Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katalinka21

Błagam odpowiedzcie umieram ze strachu !

Polecane posty

Gość eleonore
oj juz nie wjeżdzajcie tak na nią, stres robi swoje, wiem zdoswiedczenia ze sie czasem glupoty wypisuje:)

Gość brum brum
Bo sie czeka az sie pokarza,musi sie pokazac tak czy siak cos,wiec sie czeka,trzeba bylo tam jeszcze napluc.mi by bylo szkoda kasy na powtarzanie testu,nie ma sensu...

a no wlasnie :( nastepnym razem w poniedzialek bede juz wiedziala co i jak wiec dokaldnie dostosuje sie do instrukcji o wynikach dam znac oczywiscie :( bo boje sie ze te granulki zobojetnily wynik :(

Gość honoratka2112
a wcale , że się nie musi pokazać nic!jeżeli test był błędnie wykonany.jednak nie powinno się odczytywać wyniku testu dłuższym czasie niż ten wskazany w ulotce dołączonej do opakowania.przynajmniej tak mi się wydaje.katalinka21 a ile czasu ci się okres spóźnia?

2 dni Honoratko :( kochana patrzylam na ten test jeszcze przez jakies 20 min i wynik sie nie zmienial nie wiem czy mogl sie mylic , w koncu zle wykonalam :(

Gość brum brum
ja pierdykam,jak patrze na twoje wypowiedzi to mnie normalnie nosi. ciagle :( :( :(...sierotka marysia.powiedz mi,skad sie bierze ta twoja niedojrzalosc?? nie tlumacz sie stresem blagam...

Gość robotomanka
a teraz aby zakonczyc komromitacje napislal ze dostala okresu hehehehehe

o matko no poprrostu juz nie moge!!!1k.......a jak mozna byc tak ulomnym!!!no z tymi kuleczkami to juz naprawde!!!!boze dziewczyno ty masz 21 lat lat?ja sadze ze to prowokacja i dotego ten okres,chciala nas potrzymac w niepewnosci jeszcze o poniedzialku ale chyba znudzila juz jej sie ta zabawa!!!!!!!wkurzaja mnie tavy ludzie,poprostu brak slow!!!

Gość eleonore
ja juz tez zaczelam watpić w parwdziwosc tej hisotrii, ale jesli tak naprawde bylo i dostalaś ores to gratuluje:) a jak u ciebie purple??

Gość eleonore
bo mialas test rano zrobić, jak wynik? :)

Gość pechowa_szcześciara
Heh to jest smieszne ze niektorzy tutaj potrzebuja pomocy naprawde a niektorzy robia sobie jaja :] Teraz jak juz sie katalinka pobawiła to juz jej tu nie widac :P

kochane ja wcale sie nie bawilam i przysiegam ze moja historia zdarzyla sie ! pechowa szcesciaro i eleonore szkoda ze stracilyscier do mnie zaufanie :( mnie dzis z rana nie bylo bo w koncu mam jakies obowiacki :(

nie jestem w gimnazjum albo podstawowce ze moge chodzic na studia kiedy chce tym bardziej ze studiuje dziennie i w tygodniu jest zawsze jeden dzien wolny ,! nadal sie zle czuje ! dobra koniec tematu !@! wiecej sie nie pojawie choc fajnie bylo ale zaczyna mnie to wszystko denerwowac i wypraszam sobie takiego nazywania mnie pustaku ! pa dziekuje \"niektorym \"dziewczynom ,ktore chetnie mi sluzyły pomoca

Gość żabka22
Pomozcie mi,nie wiem dlaczego nie dostaje okresu. Bralem przez pierwszy miesiac tabletki (skonczylam pierwsza serie 3 dni temu) teraz mam przerwe 7 dniowa i wtedy znowu zaczynam brac. W tej przerwie mi sie ma pojawic okres a nie pojawil czy to normalne,czy mam zaczac sie obawiac? Juz minal 3 dzien tej przerwy! z chlopakiem nnie kochalam sie do konca. Pozdrawiam i prosze o odp.

Gość eleonore
ja nie stracilam zaufania:) ciesze sie, ze nie ejstes w ciazy naprawde:) mam nadzieje ze ja tez nie bede pozdrawiam:)

heh a mnie najbardziej śmieszą wasze teksty \" bawiłam się z chłopakiem\" na moje oko to się chyba seks nazywa ale nie wiem może sie myle :O

ELEONORE - bedzie dobrze zobaczysz , skoro ja nie jestem w ciąży a miałam o wiele wieksze prawdopodobienstwo zajścia to Ty na pewno nie będziesz , spokojna głowa :) trzymam kciuki!bede tu czasem bo mnie przecież zjedzą ludzie okropne mam boleści brzucha podczas tego okresu . teoria :*całuski

Gość eleonore
dzięki:)

Gość honoratka2112
jabłko-a ile czasu ci się spóźnia????

Gość mi sie spóznia
2 tygodnie...przez ten czas 5 testów - negatywne....

Gość honoratka2112
5 testów? to w ciązy na pewno nie jesteś!

Gość eleonore
jabłko zrob tescik:)

Gość mi sie spóznia
a u ciebie honoratko jak jest?

WPOZNIA MKIIS EJUZ 7 DNI .... ALE BIORAC POD UWAGE ZE MAM NIE LEGURALNE ... A POZATYM .. NIE JEBALAM SIE TYLKO PETTING BEZ WYRTSYKU IWEC CO SĄDZICI??