Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczkowa

Zimowe starania 2005

Polecane posty

Cześć dziewczynki! Misiaczkowa ❤️ mam nadzieje, że wszystko dobrze z wami . Martwie się strasznie .Angela jak coś będziesz wiedziała to daj znać.

no na razie nadal nic wiecej nie wiem... ale chyba jest w dobrej formie przynajmniej psychicznie :O przeczytalam Jej smsy jeszcze raz wszystkie i tak mi się wydaje...:O czekam na sygnał od Niej kiedy mogę zadzwonic... zastanawiam się tez czy nie pojechać do tego szpitala...:O w końcu Zielona nie tak daleko od Wrocka..:O pytalam Misiaczkowej czy chce zebym przyjechała ale nic mi na to nie napisala... ale jeśli zechce mnie widzieć to pojadę... nawet nie wiem czy jest tam zupelnie sama czy mąż juz dojechał..:O mam nadzieje, że ktoś z nią jest :O przekazałm Jej, że sie martwicie i Wasze ciepłe słowa też, na pewo jest Jej miło :)

o Boże-żeby wszystko było ok....to wszystko jest takie kruche... misiaczkowa-trzymaj się kochana dzielnie!!!Dobrze,że jest w szpitalu,tam się nią dobrze zaopiekują. To straszne-człowiek się stara,cieszy,a potem przy byle okazji trzeba się martwić i modlić żeby wszystko było ok.Wierzę mocno,że z martusią i maleństwem wszystko ok:) W końcu to już nie same początki,więc wszystko będzie dobrze:)

Misiaczkowa- jesteśmy z tobą cały czas myślami i ściskamy kciuki za ciebie i twoje maleństwo. Czekamy z niecierpliwością na wieści od ciebie!!!

Cały czas mysle o Misiaczkowej czy dobrze sie już czuje zarówno fizycznie jak i psychicznie ? Angela czekamy na wieści od niej!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzymajcie się {kwiat]🌻🌻

angela-PISZ!!!!!!!!!!!!!!!!!! a może angela pojechała do szpitala?macie do niej jakiś numer?może tak się czegoś dowiemy....oby wszystko było dobrze! MISIACZKOWA-TRZYMAJ SIę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ❤️🌼❤️🌼❤️🌼❤️🌼❤️🌼❤️

no niestety nie mam wieści..:O Misiaczkowa nie odpisała, a teraz dzwoniłam i jest wyłączona komórka... chyba jej całkiem ją rozładowałam przez te smsy :( nagrałam się na pocztę, że myślimy o Niej i się martwimy i żeby dała sygnał jak tylko włączy... to tyle... na razie nic wiecej nie wiem i siedzę jak na szpilkach...:O

nie Reniolku ... nie pojechałam... weszłam właśnie do domu.. musiałam wyjść coś załatwić dlatego nie pisałam... przepraszam...

aha-dzięki Angela za odpowiedź miejmy nadzieję,że ta komórka się rzeczywiście wyładowała a nie została wyłączona... łoooo rany-ale się denerwuję...... trzymam kciuki żeby wszystko było ok

ja tez się strasznie denerwuje. Wierze jednak, że tylko dobre wieści do nas dotrą.

już wszystko wiem :) też sie bałam że została wyłączona...:O ale nie!!! wyładowała się!!! więc tak: Misiaczkowa ma dobry humorek głos nie był smutny!!! ale od początku: zaczęła plamić w Zielonej wiec pojechała do szpitala... tam ją położyli i tak zostawili.... bez badania, bez usg, bez podania czegokolwiek więc się wypisała na własne żądanie ;) i pojechała do innego szpitala...(nie pamietam miejscowości ale jeszcze dalej od domu :( ) tak natychmiast została zbadana, zrobione usg (dzidziuś sztuk jeden dobrze się ma ;) 🌻 ) serduszka nie słuchali bo twierdzą, że na tym etapie sie nie słucha...:O dali zastrzyki i stwierdzili co następuje: coś tam zostało w macicy i się babrało i teraz owa macica się oczyszcza... więc to dobrze że się oczyszcza...;) tyle wiemy :) niestety jest tam sama, męża nie chce ściągać bo On to strasznie przeżywa...wiec woli żeby został w domu... pewnie panikuje jak ja :( teraz już nie ma plamień tylko takie bardziej brązowe...;) kiedy rozmawiałyśmy pielęgniarka przyniosła Jej znowu jakąś tabletkę nie zapytałam kiedy wychodzi i czy mam przyjechać...zapomniałam z tego wszystkiego :( ale zostałam przywołana do porządku, że : u niej już jest ok i mam się skupić na sobie bo to mój dzień zero!! no więc skoro tak mówi to znaczy, że jest ok...:) przekazałam Jej też, że się martwicie, że tyle wpisów jest od rana, bardzo Jej się miło na serduszku zrobiło i prosiła Was serdecznie pozdrowić i podziękować za troskę 🌻🌻 od Misiaczkowej dla Was z podziękowaniami ufffff myślę, że wszyskie odetchniemy z ulgą :)

