Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaK

vacu well..?

Polecane posty

ZAPRASZAMY DO : STUDIO VACU MAXX Z NAMI SCHUDNIESZ 4 RAZY SZYBCIEJ WYMODELUJESZ SYLWETKE I POZBĘDZIESZ SIĘ ZBĘDNEJ TKANKI TŁUSZCZOWEJ. SPOSÓB NA IDEALNĄ SYLWETKĘ ROLLMASAŻ WYSZCZUPLENIE SYLWETKI REDUKCJA CELLULITISU I ROZSTĘPÓW AKTYWACJA UKŁADU LIMFATYCZNEGO STYMULACJA MIĘŚNI POPRAWA PRZEMIANY MATERII USUNIĘCIE TOKSYN Z ORGANIZMU DZIAŁANIA WITALIZUJĄCE VACU MAXX TERAPIA NA VACU PRZYNOSI TRWAŁE EFEKTY CELLULIT ZNIKA U 80% UŻYTKOWNOKÓW REDUKCJA ŚREDNIO OD 8-20CM OBWODU CIAŁA SZYBSZE SPALANIE TKANKI TŁUSZCZOWEJ SPADEK WAGI CIAŁA POPRAWA SYLWETKI CIAŁA WZROST PRZEMIANY MATERII CENY PROMOCYJNE!!! ZAPRASZAMY Pruszków Ul. B.Prusa 21 w podwórku Tel.: (0 22)498-51-51 www.KobietekSwiat.pl Godziny otwarcia PON-PT 9-20 SB-ND 10-15

Gość monsii
witam was dziewczyny ja wam polecam w krakowie nowa huta mistrzejowice studiopieknejsylwetki!! mila obsluga, duze pomieszczenie czysciutko ladnie i tanio !! mi sie bardzo podoba

Gość merela
dziwczyny w co sie ubrac aby byl najlepszy efekt?????

Gość centrum spa
WITAM SERDECZNIE WSZYSTKIE PANIE...JESLI CHODZI O URZADZENIE VACUM BIEZNIA...ZCZYSTYM SUMIENIEM MOGE POLECIC KAŻDEMU...VACUM NIE TYLKO WYGŁADZA SKÓRE...ALE RÓWNIEZ WYSZCZUPLA..UJEDRNIA...MODELUJESYLWETKĘ...ALE PROSZE SIE NASTAWIC NA TO ŻE EFEKTY SA NAPRAWDE WIDOCZNE DOPIERO PO OK 15 ZABIEGACH A NIE PO 6 JAK PISZE WIEKSZOŚĆ ... ZAPRASZAMY DO NASZEGO CENTRUM FACHOWEDORADCTWO JAK ĆWICZYĆ I CO ROBIC PO ĆWICZENIACH...ADO TEGO WIELE WIELE INNYCH ZABIEGÓW KTÓRE MOZNA POŁĄCZYC WRAZ Z ĆWICZENIAMI CENTRUM SPA A*S UL.JAŚKOWICKA 17 43-100 TYCHY KOM.602417756

Gość do Bella
www.orangeclub.com POLECAM

Gość cita
a ja sie zastanawiam o co w tym vacuwell chodzi, zachecona wypowiedziami klientek w zaprzyjazniomym studiu urody zaczelam sama uczesczac , nadwagi nie mam wcale sylwetka drobna czesto jezdze na roweku itd czyli aktywny tryb zycia w miare, ale moja zmora byl oczywiscie cellulit , postanowilam ze jakos zrezygnuje z weekendowego piwka kawe ograniczylma do 1 filizanki dziennie odzywialam sie zawsze w miare zdrwowo dietetycznie praktycznie zero slodyczy (2 batoniki na miesiac doslownie) same warzywka musli piersi kurczaka itd a do czego daze po 2 karnetach na jesieni i 2 teraz nie widze zadnejk doslownie roznicy!a kasy poszlo na to multum i szcezrze to jestm wsciekla bo jak to mozliwe ze to nie dziala na mnie wcale????????????????? tzn dziala ale w zlym kierunku mimo malego pdocisnienia popekane naczynka sie pojawily obled ja w kazdym badz razie na sobie sprawdzilam i nie polecam schudnac nie musialam ale myslalm ze 4 karnety jakos sobie poradza z zcellulitem a tu nic , skora taka sama spadku wagi nie bylo ano i wcale jakos nie formuje sylwetki dla mnie lipa

Gość właścicielka
Twoim problemem jest prawdopodobnie cellulit wodny i można go zgubić przez uwolnienie wody z tkanki podskórnej, spotkałam się z takim problemem u moich klientek. Pękające naczynka to uciążliwość miałaś za wysokie podciśnienie przy ćwiczeniu, myślę że była to wartość max. :) Ja w takiej systuacji proponuję ćwiczenia mieszane vacu - rolletic, niskie podciśnienie i średnie obroty, dodatkowo guam i nie ma możliwości żeby nie dało efektów:). Osobiście uważam także że najlepsze efekty dają ćwiczenia mieszane vacu - rolletic - platforma, wtedy podchodzimy komplementarnie do zagadnienia, oczywiście nie obżeramy się. Panie z Gdańska zapraszam do studia na Zaspie na ul. Startowej 30, tel.585570259

Nie rozumiem niektórych osób, które się tutaj wypowiadają. To nie jest miejsce żeby się reklamować i wypierać konkurencje. Są inne strony od tego. Nie można normalnie porozmawiać jak klient z klientem i porównać, zapytać, doradzić...Masakra!!! Zamiast reklamować się, może nam napiszecie kilka rad odnośnie odchudzania się na vacu. Np. od czego trzeba zacząć, jakie muszą być ustawienia. Jak się ubrać, czy istotne jest to że się ma krótkie lub długie spodnie. Ile płynów trzeba wypić. Jaką diete stosować. Wydaje mi się, że połowa osób, które nie są zadowolone z rezultatów vacu, po prostu nie jest do tego przygotowana. Może gdyby wiedziały co robią źle, dziś nie miałyby żalu, że źle zainwestowały swoje ciężko zarobione pieniądze. Pozdrawiam!

Gość alyyyyyynka
Witam, Ja chodziłam na bieżnię od listopada przez miesiąc, potem na stepperek od grudnia codziennie + studio z elektrostymulacją czyli taka tupa która wali tą podczerwienią, leży się w niej przez godzinę podłączona do elektrod (one działają tak jak sławny motylek przyczepiany do brzucha i wibrujący tylko o wiele mocniej) i oglada film ;) dodatkowo chodziłam na trening piłki ręcznej raz w tygodniu ale wieczorem też na stepperek. 2 miesiace i efekty były takie: minus 6 kilo ( aleeeee miałam wtedy doła i prawie nic nie jadłam) wiec nie uważam, żeby była to wielka zasługa tych maszyn, alee za to gładka skóra, jędrniejsze nogi i mniejszy cellulit to potwierdzam. Był moment że waga stała w miejscu i to było dołujące. Generalnie nie wiem. Teraz wykupiłam sobie karnet w miarę tanio więc znowu zacznę chodzić bo oczywiscie +10 kilo się w miedzy czasie zrobiło. Chodzę na to bo: można ogladać film ;) na stepperze też i polecam takie wlasnie nowoczesniejsze urządzenia bo ogladajac film przejechałam na stepperku o wiele wiecej niż normalnie, dobrze jak coś odwraca Waszą uwagę bo patrzenie przez 30 minut na minutnik to masakra. Będę zdawać relację bo zaczynam od jutra. Generalnie dieta taka że zero mcdonalna, żółtego sera, cukru, słodyczy, chude mleko do kawy no i tyle, nie będę na razie się spinać z jedzeniem. Pozdrawiam :)

Gość kaluu
hej, to może i ja się podziele swoimi doświadczeniami z vacu. Ćwiczę na urządzeniu vacu Body Space - mam za soba 13 wejść, jestem po diecie proteinowej, na której straciłam 7 kg. Zdecydowałam się na vacu by uelastycznić skórę szczególnie brzucha po ciąży no i uporać się z cellulitem... no i na razie jakoś słabo widzę efekty. Nie obżeram się absolutnie, waga nawet nie drgnęła, cellulit bez zmian, mam jeszcze 9 wejść i mam nadzieję, że coś jeszcze wskóram nimi bo słono płacę za te przyjemność - 200 pln za 10 wejść + 2 gratisowo. Nie wiem o co chodzi, bo przecież ćwiczę regularnie co 2/3 dni. Staram się ćwiczyć w tempie ok 7 km/h, przy nachyleniu 10% i ciśnieniu 25 mbar, sama nie wiem dlaczego jest tak, że inni widzą efekty a u mnie tak kiepsko z nimi

Gość _kasianka_
Witam, moim zadniem nie ma się, co spodziewać bóg wie jakich efektów po 10, czy 15wejsciach!!! Ja obecnie zaczęłam 4 serię VACU i jestem bardzo zadowolona. Skóra jest jedrniejsza i wygładzona. Dodatkowo poszło pare cm w obwodzie:) Osobiście polecam Studio zgrabnej sylwetki na Mistrzejowicach w Krakowie, duzo przetrzeni, tanie karnety,a do każdego siłownia gratis!!!!

Gość monsii
kalu obsluga powinna cie poinformowac ze niewolno chodzic cale 30minut na maksa! wazne jest utrzymanie tego co w programach czyli spadki i wzrosty tempa i cisnienia !! dopytaj bo po to te programy ktos wymyslil by spalać, a chodzac na maksymalnej predkosci tylko nadwyrezysz stawy potem i nie schudniesz. gdyby co zapraszam do krakowa mistrzejowice:) polecam !511232072

witam, ja jestem po 5 wejsciu. ograniczyłam jedzenie słodyczy prawie do minimum ale nie katuje się zadna dietą bo wiem ze po osiągnieciu odpowiednich kg znowu mnie pociagnie do jedzenia. tak więc postanowilam ograniczac jedzenie i cwiczyć. po 5 wejsciu schudłłam moze 1,5 kg ale za to widzę efekty na nogach ze ciało jest lepszej jakosci (bna brzuchu na razie nic- zaczełam robic brzuszki od wczoraj) zawsze smaruje sie przed wejsciem antycellulitisowym elancylem i licze ze 20 wejsciach beda efekty. za karnet we wrocławiu zapłaciłam 260 zł za 20 wejsc.

Gość Zielona Pomarańcza
Miło mi poinformować, ze otwarty został pierwszy klub w Kalwarii Zebrzydowskiej kolo Krakowa nazywa sie Zielona Pomarańcza przy ulicy Jagiellońskiej 6 tel do rezerwacji 501 80 40 44 pozdrawiam Ania

Gość VACU FIT
Zapraszam do Studia Vacu Fit w Katowicach-Ligocie, przy ul. Kruczej 4, na ćwiczenia, które pomogą Wam w eliminacji cellulitu oraz w redukcji tkanki tłuszczowej! Każdego miesiąca super promocje! jeśli masz jakieś pytanie, zadzwoń! 32/204-02-36

Gość VACU FIT
Zapraszam do Studia Vacu Fit w Katowicach-Ligocie, przy ul. Kruczej 4, na ćwiczenia, które pomogą Wam w eliminacji cellulitu oraz w redukcji tkanki tłuszczowej! Każdego miesiąca super promocje! jeśli masz jakieś pytanie, zadzwoń! 32/204-02-36

Gość Merketer
Dorgie Panie, Powinnyście wiedzieć, że atakowanie takich tematów reklamą swoich siłowni ma efekt odwrotny do zamierzonego. Jesteście tak nachalne, że aż żal to czytać. Jak ktokolwiek miałby być zainteresowany taką reklamą, skoro jest bezczelnie wcinana w połowę dyskusji?! Czy którakolwiek z Was, drogie Panie marketerki ma aktualną wiedzę dotyczącą promocji swojego biznesu w sieci? Sądząc po efektach i wypowiem się tutaj za wszystkich uczestników tematu: NIE! Apeluje aby się najpierw douczyć i spróbować inny sposób, ponieważ 95% osób z tego tematu nawet nie czyta tego co piszecie...

Gość maja2099
ćwiczyłam na nowym urządzeniu VacuRing www.vacuring.pl to jest bardzo udany pomysł ,można ćwiczyć na bieżni innego dnia na steperze lub na ergo-lyps.Podciśnienie ma lepszen działanie niż w dużej kapsule ,ćwiczy sie lżej i prościej. Takie urządzenie ma przyszłośc,niska cena nadaje się do studia jaki indywidualnie do domu.Nie wymaga pomocy przy zakładaniu neoprenowej spódniczki. Podciśnienie działa na uda pośladkii brzuch jesli jest problem z żylakami czy tzw.przekrwieniem nie ma na tę część nóg działania podciśnienia.

