Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GRUBAA

!!!!!!!...........................CWICZMY RAZEM I CHUDNIJMY..............!!!!!!

Polecane posty

hej Chciałam tu sie poskarzyć, juz nikt tutaj nic nie pisze, oprócz mnie, Hungerki i ubodło mię to !!!!! Papa_06 wróciła z nad morza poczym słuch po niech zaginął!!!!??? nesrine też ni daje znaku życia!!!! Asta też Nam gdzieś przepadła??? Albo się dziewczyny zaćwiczyła, albo cóś!!!!!!!!!

ja sobie poćwiczyłam 28 minut Dance it out w połaczeniu z Pupm it out (pól na pół), a teraz wychodzę!!

Gość ubodło mię to
witam miłe Panie 🖐️ chyba mam jakis malutki kryzys... cwicze codziennie bez dwoch zdan, brzuszki zawsze o 10 wiecej, dzis przyjdzie mi zrobic 430, skakanka czasem wiecej czasem mnie 2-3 tysiace, rower srednio 10 km ale przez to, ze efektow nie widze (JA bo wczesniej wspominalam ze inni mowia ze schudlam) to troche mi sie nie chce juz :O ale nie moge sie poddac... za 2 tyg. jade nad morze, ale wiem, ze przez te 2 tyg. nie dam rady doprowadzic sie do takiego stanu, ktorego oczekuje po zakonczeniu kuracji odchudzajacej :P mam tez wrazenie, ze za duzo jem, ale jakos nie moge sie juz ograniczyc... rano bułka na sniadanie, obiad jakas zupka czy cos, i pozniej cos o 18, ale chleba zwykle nie jem, jakies platki albo cos, staram sie caly czas pic a to wode, a to herbate zeby miec uczucie sytosci poprzez zapelniony zoladek... slodyczy nie jem w ogole, czekolade jadlam ost. w tamtym miesiacu :O ale nie wiem jak to bedzie....

Cześć :P ubodło mię to widzę, że chwila kryzysu :) nie martw się!!! Skoro wszyscy mówią, że schudłaś to musi to być prawda :) głowa do góry, uśmiech na usta i ćwiczymy dalej :P heheh I gwrarantuję Ci to co jesz, to wcale nie dużo!! To w sam raz :D Ja właśnie skończyłam ćwiczyć 55 minut :), może wieczorkiem jakieś 10 minutek sobie poćwiczę :) ale obiecanki cacanki a głupiemu radość :P:P Ok, na razie to tyle!! Pozdrawiam serdecznie papap ;*********************

Gość ubodło mię to
nie poddam sie, nie poddam sie, nie poddam sie :D ide cwiczyc :D p.s I'm gonna be Iron like a Lion in Zion ;)

Ja to chyba jestem nienormlana!!! W sobote ide na wesela a dziś byłam na chikenie (i frytkach) !!!! Wczoraj też nie głodowałam!!! Jedynym plusem były rolki, dzis pierwszy dzień po urlopie w pracy!!! Bleeeeee Ok ide ćwiczyć, conajmiej 40 minut ppapa

heheh poszłam :P :D ćwiczyłam całe 50 minut :) a teraz pod prysznic i do łózia :D bo ono na pewno juz teskni za mna :D Buzka i ćwiczyć mi tu ładnie :P

To i ja nie bede gorsza :P 45 minut plewienia w ogródku :) 36 minut pilatesu :) 15 minut zwykłej gimnastyki :) 20 minut Ty też możesz miec taki brzuch :) 150 brzuszków :) Wyszło mi jakia 1,20 minut :):):):) Bez ciasta :) dziś nawet nie zgrzeszyłam i nie zjadłam żadnej bomby kalorycznej!!! Może mój brzuch sie w końcu zmiejszy !!!

miałam jeszcze poskakac przy Dance it out ale moje nogi odmówiły posłuszeństwa!!! (nie wiem czemu?? ) Pozdrawiam papaptki

