Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

JessicA*

CORAZ BLIZEJ CELU

Polecane posty

U mnie dzisiaj juz 800 kcal jeszcze zjem cos na wiecz贸r i dobije do 1000 na koniec dnia:) JessicA*--> ja tez sie strasznie boje, 偶e strace okres:(:( r贸wniez go utraci艂am po ostatnim odchudzaniu i up艂yne艂o duzo wody zanim go odzyska艂am z powrotem, musia艂am brac tabletki:(:( mam nadzieje, 偶e tym razem bedzie inaczej, bo wtedy by艂am m艂oda i g艂upia:) Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 czy prawd膮 jest to
ja mam ju偶 oko艂o 750 kcl :) i 膰wicze艅 tka na 150 .. wieczorem skakanka - oko艂o 500 podskok贸w, 膰wiczenia na brzuszek no i inne rzeczy, czyli ze 膰wicze艅 b臋dzie raczej tak oko艂o 400 :) Ja w mojej diecie staram si臋 je艣c w艂a艣nie normalnie, tylko, 偶e unikam rzeczy kalorycznych :)

Udost臋pnij ten post

ja dzisaj zjad艂am jakies ok 1000 kcal, przed chwilka wlasnie sko艅czy艂am skakac na skakance (25 min), p贸xniej jeszcze porobie brzuszki i p贸艂przysiady:) Nie wiem dlaczego ale strasznie mi sie trz臋s膮 r臋ce czasami, czy mozliwe, 偶eby to by艂o od odchudzania czy szukac przyczyny gdzie indziej??

Udost臋pnij ten post

zle mi ze zjadlam dzisiaj za duzo ale nic wypije sobie pu erh pocwicze normalnie rower stepper cwiczenia + jeszcze raz rower a jutro rano przed sniadaniem tez dodatkowo na rowerku pocwicze trudno nie poddam nie zjadlam w sumie duzo za duzo i niezdrowo ale planowalam mniej wiec musze to teraz spalic bedzie dobrze chyba najglupsza rzecza jaka bym mogla zrobic to teraz poddac sie uda mi sie ide cwiczyc pa dziewczyny:)

Udost臋pnij ten post

Shania* moze to brak jakiejs wit moze cos wprowadz do diety niewiem looknij w necie niedobor jakiej wit powoduje taki objaw pozdr

Udost臋pnij ten post

Juz wiem:) Najprawdopodobvniej brakuje mi magnezu i potasu, musze wzbogacic moja diete o te makroelementy

Udost臋pnij ten post

pocwiczylam i od razu lepiej dzieki cwiczeniom mam na liczniku duzo mniej wiecie ze to ile kalorii spalamy zalezy od naszej wagi jak zawsze liczylam np tak tepper 30 min 250 kcal a tu sie okazuje ze przy mojej wadze spalam wiecej czyli im jestesmi grubsi tym wiecej chudniemy [jesli oczywiscie stosujemy dietei cwiczenia ]chociaz jeden pozytek z tych kg :P http://www.bieganie.pl/zdrowie/kalkulatory/ukalorie.html http://www.fitnessclub.pl/index.php?id=26 mozecie sobie obliczyc jak chcecie pozdr papa:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
ja postanowilam przynajmniej przez ten tydzien cwiczyc codziennie te 8 min abs. a dalej zobaczymy. najgaorsze jest to ze za 2 dni tlusty czwartek.... i te paczki! ehhh.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
dobra juz po cwiczeniach :) coraz latwiej mi sie je wykonuje :) a co tam u was? spicie jescze czy co ? :P

Udost臋pnij ten post

czesc dziewczyny:) za mna juz 500 kcal:) anioleczek--> ja tez nie chce aby nadszed艂 t艂usty czwartek:( Skusicie sie na jakiego艣 paczka czy trenujecie silna wole??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
ja juz sama nei wiem co zrobie. z jednej strony bedzie to dla nas wielka proba czy potrafimy sobei odmowic ale z drugiej....jzu tyle sobei odmawiamy... nie wiem zobaczy sie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czy prawd膮 jest to
ja dzisiaj mam ju偶 za sob膮 700 kcl .. jestem zdowolnoa :D odby艂am ju偶 d艂ugi spacer a pod wicz贸r sobie pocwicz臋, i my艣le, 偶e dzisiaj dobije oko艂o 1000 kcl z samego jedzenia. A co do t艂ustego czwartku to ja osobi艣cie nie odm贸wi臋 sobie ze dw贸ch p膮czusi贸w :) Wko艅cu to jedyny taki dzie艅 w roku .. Dieta nie katowanie si臋 ! a jak wy dziewczyny, co o tym s膮dzicie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czy prawd膮 jest to
a co do tej skakanki, to wy serio skaczecie a偶 25 minut? A z przerwami czy bez? Bo ja bym chyba wysiad艂a tak w k贸艂ko .. Ja w oko艂o 7-8 minut robie 500 podskok贸w .. to w ci膮glu 25 minut wy chyba robicie ponad 1700 podskok贸w :) podziwiam :):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
wlasciwie to racja. jeden czy dwa paczki... jedynie pocwiecze sobei dluzej albo nie wiem :) pozdrawiam ):

