Titillated 0 Napisano Marzec 13, 2006 myslałam oczywiście o tym 07! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 13, 2006 Titillated domoyslilam sie kochana , umieram ze strachu w doatku jestem przeziebiona i jest mi baaardzo niedobrze a objawoa zblizajacego sie okresu zero :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Titillated 0 Napisano Marzec 13, 2006 okres może się spóźnić od przeziębienia więc nie denerwuj się. wiele razy miałam podejrzenia że jestem w ciązy a miałam o wiele większe prawdopodobieństwo niż ty bo sytacjia była bardziej ryzykowna, ale nigdy nie byłam!!!!! szansa ze jestes jest tak mala że praktycznie nie isnieje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nic sie nie martw Napisano Marzec 13, 2006 zrob koniecznie jutro test--przez taki stres napewno nie dostaniesz okresu-ja dostałam 2 dni po wyniku negatywnym-w sumie prawie tydzien po oczekiwanym terminie. Nie odkaładaj tego na pozniej bo zwariujesz. 3maj sie. a Ty 07 spadaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 13, 2006 Titillated i nic się nie martw dziękuje kochane mam nadzieje ze bedzie dobrze :( całuski :( o wszystkim bede pisala :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość honoratka2112 Napisano Marzec 13, 2006 katalinka21 nie martw sie kochana, a testy to najlepiej robic z rana wtedy stężenie hormony hCG jest najwyższe.nie martw się, zrobisz test zaczekasz 3 minuty i będziesz miała wynik.nie martw się kochaniutka!!! a do 07 może Ty jesteś nastoletnią dupodajką szlifującą miejskie bruki ,ale ja nastolatką juz nie jestem i jak nie rozumiesz czyjś problemów to nie wchodź na forum i nie wypisuj głupot.sorry kochane, że się zdenerwowałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 13, 2006 honoratka2112 kochana jestes :( dziewczyny gdyby nie Wy to nie wiem :( co bym zrobila mialabym jeszcze wiekszy stres :( piszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość honoratka2112 Napisano Marzec 13, 2006 katalinka21 nie martw się kochaniutka, ja wiem jak to jest i dobrze rozmumie co czujesz i będe pisac na pewno!!!! a mogę zapytać czy masz 21 lat?i jak długo jesteś ze swoim chłopakiem ,czy mozesz na niego liczyć, bo u mnie np.to skomplikowana sytuacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 13, 2006 właśnie mierzyłam temperature mam podwyższoną 37,5 :( poza tym zle sie czuje :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eleonore Napisano Marzec 13, 2006 to, ze dziś nie dostalas to jeszcze nic nie znaczy, okres moze sie do tygodnia spózniać, weic nie martw się:)moze wez gorąca kąpiel to podbno przyspiesza okres i nie martw sie kochana, bo stres ci na pewno nie pomoze:) trzymam kciuki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eleonore Napisano Marzec 13, 2006 a zawsze masz regularnie okres czy nie?? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 13, 2006 honoratka2112 kochana jesteś ciesze sie ze tak mowisz , no mam 21 ale koncze za kilka miesiecy w tym roku tylko rocznikowo mam :( a z moinm chlopakiem ciezko baaardzo on nie dopuszcza tej mysli i jest bardzo agresywny , nie ma zbitego grosza przy duszy zeby utzrymac rodzina i charakter ma okropny jest w stanie podniesc na mnie reke :( nie moge byc z nim na pewno !! ciaza bedzie katastrofa :( a u Ciebie ?? i ile masz lat kochan ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 13, 2006 eleonore moja droga no niestety mam rwegularne :( i dlatego umieram ze strachu :( raz w zyciu mialam nieregularnie bo bralam antybvbiotyki , ale teraz mam stan podgoraczkowy i przeziebienie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość honoratka2112 Napisano Marzec 13, 2006 ja mam skończone 20chłopak jest kochany, świata poza mną nie widzi, ale jesteśmy ze sobą bardzo krótko.a juz moge być w ciąży. w rodzinie to