Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaK

vacu well..?

Polecane posty

Gość P.O.L.A
przewaznie w karnecie jest10 wejsc,sa tez na 20 wejscu mnie.musisz podzwonic i popytac

Gość Emila89
Ja byłam na vacu well dziś po raz trzeci i boje sie strasznie, ze nie będzie efektów. Jestem z Gorzowa i za karnet na cały miesiąc zapłaciłam 300zł. Boże tak się boje :/

Gość P.O.L.A
nie przesadzaj:)powinnas dostac wskazowki co robic aby efekty byly,jesli nie bedziesz ich przestrzegac to moze ich nie byc

Gość Emila89
a jakie wskazówki? ja mam 19 lat, a wyglądam jak balon...boje sie ze nic mi to nie da i dalej będę taka gruba:((((((((((((((

Gość Emila89
A ty P.O.L.A chodzisz może jeszcze na siłownie? albo ie wiem, coś robisz;]

Gość P.O.L.A
powiem Ci tyle,ze musisz napewno miec profesjonalne studio,moze nie studio ale obsluge.powinnas spotkac sie najlepiej z dietetykiem.to koniecznosc miec diete,pic conajmniej 2 l wody.to jest to co powinnas zrobic zeby osiagnac efekty.bierz godz przed l-karnityne.,jestes mloda i masz dobry czas na "walke"z nadwaga ale tylko od ciebie zlaezy czy ci sie uda.wytrwalosc i konsekwencja doprowadzi do sukcesu a kazdy kawalek batonika,czekoladki...hmmm no wyrzuconych pieniedzy awtedy nie mozesz miec do nikogo pretensji ze vacu nie dziala.musisz miec ciaglosc w cwiczeniach a nie jeden karnet i czekac na cuda.wykorzystasz jeden kup drugi i cwicz co drugi juz dzien to samoje rady:) jesli chodzi o mnie to ja chodze jeszcze na rollmasaz ale na tym sie nie chudnie tylko ujedrnia,likwiduje cellulit.jesli piszesz tak o sobie tzn ze masz nadwage.wczesniej chodzialm na silownie ale vacu mi wystarcza.ja jestm szczupla i chce tylko zlikwidowac cellulita nie wage poazdrawiam

Gość krysia40
Znalazłam w internecie adres www.gabinetnatura.pl na Czackiego we Wrocławiu. Maja tam VacuWell, Rolmasaż i saune na poczerwień oraz pare innych rzeczy. Przejeżdzałam, ale nie wchodziłam - fajne jest to, że jest gdzie zaparkowac :) Czy któras była, bo jesli maja to co w ofercie to chyba warto?

Gość fumka
Witam! Kolezanki drogie a gdzie vacu w śródmieściu w Warszawie? Prosze o pomoc, stron do tego tematu jest az 25 i do jutra pewnie nie znajde:) Bede wdzieczna za pomoc:) Pozdrawiam:)

Gość P.O.L.A
wpiszz w google vacu warszwa,napewno znajdziesz gdzies w poblizu

Gość P.O.L.A
np taka stronka:http://www.vacuwell.com/ jest tam mapka,nie znam ulic wiec nie bede ci pisala wszystkich.moze jakis ci pasuje

ja wydałam 500 zl +krem 150 zl modelujacy sylwetke,po 6 zabiegac celulitis sobie poszedl.schudłam juz 3,5 kg..woda ze mnie wyszła..;) oczywiscie trzymam dietke

Gość eda28
Witam kolezakli A gdzie vacu well w Warszawie Śródmieście, mieszkam od niedawna i slabo jeszcze teren znam. Óczywiscie przydalaby sie przyzwoita cena:) Chodzilam 2 lata temu w Szczecinie pacilam wtedy 280zl za 20 wejsc+2 gratisy, teraz za 280zl jest 26 wejsc....szasem faktycznie zcie na prowincji ma swoje zalety:) Bede wdzieczna za odpowiedz drogim kolezankom:)

Gość P.O.L.A
napisalam wyzej adres intern str na ktorej znajdziesz adresy

Gość eda28
a tam P>O>L>A> nic konkretnego minie podalas!

