Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pilates

PILATES

Polecane posty

Byłam na pilatesie u Yo w studio na Barskiej. Zajęcia prowadziła poprawnie. Następnym razem poszłam do Gabrysi. uważam że jest lepszą instruktorką od Yo. Więcej wymaga ale przede wszystkim nie ma problemów z językiem polskim dzieki czemu łatwiej się ćwiczy. Gabrysia kładzie nacisk na bezpieczeństwo i poprawną technikę. Jest rewelacyjna. Szczerze polecam możecie same sprawdzić: tel 600.923.373.

Gość pytanie o pilates
Mam pytanie,ilu osobowe sa grupy na tych zajeciach z pilatesa? I czy cena zalezy od ilości grup ?

Na barskiej sa grupy 4-5 osobowe. Instruktorki również mówią po angielsku a cena godzinych zajęć to 30-35 zł. Największym plusem jest jednak atmosfera tego miejsca. trudno o niej pisać ale rózni sie od wszystkich miejsc w których ćwiczyłam. Warto sprawdzić zwłaszcza jesli ktoś mieszka w pobliżu.

Gość Atmosfera Ruchu
Zapraszamy Panie na nasz poranny Pilates! Poranne zajęcia Pilates polecamy wszystkim Paniom, które chcą rozbudzić się przed pracą i mieć energię na cały dzień.* Zapisy tradycyjnie: - mailowo: info@atmosferaruchu.com.pl; dorota@atmosferaruchu.com.pl - telefonicznie: 22 827-61-46 (pn-pt po 16.00) - osobiście w recepcji *zajęcia ruszają od marca 2011 roku, zajęcia będą odbywały się w poniedziałki i środy o godzinie 9.00, czas trwania 55 minut, Atmosfera Ruchu zastrzega, ze grupy mogą nie zostać uruchomione jeżeli nie zbierze się minimalna ilość uczestnikow

Gość boszka_kwiata
Na barskiej rzeczywiscie jest fajnie-ja szczegolnie pozdrawiam Panią Gabrysie,która w bardzo odpowiedni sposób mnie zmotywowała do regularnych ćwiczeń.

Gość anna ścisłowska
Witam Serdecznie Nazywam się Anna Ścisłowska , jestem certyfikowanym nauczycielem Metody Pilates. Na to forum trafiłam dziś przypadkowo. W Polsce mamy mały bałagan jeśli chodzi o metodę stąd biorą się pewne nieporozumienia i wątpliwości, nie będę ukrywała iż każda wypowiedź na forum jest pewną częścią reklamy. Jeśli chcecie dowiedzieć się więcej o Metodzie Pilates zapraszam do odwiedzenia mojego bloga www.platesnews.pl , bardzo chętnie odpowiem na wasze pytania. Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie Anna Ścisłowska

Gość anna ścisłowska
Przepraszam :) mała literówka zjadło mi się ' i ' www.pilatesnews.pl Pozdrawiam

Gość anulka.78
Ja też chodzę na pilates do Studia na Barskiej. Moją instruktorką jest Dorota. Uważam, że jest świetna, zwłaszcza dla kogoś kto nigdy nie miał doczynienia z takim ćwiczeniami. Poza tym, ona rzeczywiście chodzi po sali i sprawdza jak każda z nas ćwiczy. Pilates polecam naprawdę wszystkim, zwłaszcza tym, którym dokucza kręgosłup. Trzeba tylko się umówić na zajęcia: tel. 600.923.373

Pilates jest genialny, po 2 m-cach ćwiczeń bóle pociążowe minęły :) Kondycja lepsza, mięśnie wzmocnione, a plecy nie bolą. No i ćwiczenia te wyrobiły we mnie nawyk prostowania się, czego nie potrafiłam przez wiele lat :) POLECAM!

