Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katalinka21

Błagam odpowiedzcie umieram ze strachu !

Polecane posty

chyba ze lepiej poczekac tydzien i isc do gina w srode bo [rzyjmuje jak myslicie ?? skoro te testy sa niewarte :(

ginekolog moze wykryc dopiero kilkutygodniowy płód więc się jeszcze nie masz co tam wybierać. test wykryje płód po 2 tygodniach , nie raz wcześniej. a nie warto iść prywatnie i wydawać 150 zł skoro test kosztuje 10:o nie rozumiem o co Ci chodzi? każda normalna kobieta na Twoim miejscu zrobiła by już dawno test! no chybaże nie jesteś normalną kobieta tylko głupiutką szczeniarą. jak tak dalej pojdzie to tak wlasnie będziesz postrzegana na tym forum przez to Twoje idiotyczne zachowanie.Myśli że jest w ciąży a jeszcze testu nie zrobiła!! Normalnie nie wierzę! idż jeszcze dziś!!!! dobrze Ci radzę!

Gość przerazona glupotą
Rany kobiety czy wy naprawde nie widzicie prowokacji????? Teraz laska bedzie was zwodzila i nie zrobi testu, bo raptem wymyslila sobie lekarza....przeciez normalna to by juz z samego rana zrobila ten cholerny test, przeciez teraz i tak nie zmieni juz wyniku a chyba lepiej wiedziec wczesniej! wymysli sobie jeszcze zapalenie...i bedzie tak przez kolejne miesiace co rano pisała "piszcie".... zalosne to

oj dziewczyny to żadna prowokacja gdyby tak bylo to tak długo bym tegfo topicu nie utrzymywala wiecie co lepiej nie piszcie jak macie mnie obrazac sa osoby ktorzy sa naprawde kochane na moim topicu !~dziewczyny o 20 robie ten cholerny test :(

Gość kobietka z temperamentem2
a czemu o 20. przeciez im wczesniej ty bardziej wiarygodny wynik:o sorry ale zgadzam sie z przedmowczynia chyba nas prowokujesz katalina:o

kolezanke wysalalm do apteki i ma mi kupic test a bedzie wracala doiero kolo 20 niestety ja mam goraczke i nie rusze sie z domu :( nie piszcie wcale jesli myslicie ze to prowokacja :( chcialabym zeby tak bylo ale niestety taka jest prawda i moja historia gfłupoty ze mnie ponioslo tamtego feralnego dnia

kolezanke wysalalm do apteki i ma mi kupic test a bedzie wracala doiero kolo 20 niestety ja mam goraczke i nie rusze sie z domu :( nie piszcie wcale jesli myslicie ze to prowokacja :( chcialabym zeby tak bylo ale niestety taka jest prawda i moja historia gfłupoty ze mnie ponioslo tamtego feralnego dnia

Gość przerazona glupotą
a rano chyba nie miałaś gorączki??? zawsze znajdzie się jakas wymowka, latwa do przwidzenia jest ta twoja historia....

Gość ty jakas dziwna jestes
ja na twoim miejscu juz dawno siedziałabym z testem w dłoni!!! po cholere tu schizujesz - wystarczy kupic test i bedziesz wiedziec na czym stoisz! jesli okres ci sie spóznia to raczej test pokaże ci czy jestes czy nie. jęczysz tu na forum, wysyłasz niby jakies kolezanki po test - skoro tak sie boisz to powinnas nie czekac na zadna kumpele ale sama kupic.

Siemka ...ojj biedaczka :( ja niewiem sama mam wielki problem .. i tak jest własnie podpisane trudne .... hmm nieiwem myśle że nie bedziesz w ciązy on sie w sumie nie spuścil ... ale nie wiadomo zrób test :( i głwoa do góry :) będzie dobrze ..

jabłko ahh ten stres :( boje sie bardzo ale zrobi dzis test na pewno a za jakies 4 dni kolejny mam nadzieje ze u Ciebie bedzie ok ❤️

hmmmm Katlinkia Katlinka .... powiem tak że jbedzie dobrze napewo jestes....hm mmmm ja mam tytul trudne...wejdzcie i odpwoedzicie boo sie zesram tu.... ze strachu ihiih buziaki :*: nie martw sie Katlinka :)

sorki masz Katalinkoa sorki ale nie widzialm jak odpisałam ..hmm wiem że strer to napewno wszytsko prrzez ..to aile spóźni xi sie okres?? juz ??:(