bym chyba otrzymała tytuł puszczalsjkiej tysiąclecia. a te żłośliwe spojrzenia sąsiadek , że wpadłam i te plotki rozsiewanie po całym nmiescie, chyba bym tego nie zniosła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 13, 2006 no wlasnie :( wiec mamy lipe :( musi byc dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eleonore Napisano Marzec 13, 2006 wiesz co to moze ci sie przez stres opozniać:) gdybyś byal w ciazy to juz blo by okolo 2 tyg od niby zaplodnienia, wiec na pewno bys juz jakieś objawy miala, a chyba nie masz z tego co wiem:) nie martw sie, ja kiedys przez 3 miesiace nie mialam okresu, balam sie isc do lekarza bo nie dopuszczalam mysli o ciazy( mielam wtedy 17 lat) w koncu poszlam i sie okazalo ze to przez odchudzanie:) teraz jest wszystko ok, ale tego stresu nigdy nie zapomne.bedzie dobrze, napewno:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość honoratka2112 Napisano Marzec 13, 2006 u mnie tak by było.wyklęta z rodziny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 13, 2006 eleonorekochana mam przeziebienie ból głowy ,gardła, żołądka ale nie wiem czy to z choroby czy czego innego :( i czuje ze bede miala goraczke :( skoro mam 37,5 a wiem ze bedzie wiecej bo coraz gorzej ze mna :( Boże mam anadzieje ze bedzie dziewczyny dobrze u nas i dzieki za wwsparcie OOOGROMNE !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eleonore Napisano Marzec 13, 2006 bedzie dobrze, napewno:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość honoratka2112 Napisano Marzec 13, 2006 czy wynik testu odczytany po wiecej niż 3 minutach daje fałszywy obraz?bo teraz mam schizy , że widzę 2 kresi, po prawie 12 godzinach od wykonania testu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 13, 2006 oby eleonore :( Honoratka tak wynik po dluzszym czasie niz w ulotce jest fałszywy czytałam o tym i wiele osób mi mówiło ,że tak jest wiec spokojnie kochana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość łooojj Napisano Marzec 13, 2006 oj katalinka ty to dziecko jestes... a najgorzej jest jak dzieci maja dzieci :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 13, 2006 :( [przykre słowa skierowałaś : łooojj ,wiem ,że źle zrobiłam ale człowiek głupi i działa pod wpływem impulsu :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 13, 2006 :( [przykre słowa skierowałaś : łooojj ,wiem ,że źle zrobiłam ale człowiek głupi i działa pod wpływem impulsu :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eleonore Napisano Marzec 13, 2006 a ja mysle ze wszystko bedzie dobrze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pechowa_szcześciara Napisano Marzec 13, 2006 Ja tez nie mam do tej pory, stresowałam sie bardzo bo myslalam ze moze to wlasnie ciaza. Mialam dostac 7 marca. Poszłam do lekarza , zrobił USG. Nic nie wykryło. I dalej nie ma. To ze go nie masz katalinka nie znaczy ze ciaza. Mi sie zatrzymal z niewiadomych powodów, lekarka powiedziała ze tak bywa jak ktos jest emocjonalny a to prawda ostatnio mialam duzo stresów i na dodatek zastanawialam sie czy dostane @. Jak narazie nie ma, ale sie juz nie stresuje. Dostalam tabletki na wywolanie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 13, 2006 pechowa szczesciaro zazdroszcze Ci :) i ciesze sie ze jest u Ciebie ok a ja nadal oczekuje :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pechowa_szcześciara Napisano Marzec 13, 2006 U Ciebie tez bedzie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nic sie nie martw Napisano Marzec 13, 2006 katalinka widze ze jestesmy rowiesniczkami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 13, 2006 nic sie nie martw na to wygląda :) ja stresuje sie i licze na przychylnosc losu , ide spac , z samego rana kolo 8 napisze co i jak całuski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach