Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katalinka21

Błagam odpowiedzcie umieram ze strachu !

Polecane posty

Gość Zaniepooookojona
diane. nie miałam tej próby wątrobowej. lekarz zrobił mi tylko cytologię....

Gość nic sie ie martw
podejrzewam ze nie jestes w ciazy--choc,nie mi to ocebniac-proponuje test ale ajk bedzie alej Cie bolało to idz do gina bo tabletki maja wiele zalet--nieograniczony sex bez schizy przed kazda @ ale maja tez sporo wad ja cudem uniknełam zakrzepicy' dlatego wydaje mi sie ze czesciej powinno sie mowic tez o wadach,a nie tylko zaletach tabetek

Gość mixmax
a paliłas paierosy ze ta zakrzepica?

Gość nic sie nie martw
palic zaczełam jakos w drugim roku od rozpoczecia tabletek -ale nie nałogowo,sporadycznie-na imprezech głownie...srednio jakbym tak policzyła to moze wychodziła mi paczka na 2 tygodnie. takze wielkim palaczem nie jestem (choc teraz pale wiecej-nie z powodu rzucenia tabletek) nie wiem czy palenie miało jakis zwiazek.mozliwe.choc moja kumpela bierze tabletki i pali nałogowo i jakos nic jej nie jeste.Wiec nie wiem jaka była bezposrednia przyczyna ale mysle ze ma to jakis zwiazek z tabletkami a co tam u założycielki tematu? ile dni Ci zostało do okresu/zrobienia testu? mi chyba organizm postanowił udowodnic ze nie jestem w ciazy bo w 1szy dzien okresu miałam 3 kropki moze-co u mnie jest niespotykane-i potem sie balam ze pewnie test zle mi wyszedł i cały dzien sie schizowałam i dzis leci ze mnie za przeproszeniem jak z wiadra

Czy Wy dziewczyny myślicie ,że zajść w ciążę to takie proste?? Choc zazwyczaj jak sie nie chce to wtedy akurat.....Ale serio zajść w ciążę to nie takie proste.

Gość nic sie nie martw
no ja tak własnie zauważyłam ze kobiety,ktore nie planuja jeszcze dziecka lub nastolatki-nie dokonca swiadome tego jak sie zabezpieczac-zachodza w ciaze i robia testy modlac sie zeby wynik był negatywny a kobiety ktore chca miec dzidziusia modla sie o 2 kreseczki na tescie i gdzie tu sprawiedliwosc?

Gość ona_brunetkaKce
A mam pytanie : (tylko prosze nie wyzywajcie mnie od glupich itp) uprawiałam petting z chłopakiem dawno temu, dwa razy od tamtego czasu mialam okres, a teraz go nie ma. Co sie stało ?? Powinnam wczoraj dostac.

Gość eleonore
jak ci sie spoznia jeden dzien to nie masz sie co bać, tym bardziej, ze to tylko petting i dwa razy mialaś okres, wiec na pewno nie ejsteś w ciazy nie ma w ogole tekij mozliwości:)

Gość esperanca
a ja mam takie głupie troche pytanie, ale prosze o odpowiedz:) mialam okres i bawilam sie z moim facetem jego penisem, on mnie nie dotykal tylko ja jego:) wytrysku nie mial,a czy coś w ogole sie wydostalo to nie mam 100% pewnosci, ale raczej nie:) jakis czas potem zmienialam tampon czy jest jakaś szansa zeby cos sie przenioslo i coś z tego bylo? prosze nie smiejcie sie bo naprawde troche sie zaczelam obawiac o ciaże:( a do okresu jescze 12 dni, wiec dlugo..pozdrawiam:)

Gość ona_brunetkaKce
Esperanca sądze ze nie powinnaś byc w ciazy, ja za to boje sie o siebie bo mimo ze mam bole jakies takie podbrzusza i pryszczy pare wyszło to okresu nie ma ;(