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zuzela
dzie艅 dobry. czytaj膮c te wszystkie wypowiedzi podziwiam was 偶e jese艣膰臋 tak wytrwa艂e. Ja te偶 zacze艂am diet臋 1000 kcal.Boj臋 si臋 tylko 偶e nie dam rady .A musz臋 z偶uci膰 15kg do maja. Jestem ciekawa jak dzia艂a piling z kawy,czy daje takie efekty.Jeszcze tylko powinnam zacz膮膰 膰wiczy膰 ale ztym jest gorzej.Musz臋 ko艅czy膰 bo mi dzidzu艣 p艂acze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zuzela

Udost臋pnij ten post

Ja postaram si臋 nie zje艣膰 ani jednego p膮czka, zobaczymy czy dam rade:P A dzisiaj zjad艂am jakie艣 1100 kcal, postanowi艂am sie zwazyc i ku mojemu zdziwieniu jak tydzien temu waga pokazywa艂a 2 kg mniej tak teraz 1,5 kg mniej:( czyli przyty艂am 0,5 kg ale to pewnie dlatego, 偶e cwicze, a przeciez mi臋艣nie troche wa偶膮 dlatego nie bede sie przejmowac:) czy prawd膮 jest to--> na skakance zazwyczaj skacze p贸艂 godziny, zdarza mi sie nawet po 40 min, ale skacze rowerkiem w niezbyt szybkim tempie i dlatego nie mecze sie za bardzo:) Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czy prawd膮 jest to
ja zazwyczja skacze w bardzo szybkim tempie .. hyym to mo偶e na jedno wyjdzie to 8 minut i np 20 :) ale ja wole osobi艣cie szybkie tempo, bo czuj臋, 偶e si臋 m臋cze ;]

Udost臋pnij ten post

Ja te偶 czasami lubie poskaka膰 w szybkim tempie ale wtedy czas skakania drametralnie spada, bo nie da艂abym rady skaka膰 np przez 30 min, ale wole wolniej bo wolniej znaczy d艂u偶ej a tkanka t艂uszczowa spala sie dopiero po 20 min treningu, co nie wyklucza faktu, 偶e jak koncze skaka膰 to czuje 偶e si臋 spoci艂am:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czy prawd膮 jest to
a znacie jakie艣 skuteczne 膰wiczenia na 艂ydki? Bo nmoje 艂dki s膮 straszne .. niby szczup艂e z przodu, ale po bokach maj膮 takie jakby odstaj膮ce gule. Nie wiem czy to mi臋艣nie, ale najprawdopodobnie nie. Strasznie si臋 z tym czuje :( A do lata chcia艂abym co艣 z tym zrobi膰. Co polecacie?

Udost臋pnij ten post

mam identyczny problem:(:( pokazywanie 艂ydek jest dla mnie strasznie krepujace, dlatego o sp贸dnicy moge tylko pomarzyc, najgorzej wygl膮daja z boku:( Tez chcia艂abym je wyszczupic, ale nie wiem jak:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czy prawd膮 jest to
Tak, od boku wygl膮daj膮 najgorzej :( Wewn臋trzna strona 艂ydek jest przera偶aj膮ca u mnie .. zreszt膮 uda tak samo.

