żeczywiście ta moja dzidzia taka duża:)

Hej poczwarko :). U mnie ze spaniem jest różnie. Jedną noc przesypiam dobrze (oznacza to budzenie się ok. 2 razy w nocy na siusiu :) ), drugą nie śpię prawie całą, bo brzuszek niestety boli :(. Przeważnie tak na zmianę. Jak jedną śpię, to drugą mam z głowy. Co do wagi, to mój maluszek w 33tc miał 2200gram i też podobno był duzy. Nastepne ważenie jutro :). Pozdrowionka

Ale fajnie- wiecie ile juz ważą wasze dzieci w brzuszkach:-) Teraz się dopatrzyłam że Kocica będzie miała Huberta:-) Bardzo ładne imię. Poczwarka- a ty wiesz jakiej płci dzidzię urodzisz i jak dacie na imię?

Jagula- juz pisałaś nie raz ale przypomnij tez jaka płeć. A o imieniu chyba nie wspominałaś... albo mam zaćmienie mózgu...

🖐️ Witam wszystkie kobitki. Niedawno wstałam i jestem po śniadanku. Zaraz sobie zrobię kawkę bo narobiłyście ochotkę. Poczwarko niestety od 2 dni mam nieprzespane nocki bo brzusio się spina i buntuje ale nad ranem zawszę się na chwilkę zdrzemnę. Współczuje tych twoich 2 tygodni. Nie mam pojęcia ile dzidziuś waży bo mój gin ma zwykłe usg i musiałabym iść do szpitala, żeby to sprawdzić . Kocica ja nie koniecznie chcę być pierwsza ale jakoś dziwnie się zaczynam czuć więc nigdy nic nie wiadomo . Niewiem dlaczego mnie ostatnio słabiło i bardzo bolały nogi ale tylko przez 1 dzień. Asik u mnie będzie córcia a co do imienia to ja bym chciała bardzo Oliwia ale mąż kręci głową i robi dziwne minki.

u mnie będzie chlopczyk- Daniel , przyznam ze mielismy problem z imieniem, ale jakoś coś się znalazło:)dla dziewczynki już mielismy imie a dla chlopca trzeba było się pogłowić:)

U nas napoczątku też miałbyć chłopczyk a że mój mąż wielki myśliwy :D to pewno byłby tak jak u Kocicy Hubert a tu ptaszek odpadł i teraz niewiadomo do konca jak damy córci na imię.

Jagulo a kiedy ten ptaszek odpadł???:) Popijam kawke i zjadam czekolade, chcecie troszkę bo zjem całą:)

Asik jak my zmienimy tabelkę to wy wtedy szybciutko hop na nasze miejsca . A gdzie Reniol ? Trzyma nas tak w nie pewnośći.

Jagula- to musicie się z mężem pospieszyć z dogadaniem w sprawie imienia bo inaczej córcia się urodzi i sama się przedstawi jak będzie chciała;-) A Oliwia całkiem ładne imię. Daniel też mi się podoba:-) Tak się składa że wymieniacie same ładne imiona:-) Mam nadzieję że na darmo tych fluidków nie łapałam:-) Wszystko się rozstrzygnie już w tym tygodniu. Najwcześniej dzisiaj... oby nie, a kysz @!:-)

Jestem chętna i gotowa aby opuścić dotychczasową tabelkę na rzecz tej niżej...:-) Właśnie, właśnie... Renioool!!!!!

Gość Lucyjka
Czesc Dziewczyny! Reniol, no i co?????!!! @ przyszla czy nie???? Misiaczkowa, mam nadzieje, ze dostaniesz dobre leki na te bole. Mnie cos nie przechodzi 😭. Wogole wczoraj mialam zalamke. Wrocilam pozno z pracy i sie poryczalam. Za duzo stresow ostatnio :( . Ale dzisiaj dziwny nastoj w domu. Mezus chyba sie wystraszyl mojego ryku :( i sie nie chce na oczy pokazywac...

Poczwarko całkiem niedawno bo chyba w 31tc a najlepsze, że mężuś obwieścił już wszem i wobec , że będzie chłopczyk /chociaż gin powiedział, że całą prawdę poznamy na końcu :D / Otrzywiście twierdził, że może być córcia tylko z kim on będzie chodził na polowanka.