Czesc dziewczyny jeszcze 4 dni odliczania :( do okresu Esperanca nie martw sie w ciąż my na pewno nie jesteś robiłam jak Ty raz ale nie bylam nigdy przez to w ciąży , będzie dobrze , bardzo sie jednak boje w swoim przypadku :( ale sa osoby na forum ktore mnie wspieraja i za to im bardzo dziekuje do : ona_brunetkaKce nie bedziesz w ciąży a okres pewnie spoznia ci sie z innych przyczyn , tez tak robilam i sie balam i bylo ok ;) piszcie dziewczyny :( ❤️

Gość Panna Migotka.....
Ojj dziewczyny, za przeproszeniem, nie srajmy.serio,bo to opoznia okres jeszcze bardziej. Do ona_brunetkaKce ---->zrob test jak ci sie okres spoznia. Mi jak bedzie sie spoznial dopiero bede sie martwic,teraz wole nie, bo i po co.tylko sobie zaszkodze,dlatego wyluzujcie,bo w ciaze zajsc to zahodzi 60-80 kobiet na 100 przy stosunku bez zupelnie zadnego zabezpieczenia,nawet stosunek przerywany,ktory odziwo ma od chyba 20 do 40.wiec spokojnie kobitki.bedzie git,ale jak bedziecie panikowac to nawet mozecie byc w ciazy urojonej,a to jest juz niebezpieczne

Gość beybe
hehehe mi tez zostalo jeszcze 4 dni odliczania ale do testu bo do okresu jakies jeszcze 10 ;/

Gość esperanca
katalinka dziekuje za wsparcie:) mam nadzieje ze ty w ciazy nie bedziesz a to jest raczej bardzo prawdopodobne, wiec nie martw sie:) a boli cie juz brzuch albo piersi? tak jak przed okresem? (chyba ze nie masz nigdy takich objawow) bo ja jak mam dostać okres to juz tak okolo 6-7 dni czuje lekkie jakby szczypanie w dole brzucha i piersi mam takie napuchniete i ciezkie(czesto to czuje jak np podskocze, ze sa takie ciezkie i obolale) wiec jesli masz takie objawy to juz na pewno dostaniesz okres:) trzymaj sie:)

Esperanca wszytsko bedzie w porzadku ❤️bo naprawde nie masz czego sie obawiac całuski..,mam nadzieje ,że u mnei tez choc boje sie nadal :( no ja niestety jakos nie odczuwam tego stanu przedmiesiaczkowego :( i nie wiem kiedy nadejdzie :( no z tym ze jeszcze 4 dni stresu przezde mna :( Piszcie

Gość ałaaaa
biore TABSY i od kilku dni boooli mnie brzuch.nie wiem nawet dokładnie w którym miejscu, ale boli czasem bardzo. .. poza tym all is ok. dlaczego?!

Gość eleonore
moze sie to od zatrucia, albo wyrostek, moze kolka?ale ciazy sam bol brzucha nie sugeruje, wiec sie nie martw:) katalinka trzymam kciuki za Ciebie :) napisz mi koniecznie jak juz dostaniesz okres, pozdrowionka:)

eleonore dziekuje za wsparcie :) .Jasne ,że napisze o ile dostane :( musze :( i dokladnie obliczyłam , wyszlo ,że powinnam dostać w poniedzialek :( ja umre wczesniej ze strachu bo rozne sa opinie w koncu ..całuski ❤️ piszcie ..

Gość eleonore
wiesz co mi sie wydaje, ze jakbyś byla w ciazy to byś juz coś czula. moze nie takie typowe objawy chociaz to tez juz mozliwe, ale bys czula tak psychicznie.wlasciwie wiekszosc kobiet z ktorymi rozmawialam i ktore juz byly w ciazy to to czulyod samego poczatku :) mysle, ze bedzie ok:) trzymaj sie:)

o to chodzi ze czasem mi jest niedobrze zwlaszcza w poludnie :( strasznie sie boje bo nie wqiem czy to spowodowane moze zmeczeniem albo czyms innym :( całuje :( i oczekuje poniedzialku :( .. :( :( coraz bardziej sie obawiam :( piszcie