Udost臋pnij ten post

witam was co do tlustego czwartu wolny wybor to jeden dzien w roku w koncu wiec mozna sobie pozwolic na co nie co ale jesli dla kogos wazniejsza jest dieta to ... kwestia wyboru lydki hmm nie wiem czy najlepszym wyjsciem nie bedzie poczekac na spadek wagi bo wtedy i lydki nieco zeszczupleja a jak cwiczenia to bardzo delikatne zeby ich jeszcze bardzie nie rozbudowac http://www.fitnessclub.pl/index.php?id=28&m1=&m2=4 tu sa jakies cwiczenia na nogi lydki uda opracowane przez trenera http://www.fit.pl/lydki.htm i tu cwiczonka http://www.szgb.bieganie.pl/cgi-bin/ikonboard/topic.pl?forum=9&topic=380 i tu dziewczyny pisza o cwiczeniu lydekhttp://f.kafeteria.pl/temat_s.php?id_p=2096785 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=89250 nie wiem poczytajcie sobie moze cos dla siebie znajdziecie pozdrowionka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czy prawd膮 jest to
O dziekuj臋 bardoz JessicA, na pewno sie przyda. A teraz id臋 膰wiczy膰 brzuszek - 150 brzuszk贸w, plus jakie艣 sk艂ony itd :) Chyba pomo偶e na m贸j brzuchol .. Pozdrowiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zuzela
mam pro艣b臋 czy kto艣 mo偶e mi poda膰 ston臋 jak 艣ci膮gn膮膰 8 min abs. chcia艂abym troch臋 po膰wiczy膰 .Z g贸ry dzi臋kuj臋 za pomoc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zuzela
Ahoj.Czy kt贸ra艣 z was wie gdzie mo偶na kupi膰 olejek wyszuplaj膮cy 偶eby do艂o偶y膰 do pilingu z kawy

Udost臋pnij ten post

JessicA*---> dzieki za te linki dotyczace 艂ydek, naprawd臋 mi艂o z Twojej strony, 偶e sie fatygowa艂as:) zuzela--> olejek wyszczuplajacy powinnas znale藕膰 w dobrej drogerii, przynajmniej tak mi sie wydaje. U mnie dzisiaj jesli chodzi o dietke idzie jak po masle, mam tyle na g艂owie, 偶e nawet nie mam czasu myslec o jedzeniu:) Buziaki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czy prawd膮 jest to
Nied艂ugo poprobi臋 sobie te 膰wiczonka na 艂ydki :) A jak narazie za mn膮 750 kalorii, no mo偶e by膰. Zjem jeszcze podwiczorek i kolacyjk臋, pewnie wyjdzie z 1100, czyli ok :) Dobra, id臋 膰wiczy膰. A tak poza tym to wida膰, 偶e topic si臋 rozwija, za chiwlk臋 ju偶 p贸jdzie 5 strona :)

Udost臋pnij ten post

Hej! :D Dziewczyny co u Was? Ja dzisiaj chyba te偶 troszk臋 przegi臋艂am z jedzeniem ... :( ale to ze szcz臋艣ci膮! Wa偶y艂am si臋 rano i waga pokaza艂a 68kg (wzrostu mam 168cm, a 2 miesi膮ce temu wa偶y艂am 80kg). Jeszcze nie jest extra, ale ja si臋 baaaardzo ciesz臋! Nie wiem tylko jak to wygl膮da z wymiarami (te uda, talia ... itp.) bo nie zmierzy艂am si臋 na pocz膮tku. A jak to jest u Was? Znacie te swoje \'obwody\'? A z udami i 艂ydkami mam to samo :( Okropne s膮. Boj臋 si臋, 偶e ngdy nie b臋d膮 wysmuk艂e ... mo偶e to uwarunkowane genetcznie, 偶e mam masywne nogi? Eh, to mo偶liwe? Fajnie, 偶e tutaj piszecie 馃憚 Czuj臋, 偶e mam komu si臋 wy偶ali膰, podzieli膰 rado艣ci膮, pofilozofowa膰, poplotkowa膰 ;) i zawsze mog臋 tutaj wr贸ci膰 ... a Wy ... jeste艣cie! :D I za to Wam dzi臋kuj臋!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czy prawd膮 jest to
Troche 膰wicze艅 ju偶 za mn膮 ;] Zrobi艂am 8 min ABS na brzuch, 100 po艂przysiad贸w rozkrocznych, podniesienia le偶膮c na boku nog膮 do k膮ta 90 stopni - 100 powt贸rze艅 na praw膮 i lew膮 nog臋, oko艂o 7 minut rowerka, ale tak na sucho, le偶膮c :) i jeszcze poskacz臋 20 min na skaknce i zrobi臋 gdzie艣 ze 100 brzuszk贸w oraz 100 podniesie艅 na palcach (te 膰wiczenia na 艂ydki). I to m贸j zestaw 膰wicze艅, kt贸re wykonuje codziennie. Jak wygl膮da to u was?:)

Udost臋pnij ten post