Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

owieczka20

Hmm MoZe I tAki ToPiK jEsT alE cO TAm 20-LATKI ŁĄCZMY SIĘd

Polecane posty

Nie mogę normalnie stad odejść:) Anussska czytaj czytaj:):) I napisz nam jak Ci dzionek minął:) Ja tu zapewne jeszcze wrocę za jakieś pare minut bo już mam takie przyzwyczajenie:P A teraz idę sie przebrać:)

oooooooo właśnie dostałam smska od koleżanki z liceum (takiej milutkiej ;) ) fajnie bo choć na chwilkę dam ździsiowi odetchnąć :P heeej Anussska!!! Jak tam angielski??? I wytłumacz wszystkim tu obecnym po coś Ty go pisała????????????? ;) BUZI 👄 Aaaaaaale mi ciężko Was opuścić 😭

aha.. to nie takie proste :P ale lody i spacerek w taką piękną pogodę też nęcą ;) to idę.. ale UWAGA!!! niebawem wrócę i znów będę Wam przynudzać :P Love do bólu ❤️ ;)

Bombastyczna mnie też:) Nie mogę stąd odejść:) No ale Ty leć na spotkanko z koleżanką, jesli się umowiłaś z nią:) Właśnie Anussska o co chodziło dokładnie z tym Twoim ang?

Bombastyczna nie żebym Cię wyganiała broń Boże... ja tez wstaję od kompa na trzy cztery:P Buziaczki:)

ehhh myszki poczytałam i juz pisze swoje spostrzezeinia:D bombastyczna DOVE GOROM!! jeszcze wczoraj sama sobie mowie, ze dove to najlepsze mydlo:) bo kupialm sobie az 2 a co tydzien kupujemy chyba z 3 mydla dave ja je uwielbiam:) nie wiem czemu:) co do przyjazni roznych relacji: kazda z nas jest zaprzeczeniem i potwierdzeniem:) Rumianek i Nala jest przykładem ze przyjazn z dziewczyna jak najbardziej, nie wiem jak Owieczka...kig ze swoim kotem ja ze sowim bombka ze swoim aaaaaa przyjaz z facetem??ehe jak najbardiej ja wierze:) bo mam kumpla:D w ktorym przenigdy ale to prznigdy nie zakochalabym sie:0 meiszka nade mna i jest juz zareczony choc rok mlodszy:) i jak nie bylo mojego skarba to byl on moj kumpel rower, zabawy i inne dziadostwa to zawsze razem:) ale to dawno bylo pottem sie troszke zmienilo choc dalej mysle sobie o nim jako moj \"przyjaciel\" no i jak mialam wielki problem kiedys z moim witkeim to on siedzial u mnie codzien przez moze tydz na krzesle ja na lozku sluchal jak marudze jaki problem i staral sie pomuc jak umial uswiadomil mi duuuuzoooo roznych rzezy i o witeku i o mnie samej:) chyba mu jeszcze za to nei podziekowalam;) a co do mojej SPOTKI odnosi sie wlasnie do mojej \"przyjaciolki\'ehhh nie mam ochoty nawet myslec bo to tak zawile i dalej nie umiem w to uwierzyc:( kig no ale macie domek wiesz?/to tyle dobrze:) a 50 funtow to jeszcze nie tak duzo za cale wakacje co nie?? owieczko bylas u fryzjera???? ohh matura juz zapomnialam;) no nie moge chyba na forum napisac cozem robila....bo jeszcze ktos mie znajdzie...poprostu musialam pomuc:D ja sama nawet nie zaznaczalam odp na cudownej karcie odp:)no nie moglam mowic o tym bo sama o tym nie myslalam:D nadszedl dzien na moja sluzbe to poszlam:D rozumiecie?? hmm Nalus a co do Darka...nie sadze zebys mial powody do zmartwien...domyslam sie ile trzeba miec zalatwien jak sie jedzie na 3mc za granice i wszytko trzeba tu zostawic w porzadku!!wiec nie dziwie sie ze est zabiegany i mysle ze wsytko sie wyajsni w miedzy czasie a ty masz czas zeby na wszytko spojrzec obiektywnie i bez ahow i ochow:) rumianku ales nasadzila:) to moze przyjedz do mnie i u mnie nasadz bo maja ziemi dowiesc i bedzie trzeba zagospodarowac ogrod ze wszytkich stron:) jak jeszcze teras postawia to juz wogole:0 mama trawe siala ostatnio i na drugi dzien pojechala sprawdzic czy wyrosla:)

no i gigusia ze swoim..ale czy ma przyjaciolke to nie wiem czy ma bo sie nie zdradzila:) gigus jak ang??dla mnie supcio tylko ze podobno bylo wiecej wersji😭 i tego sie najbarziej boje bo pomoc na marne.....

dziwewczynki strasznie glodna jestem...ide gotowac sobie pierozki...aha a dzis sie idem uczyc i potem wieczor zmoim ide do naszej najulubienszej piccerni:D a potem on zostaje u mnie🌻 bo jutro po rodzicow do cieeszyna jade:) z nim oczywisce:)❤️ ufff musze wydepilowac nogi:Ddziewczontka cudowne jestescie a najlepszy to jest zdzisek bombeczki:)hehehh zafajniste:D ide grzac pierogi:D

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa co mi Moj dzis powiedzial..... mowie mu ze ten wlasnie moj kumpel mysli o slubie cywilnym ze swoja...a witek mi mowi: moze my tez wezmiemy slub cywliny w styczniu?????????to ja zgupłam.......bo co to jest??a zareczyny??he??sie pytam gdzie????????????????????????????co to ma oznakować????????😭 no w sumie to emocjie urosly ale zawsze mu mowilam ze w stanie zareczyn chcialabym spedzic min 1 rok moze 2......ale slubbbbbbb ohhhhhhhhhh rozmarzylam sie tylko co to kurwa bylo???musze znim pogadac!! moze myslal na glos???

czy wy dzisiaj oszlalyscie z wpisami czytam i czytam i nie moge skonczyc......:) matura beznadzieja zrobili cos dziwnego byly cztery wersje podstawowej matury ja pisalam tylko podstawowa bo ja i anglik nie pasujemy zbytnio do siebie:)P):):): rozumienie ze sluchu MASAKRA facet mowil jakby mial kluski w gebie dokladnie wygladalo to tak :bulbululblububulublulublublublububllbublublu KOSZMAR :P ale zda kurde co mam nie zdac:):):) OWIECZKO gadaj co sobie kupilas na ta komunie:) BOMBASTYCZNA z tego calego twojego filozoficznego gadania stwierdzilam inteligentnie:) ze ktos a raczej jakas niby przyjaciolka cie zranila nie martw sie widocznie ona nie byla godna przyjazni z toba przyjazn to cos na czym mozna polegac ja jestem szczesciara mam 4 fantastyczne przyjaciolki kazda inna i to jest najlepsze.JA CHCE SIE Z TOBA ZAPRZYJAZNIIC KASIU i obecne tu dziewoje napewno tez:) nie martw sie:) JESTESMY Z TOBA i uwierz w ludzi trzeba w ludzi wierzyc bo czlowiek jest zwierzeciem stadnym:) ANUSSSKA przekreciaro nie wiem co cie skusilo na pisanie matury ja bym tego w zyciu nie powtorzyla A moja nieskazitelna cere mam po rodzicach:):):) genetycznie:):):) potwierdzam twoje wywody o przyjazni:)jestes naprawde madra NALA wroci przezyjecie najwspanialsze chwile i nie bedziecie mogli sie od siebie odkleic:):)):) mowie ci to. Nadzieja nie jest zludna nadzieja jest piekna kto traci nadzieje nie ma nic KIG biedactwo co za beznadzieja z tym faciem jak on mogl uhhhhhh chyba tam pojade i mu nakopie nie nawidze takich dupkow ,oj misiek tez ostatnio gadal o slubie juz mamy wszystko ustalone tylko zeby ta mature zdac :):):):):) a najsmieszniejsze ze moi rodziciele tez to planuja:):):):):):)

RUMIANKU wiecej szczegolow prosze zjawiasz sie cos tam piszu i w sumie nic o sobie :) co to ma znaczyc mala :P:P:P:P:P:P:P umieram przez ten okres HELP jutro moze sie zobacze z moim boyfriendem na telefon :) ale nie chce zapeszac bo znowu cos wyskoczy:) mu albo mi juz sie nie widzielismy caaaaaaaaaaaaaaaaaaly tydzien KOSZMAR:) nie wiem kto zaplaci za rachunek telefoniczny bo gadamy godzinami:):):)