pierwszy głęboki oddech od rana :) Misiaczkowa i Maleńki Misiaczku, trzymajcie się cieplutko!!! :) ❤️

mam nie przyjeżdzać bo od Wrocka to 300 km, a poza tym Martusia za pare dni wychodzi :) to najświeższe wieści ;) no... ;) robię torcik truskawkowy, będzie trzypiętrowy więc wystarczy dla wszystkich...czujcie się zaproszone ;) to na cześć małego Misiaczka oby nam tu rósł zdrowo❤️ jak któraś ma coś do torcika to niech przyniesie..;) ide robić ,jak zrobie dam znać, że juz możecie się częstować ;)

ufff........co za ulga!!! dzięki angela za wszystkie wspaniałe informacje:) misiaczkowa-❤️,mały misiaczku-❤️ wracajcie do nas szybko!!! angela-ja chętnie się torcikiem poczęstuję;) zwłaszcza,że też ostatnio robiłam niby-torcik,tzn,biszkopt -przekładany bitą śmietaną z pokrojonymi truskawkami+to samo na wierzch,wyszło nieźle jak na moje umiejętności kulinarne.... Zaczynam się stresować przed jutrzejszymi wynikami....chyba sobie strzelę dziś coś alkoholowego na rozluźnienie:P kurcze-jutro 28 dc,zaczynam się nakręcać.....bardzo wątpliwe żeby tym razem się miało udać,ale wiecie same jak to jest... angela-skoro dziś Twój dzień zero-to działajcie,działajcie!!!!!!i oby z tego działania małe angelątka powychodziły:) Pozdrawiam was serdecznie z wielką ulgą że u misiaczkowej wszystko dobrze:)

Akurat wróciłam i pierwsze co to do Internetu a tu same dobre wieści to super. Proszę Martuniu dbać o siebie i Misiaczka tak to przezywałam że szok. To jednak s zczęśliwy TOPIK :) Dobrej Nocki życze..........:) Reniu zdasz na 100% - jestem tego pewna :)

no... ja to się odchudzam... ale alkoholi... do wyboru do koloru! polecam byczą krew, bo to jedyne co pijam ostatnio!

HEJ :D przepraszam, ale wczoraj kiedy zrobiłam już torcik, to za chwilę przyszedł mężuś... coś przekąsił..potem kąpiel i staranka o małe agneliątko :P a potem to był przecież mecz :classic_cool:... a że mamy komputer i telewizor w jednym to mogłam zapomnieć o pisaniu...:P ale torcika jeszcze zostało....:) Reniolku to właśnie taki torcik jaki opisałaś :) miłego dzionka dziewczynki :)

Uffff, kamien z serca:-) Angela- to są naprawdę super wiadomości, bałam się o Misiaczki jak każda z nas... Całe szczęście że wszystko ok:-) Życzę też tobie, aby te staranka zaowocowały odpowiednio:-) Reniol- trzymam mocno kciuki, aby ci się udało- nigdy więcej rozczarowań wstrętnymi @@:-)

Witajcie! strasznie się ciesze,że wszystko z misiaczkową w porządku. Buziaczki dla Misiaczkowej 👄👄👄 wróć do nas szybciutko. Przesyłam mnóstwo fluidków dla wszystkich potrzebujących 🌼🌼🌼🌼...🌼🌼🌼🌼🌼🌼...

Jagula!! ja! ja! ja! chcę!!!:D wklejam tabelkę bo się zawieruszyła w trakcie ostatnich wydarzeń NICK........... IMIĘ ........WIEK .....MIASTO..........CYKL ST...........@ julk_a............Sylwia......31......Szczecin.............6............23.06 Asik25...........Joanna......26......DolnyŚląsk........10.............27.06 Klaudyna74.....Klaudia......32......Radom..............3.............09.02 misia23..........Dominika...23.......Poznan................1..........15.02 reniol............Renia........22... Katowice..............6............19.06 angela32........Pati.........32.......DŚ....................2............27.06 kicia 76.........evelka.....29/30.....BW.................4.............05.03 tuptim..........gosia........32......Wroc............staranka zawieszone Eva_B...........Angela.......23......Staffs..........staranka od lipca \'07 monia26.......Monika.......26......Siedlce..........2.................26.03 Sabcial...........Sabina......32.......Racibórz..........10............25.06 Genewa.......... ..... ....... ........... starania zawieszone Gruby miś........ ..... ....... ........... ........... TABELKA II NICK..........IMIĘ .....WIEK ...MIASTO......TC.........TERMIN PORODU kocica_26...Jola.......26........Piła...........16.................27.10.06 jagula.........Ilona.....31........ok.Żywca....17.................ok.10.11 poczwarka....Marcia...27.......centrum........13 ............1 Grudzien misiaczkowa...Martuśka...24....ZG.............6..........ok.31.01.07 Asiku my razem będziemy testować, wiesz o tym???? ;) słuchajcie... na stronie na której znalazłam naszą tabelkę wpisała się kicia 76 jako ta zafasolkowana..;) może zróbmy porządek wiosenny w tabelce bo np kicia widnieje jako starająca się... i jest parę osób których już dawno tu nie było... kicia jeśli nas czytasz daj znać albo przepisz się niżej ;) dziewczyny jeżeli też jesteście za wykreśleneim osób kyóre przestały tu zaglądać to dajcie znać...zapytam Misiaczkową-szefową o zgodę i zrobię z tabelką porządek ;) właśnie sprzątam...bo koty mi sie mnożą na podłodze..;) chciałabym się tak rozmnożyć jak te koty...;) ot takie skojarzenie ;)

