Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

owieczka20

Hmm MoZe I tAki ToPiK jEsT alE cO TAm 20-LATKI ŁĄCZMY SIĘd

Polecane posty

niema zadnej :( nikt mnie na duchu niechce podniesc :( ale chcoiaz trzymajcie za mnie kciuki:*:*:*

🖐️ owieczko trzymamy za ciebie kciuki baaaardzo mocno, na pewno zdasz, trzymaj sie🌻 ja jade na sniadanko do babci:D

Witam :) Jasne, że trzymamy kciuki :) Będzie dobrze 🌼 Ale nic mi się dziś nie chce :o Chyba zaraz wrócę do łóżka :P Qrna a mam tyyyyyyyyyyyle kucia 😭

bombus ja tez mam duzo kiucia, w sobote poprawka z filozofii wiec musze sie wziasc w garsc:(

wiem wiem caly czas sie usprawiedliwiam ale jak ostatnio wam pisalam ze juz wyplywa to sie okazalo ze bedzie wyplywal ale musi czekac na telefon i ten telefon nastapil dzis w niedziele juz go nie bedzie............ no wiec spedzem z nim te ostatnie chwile przed wyjazdem i nie mozemy sie soba nacieszyc dlatego mnie tutaj na forum nie ma ale caly czas o was mysle RUMIANKU DAS RADE Z FILOZOFII ja zawsze gadam bez skladu i ladu i wtedy dostaje dobre oceny:D

giga wydaje mi sie ze mozemy przymknac jeszcze oko na twoja nieobecnosc:P wykorzystaj ostatnie chwile i wracaj do nas;) my tez czekamy na ciebie🌻

hej juz jestem:) dzieuje wam na kciuki napewno sie przydarza bo wiece to co dzis odwalili u mnie na uczlni to porazka egzamin milam miec na 12 wiec po 11 juz bylam na uczlni a facet sobie robil wpisy do 2.30 i dopiero wtedy milam egzamin z tego czekania mi sie wszystko zapomnilo i niewiem jak to bedzie na 33 pytania bylam pewna jednego;/ duzo co nie najlepsze jest to ze 3 termin mam miec NIBY w sobote a facet do nas ze wynki da nam po feriach;/ hu* za przeproszeniem a my do niego ze jak po feriach tro co przepadnie nam 3 termin a on poiwedzial ze ewnntualnie moze dac na wyniki w niedzle na AE i zeby ktos po nie przyjechal wiec i tak 3 termin mi przepada i niewiem co bedzie dalej;/;/ JESTEMMMMMMM ZLAAAAA ale zraz moje kochnie przyjedzie to mi sie pewnie humorek poprawi zreszta jak do was pisze to juz mi sie poprawia:) Anusska kochnie ty tez jak juz bedziesz wolniejsza to nam cos napisz TESKNIMY;( Kig za toba tez odezwij sie ... co tam w wielkim swiecie slychac?? Anielko a u ciebie kiedy ty w koncu wyjezdzasz do tej Moskwy?? Fitnies dobrze ze towjmu aniolkowi juz dobrze a jak sie nauczy i wszystko zda to bedzie miec czas tylko dla siebie :) buzka Rumnku do sobotry jeszcze troche czasu masz wiec dzis jeszcze soebie daruj a od jutra soebie juz zcanij cos powtarzac :) wiem latwo mi sie mwoi ja zawsze ucze sie dzien przed :P:P Nalus mam nadzieje ze sniadanko bylo dobre:) Bombus tobie tez radze jeszcze dzis dac ze spokuj z naka bo jak ci sie nic niechce to do glowy ci napewno nic niewejdze Gigusia hmmm powinnam ci dac klapsa ale jestes usprawiedliwiona korzytsja poki mozesz a jak juz bedziesz wolna to posiwec nam troche swojego czasu dobra:)

Owieczko współczuję Ci tego idioty :o Ale wiesz, ja jestem pewna, że zdasz :D Więc uszy do góry ;) Giga rozgrzeszam Cię :P :D Ale tylko chwilowo ;) A ja nawet nie zajrzałam bo przyszła do mnie przecudna moja kol z którą dopiero zaczynam na dobre rozkręcać znajomość choć znamy się od dawna :) Od południa siedziałyśmy do tej pory :D i teraz jeszcze bardziej nic mi się nie chce :P Rumianuś zaczynamy od jutra :P Miłego wieczorka Skarby 🌼

hehe no jutro juz bede musiala zaczac:P nic sie nie nauczylam dzisiaj, nawet nie ruszylam notatek:O

Wiedziałam, że ten dzień źle się skończy.. ale nie myślałam że aż tak :( Nie wiem co ze sobą zrobić :( :(

Dziewczyny ja chyba w ogóle dziś się nie położę :( Wysłałam Wam kilka piosenek - chociaż miałam jakieś zajęcie.. I znów spuchnięte oczy.. a myślałam, że to już za mną.. Przepraszam 🌼 Musiałam troszkę się wyżalić.. bo i komu jak nie Wam??

bombus rumanku co wam jest:( zrobilao mi sie tez smutno lacze sie z wami w bolu chco tak do konca nieweim co wam jest dowiedzialm sie dzis ze wczoraj sie u mnie w miescie powieslo dwoch chlopcow bo tak ich mozna nazwac bo jeden chyba nawet nieskonczyl 18 roku zycia:( ja sie wlasnie ubieram bo ide do urzedu po umwoe na praktyki a potem zrobie soebie maly obchud po skelpach:D

owieczko mnie nic nie ma ale widze ze nasza bombusia ma jakis problem, serce co ci?? usmiechnij sie:D owieczko udanych zakupow, ja lece wlosy myc, milego dnia 👄

hej dziewczyny:) ja tylko na chwile wpadlam, by tylko sie przywitac....i powiedziec ze zyje i trzymam sie dobrze..... Interes powoli rozkrecamy.....wprowadzilismy juz rajstopy i bielizne, na razie tylko dwie firmy ale myslimy ze z czasem to sie zmieni.....procz tego ze przezylam dzis prwie zawal......jak przeliczylysmy ile potzrebujemy na platnosci w tym miesiacu, ale mysle ze bedzie dobrze.....w sumie to tylko 6500....:(:(:(:(:(:(:(:( szok, nie wiem jak sobie dam z tym rade:( ale glowa do gory i trzeba walczyc:) a tak poza tym coraz to wieksze zainteresowanie:) a co do Moskwy jade podajrze 28 marca i wracam w pierwszy dzien swiat, czyli jajeczkiem bedziemy sie stukac w autobusie:D bedziemy tam bite 7 dni....jest wielki festiwal, ludzie z calego swiata....mysle ze bedzie super, tylko teraz musze zbierac pieniadze...;)(tez sporo potrzebuje..... zaraz wybieram sie na probe, idziemy wczesniej ogladnac material .....17 lutego ammy wystep , turniej w Czechach i ostatnio na probie dopiero nas zawiadomili ze mamy zrobic sobie same stroje....;/ normalnie paranoja.... z P nawet anwet, nie narzekam.....nie jest zle, ale tez nie jest dobrze:) buziaki papa zycze milego dzionka:)

jjjjjjjjjeeeeeeeeesssssssscccccccc snieg pada odwolali zajecia odezwe sie w weekend

:):):):):):):):):):):):) kig a ja nie cierpie sniegu, chyba ze odwoluja zajecia to wtedy jest git:)

Uuuu co tu tak smutno... JA dzis matme zaliczylam :P jupi i prawie caly dzien z moim Kochanie spedzilam :D Ale jest mi tez jakos smutnawo, poniewaz jutro chcilam isc z moim Skarbkiem na balety.... i niestety bede musila isc bez niego bo musi po ojca do niemiec pojechac :( hehs zawsze cos musi wyskoczyc jak na zlosc!!

Hejka:D Fitness- gratuluje egzaminów, super że masz już za sobą, a co do dyski....nie raz jeszcze pójdziesz ze swoim ukochnaym:d widzisz siły wyższe:D ja też niew iem czy pójdziemy bo mamy występy w sobote i w niedzielę:D buziaczki i głowa do góry👄 rumianku- a ty sie tam pilnie ucz i zadawaj ładnie:) za rok wy bedziecie mnie popedzały do nauki ;d, mam taka nadzieje:( a ja wczoraj się pokłóciałm ostro z P....tak mnie denerwuje...;/ ale dzis mam dobry humorek:d i ide sobie na spacerek długi:d sama:) a pozniej do sklepu...musze stanac za wspolniczke..;./musi wyjsc na godzine bo kupuje prezent dla swego synka ktory idzie do kogoss na urodziny, jak by jeje maz nie mogl kupic...paranoja....\"bo ja musze sama wybrac i zobaczyc...\" glupota...;;/a le coz przynajmniej sobie posiedze, moze cos sprzedam:) milego dzionka wam zycze:D a Fitness kotusiu oiekny dzien dzisiaj, nie ma sie czym przejmowac:d a ja wole sama chodzic na dyski:d bo moj to jak do rzepa sie przyczepia i ciagle jest za mna...;/ hehe papa