Gigusia a co macie ze slubem ustalone??heeee?? o rany te kluski w mordkach spikerow to standart...najgorsze jest to ze na rozszeroznym byly wersjie i zeby sie ladnie wyrazic kurde przeichane:o bo ja malam inna a ta osoba inna...ni spodziewalam sie tego....no tak to jest OSZUKIWAC taka mala nauczka....jestem zla ale tylko troszeczke bo to ja byłam beee nie ci co to ukladali:p 4przyjaciolki WOWOWOWOWOWWWWWWWWW no to masz supcio bo ja nie mam zadnej..jeno jedna kumpele z liecum do ktorej sie zwracam jak potrzebuje pomocy ona do mnie bo tez stracila przyjaciolke:( no i tak to jest kur** jak tu wierzyc w ludzi??dzieki wam dziewczynki zaczelam wierzyc 🌻naprawde!! skonczylam zabki sprzatac zrobilam porzadke w klatce moich szynszyklkow poodkurzalam podlalam kwaitki i takie tam jeszcze w kuchni mialam syf po tygodniu i w lazni wszytkoe moje rzeczy byly porozwalane wsytkie blyszczyki o ktorych istnieniu mma nie wiem bo jest ich pewnie z50:o bombastyczna sie swietnie bawi kig nie wiadomo pewnie 100rzeczy na raz nalusia bawi sie z przyjaciolami, owieczka w pracy rumianek w pracy... a gabi marzy o jutrze:Dzeyscie sei spotkali🌻 ja za 2h jadem na pice i potem hopsiuppppppppppp :Dpobrykac:D

na 2 leci zywiec!!!!!!!!!!!!!!!!!! wowowow jade na rynek zmoim kochaniem:D teraz wlaczylismy 2 i jakis program jest hehe i retransmisja z naszego zywca:)

oj ze slubem to praktycznie wszystko miejsce ile miej wiecej gosci wyszlo full nie wiem kto za to zaplaci:):):):):):) imiona dzieci musi byc trojka w kolejnosci corka syn corka:) hihi i takie tam wlasnie z nim rozmawialam 45 min przez telefon nie my sie musimy czesciej widywac bo nasi rodzice nie zarobia na telefon:) anussska moze mam tak duzo przyjaciolek dlatego ze ja jestem bardzo ugodowa i chce zeby ludzie byli szczesliwi i wierze ze kazdy czlowiek ma jakies dobro ktore czasami trzeba dlugo odkrywac:):):):)moze to naiwne ale uwazam ze naiwnosc to nie taka zla cecha to oznacza ze czlowiek ma cos w sobie z dziecka i jest pierwotnie dobry:) milego brykania mala:):):):)

a wiec jestem..:) ale mialam super odwiedziny, moja przyjaciolka przyjechala z tym chlopakiem, pierwszy raz spotkalismy sie wszyscy razem, przyjechala tez jeszcze jedna kolezanka i bylo git..posiedzielismy sobie, pogadalismy, chyba stworzymy super paczke wszyscy razem tylko dla mnie brakuje jeszcze chlopaka:( ale mam nadzieje ze juz niedlugo znajde ta milosc mi przeznaczona, bo ja juz nie chce byc sama:( wczoraj poklocialm sie z mama bo nie chciala mi korali kupic:P nakrzyczalysmy na siebie, ale za 20 minut bylo ok bo my sie nie umiemy na siebie gniewac i dzisiaj mi kupila korale:D powiedzialam jej ze po co jej byla ta klotnia wczorajsza, a ona mi na to ze musi mnie czasami wkurzyc bo bylo by za slodko:P i jak tu zrozumiec rodzicow:P gigusiu ciesze sie ze dobrze ci poszlo, anusssko kombinatorko tobie tez congratulations wiecie co ja mialam chwile zalamania z moja przyjaznia i wiecie dlaczego,ale na szczescie wszystko sie dobrze skonczylo, znamy sie 4 lata i naprawde ciezko by mi bylo przekreslic te wszystkie chwile ktore obie przezylysmy, a przezylysmyl bardzo duzo, zwlaszcza ona....wiec ja wiem ze ona to robila dla mojego dobra tylko troche sie poplatala, niewazne juz, jest ok i z tego jestem szczesliwa najbardziej

nalus myszko tobie na pewno smutno bo darus jutro wyjezdza, nie martw sie, ani sie obejrzysz a bedzie z powrotem i wtedy wasza znajomosc rozkwitnie na dobre🌻 kig wspolczuje z tym domem, pamietaj ze sa ludzie i parapety a ten wlasciciel to juz naprawde niezly parapet:) bombus moja myszko buziak dla ciebie i dla pracujacej owieczki i anussski naszego dobrego duszka👄

nie ma was to ide spac, bo rano musze wstac o 6.30:D a co do ogrodka anusssko to ja sie pisze, uwielbiam sadzic kwiatki🌻 dobranoc moje sloneczka❤️

Anussska oglądałam transmisję z Żywca i Cię wypatrywałam ale nie widziałam 😭 Maturka.. to chyba jeden z tych najłatwiejszych egzaminów w życiu :( Cieszę się, że dobrze Wam poszło.. oby i dalej było wszystko z górki.. Przyjaźń.. ehh.. mojego zdania na ten temat już chyba nic nie jest w stanie zmienić :( Jejq.. ślub.. też bym chciała już :) ale niestety.. jeszcze jakieś 3 latka 😭 Tak w ogóle to zaglądłam tylcio na chwilkę bo już przysypiam (jak zwykle) koleżanka mnie wymęczyła. Szwendałyśmy się ze 3 godz. Ale ten zachód słońca nad Narwią.. ach.. tylko moje Słoneczko tak daleko 😭 ale już w niedzielę będę Go miała tylko dla siebie :D ale żem się zabujała ❤️ Przepraszam, że taki przypałek ze mnie :o jakaś koszmarna melancholia mnie dopadła :( Słodkich snów Złoteczka 🌼 Wierzę, że będzie już tylko lepiej.. DOBRANOC ps. a co do dove :P jak umyłam tym buzię i ręce to zrobiłam się taaaaka czerwona (cholerne uczulenie-chociaż nigdsy nic mnie nie uczulało) a żeby było śmieszniej to parę dni nie chciało mi to zejść :( wtedy powiedziałam stanowczo: NIGDY WIĘCEJ :classic_cool:

Wiecie co z Darkiem to już nic nie będzie, jak dla mnie.Wiem miał masę spraw do załatwienia, ale to boli mimo wszystko. Nie wiem Ania mi mówi, że moze bał się zaangażować bo wyjeżdza, nie wiem sama już zgłupiałam Jutro jakoś przeżyję a potem będzie juz z górki. Musi być:)A chciałabym aby było tak ja Wy mówicie:) Anussska wiesz jak dla mnie to było takie nieśmiałe napomnienie, że on chce abyś została jego żoną:) Pogadaj z nim koniecznie:)Mam nadzieję, ze się teraz dobrze bawisz tylko nam sie nie rozbrykaj za bardzo:D A w sumie czemu nie:P Gigusiu cieszę się, że Ci dobrze poszło:) O tak te kluski w gębie...ja pamiętam jak mnie to irytowało i irytuje na zajęciach z ang...ugh...Ale fajne masz plany:) No no to nastepne wesele nam się szykuje:PA z tymi przyjaciółkami to naprawdę super:) Masz rację człowiek musi żyć w stadzie bo jest istotą społeczną:D Dlatego Ja sie przyłączam do Gigusi i chcemy sie z Wami zaprzyjaznić:):)No i jutro baw się dobrze:) Rumianku moja mama tak lubi kwiatuszki:) I zauważam że mnie też się to zaczyna udzielać:)Cieszę się, ze tak sie ułożyło z tą Twoją przyjaciółką:) A z tą miłością to ona na nas czeka Rumianku na pewno za rogiem jak mówią dziewczynki🌻 Na nas też nadejdzie czas i pora, zobaczysz:) Bombastyczna , Kig , Owieczko buziaczki:) I Wy moje drogie tu obecne również:) Idę spać bo sie troszkę upłakałam mimo wszystko i mnie głowka boli:( Miłych snów🌻

Bombastyczna ale fajnie zachód słońca ...mhm...musiałaś mieć fajny wieczor:) Miśku nie przepraszaj możesz byc melancholijna i pisac nam o tym ile zechcesz my Cię rozumiemy🌻 No a teraz zmykam do łóżeczka:)

Nie zdążyłam sie jeszcze ubrać a nasza strona już otwarta:) Musiałam do was przyjsc🌻 Nalus🌻 ukłony dla twojej Ani, naprawde. Mądra dziewczyna:)Sluchaj jej, trudno zeby facet sie w cos angazowal kilka dni rzed wyjazdem:( no ale nic straconego ty zyjesz on zyje jeszcze wszytko przed wami!!A pozegnacie sie dzis czuy nie?? Rumianeczko nasz kochany miłośc czyha i wyskoczy w najmniej spodziewanym momencie nie da sie jej szukac na sile...juz wam tu pisalam o przykladzie mojej siostry, ktora zawiedziona kilkoma zwiazkami, tez zraniona, znalazla to szczescie na kursie z psychologii emocjonalnej(?) szczegoly sa niewazne, pojechala i od razu zwrocili na siebie uwage i razem robili projekt:)i też zaryzykowala \"przyjaz\" bo ta jej kolezanka sie \"obrazila\" bo myslala ze ona z nia bedzie robic ten projekt...eh dziewczyny...dlaczego niektore sa takie....ja i tak mam szczescie ze spotkalam was na tym topiku🌻 Rumianku widzisz takie sytuacjie jak twoje umacniaja tylko przyjazn przeszlyscie probe i jestescie teraz mocniejsze i widzisz jak sie wszytko uklada:)??Ogród stoi dla Ciebie otworem:D Owieczko???????????? Gigusia a date też macie??Czy to tak jak my narazie z moim Witekim na zasadzie co bym chciala i co mi sie marzy?Czy tez jestescie zareczeni? naus widzisz rozmawaialm z nim wczoraj o tym, moze nie zrobilam zbyt dobrze bo zapytalam sie go coz on to powiedzial i zaczelam hihotac, ot tak sbie, nie zeby go wysmiac a on sie mnie zapytal co, nie chcialabys?to mu powiedzialam ze nie. Nie sklamalam nie chce zeby to tak yglaldalo, ze slub jest wyniekiem omowienia za i przeciew. Chce zeby on do tego dojrzal a nie, z eja hhe i ze to jest moje marzenie. Bo on wie jak ja tego bardzo pragne. Ale zenic sie za pol rokunie chce. Chce zeby sie oswaidczyl bede miala czas na to eby sie z ta mysla oswoic i oswoic rodzicow. Takze powiedzialam mu, ze 1rok nawet 2 po zareczynach to mi odpowiada zeby ise nacieszyc przygotowaniami czekac na ten moment i to wydluzyc. ale jak on slusznie(?) wczoraj zauwazyl ze on do tego musi dojrzec, bo to odpowiezdialnosc. Niech mu bedzie czekam:D(ILE JESZCZE ŁŁEEEE??) No nick ochane dziewuszki:) zbieram sie bo tak: witek jest w bielsku bialej na zajeciach i ja musze go zabrac po drodze bo biedaka tam kumple zostawia bo on na mnie bedzie czekal:) he tylko mam jakies 3h zeby sie ubrac zjesc i dojechac:) no nic narazie jestem z wami tu:)

bombastyczna nie bylismy na rynku jak on sciagal obrus:)zamiast tam pojechalismy na nasze ksiazki do tesco po podpis:) postalismy 5min bo neibylo co roobic i zobaczylam jak wyglada zmiana nocna w tescco:0 no tam to by mozna bylo pracowac na nocce:) słoneczka trzymajcie sie dzis slodziutko i z usmiechem a ty Nalus nie odwaz mi sie plakac🌻 chyba ze z tesknoty a nie ze nie wyszlo bo co ma wyjsc t odopiero wyjdzie!! widzisz gigus bylam naiwna, nadal widze dobroc wmojej pzyjaciolce, bo owszem wydaje mi si ze czasem(?) byla bezinteresowana:( ale przeciez nie moge byc z przyjaciolka ktora klamie prawda?ciezko mi strasznie bo przyjaznimi sie odkad on sie przeprowadzila do zywca czy li od jej 1komunii czy li ponad 12lat jakies13 i calyczas razem czy w smiechu czy placzu, zawsze:( a teraz?wiem ze klamala ale ona sie dalej zapiera i efekt taki ze sie nie odzywa bo jej przykro ze ja ja posadzam(??) no i cisza..powiedizala ze pogadamy po maturach...eh...no nie wiem czy to ma sens tzn pogadamy bo chce wiedzeic czym sie keirowala robiac to ale to koniec:(jjuuu nie wierze:( oki mykam myc glowke bo musze byc gotowa🌻 nalus moj tez ma sliczne oczka:) wczoraj jak tak sie na neigo patrzylam to mial je takie sliczne:) zawsze ma sliczne ale wczoraj byle emocjonalnie sliczniejsze:D zauwazylyscie difrens??ograniczylam literówy i piszem ł ą ę ó ż:D chyba ide do kina na Hi Way:)

ahia słowko doooooooooooooooooo hmmmmmmmmmmmmmm zapomniaałm co zem chciala powiedziec:( jestem t usama ale i tak nie moge odejsc:( jak se przypomne to nie omieszkam powiedziec aha jak ja mowie ozenic sie to = wyjsc za maz:D buzka slonka

Ja tylko się przywitać chciałam 👄 Później się rooozpiszę, bo teraz muszę uciekać :( Milusi dzionka 🌼

Jestem:) Też się chcę przywitać:) Wczoraj wyżaliłam się za wszystkie czasy i dzisiaj już koniec. Jak pojechał to pojechał , zobaczymy co będzie jak wroci:) Wszystko przed nami a nigdy nic nie wiadomo, może pójdę na jakiś kurs tak jak na ten psychologii emocjonalnej i a nóż??:)Szkoda czasu na zmartwienia:D(no może czasami sobie pojęczę:P) A płakać nie będę bo to i tak nie ma sensu a pózniej oczka bolą....Anussska nie widzę się z nim już, zresztą on juz wyjechał... Anussska słońce Twój skarb na pewno za niedługo dojrzeje, klęknie przed Tobą i wtedy to będzie jeden z najpiękniejszych dni w Twoim życiu:D a faceci już tacy są muszą nbrac odpowiedzialności, poukładać sobie wszystko po swojemu, tak nawiasem mowiąc to oni się po prostu troszkę boją;) Ale wszystko będzie pięknie i ładnie, a póki co ciesz się tym,że on jest obok Ciebie i za niedługo go zobaczysz:DA ja nie widziałam tej relacji bo byłam na spacerku:( Anussska a z Twoja przyjaciółką no cóż głupia sprawa...ale pogadaj z nią koniecznie, może ona się boi przyznać się bo za bardzo w to zabrneła, ja wiem nie powinna tak w ogóle robić, nie wiem nie znam sytuacji na tyle i nie wiem co nią kierowało, ale pogadać z nią pogadaj. Nie ma nic gorszego niż niedomówienia.A teraz główka do góry i pamiętaj, że masz tutaj nas i swojego ukochanego u boku🌻 Jej ale fajnie idz miśku do kina na to i napisz czy fajny film:) Bombastyczna ale pózniej napisz coś koniecznie:) Rumianku Anussska dobrze gada:) Zobaczysz , że się do nas szczęście uśmiechnie:):) Owieczko gdzie jesteś???? Kig , Gigusiu odezwijcie się co u Was dzisiaj:) W końcu jesteśmy uzależnione więc...:):):):) Oki ja idę sobie zjeść śniadanko:)

dzien dobry, a raczej popoludnie:D jestem padnieta dzisiaj, nie umialam w nocy zasnac i sie nie wyspalam dzisiaj:( zaraz ide sie kapac bo na 18 ide na polmetek z bratem:D a potem jade na festyn, bo sie umowilysmy z moja przyjaciolka na popijawe:D bede miala ciezka noc buziaki dla was i zycze milego wieczorku, nalus nie martw sie kiedys spotkamy tych naszych przeznaczonych krolewiczow:) predzej czy pozniej tak sie musi stac:P buziaczki dla was👄

przestancie mi sie wsxystkie chajtac!niedlugo ja jedyna bede stara panna:-( Anussko zgadzam sie z twoim tokiem myslenia lepiej wszytko przemyslec zaplanowac i przede wszystkim dojerzec al;e z drugiej str4ony bbbuuu:-( Gabi no kluchy na ang to njormalka podejrzewanmm ze jakiegos szkota wam dali tak jak nam roktemu:-( rumianku ale masz fajnie ze na polmetek idziesz baw sie dobrze najedz za wszystkie czasy eeeh jedzenie-to najwiecej co pamietam ze swojego polmetka bylam na etapie jedzenia duuuzo rzeczy i nie tylam wiec poza moim normalnym przydzialem zjadlam porzydzial partnera i kilku kolezankek eeehh te fryteczki z kotletem mmmm:-)

Ehh kochane wrocilam:) buyłam na tym hi way\'u no i musze wam powiedziec,z e jak reklamy plusa was nie rajcuja to gowno z tego filmu a mnie i tak rajcuja reklamy plusa a i tak gowno z tym filmem:p no po prostu abstrakacja:D Kig pewnie ci chodzi oszkota w z eszlym roku co pogode zapowiadal ??temtego ja np rozumialam rewelacyjnie a z tymi w tym roku mialam problemy:o poprostu mowa sie zupelnei zlewala nie zeby akcent bo w tamtym roku to bylo normlnie w porownianiu z tym jak w tym roku czytali....a co do slubu n ie przejmuj sie kazdy ma swoj czas i nei mozna sie do nikogo powrownywac...hmm u mnie nic sie nie szykuje to tylko takie rozmowy przyszlosciowe...a szkoa:D rumianku udanej zabawy!!🌻 a ja dzis ciupalam pierwzy raz tak szybko na stradzie:D ale witek calyczas krzyczal bo mowi ze musze byc bardziej odwazna na drodze a ja sie balam bo przy takej predkosci;( ojejjj no nic poradzilam sobie tak czy siak:P no to tyle zabki:)ahia a z rodzicami sie minelismy wjezdzajac na dworzec na skrzyowaniu:D zdazylismy:D bo siedzilismy kinei do konca i sei tak spieszylismy zeby zdazyc i w tej samej minutce przyjechalismy niezly zbieg okolicznosci:) ide odpczywac bo zmeczona jak diabli... co u was koteczki????

jestem szczesliwa po prostu szcesliwa:):):):):):):):):):))):):):))):))))))))))))))))):):):):):)::):):):):)):):):):):):):)):):):):):)):):):):):):):):):):):)::):):):):):):):

nie to malo powiedziane JESTEM PRZESZCZESLIWA KOCHAM I JESTEM KOCHANA❤️ cudowne uczucie..................:):):):):):):):) RUMIANKU nie szukaj milosc sama cie znajdzie:) BOMBUSIU ciesze sie zes ty tez zakochana NALA wypluj te slowa skad mozesz wiedziec ze z darkiem juz nic zycie jest zakrecone nic nie przewidzisz ANUSSSKA miedzy mna i michalem jest milosc na zaboj na dobre i na zle my bedziemy ze soba juz na zawsze wiem to powtarza mi to caly czas ze nie wyobraza juz sobie zycia beze mnie tak jak ja bez niego znowu mi sie dzis oswiadczyl BOZE JA NIE WIERZE WE WLASNE SZCZESCIE:) a co do przyjazni mialam przyjaciolke od podstawowki poprzez gimnazjum wyladowalysmy w tym samym technikum. w drugiej klasie wchodze do autobusu a ona glowe w druga strone i nic nawet czesc nigdy nie poznalam powodu tej jakies naglej nienaiwsci do mnie bylo mi strasznie przykro przeplakalam 2 noce bo naprawde duzo z nia przezylam ale w koncu stwierdzilam ze nie mozna kogos zmusic do przyjazni i wyszlam do ludzi stalam sie smielsz i zauwazylam ze tamta przyjazn mnie tlamsila naprawde i wyszlo mi to tylko na dobre:) boze ale sie rozpisalam przepraszam znowu wam rozciagnelam tekst ale wybaczcie zakochanej ktora jeszcze godzine temu widziala sie ze swoim miskiem i jest totalnie happy:]