katalinka21 0 Napisano Marzec 7, 2006 do :nic sie nie martw dziekuje za wypowiedzi kochana jestes całuje a ten feralny stosunek byl 7,8 dno temu :( a test zrobie za 6 dni jak nie dostane okresu bo słyszalam ze czasem testy sie mylą a nie chce umrzec ze strachu jak moj sie pomyli na moją niekorzysc : ( :) do Błagam pomóżcie jak najszybciej niestety nie ma tego topicu już :( może napis o problemie tutaj ?? do Panna Migotka ja ci nie pomoge bo sie na tym nie znam poczekaj na odpowiedz dziewczyn całuje licze jednak ,że wszystko się ułoży po Twojej myśli Piszcie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Panna Migotka.... Napisano Marzec 7, 2006 musi byc po naszejmysli,ja tylko tyle glupio zrobilam ze dalam sie poniesc emocja. Co myslicie o moim przypadku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość milkaa Napisano Marzec 7, 2006 przewrażliwiona jesteś. Zobaczysz wszyskto będzie ok. Tak łatwo w ciąże się nie zachodzi. Bez przesady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...lula... 0 Napisano Marzec 7, 2006 Zgadzam się w 100% :P Wszystko będzie ok:) Przekonasz sie o tym już niedługo:P Pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Panna Migotka.... Napisano Marzec 7, 2006 wczesniej stosowalam npr.i bylo wszystko wporzadku,przez cale 2 lata,teraz przerzucilam sie na pigulki...no i trach.wiem ze sie w ciaze tak latwo nei zachodzi,skoro wskaznik pearla dla pigulek wynosi 0,2-1...to chyba nie moge byc ta 1 kobieta na 100?? :/kurcze...czemu to wszystko musi byc takie skomplikowane.powinnysmy miec taki guziczek,ktory naciska sie tylko w tedy gdy chce sie byc w ciazy.ehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość beybe Napisano Marzec 7, 2006 no to ja ci powiem ze ja mam goeszy problem bo kochalam sie z chlopakiem i pekla nam gumka w srodku a potem wytrysk on nie poczul kiedy pekla to byly dni plodne nie mam pojecia co teraz bedzie.......trzymaj sie napisz pozniej jak to wszytko wyszlo:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 7, 2006 Panna Migotka milka lula Dziekuje Wam kochane jesteście oczywiście dam wam znac jak bedzie wszystko jasne i oby było dobrze i w ciąży obym nie była :( beybe wpisze Ci się na topic piszcie ...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość beybe Napisano Marzec 7, 2006 kurde w sumie twoje ryzyko do mojego to male ale zawsze to roznie bywa,przeciez byly takie przypadki ale kurde czemu tak jest ze jak sie nie chce dziecka to sie je ma ja kurcze no nawet bym chciala....ale pewnie nie bede go miec chociaz kto wie...najgorszy jest ten stres..dopiero minelo 5 dni od stosunku kiedy to sie stalo i tyle jeszcze czekac ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...lula... 0 Napisano Marzec 7, 2006 Do beybe---> Oj to nie wesoło:( A może Postinor???? Nie wiem co Ci poradzić, nigdy nie byłam w takiej sytuacji... Mam nadzieje, że wszystko będzie po Twojej myśli:) Pzdrawiam i uszy do góry:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 7, 2006 otóz to w dodatku czytałam ze zdarzają sie pomyłki w wynikach testu i dlatego sie boje bo chyba mam pecha :( ...i beybe tak czy siak życze ci szczęscia i licze ,że wszystko ułoży się po Twojej myśli piszcie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość beybe Napisano Marzec 7, 2006 kurde no w sumie to my nie chcemy tego pastinoru...bo mamy warunki na dziecko ale wiadomo jeszcze moglo by to byc pozniej ale teraz jak tak sobie myslimy to nawet bysmy chcieli miec bobaska,wczoraj bylam u koleznki ktora wlsnie urodzila i az mi sie wlaczyl instynkt macierzynski.