katalinka21 0 Napisano Marzec 11, 2006 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nic sie nie martw Napisano Marzec 11, 2006 katalinka,a ja mam takie przeczucie ze nie jestes w ciazy ale wiesz co?pamietaj ze jak nie dostaniesz okresu w poniedzialek (a duze jest prawdopodobienstwo ze przez stres nie dosstaniesz) -- to jeszcze nic nie znaczy 3maj sie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 11, 2006 do nic sie nie martw :) obys miala kochana racje :( piszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość espernaca Napisano Marzec 11, 2006 katakinka bardzo bym chciala zebyś nie byla w ciaży, nie bedziesz, nie martw sie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 11, 2006 dzieki esperanca :) dziewczyny od razu mi lepiej całuski .. piszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość esperanca Napisano Marzec 11, 2006 :):):)trzymaj sie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ona_brunetkaKce Napisano Marzec 11, 2006 Katalinka ale i tak sie boje co mi dolega i jak to wyleczyc :( A to ze Ci sie spozni to nie martw sie, ma prawo przy takim stresie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 12, 2006 eleonore całuski ona_brunetkaKce bedzie dobrze całuski dziewczyny dziekuje Wam jutro sie wyjasni wszystko :( całuski piszcie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 12, 2006 :( kochane juz jutro powinnam dostac okres , :( ale sie stresuje :( mam nadzieje ze bedzie ok :( ciekawe :( piszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość esparenca Napisano Marzec 12, 2006 trzymaj sie kochana:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 12, 2006 noo musze dac rade oczywiscie jak bedzi ok to napisze dziekuje za wsparcie kochana całuski piszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość esparenca Napisano Marzec 12, 2006 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eleonore Napisano Marzec 12, 2006 dziekuje katalinka:) u Ciebie tez bedzie dobrze, ja tak ze wszystkim panikuje wiec z tekimi sprawami tez:) trzymam kciuki za Ciebie:) :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nic sie nie martw Napisano Marzec 12, 2006 jutro test ? trzymam kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 12, 2006 no kochane jutro powinnam dostac okres wszystko sie okaze a jak nie to test :( całuje kochane dziekuje Wam jutro na pewno napisze co bedzie sie działo , u was tez bedzie dobrze zobaczycie piszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eleonore Napisano Marzec 12, 2006 trzymaj sie kochana i pisz koniecznie jutro wszystko:) bedzie dobrze, trzymaj sie, dobranoc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mala_me70 Napisano Marzec 12, 2006 Ona Brunetka,zmien gina bo Ci kobieta straszna ciemnote wciska. Jesli masz dni plodne i sperma w objetnie jaki sposob dostanie sie do macicy to wystarczy 1 slownie JEDEN plemnik zeby doszlo do zaplodnienia. I pamietaj ze w razie czego to w ciazy Ty bedziesz nie Twoj ginekolog :))))))))) Wiecej realizmu moje drogie..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eleonore Napisano Marzec 13, 2006 i jak co sie wyjasnilo?? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nic sie nie martw Napisano Marzec 13, 2006 i jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 13, 2006 czesc najkochańsze no niestety okresu nie ma :( juz jestem w strachu poiwnnam go miec dzis :( daje sobie czas do srody i test :( piszcie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość honoratka2112 Napisano Marzec 13, 2006 hej katalinka!nie martw się , okres Ci sie spóźnia przez stres, znam takie przypadki , ze spózniał sie nawet tydzień kochana.uwazam , ze w ciąży nie jesteś, to po prostu nie jest mozliwe!!!!nie denerwuj się, ja wiem przez co przechodzisz, też tak miałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 13, 2006 honoratka2112 -dziekuje postaram sie nie martwic :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gunia_29 Napisano Marzec 13, 2006 Hej Katalinka21! Trzymaj się ! napewno wszystko będzie dobrze i postaraj się tak nie stresować, bo jeśli JESTEŚ w ciąży to nie zbyt korzystnie wpłynie na Twoją dzidzię. Pozdrawiam Cię cieplutko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nic sie nie martw Napisano Marzec 13, 2006 jesli jeszcze nie ma okresu to pewnie przez stres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 13, 2006 Gunia_29 :( umieram juz ze strachu :( nic sie nie martw :( okresu jak nie bylo tak nie ma a mi jest cholernie niedobrze :( nie wiem co jest grane :( zaraz zwariuje :( i sie porycze :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nic sie nie martw Napisano Marzec 13, 2006 prosze Cie--zrob test po co sie meczysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 07 Napisano Marzec 13, 2006 to jest forum dla kobiet, a nie nastoletnich dupodajek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 13, 2006 licze ze do jutra dostane a jak nie to test na pewno zrobie :(tylko to chyba trzeba z porannego moczu o ile mi wiadomo ?? :( Boże umre z tego strachu w dodatku mam kaszel i katar :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Titillated 0 Napisano Marzec 13, 2006 ostatni komentarz był naprawdę baznadziejny:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 13, 2006 07 wiesz co nie odpowiada ci to tu nie wchodz , proste i logiczne ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach