Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jump

Jakie pieszczoty lubią Wasi mężczyźni

Polecane posty

Seks to przecież nie wszystko, liczy się obecność drugiej osoby, bliskość, dotyk... Czy Wasi faceci są pieszczochami czy chodzi im tylko o seks? Zapraszam do dzielenia się swoimi pomysłami i tym co jest sprawdzone przez Was i Waszych partnerów...

no cóż chyba każdy mężczyzna lubi być pieszczony w te intymne miejsce ,lubią gdy dotyka się ich jajeczek,mają też wrażliwe sutki i niezapomnijmy o uszach.

czasami mam też wrażenie że faceci chcieli by od nas czegoś szczególnego,nie takiego nudnego sexu,może dlatego szukają odskoczni bo z inną kobietą (kochanką)robią rzeczy które nigdy by nam niezaproponowali ,a może my też chcemy coś innego ,nierozmawimy o tym a może się wstydzimy i koło się zamyka.

Gość gość
moj lubi lody najbardziej:D

Gość gość
A tak powaznie, kazdy facet najbardziej chyba lubi aktywna, otwarta i chetna na sesk kobiete, jak ja kocha, to wszystkie pieszczoty sa przyjemne.

Gość haaanah
a mój mąż to straszny pieszczoch i bardzo się z tego cieszę;) kocham go dotykać i fajnie, że on to też lubi... jest taki słodki kiedy się go pieści:classic_cool:

Gość wszystkie i najlepiej
jak się nie umyje:P

Gość 123kontakt
Berta: dno przy tobie to wyżyna

Gość gość
ło matko, naprawde Twoj tak lubi?:D

Gość delikatne kąsanie
licówkami dentystycznymi z sera feta

Gość Ewelina1984
Każdy lubi to co chce, a ja uwielbiam seks z moim mężem, on to robi cudownie ;)

Gość ja jestem straaaszny ....
.... pieszczoch:] buzi mizianie uwielbiam, sex oczywiscie tez, ale nie wiem jak u innych u mnie cieplo i zadowolenie partnerki jest nawet wazniejsze od mojego, co nie znaczy ze nie mysle czasem penisem. pozdrawiam:]

Mój lubi gryzienie w uszko, lizanie po karku i po szyi, pieszczenie sutków i tyłeczka no i oczywiście tego najważniejszego miejsca ;)

Gość promyczek20
do ja jestem straszny pieszczoch- ja tez....ale byloby nam razem dobrze....mmmmmm. Powiedz mi co miles na mysli mowiac , o mizianiu buzi...czym mizianie i jak?

Gość Sebol
Ja uwielbiam jak mój misiek siedzi na mnie i całuje oraz liże mnie po szyi i karku, po uszach i sutkach ^^ lubię też gdy dochodzi do tamtego miejsca ^^ jest bosko ^^ wtedy jak to ona mówi "ja rzucam się dziko na nia ^^"

Gość a mój mnie zaskakuje
i czasmi az sie boje co wymysli kolejnym razem:D najbardziej sie wystrachalam jak zaproponowal włoze ci paluszek w pupe:D o matko:D

Gość okman
...same konkrety: lodzik z połykiem, spust na twarz, obrobiony rowek i posłuszeństwo

Gość Askaaaa 2345
Mój lubi jak go szczotką do mycia toalety pod pachami skrobię

Gość przede wszystkim lubi
lubi jak jestem na niego mega napalona...gryzienie, mizianie, lizanie uszek, szyi, wewnętrznej str ud i najważniejsze ORALEK :)

Gość maaallliiinkkkaaa
no no wszyscy to lubia ja uwielbiam robic lodzika mojemu miskowi i wogole piescic jego cale cialo a potem zamieniam sie w dzika bestie i seks jest perfekcyjny ,nie ma to jak dobre dymanko;p pozrdrawiam wszystkich zboczuszkow;)