Gość nic sie nie martw
eh...mysle ze to takie wkrecanie sobie ze jest Ci niedobrze.Ja tez miałam wrazenie ze cały czas mnie mdli i w ogole ze mam wiekszy brzuch ipiersi--i juz wdziaąłm u siebie wszystkie objawy ciazy. Po tescie przeszło jak reka odjął :) a kiedy robisz test?

do : nic sie nie martw ❤️ kochana boje sie tego testu :( poza tym w poniedzialek powinnam miec okres jesli nie bedzie to wtedy jasne ze test :( coraz wiekszego mam cykora :( ❤️ caluje piszcie

Gość nic sie nie martw
tylko pamietaj ze przez ten stres okres moze ci sie przesunac i nie bedziesz miała w poniedziałek,dlatego mimo wszystko zrob w poniedziałek ten test a jak Twoj facet sie na to zaopatruje? mowiłas mu?

do nic sie nie martw :( chyba nie czytalas poprzednich wypowiedzi :( z facetem sie poklocilam bo raz mnie spotkal jak rozmawialam z kolega :( i powiedzial ze sie wyprze ale pozniej napisal smsa ze da mi polowe kasy na aborcje :( brak mi slow na tego czlowieka :( bylaz nim 3 lata i dopiero teraz przejrzalam :( nieraz mnie wyzywla i chcial uderzyc , mialam klapki na oczach :( i ja nie wiem co zrobie jak sie okaze ze byłabym w ciąży odpukać :( ❤️ piszcie ..

Gość nic sie nie martw
a to penis!! jedyny plus to to ze poznałas go teraz a nie po slubie ja pierdole-faceci! ja kiedys jak byłam z innym facetem rok i obawiałam sie ze jestem ciazy to on powiedział ze zapomniał mi powiedziec ze ma zone i corke! i co najlepsze-na poczatku myslałam ze zaruje ale okazało sie ze to prawda ...wtsdy mimo iz przepłakałam wiele nocy-bo byłam w niego slepo zapatrzona.Ale teraz sie ciesze.Dobrze ze dowiedziałam sie po roku a nie po 4- jak juz bym zaczeła snuc jakies plany takze czasem obawy ciazy na dobre wychodza... a Tobie powodzenia zycze zostały jeszcze 3 dni

Gość Noemi***
no "nikt nie jest jasnowidzem" w sumie ma racje ale nie martw sie, nie tak łatwo zajść, test mozna zrobić na wszelki wypadek ale nie stresuj się, wszystko powinno byc ok., pozdrawiam ;) Noemi***

do : nic sie nie martw ❤️ wielkie dzieki za wsparcie :( bo ja juz wysiadam tak bardzo sie martwie :( Noemi*** ❤️ mam nadzieje ze bedzie ok :( tak sie martwie ze szok :( jak nie bedzie w poniedzialk gora wtorek okresu to test :( piszcie :(

Gość esperanca
jestem z toba katalinka:) ja okres mam dostac dopiero w nastepny poniedziek i sie troche obawiam:( ale miejmy nadzieje ze bedzie dobrze, pozdrawiam:)

Gość ona_brunetkaKce
Ja byłam dzis u gina, jak jej powiedziałam ze boje sie ze zaszłam w ciaze podczas pettingu to powiedziała ze jak sobie wmawiam takie glupoty to tak potem jest i ze mam nie czytac co w internecie piszą. Że nawet trudno podczas sztucznego zapłodnienia zajść a co dopiero przez palec. Heh. Czułam sie jak idiotka tam. Zbadała mnie i stwierdziła ze mam powiekszony prawy jajnik, podejrzenie cysty ale w pon dopiero bedzie USG i sie dokladnie dowiemy. Ale ulga a z drugiej strony obawa co mi jest. Dlatego tez do tej pory nie mam okresu.

esperanca ❤️ dziekuje za to , ze jestes ze mna :( bardzo sie boje :( u Ciebie tez bedzie ok 🌼 do : ona_brunetkaKce - mowilam ,ze bedzie dobrze tak tez sie stało ,ale ci dobrze całuski :( a ja musze czekac i sie bac czy jestem w ciazy czy nie :( piszcie :(