angela, proszę Cię wykreśl mnie z tabelki. Misiaczkowa mnie tam wpisała z dobroci serca, ale skoro zawiesiłam starania, to nie powinno mnie tam być, poza tym prawie tu ostatnio nie bywam, więc nie ma ze mnie pożytku. Pozdrowienia dla Wszytkich.❤️ Trzymam kciuki za egzamin reniolka. Mam nadzieję, że Misiaczkową szybko wypuszczą ze szpitala. A może przesadziła z pracą w ostatnią sobotę. Powinna bardziej o siebie dbać. No i jeszcze to kolokwium. 🌼 dla Was.

Dzień dobry wszystkim :D Ależ się cieszę, że z Misiaczkową wszystko dobrze. Tylko dbaj teraz o siebie kochana ❤️. Ja też jestem za poprawieniem tabelki, jakby ktoś poprawiał to ja jestem już w 21 tc, a nie w 16. Jak ten czas szybko mija :D. Optymistyczne fluidki dla Was 🌼 🌼 🌼

Angela- ja też jestem za posprzątaniem w tabelce:-) Rzeczywiście termin nieprzyjścia @ mamy wspólny:-) Jagula- ja tez sobie od ciebie nałapałam fluidków, mam nadzieję że zaowocują;-)

dostałam zgodę od szefowej ;) Misiaczki nasze mają się juz dobrze :D:D:D większa misiaczka już nie plami :D:D:D w piątek prawdopodobnie wyjdą do domciu :D:D:D dziękuję za fluidki 👄 Genewo z ciężkim sercem dostosuję sie do Twojej prośby i ogromnie się cieszę, że jednak tu wpadasz czasami ❤️ NICK........... IMIĘ ........WIEK .....MIASTO..........CYKL ST...........@ julk_a............Sylwia......31......Szczecin.............6............23.06 Asik25...........Joanna......26......DolnyŚląsk........10.............27.06 reniol............Renia........22... Katowice..............6............19.06 angela32........Pati.........32.......DŚ....................2............27.06 tuptim..........gosia........32......Wroc............staranka zawieszone Eva_B...........Angela.......23......Staffs..........staranka od lipca \'07 Sabcial...........Sabina......32.......Racibórz..........10............25.06 Gruby miś........ ..... ....... ........... ........... TABELKA II NICK..........IMIĘ .....WIEK ...MIASTO......TC.........TERMIN PORODU kocica_26...Jola.......26........Piła...........21.................27.10.06 jagula.........Ilona.....31........ok.Żywca....19.................ok.10.11 poczwarka....Marcia...27.......centrum........13 ............1 Grudzien misiaczkowa...Martuśka...24....ZG.............8..........ok.31.01.07 kicia 76.........evelka.....29/30..proszę uzupełnić, proszę Pani ;) Jagulko Twoje też poprawiłam i Misiaczki też :) Reniolku trzymam kciuki cały czas :) i kawałek torcika w nagrodę też ;)

Angela dziękuje za poprawe miałam właśnie prosić żebyście to zrobiły bo u mnie coś się popsóło i nie moge kopiować. Mam nadzieje, że fluidki wspomogą wasze staranka.

to znowu ja ;) znalazłam wpis Kici do tabelki na 70 stronie :D ktoś później kopiował wcześniejszą dlatego gdzieś się ten wpis zawieruszył :) NICK........... IMIĘ ........WIEK .....MIASTO..........CYKL ST...........@ julk_a............Sylwia......31......Szczecin.............6............23.06 Asik25...........Joanna......26......DolnyŚląsk........10.............27.06 reniol............Renia........22... Katowice..............6............19.06 angela32........Pati.........32.......DŚ....................2............27.06 tuptim..........gosia........32......Wroc............staranka zawieszone Eva_B...........Angela.......23......Staffs..........staranka od lipca \'07 Sabcial...........Sabina......32.......Racibórz..........10............25.06 Gruby miś........ ..... ....... ........... ........... TABELKA II NICK..........IMIĘ .....WIEK ...MIASTO......TC.........TERMIN PORODU kocica_26...Jola.......26........Piła...........21.................27.10.06 jagula.........Ilona.....31........ok.Żywca....19.................ok.10.11 poczwarka....Marcia...27.......centrum........13 ............1 Grudzien misiaczkowa...Martuśka...24....ZG.............8..........ok.31.01.07 kicia 76.........evelka.....29/30.....BW...........20...........4 Listopad przy okazji poprawiam Jej tydzień ciąży na aktualny ;) no to na tyle ;) idę sprzątać dalej...