Gość P.O.L.A
nie rozumiem,jak nic konkretnego.wejdz na ich stronke,na dole kliknij i wejdziesz na strone glowna,u gory masz"wybierz salon"pokaze sie mapka,wejdz na mazowsze i masz podane adresy warszawskie gdzie jest vacu,ja nie znam ulic w srodmiesciu a ty pewnie troche tak wiec bedziesz mogla sprawdzic czy cos w polizu ciebie jest. wpisz w google moze vacu srodmiescie?

Gość Emila89
P.O.L.A wielkie dzięki za rady. Mam nadwagę i o nie małą, bo ważę aż 75kg przy wzroście 167 cm. Chciałabym być chudsza, bo mam pewien priorytet;]

Gość P.O.L.A
jesli masz cel to walcz:)dasz rade:) pozdrawiam

Gość Emila89
a ja mam pytanie, jak stosuje ta diete 1000 kalorii, to moge jesc mniej nic 1000, znaczy ja nie lubie obiadow jesc i nigdy nie jadlam 5 posiłko, moge miec 3 lub 4? i musi byc to koniecznie ta sama godzina?

Gość Emila89
please odpiszcie kochane ;]

jestem na polmetku,oani wczoraj mnie zmierzyla..wiec 4 kg mniej, 2 cm w ramionach, 4 od biustem w brzuch niewiele bo 2cm ake tam jest najwiekszy wał to dlatego ;) i w biodrach!!! 6 cm!!!! w udach 2 cm! jak na 7 zabiegow dla mnie rewelacja

Kala - gratuluję efektów:) Już nie mogę się doczekać kiedy zacznę moje zmagania!

hej dziewczyny, zastanawiam sie nad kupnem vacu well, mieszkam zagranica i chyba tutaj jeszcze nikt na to nie wpadl.... chcialam sie dowiedziec czy naprawde daje efekty to urzadzenie...z gory dziekuje

Gość P.O.L.A
naprawde daje:)sama chcialam otworzyc vacu z roll ale tu juz jest tego sporo...:(

Gość paulina27
Witam forumowiczki Ostatnio odwiedziłam salon Vacu Well we Wrocławiu - ulica Czackiego, studenckie centrum Wrocławia, czyli okolice ronda Reagana :) Miła i przytulna okolica, fajnie zrobiony gabinet, obsługuje tam facet i dziewczyna, obydwoje sympatyczni i znają się na rzeczy ;) W ofercie mają Vacu Well i Body Space, obie bieżnie. Do tego Rollmasaż i platformę wibracyjną. Ceny mają przystępne - kupiłam karnet na 10 wejść za 230 zł. Zobaczymy jakie będą efekty ;) Pozdrawiam!

Gość Emila89
a ja mam pytanie, jak stosuje ta diete 1000 kalorii, to moge jesc mniej nic 1000, znaczy ja nie lubie obiadow jesc i nigdy nie jadlam 5 posiłko, moge miec 3 lub 4? i musi byc to koniecznie ta sama godzina?

Gość P.O.L.A
Emilka a nie lepiej ci zasiegnac informacji u dietetyka imiecpewnosc,ze to jest tylko twoja dieta?poczytaj o dietkach na jakis forach o tej tematyce,tu nie musisz otrzymac takiej informacji...poszperaj w necie

ja stosowalam diete 5 posilkow co 3 godziny.... okolo 1000 kalorii z tego co zauwazylam to lepiej nie przeskakiwac posilkow...

Gość Aggaatka
Korzystalam z vacu regularnie i efekty rzeczywiście były, ale ostatnio w Lublinie włascicielka studia kupiła nową maszynę PowerSlim Active. Sprawdziłam z ciekawości i oniemiałam z wrażenia - tak gładkiej skóry jeszcze nie miałam (no chyba tylko wtedy jak byłam nastolatką:). Mam zamiar wykupić cały pakiet i potem napisze jakie sa efekty jesli chodzi o spadek wagi (mam nadzieję że efekty będą bo karnety nie są tanie). Poza tym ćwiczy się bardzo przyjemnie, nie trzeba zakładać tych gum (zawsze sie ich brzydziłam).