Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nestee

ŁAMLIWE I ROZDWAJAJĄCE PANOKCIE --CO ROBIC?

Polecane posty

Gość nestee

tipsy.....albo zrzywac minerały krzem, wapno, pic pokrzywę.....moze pomoże moczenie w ciepłej oliwie...ale kuracja trwa jakiś czzas.

Essence -Express nail repair 5000 pencil - jest to odżywka do bardzo zniszczonych paznokci. Podobno po miesiącu stosowania efekty są rewelacyjne.Ja dopiero tydzien ja uzywam,ale juz widze,ze moje paznokcie wygladaja lepiej.Miejsce zakupu perfumeria Douglas cena 16.50 zł

Gość Zadne chemiczne utwardzacze
tylko zwykly olejek rycynowy z apteki. Buteleczka to ok 2zl. Wcieram to w paznokcie od 2 tyg. i .... rewelacja. Rosna, sa twarde, odpoiednio nawilzone. Nigdy wiecej zadnej chemii!

Gość ro
odżywka z pyłkiem diamentowym Rossmanna REWELACJA kosztuje ok 4 zł a paznokcie stały sie twarde i nie złamały mi się jeszcze ani razu.

zawsze miałam koszmarne paznokcie, zrobiłam tipsy a po ich zdjęciu to wogule tragicznie miałam własne pazurki cienkie jak papier, i nie chciały rosnąć. Rewelacyjnie pomogły mi proszki ze skrzypu polnego z witaminami do nabycia w aptece. po regularnym stosowaniu 2-3 miesiące mam super długie i twarde paznokcie, wyglądają jak tipsy, do tego poprawiła mi sie cera i włosy. Polecam skrzyp w tabletkach albo jest też jako herbatka.

Gość madzieeek
A ja mam ogólnie ładne paznokcie, długa płytkę i zapuszczone wyglądają super!!! Ale niesteety od jakiegoś czasu nie mogę zapuściś bo się koszmarnie rozdwajają... Już nie wiem, co robic... :(

Gość a ja polecam bardzo
łykanie skrzypovity-krzem działą super na pazury, i picie skrzypu... Noi i nie malować bez przerwy pazurów, dać im odpocząć... :)

Gość m*ysia
Polecam odżywke do paznokci Sally Hansen ------------------------------------------------------------------------------------- http://www.xn--twojeciao-xub.pl :-)

Gość Esterie
olejek rycynowy