Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katalinka21

Błagam odpowiedzcie umieram ze strachu !

Polecane posty

Gość nic sie nie martw
katalinka,a ja mam takie przeczucie ze nie jestes w ciazy ale wiesz co?pamietaj ze jak nie dostaniesz okresu w poniedzialek (a duze jest prawdopodobienstwo ze przez stres nie dosstaniesz) -- to jeszcze nic nie znaczy 3maj sie :)

Gość espernaca
katakinka bardzo bym chciala zebyś nie byla w ciaży, nie bedziesz, nie martw sie :)

Gość esperanca
:):):)trzymaj sie:)

Gość ona_brunetkaKce
Katalinka ale i tak sie boje co mi dolega i jak to wyleczyc :( A to ze Ci sie spozni to nie martw sie, ma prawo przy takim stresie :)

eleonore ❤️ całuski ona_brunetkaKce ❤️ bedzie dobrze całuski dziewczyny dziekuje Wam jutro sie wyjasni wszystko :( całuski ❤️ piszcie :(

:( kochane juz jutro powinnam dostac okres , :( ale sie stresuje :( mam nadzieje ze bedzie ok :( ciekawe :( piszcie

Gość esparenca
trzymaj sie kochana:)

noo musze dac rade oczywiscie jak bedzi ok to napisze dziekuje za wsparcie kochana ❤️ całuski piszcie

Gość esparenca
:)

Gość eleonore
dziekuje katalinka:) u Ciebie tez bedzie dobrze, ja tak ze wszystkim panikuje wiec z tekimi sprawami tez:) trzymam kciuki za Ciebie:) :*

Gość nic sie nie martw
jutro test ? trzymam kciuki

no kochane jutro powinnam dostac okres wszystko sie okaze a jak nie to test :( całuje kochane dziekuje Wam ❤️ jutro na pewno napisze co bedzie sie działo , u was tez bedzie dobrze zobaczycie piszcie

Gość eleonore
trzymaj sie kochana i pisz koniecznie jutro wszystko:) bedzie dobrze, trzymaj sie, dobranoc:)

Gość mala_me70
Ona Brunetka,zmien gina bo Ci kobieta straszna ciemnote wciska. Jesli masz dni plodne i sperma w objetnie jaki sposob dostanie sie do macicy to wystarczy 1 slownie JEDEN plemnik zeby doszlo do zaplodnienia. I pamietaj ze w razie czego to w ciazy Ty bedziesz nie Twoj ginekolog :))))))))) Wiecej realizmu moje drogie.....

Gość eleonore
i jak co sie wyjasnilo?? :)

Gość nic sie nie martw
i jak?

czesc najkochańsze no niestety okresu nie ma :( juz jestem w strachu poiwnnam go miec dzis :( daje sobie czas do srody i test :( piszcie :(

Gość honoratka2112
hej katalinka!nie martw się , okres Ci sie spóźnia przez stres, znam takie przypadki , ze spózniał sie nawet tydzień kochana.uwazam , ze w ciąży nie jesteś, to po prostu nie jest mozliwe!!!!nie denerwuj się, ja wiem przez co przechodzisz, też tak miałam.

Gość Gunia_29
Hej Katalinka21! Trzymaj się ! napewno wszystko będzie dobrze i postaraj się tak nie stresować, bo jeśli JESTEŚ w ciąży to nie zbyt korzystnie wpłynie na Twoją dzidzię. Pozdrawiam Cię cieplutko.

Gość nic sie nie martw
jesli jeszcze nie ma okresu to pewnie przez stres

Gunia_29 :( umieram juz ze strachu :( nic sie nie martw :( okresu jak nie bylo tak nie ma a mi jest cholernie niedobrze :( nie wiem co jest grane :( zaraz zwariuje :( i sie porycze :(

Gość nic sie nie martw
prosze Cie--zrob test po co sie meczysz?

Gość 07
to jest forum dla kobiet, a nie nastoletnich dupodajek

licze ze do jutra dostane a jak nie to test na pewno zrobie :(tylko to chyba trzeba z porannego moczu o ile mi wiadomo ?? :( Boże umre z tego strachu w dodatku mam kaszel i katar :(