Gość ubodło mię to
to ja dzisiaj... 10km na rowerku, 10 minut hula hop, 470 brzuszków, 2 tyssiace skokow, nogi mi odpadaja :O okres mi sie spóźnia czy to moze byc spowodowane cwiczeniami?? zawsze myslalam, ze cwiczenia przyspieszaja!

ubodło mię to możliwe jest że od intensywnego wysiłku fizycznego może spóżniać sie okres!!! Ja dziś tylko 40 minut na rolkach!!!

pasowałoby coś poćwiczyć!! Ale spać mi się chce strasznie 💤 na razie ide sprzatać, a potem może z 40 minut poćwiczę!! papa Czemu nikt sie nie odzywa??? Gdzie sie podziali wszyscy??????????

Gość Eewka
Znam dobry sposób na rozruszanie miesni nóg, rąk, brzucha i jeszcze wielu innych. Trzy dni temu przeżuciłam z chłopakiem 8 ton piachu, do dzisiaj mnie wszystko boli. Polecam ;)

heeej :) ledwo żyje :) 35 minut areobicu i 15 minut Ty też możesz mieć taki brzuch a na dobranoc 120 brzuszków bedzie :) Eewka czy Wy usypywaliście własną plaże ?? :P:P:P

hej hej ja właśnie wstałam :) wesele się udało, pojadłam popiłam a przede wszystkim popiłam ehhehe dziś na pewno nie bede cwiczyc :) pozdrawiam

Gość ubodło mię to
gagatka85 ---> mam pytanie... jakie cwiczenia robisz w ramach tez chce miec taki brzuch? bo potrzebuje nowych ciwczen na brzuch, bo ja tylko brzuszki robie

no w końcu ktos tutaj jest :) ubodło mię to ćwiczę pilates (płyta pochodzi z Shape, całość trwa 36 minut), czasami areobic 30 minut The Ulimate Dance Worout by Deanne Berry i czasmi Ty tez możesz mieć taki brzuch!! w sumie to tyle, a i jeszcze na rolkach jeżdze a dziś zakupiłąm sobie gazetkę ćwicz razem z nami z płytą areobicu!! Cena 9,9 !! Tzn gazeta bym tego nie nazwała!! Raczej płyta!!! zaraz bede badac co to jest :)

Agatko jesteś wielka :) 1,10 minut ćwiczeń (55 aerobic i 15 Ty tez możesz mieć taki brzuch )

a tak w ogole to zła jestem!!!!!!!!!! chudnać nie chudne nawet bym powiedziała, że przytyłam wrrrr!!!! Brzuch mam jak stad do warszawy!!!!!!! Mam nadzieje zejest to spowodowane okresem, który miejmy nadzieje sie pojawi!!! Od czwartku nie jem: kolacji słodyczy fast foodów napojów słodzonych np pepsi chipsów i w ogóle bede jadła o połowe mniej postaram sie ograniczyc chleb trzeba w koncu schudnać do tych 50 kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a tak w ogole to zła jestem!!!!!!!!!! chudnać nie chudne nawet bym powiedziała, że przytyłam wrrrr!!!! Brzuch mam jak stad do warszawy!!!!!!! Mam nadzieje zejest to spowodowane okresem, który miejmy nadzieje sie pojawi!!! Od czwartku nie jem: kolacji słodyczy fast foodów napojów słodzonych np pepsi chipsów i w ogóle bede jadła o połowe mniej postaram sie ograniczyc chleb trzeba w koncu schudnać do tych 50 kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sorrki 2 razy mi sie wysłało!! (to chyba żeby bardziej mi w pamieci zapadło i zebym pamietała o tym jak ma najdzie ochota na jakias zakazana rzecz)

skoro nikt tutaj nie pisze to ja też nie bede!!!!!!!!!! Idęćwiczyć areobic!!!!!!!!!!!!!!!!