Gość Dzierzba88
Witam, Znacie może jakieś dobre studio vacu w Łodzi na bałutach, elentualnie gdzieś w centrum. Słyszałam już o tym na praskiej, moja koleżanka tam chodzi o bardzo sobie chwali, dla mnie to jest niestety za daleko.

Gość Studio Body Fit
Witam! Zapraszamy do nowo otwartego Studia Body Fit w Grodzisku Mazowieckim gdzie przy pomocy najnowocześniejszego sprzętu firmy Body Space wykorzystującego terapię próżniową zajmujemy się kształtowaniem sylwetki, redukcją tkanki tłuszczowej i cellulitu oraz poprawą kondycji i sprawności fizycznej. Ćwiczenia odbywają się na Bieżni oraz Rowerku leżącym - czas trwania sesji 30 min. Jest to najnowocześniejsza metoda w walce z cellulitem! Zgrabna Sylwetka i Piękne Ciało 4 Razy Szybciej !!! Przyjdź i Sprawdź !!! Promocyjne Ceny !!! Zapraszamy do odwiedzenia naszej strony www.studiobodyfit.pl gg 35764529

Gość BeatkaZ76
WITAM :) UWAGA OKAZJA! Dzisiaj do godziny 0.00 w Bydgoszczy przez Groupon można kupić za 39 zł zamiast 110 zł za 5 wyszczuplających treningów na urządzeniu Vacu Step w Sport Factory w Bydgoszczy. Chyba się skuszę oto link: http://www.groupon.pl/deals/bydgoszcz?nlp=&CID=PL_CRM_96_0_0_0&utm_source=Deal_general_newsletter&utm_medium=All_Cities&utm_content=Initial_Version&utm_campaign=Varies Pozdrawiam i życzę miłego efektów.

Gość zielony_krolik
Witam wszystkich. Ja chodze na VacuShaper, bieznia z podcisnieniem i jestem zadowolona. Zeszczuplalam i mam mniej cellulitu. To dopiero moje poczatki bo jestem po szostym razie, ale jak dla mnie warto. Przedewszystkim wazna jest obluga czy trenerzy. Mnie Panie wszytsko wsylumaczyly, pierwszy trening praktycznie caly czas byly przy mnie. Wiem, ze nie wolno za bardzo podnosic biezni bo zaczynamy pracowac nad wyrobieniem iesnia. Wiem ze za wysokie cisnienie moze powodowac pajaczki, dlatego nie ustawia sie go na maksa. Ponadto w trakcie treningow powinno sie je zmieniac i tepo rowniez i do tego sa spejalne programy. Przed cwiceniem nalezy wypic wode. W miejscu gdzie cwicze na problemy z cellulitem wodnym, jak to Pani okreslila jak rowniez problemy z pajaczkami jest limfodrenaz. Pozdrawiam

Gość zielony_krolik
przeprasza za brak polskich znakow, to wina klawiatury

Gość domidomi
Witam, kupiłam na grouponie karnet na 5 wejść na vacu well, niestety muszę go komuś wydać ponieważ potrzebuje gotówki na inne wydatki które się nagle pojawiły :( Lokalizacja POZNAŃ http://www.vacuwellstudio.com.pl/vacu/M_Studio.html gdyby ktoś był chętny, mój mail: faski@poczta.fm

Sprzedam 5 wejść na vacu slim do Imperium w Kielcah za 60zł. Chętnych prosze o kontakt gosia89_ck@o2.pl

Sprzedam 5 wejsc na vacu well do Imperium w Kielcach za 60zł. Zainteresowanych prosze o kontakt gosia89_ck@o2.pl

Gość nete
Mam do sprzedania bieżnie vacu well zainteresowanych proszę o kontakt nete2005@onet.pl, bieżnia była mało razy używana i chce ja sprzedać za nieduże pieniądze

Gość dorotape
Chodzę na vacu vell w Płocku na Tumską 16.Efekty po 2 miesiacach super w pasie ubyło mi 13 cm!!!.Celulit już prawie niewidoczny,poprawiła mi sie kondycja i samopoczucie.Polecam wszystkim bo efekty sa rewelacyjne