Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katalinka21

Błagam odpowiedzcie umieram ze strachu !

Polecane posty

Gość uwazajcie_na_Boga

Gość uwazajcie_na_Boga
ja tez tak myslalam jak wiekszosc z was... i co i jestem w ciazy. nigdy ni bylo wytrysq we mnie... a jednak , mysle ze to wlasnie wydzielina jaka facet produkuja w trakcie podniecenia , przeciez ona zawiera plemniki, ale jest stosunkowo niewielkie ryzyko

Przecież już raz założyłas taki topik.....

Oj luudzie,umieram ze strachu i nie chce zrobic...To myslisz ze ktos na forum da Ci odpowiedź?Rób ten test i nie pisz bez sensu.

Gość owiedka21
nie martw sie :)

Gość spoon
zrozpaczonej tematu już nie ma co jest bardzo typowe dla ytego forum polecam www.lekka.pl poważne forum,ludzie znają się na rzeczy

Gość eleonore
jestem w podobnej sytuacjii... jeszcze 2 tygodnie do okersu a ja ciagle zwijam sie ze strachu, mimo ze to nie byly dni płodne i nie bylo stosunku tylko palcowka, ale moglo sie jakos przeciez przenieśc..wiem, ze to prawie niemozliwe, ale zawsze..a ja nie jestem jeszcze gotowa na dziecko, mam nadzieje,ze wszystko bedzie po naszej mysli, pozdrwaiam

eleonore oby było po naszej myśli spotykam sie z różnymi opiniami na ten temat ale mam nadziejeze nie bede choc cholernie sie boje, a co do twojej sytuacji to bym sie nie bała bo ja kiedys tez tak zrobilam i panikowalam i wszystko było ok a teraz mialam gorsza sytuacje :( całuje .. ❤️ piszcie numerjeden27 ❤️ ... PISZCIE ... :(

Gość muka23
katalinka!!! zrob testa wyjdzie Ci to na dobre!!bo przestaniesz sie stresowac!!!ile jeszce do okresu masz??a masz regularny??napewno dostaniesz??bo wiesz jak amsz stresa to wszyskoe moze sie poprezstaiwac wiec z rob test dla spokoju swojego i naszego!!

muka23 kochana własnie bede miała okres za 7 dni i boje sie :( a zrobie test jak nie dostane bo tak to sie cholernie boje sie wyniku testu a okres zawsze mam jak w zegarku :( całuski :( piszcie

Gość eleonore
pisalam w tym drugim twoim topiku ze moja kupela miala podobna sytuacje jak ty, ze kochala sie ze swoim facetem w dni pdlodne i mieli prezerwatywe ale potem tez bez.. no do konca nie doszlo,ale ona panikowala ze coś tam moglo sie przeniesć itp, ale wszystko bylo ok, i w ciazy nie jest, wiec spokojnie, bedzie dobrze, ja juz tez staram sie nie panikowac:) trzymaj sie:)

Gość eleonore
nie martw sie mi sie wydaje ze nie bedziesz w ciaży:) poza tym jak nie chcesz na razie jeszcze robić testu(zreszta jeszcze pewnie by wynik nie byl wiarygodny) to obserwuj swoj organizm bo powniias juz niedlugo miec objawy ze nadejdzie okres-bol piersi brzuszka itp:) bedzie dobrze:)

Gość muka23
lepiej nie obserwuj swojego ciala bo znając to z doswiadczenia mojego juz wiele razy mialam "objawy ciązowe" a w ciazy nie byłam:P katalinka bedzie g00d !!trzym sie!!

eleonore i muka23 ❤️ dziekuje Wam dziewczyny jestescie kochane i mam nadzieje ze bedzie ok za rowny tydzien sie okaze kochane to bedzie najwieksze oliczanie w moim zyciu :( ..całuski ...piszcie ..

Gość ciaza na bank

Gość eleonore
nie przejmuj sie takimi głupimi tekstami ze na bank ciaża:/ a co ona janowidz? bedzie dobrze trzymaj sie:)

eleonore dzieki za wsparcie ❤️ trzymaj sie cieplutko ide spac bede jutro :) całuskii ... piszcie

Gość nic sie nie martw
ja ostatnio miaałam podobny przypadek-tez w dni płodne--i jak mi okres spozaniał to juz sobie nawet wozek na internecie wybrałam i weszłam na forum dla kobiet w ciazy i czytałam wszystkie porady... w koncu nie wytrzymałam i zrobiłam sobie test to były najdłuzsze 3 minuty w moim zyciu a w ogole to czemu nie zrobisz sobie testu? przeciez niektore wykrywaja ciaze juz po 6 dniach,wiec zrob sobie test co sie bedziesz meczyc

Gość nic sie nie martw
a kiedy dokładnie miał miejsce ten "stosunek" ? minęło juz 6 dni?

Gość nic sie nie martw
dopiero przeczyatałm kilkan Twoich powyzszych wypowiedzi i widze ze sie boisz testu-słuchaj ja tez sie bałam a jak czytałam instrukcje to ryczałam a potem tak mi sie rece trzesły ze kolezanka musiała za mnie pipeta nalac bo ja nie mogłam trafic,ale jak zrobisz to przynajmniej bedziesz miała pewnosc bo moze niepotrzebnie sie stresujesz takze badz twarda :) i informuj mnie o tym co postanowiałas bo przez tydzien to Ty zwriujesz ze stresu-wiec ja stawiam na test 3maj sie

Gość błagam pomozcie jak najszybcie
o,widze ze sznowna moderia juz mi topika skasowała :P

Gość Panna Migotka....
a moze mi ktos pomoze??tydzien temu w srode,skonczylam brac antybiotyk,ktory zmniejsza skutecznosc pigulek anty,tak bylo napisane na ulotce.dzis jest wtorek i dzis sie kochalam,rozpoczelam wlasnie 2 opakowanie,wezme 4 tabketke.troche sie obawiam.niby antybiotyk wydala sie z organizmu w ciagu 2 dni,ale wiem ze trzeba sie zabezpieczac przez 7 dni ,ja nie kochalam sie przez 5,teoretycznie moglabym dopiero w czwartek.duze jest prawdopodobienstwo ze moge zajsc w ciaze??aha..wytrysk byl poza mna.tylko nie piszcie glupich komentarzy,tylko obiektywnie,bardzo was prosze