Gość pilates pilll
mam pytanie czy w miesiąc jak będę ćwiczyć na zmianę raz na uda i pośladki a raz na brzuch i tak na zmianę codziennie, to czy w ciągu miesiąca uda mi się zrzucić kilka cm i ujędrnić ciało?

Gość jjjui
Czas własnie cos zrobić dla siebie i swojego ciała na wiosne, ponieważ takie zajecia jak słyszałam od kolezanek pozytywnie wpływaja na każda częsc naszego ciała.

Gość kliiu45
Ja wybrałam sie na pilates, ale musze Wam dziewczyny przyznać ze świetne w tej szkole sa równiez zajęcia ABT. Zwłaszcza jesli przez długi czas zmagamy sie z cellulitem, i nie mamy już pomysłów co zrobić zeby zginął. To jest własnie najlepsza odpowiedz.

Gość kliiu45
No właśnie sama myslałam o takich ćwiczeniach. A mozesz napisać o nich coś wiecej, ile razy w tygodniu trzeba na takie chodzic zeby coś było widać ?

Gość kommmciak
No ja zapisałam sie tam własnie do nowej grupy na Taniec brzucha. Postanowiłam troszkę zaszaleć i jednak spróbowac zupełnie czegoś innego.

Gość kommmciak
Moim zdaniem teraz w sezonie jesiennym kazda z nas powinna pomyslec własnie o takiej aktywności fizycznej.Jednak jest to z pewnościa taki wielki plus nawet dla naszego lepszego samopoczucia.

Jeśli ktoś z Krakowa polecam pilates w perfect gymie na zakopiance z Pauliną. Naprawdę zajęcia super i można nieźle się zmęczyć. U mnie efekty już po 3 tygodniach!

Gość kasia01203
Ma ktos linki na pobranie na pilatesu?? Bardzo potrzebne

Chcę zacząć ćwiczyć pilates w domu. Czy to ma sens? Póki co mam tylko jedną płytę z ćwiczeniami z taśmą jeszcze coś.

Gość gość
nie polecam ćwiczyć na własną rękę - pozycje wydaja się być proste, ale ważne by odpowiednio je wykonywać. Dobry, uważny nauczyciel to podstawa! Polecam zajrzeć na www.ogrodharmonii.pl - najlepiej prowadzony pilates w Krakowie!

Gość nie jestem wredna osoba ale ni
same reklamy na tym watku :P ale to tylko swiadczy o tym , ze biznes wam zle idzie.

Gość gość
Kameralny Klub Fitness na Gocławiu - Centrum Odchudzania Figura serdecznie zaprasza na zajęcia Pilates, Zdrowy Kręgosłup, Yogę dla początkujących. Zajęcia odbywają się w małych grupach. Przyjdź, a my pomożemy Ci: - wzmocnić Twoje mięśnie bez ich nadmiernego rozbudowania - odciążyć kręgosłup - poprawić Twoją postawę - uelastycznić Twoje ciało - obniżyć poziom stresu. w naszej ofercie znajdziesz również Indywidualne Programy Odchudzania - EFEKTYWNE ODCHUDZANIE. Prowadzimy również indywidualne treningi z trenerem personalnym oraz porady dietetyczne. U nas każdy znajdzie coś dla Siebie! Zapraszamy również na Zumbę, Taniec Brzucha oraz zajęcia Fitness na ul. Guderskiego 3. Nie zwlekaj, zapisz się już dziś 733-412-477

Gość Zocha111111
Ja spróbowałam raz i nie mogę teraz żyć bez tego, czuję się po zajęciach lekko, radośnie chyba właśnie potrzebowałam takich zajęć. Chodzę do klubu Marcelinka w Poznaniu

Gość nianiusiak
Z tego co wiem to zajęcia z Pilates sa w środy czyli jutro o 11.00 i o 19.00 w Saturn Fitness w Warszawie na Bielanach. Koleżanka chodzi i bardz0 osobie chwali :) Najbardziej pomaga na wzmocnienie mięśni i zwiększenie elastyczności całego ciała.