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...lula... 0 Napisano Marzec 7, 2006 Aaaa... To zmienia postać rzeczy:) Jeżeli chcesz DZIDZIUSIA to życzę Ci go z całego serca:) I oby było naprawdę po Twojej myśli:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Panna Migotka.... Napisano Marzec 7, 2006 Na postinor juz za pozno.u mnie niby nie,ale nie chce mieszac sobie w organizmie i wydawac zirka 60 zl,jak okaze sie ze jest wszystko wporzadku,boje sie...ale juz sama nie wiem.aha katalinka---> jak kiedys zanim jeszcze stosowalam npr,zle obliczylam dni nieplodne i kochalam sie w 16 dniu cyklu,nie do konca,ale to byl normalny stosunek z wytryskiem na zewnatrz,tez sie balam,ale bylo wszystko wporzadku.glowa do gory,uwazam ze u ciebie prawdopodobienstwo jest minimalne. beybe.no u ciebie juz gorzej,wytrysk w srodku.ale skad wiesz czy to na pewno byly twoje dni plodne/??moze to byla koncowka??masz regularne cykle?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość beybe Napisano Marzec 7, 2006 dzieki kobitki:* fajne jest takie forum jak sie samemu siedzi w somu i juz nie wie sie co ma sie myslec o tym wszystkim ,ale z drugiej strony nie chcem sie nastawiac zeby pozniej nie bylo w razie czego rozczarowania...albo jakis urojonych objawow...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Panna Migotka.... Napisano Marzec 7, 2006 aha beybe,no to moze bedziesz w ciazy,tylko ze jak chcesz,to pewnie nie bedziesz teraz oczywiscie :)...ale zycze powodzenia,tak zeby bylo jak chcesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 7, 2006 Panno Migiotko mam nadzieje ,że i u Ciebie będzie wszystko po Twojej myśli ja nie stosowałm tabsów choć z chęcią bym pomogła jesteś super no mam nadzieje ze bedzie ok kochane jesteście naprawde nie mam z kim pogadać bo koleżanki są na studiach a rodzicom wole nie mówić dziekuje piszcie Beybe trzymaj sie bedzie tak jak tegho chcecie... piszcie .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Panna Migotka.... Napisano Marzec 7, 2006 ale odjebalam! jestem cholernie zla na siebie.chodze prywatnie do gina,wiec nie moge sobie jutro isc i sie zapisac...kurde.czy w aptece udziela mi informacji,jak bardzo jestem zagrozona?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość beybe Napisano Marzec 7, 2006 pano migotko zapomnialam ci odpisac ,wiec moj cykl ma 28 dni,ostanio okres mialam 21 lutego to sie zdarzylo 3 marca,wiec tosa juz dni plodne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość beybe Napisano Marzec 7, 2006 ps ..sprawdzalam na necie ten kalendarzyk dni plodne i nie plodne i wyszlo mi ze 3,10 marca w moim cyklu to najbardziej plodne dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Panna Migotka.... Napisano Marzec 7, 2006 chcialabym byc w takiej sytuacji co ty...:)...a doklanie,zeby bylo to obojetne...w sumie tez bym chciala dzidzie ale nie mam poprostu na to warunkow,i moj partner tez nie jest na to gotowy,choc wiem ze na bank by mnie nie zostawil...Z tego co piszesz,to podejrzewam ze dni najbardziej plodne masz miedzy 6 a 10 marca.wiem ze w kalendarzyku jest tak wyliczone,ale w praktyce wyglada to nieco inaczej.wszystko zalezy jak silne sa plemniczki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość beybe Napisano Marzec 7, 2006 no dokaldniemi to obejtnie..my mamy warunki na dziecko i parter tez jest wspanialy....coz jak bedzie to bedzie a jak nie to nie :)plakac nie bede:)pozdrowionka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 7, 2006 dzwonił mój były i pytał czy cos sie wyjaśniło a na koniec naszej rozmowy dodał ,że jestem szmatą :( oj dlaczego taki los mnmie spotkał :(i dlatego ze z nim to zrobilm wynika tak zeja go chya zmuszalam a nie on mnie :( brak słów na tego tyrana :( dzisiejsza noc bedzie pewnie nieprzespana z płaczu :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eleonore Napisano Marzec 7, 2006 ale głupek z niego :( nie ma sensu plakac przez takiego debila, nie martw sie na pewno nie bedziesz w ciazy i bedziesz mogla o nim spokojnie na zawsze zapomniec, pozdrwiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Panna Migotka... Napisano Marzec 7, 2006 nie jestes na bank,serio,nie masz powodow do zmartwien.a co do tego chuja, to powiedz mu ze jestes, i ze zakladasz mu sprawe o alimenty,wiec lepiej niech cie nie denerwuje.badz twarda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 8, 2006 eleonore i Panna Migotka dziekuje wam ze jestescie ze mna a jego to postrasze oj bedzie mial chłopak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pechowa_szczesciara 0 Napisano Marzec 8, 2006 Mam nadzieje ze Ty i ja dostaniemy ten okres :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nic sie nie martw Napisano Marzec 8, 2006 ufff...dostałam okres,strasznie mi ulzyło wiec katalinka w moim przypadku było podobnie jak w Twoim (mówie o zblizeniu) i tez miło miejsce w dni płodne dowiedziałam sie wczoraj i gina ze przez stres mi sie spoznił okres i mowił ze tak bywa,i ze miał pacjentki ktore zamiast zrobic test to tak sie stresowały ze im okres nawet namiesiac sie opozniał a to nakrecało maszyne,bo wiesz-myslały ze to przez ciaze im sie opoznia i dalej sie stresował i takie zamkniete koło. wiem jak jest bo ja robiłam test 3 dni po oczekiwanym okresie-w sensie miałam miec w czwartek,zawsze jak w zegarku a tu nic,wiec w niedziele zrobiłam test i juz mi nerwy pusciły i teraz dostałam okres. uffff a jak zrobiłam test to tez sie naczytałam na innych topikach ze testy is eczesto myla ale gin powiedział ze testy maja ponad 99 % skutecznosci,z tym ze trzena je robic najlepiej w jakies 10-11 dni po...bo jest na nich napisane ze 6 dni po,ale on powiedział ze wtedy jeszcze tego hcg ktore test ma wykryc nie jest za duzo,aha i jeszcze najlepiej poranny ocz bo wtedy stezenie hcg jest najwiekasze--i wtedy test sie niie pomyli i nie ma sie co stresowac. takze odczekaj jeszcze te 4 dni i zrob test. bo wiem co czujesz mam nadzieje ze nie zwariujesz do tego czasu bo ja sie cała trzesłam aha...jeszce sie dowiedziałam u gina ze czesciej jest tajk ze bład testu polega na wykryciu ciazy u koniet ktore w niej nie sa,wiec wtedy lepiej zrobic jeszcze jeden innej firmy tak wiec głowa do gory (wiem,łatwo mi mowic,jak juz mam problem z głowy ) i pisz co ta sie dzieje u ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 8, 2006 do nic się nie martw :) gratuluje mam nadzieje ,że też będę miała okres :( całuje piszcie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zaniepooookojona Napisano Marzec 8, 2006 ==> http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3203835&start=0 zobaczcie tu i pomóżcie mi proszę... przecież się zabezpieczam....umieram ze stresu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nic sie nie martw Napisano Marzec 8, 2006 do zaniepokooojonej a miałas pobierane proby watrobowe? bo ...mozliwe ze to przez to ze nie robiłas przerwy,ale takze mozliwe ze mozesz byc na cos chora, ja wczesniej brałam cilest przez 2 lata i prawie nabawiałam sie zakrzepicy,na szczescie w pore rzucialm taletki. takze moze lepiej idz do gina i sie dowiedz.bo ja na przykład znam sporo przypadkow zakrzepicy po cilest a jakie bierzesz tabletki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach