Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katalinka21

Błagam odpowiedzcie umieram ze strachu !

Polecane posty

Gość eden
Katalinka nie stresuj się babko TY :) przeziebienie robi swoje ...pisałam to już w wielu watkach -nie tak łatwo zajść w ciążę ...głowa do góry ...wiem co to schizy i ciążofobia...sama przez to przechodzę ...chociaż zauwazyłam że czym mniej się wkręcam tym szybciej okres za każdym razem przychodzi więc Tobie proponuje też odpuścić i być dobrej mysli :) ps. Chłopaka proponuje popędzić i seks z nim odradzam skoro taki agresywny :( cmok cmok cmok

eden dziękuje ❤️ :) okresu jednak jak nie było tak nie ma :( dzis chyba kupie test a razcej na pewno całuski piszcie :(

Gość eleoore
kup test koniecznie i to jak najszybciej:) i napisz jaki wynik. trzymaj sie kochana:)

Gość tititi
Spokojnie, to na pewno przez to przęziebienie, podwyższona temperatura, a do tego stres i okresu ni ma :) może wez sobie gorącą kąpiel, spotkaj się z przyjaciółką, idzcie do kina i zapominij o tym na troszke i wtedy okres na pewno sam przyjdzie :) wiem co czujesz, bo też sieę tak czasem wkręca :) pozdrawiam i 3mam kciuki za Ciebie :)

titti ❤️ dziekuje a mam jeszcze jedno pytanko czy jesli okaze sie ze doszlo do zaplodnienia tzn zarodek sie zagniezdzil pozniej i nie wykryje badz niepoprawnie :( jest mi ciagle niedobrze nie wiem dlaczego czy z choroby czy nie :( boje sie niemilosciernie i dzis zrobie test pozniej :( piszcie :( :(

Gość tititi
jak masz angine to te mdłości mogą być właśnie od tego. kup 2 testy, zawsze powinno sie zrobic 2, nie wiem po jakim czasie ten drugi moze ktos jest zorientowany i ci napisze. Słoneczko ja kedys mialam tak ze przez 2 tyg miałam rano mdłości, potem na wieczór, bolał mnie brzuch i juz byłam w 100% pewna ze bede mamcią ;) a okazało sie ze to przez sesję i stres bło :)

Gość eleonore
zrob ten tes juz teraz jak najszybciej :)

tititi :( dziekuje za podtrzymanie mnie na duchu :( zrobie dzis na pewno test a za jakies 5 dni kolejny i wtegdu gin mi pozostalby :( Boze jak sie boje:( poza tym w tym roku bylam za granica i musialam odbyc szczepienie na tężec to było w tym mieiacu wiec moze to tez jakos wplynelo :( nie wiem juz sama :(

Gość eleonore
zrob juz teraz ten test:) a szczepienie mogol wplynac , wyjazd tez:)

Gość nic sie nie martw
eh... no prosze Cie nie wkrecaj sobie zrob ten test

Gość tititi
no własnie zrób test i nie trzymaj sioebie i nas w niepewności już :) na bank bedzie negatywny :)

Gość muka23
zrob tescik!!ja jestm pewna ze w ciazy nie ejstes!!stres choroba to wpynelo na to ze jeszce nie dostalas ale zrob test zeby sie juz dluzej nie denerwowac!!!bedzie dobrze!!

dobrze dziewczyny teraz jestem sama w domu i nie moge wyjsc ale za jakies jakies 3 -4 godzinki pojde po ten test :( bo rodzicer wracaja z pracy a ja dzis jak na zlosc mam wolne na studiach

Gość eleonore
idz jak najdzybciej po tescik, to napradwe dla twojego dobra:)

wiem kochane ale bardzo sie boje ze wyjdzie ze nie jestem a bede i nie wiem co wtedy zrobie naprawde :(

Gość eleonore
zrob dziś jeden, potem poczkaj ze dwa dni moze dostaniesz okres a jak nie to zrobisz drugi:) nie martw sie moim zdaniem nie ebdziesz w ciąży:) trzymaj sie:)

Gość eleonore
zrobilaś??:)

Gość alfabetka
ja dziś dostałam krwawienia podobnego do miesiączkowego ale dosłownie dwie małe plamki i nic więcej. nie wiem co o tym myśleć:o a testu narazie nie robię bo jeszcze mam nadzieję:(

Gość eleonore
ja tez tak kiedys mialam , akurat wtedy gdy obawaialm sie ciązy.jeden dzien mialam krwawienie jedna mala kropeczka i to wszystko.najpierw sie ucieszylam a potem jeszcze bardziej przestraszylam:( nastepnego dnia nic, a nastepnego poszlam na rower bo ruch pomaga podobno no i wieczorem dostlaam normalny okres:) zrob to samo, pomoze:) pozdrawaiam

Gość alfabetka
eleonore serio?:) chyba zaraz zrobie sobie rundkę...jestem zdesperowana. te male plamki dały mi bądź co bądź nadziję. jak je rano zobaczyłam po prostu szalałam ale gdy wróciłam ze szkoły mój tampon był prawie suchy:o ale z tego co pamiętam miałam kiedyś podobne sytuacje tzn. że pierwszego dnia było tego bardzo mało... z tym że tym razem oprócz bólu brzucha nie mam żadnych objawów że to okres więc nadzieja jest ale bardzo słabiutka:( cholera nigdy więcej seksu:P

Gość eleonore
no ja tak mialam na serio juz kupilam test wtedy zrobilam i akurat zaczął sie okres chwile potem:) wez sobie pobiegaj, rob brzuszki czy coś podobnego:) o jeszcze mozesz ciepla kąpiel wziąć:) powinno pomoć:)

Gość eleonore
a ja teraz troche znow shizy lapie:( ale ja tak zawsze mam, niby zdrowy rozsądek mowi, ze ciaza wykluczona,juz nawet mam takie bole brzucha i piersi jak przed okresem, wyskoczylo kilka pryszczy jak przed okresem, zadych objwaow wstasujacych na mozliwą ciąze nie ma a nerwy zostaja:( chyba pojde na jakś terapie do psychologa:) pozdrwiam

Gość alfabetka
ja tu zaczne robic jakieś rytuały w podejrznych godzinach a moja mama pomyśli że zwariowałam:) ale nie zaszkodzi sprobować(przynajmniej może spalę tą drożdżówkę z budyniem którą zjadłam "na obiad":P ) ciekawe czy katalinka zrobiła już test.... :)

Gość eleonore
wlasnie moglaby juz zrobić bo sie denerwuje:(

kochane witam jeszcze nie zrobilam bo nmadal siedze sama gratuluje kochana ze dostalas okresu moja kolezanka tez kie4ds tak miala a pozniej ni stad ni z owoad dostala normalnego oj dziewczyny pio tescie moze jutra badz pojutrze wybiore sie do gina :( eleonore❤️ dziewczyny jajk zrobie to powiem ale juz strach przewyzsza czy jak myslicie zrobic tes i powtorzyc gdyby wyszedl negatywny ?? i nie ic do gina bo jak bym szla to prywatnie i kolejna strata kasy :(

Gość eleonore
tak powtorz, ale moze lepiej dopiero jutro :)

Gość eleonore
a ja sie zaczynam denerwować , kurde:(

Gość koloratka5
katalinka zrob ten test w koncu i ludzi nie denerwuj!!!jak wyjdzie pozytywny to nie panikuj bo ja ostatnio kochałam sie z chłopakiem bez zabezpieczenia w dni niepłodne(a okres mam zawsze jak w zegarku) i on skończył we mnie. kiedy nie dostałam okresu 3 dzień zribiłam test i wyszedł: POZYTYWNY! była juz na 100% pewna ze jestem a mam 19 lat wiec to byl dla mnie koniec życia....tydzien pozniej poszłam do ginekologa i okazało się że autentycznie nie jestem w ciąży! okres dostałam 2 dni potem. lekarz stwierzdił że to od stresu(mialam mature) i ze nastepnym razem mam nie ufac stosunkowi w dni nieplodne na wszelki wypadek. wiec zrob go w końcu!!!!!!!!!!!!!!! nawet jesli boisz sie wyniku pozytywnego to to jeszcze nic nie jest powiedziane jak widzisz:o

tak kochana a jak wyjdzie negatywny i okaze sie ze ze jestem :( nie wiem po jakim czasie isc do gina jak myslicie ?? czy lepsza wizyta u gina niz test ?? co szybciej wykryje ?? i bedzie wiedzial??