:) jabłko :) troszke chociaz sie rozweselilam kochana mam nadzieje ,że w ciąży nie bedziemy a dzis robie ten test :(

Katlalinka słoneczko .. a przeczytałas mój poblem podpisane jest trudne... hmm jak tak co o tym myślisz... mowie ci Ty na pewno nie będziesz ..... będe trzymać mocno kciuki by wyszło tak jak cchhesz .. a nawet nie muszee trzymać napewno wyjdzie po twojej myśli buziaki:*

Gość makis
Kathalinka nie bardzo rozumuję Twoje postępowanie z jednej strony obawiasz sie ciaży a z drugiej unikasz robienia testu w porannej porze przecież wiarygodność wzrasta będziesz go robić po całym dniu ?? Już dziś rano mógłby być wiarygodny nie wiem czy chcesz odwlec prawdę czy podtrzymać topik! Przecież stres może naprawde Cie zniszyć psychicznie no chyba ,ze nie/!

Katlinka ja juz powiedziałam ile mam lat a Ty ile masz ?? szczerze powiedz mi :):) papa pozdrowionka ..:) ie martw sie słonce

kurcze no zrobic zrobie bo wiem ze juz kolezanka kupila go jestem niestety chora a myslicie zeby sie nei kirerowac tym ze pisze np na nim ze o kazdej porze dnia i zrobic rano ?? chce zrobic z jednej strony wiem ze jak dzis nie zrobie to nie usne a z drugiej chce miec wiarygodny więc co wybrać ?? doaradzcie szczerze

Gość eleonore
zrob dziś, to co piszą to nie ma za duzego znaczenia

Gość eleonore
zrob dziś, to co piszą to nie ma za duzego znaczenia

Gość makis
Nie tyle topików Ale jest wyjście poczekaj jeszcze 9 miesięcy i wtedy koniecznie rano zrób test może nie będzie kłamał!!!

mika23 kochana zrobie test jak tylko kolezanka mi go przywiezie bo ja naprawde ledwo żyje , mam gorączke i sama nie moglam isc do apteki a ona wrca od rodzinki koło 20 i mi podrzuci test ja już nie moge sie doczekac jak go zrobie i bede wiedziala wreszcie mam nadzieje :( a zarazem cholernie sie boje :( baaaardzo nigdy tak sie nie stresowalam :(

Gość gfalsi
przeczytajcie jej topic, wtytule pyta czy lepiej zrobic test czy o razu do lekazrza. I tam o 17.14 pisze ze ma juz test a tu nagle musi do 20 czekac . Prowokacja na bank bo az nie wierze ze takie idiotki istnieją 17:12 katalinka21 bo ja już dostaje roztroju nerwowego powaznie mam 21 lat a wariuje az sama sie sobie dziwie takiego stresu nie przezywalam nigdy test juz jest bo kol kupila tylko teraz czy zrobic rano czy teraz choc jak poczekam do rana to nie usne dzis z nerwow

kurw** mac moje nerwy już za przeproszeniem nie wytrzymują !! ludzie posrało was ze sie czepiacie tak ! dzwonila do mnie ze kupila juz na samym poczatku mowilam ze bede go miec po 20 !! chyba w szkoel nikt nie uczyl cie czytania ze zrozumieniem :( jak nie wierzycie to nie piszcie ! prote ja sie naprawde zadreczam i zrobie test!! :(

Gość srurututu
sry ale to wszystko takie dziwne wiec sie nie dziewie ze ktos tu podejzewa prowokacje ..zalozylat ten topik ponad 2 tyg temu..samej mi sie wydaje ze cos tu niegra i chyba nie robi Ci bardzo roznicy czy jestes w ciazy czy nie bo bys juz tydzien temu ten test zrobila askoro jets taka chora to polz sie do lozka anie siedz przy kompie

Gość mi tez tu troche smierdzi
bo troche krecisz, ale z drugiej strony mam swiadomosc ze jesli ja podejrzewalabym cieze, tez bym odwlekała zrobienie testu, aby miec jesdzcze nadzieje ze moze to jednak nieprawada