Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samion

ludzie głodują i zamarzają z biedy a ta Mołek Magda ...

Polecane posty

Gość samion

takie jaja wciska ludziom w TVN. Tylko programy dla sytych i bogatych. Rewolucja takich powywiesza i powyżyna !!!

Gość notor
szok, ci kolesie zarabiają po kilkadziesiuąt tysięcy na miesiąc i wydaje im się, że inni czują i myśłą jak oni. Prawdziwe życie jest inne !!!

Gość bobbok
bogaci nas okradają ! I każą nam myśleć, że jesteśmy szczśliiwi.

Gość notor
kasiaści dupczą nasze dziewczyny ! A my nie dupczymy ich bo nie mamy kasy, fury i chaty. Oj, nie podoba mi się to !

Gość wyzdychają z głodu
będa sie odchudzac wiecznie i znikną, albo wygina samoistnie w inny sposób, już nadziane suche lafiryndy nie moga robić dzieci bo im z głodu wnętrzności pozasychały

Gość kg
ale program wydaje mi się ciekawy. Dopiero włączyłam, można się wiele ciekawych rzeczy dowiedzieć.

Gość szatka22
nie wszystkie kobiety są piękne, a wszystkie chłopa by mieć chciały. Mołek wonnnnnnn. Przystojni tylko dla biednych kobiet są, jako rekompensta za los.

Gość samion
ty "kg" pmyśl co się tak naprawdę dowiedziałaś. parę głupich hasełek, które nie uczynią cię ani szczęśliwszą ani bogatszą. Myśłisz, że zarobisz więcej wiedząc, ze jakieś bubki uważają, że byk jest symbolem hossy ? Albo jak wysłuchasz "złotej myśli" , że naklepiej byc piękną i bogata ? 99% narodu żyje wiedząc, ze nie jest bogata, że nie jest piękna i pierdoli jakiegoś byka.

Gość liteczka
też mnie wpier...lają te pierdoły bogatych.

Gość tvn chee być tylko
dla bogatych - biedni powinni ja bojkotować

Gość dakor
co to wszystko w tymkraju jest dla bpogatych ? Szczęscie, miłość, seks, rodzina, mieszkanie, jedzenie ... i wszystko tylko dla bogatych ?

Gość samion
widzieliście, te sukinsyny mimo , że pływają w kasie jeszce się obdarowywują 25000 złotych. ja myśłałem, że może dla biednych te pieniądze dadzą ale gdzie tam babka musi sobie kupić złoty kluczyk do złotej walizki. Skandal i kurewstwo !!! Tego nie da się ogladać. Ludzie protestujcie !!!

Gość dakor
stary ten program to skandal. Bogaci dorabiają sobie chałtutrą i ogłupianiem innych a inni nie mają co go garka włożyc. To się nie meisci w głowie !

Gość mmagiotka
podzielam oburzenie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Gość tvn przegiął

Gość do diabła z tą tv

Gość przycisk
naciskajcie mnie

Gość Racja racja
tylko jedynie słuszna telewizja TRWAM na wszystkich kanałach ma być !!!

Gość idzie o program
złoty dla zuchwałych

Gość samion
krytykujemy tu "Żoty dla zuchwałych". Kolejny pyrzykład, że w Polsce bogaci nie mają za grosz empatii dla ubogich. Zero wrażliwości społecznej ! Tylko pod siebie, pod siebie ...

Gość skandaliczny program
ohyda moralna ! Ta bogaczka co wygrała 25 000 powiedziała, że 10% odda choremu na mukowiscydozę - wszystko powinna oddać idiotka. Dla niej te pieniądze to jak splunąć.

Gość jusek
biednych kobiety i kasaści mają w tyłku !

Gość all right
życie jest dla sytych i forsiastych reszta tylko wegetuje lub robi pod bogatych niestety..nareszcie życiowy program ;)

Gość rornik
faceci robi pod bogatych, a kobiety pod bogatymi A swoją drogą ten program "złoty dla zuchwałyc" to wyjątkowo orażający pomysł, szcególnie że kaę za bedurno wygrywają bogaci a nie biedni do których takie produkcje powinny być adresowane

Gość a kto wam broni
być bogatym? od klepanie w kafe nikt się nie wzbogacił;)

Gość telewidz*
"samion" - jaka ty głupia jesteś i zawistna...aż szkoda czytać takie głupoty...jesteś głupia jak but, zamiast zazdrościć to zrób coś i też bądź bogata, prawdopodobnie jesteś tylko osobą , która potrafi narzekać, stań się bogata i zacznij pomagać biednym a nie głupoty tu wypisujesz...siano z butów ci wychodzi...tylko zawiść przez ciebie przemawia...żyjesz w kraju demokratycznym i wolnym, zrób coś zamiast pierdolić od rzeczy...