Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zabajona

Czy są wśród Was kobietki, które chcą zostać mamami cz. V wiosenna

Polecane posty

cześć Estelka, no własnie miałąm o Ciebie zapytać, jak myszka siedziałaś:-) ja mam blond farbowany, ale kolor włosów, skóry czy płeć nic nie mają wspólnego z inteligencją:-) kochane dziewczyny poprostu ktoś kto wymyślił tą tezę nie mógł się pogodzić z faktem, że można mieć wiele atutów naraz(być pięknym i mądrym) :-) buziaki dla blondynek, brudnetek, szatynek, rudych, kolorowo-włosych:-)

Gość DO eSTELLA13
A GDZIE JEST NAPIANE ZE ISKIERKA NAPISAŁA ZE 30 STYCZNIA TEST JEJ WYSZEDŁ????MOZE JA NIE DOCZYTALAM DAJCIE JUZ SPOKUJ WAZNE ZE DZIEWCZYNA JEST W CIAZY..... ZYCZE I WAM TAKIEGO STRESU PO 30 Z PIERWSZA CIAZA...... DAJCIE NA LUZ JUZ!!!!!!!!! I ZAJMIJCIE SIE SOBA , WASZYMI PROBLEMAMI A NIE DOSZUKIWANIEM SIE KIEDY I W JAKI DZIEN SIKIERKA ZACIAZYŁA, OLEJU TROCHE CZY TO TAKIE WAZNE???????

Asiku:) ja zawsze wredna byłam więc to nie z powodu ciązy:P hihihiihi..... i chce zaznaczyc dla tego capsloka pomarańczka ze to mi było kiedys bardzo przykro jak Iskierka pozostaawiła Nas bez słowa...:( I własnie to ze jestem zżyta z dziewczynami to tym bardziej przykro:( A jak robi ktos ze mnie głąba to sory:( 098:) odeczekaj jeszcze kilka dni i zrob test ale najlepiej betę:) pozdrawiam

jak to sie nazywa jak sie samemu do siebie teksty pisze? auto.... cośtam? enigma ja sie zleje w gacie zaraz z tego wszystkiego no bo kopernik też kobietą była !!!!!!!!!uhuhuhuhuhu!!nie wytrzymam ,przepraszam bardzo ponosi mnie atak śmiechu!!!!

Gość kuzynka Bralczyka
A tak w ogóle to pisze się "nadziei" a nie "nadzieii", ale skoro Iskierka uważa inaczej to pewnie tak jest;)

Pomarańczko.... skopiuję Ci wypowiedzi Isierki ktore znalazła Asia:) przeczytaj :) i sama stwierdzisz kto sie czepia a kto jest kłamcą ISKIERKO nie tylko Monik ma wątpliwości ale ja również. Gdybyś mogła nam wyjaśnić jak to dokładnie z Tobą jest, to będę wdzięczna. 30 stycznia napisałaś: „powiem tak dostałam prace i jestem szczesliwa i nie mam czasu na gg i forum-sorki....... odpoczywam psychicznie od wszystkiego........wszystko rosnie po malutku.... pozdrawiam i dam znac jak tylko znajde chwilkę czasu......” Czyli po tym wpisie można sądzić, że byłas u gina , skoro „wszystko rosnie” – no bo co innego miało rosnąc- kreski na teście ?No ale skoro zapłodnienie było dopiero 27 stycznia – to co w takim razie rosło i skąd o tym wiedziałas 3 dni po zapłodnieniu?????? Dzień później napisałaś, czyli 4 dni po zapłodnieniu „Kobiety zle mnie zrozumiałyscie......nie chce mówic na 100% , bo niie byłam jeszcze u gina......ale dwie kreski są......napisałam , ze wszystko rosnie....wiec mogłysście sie domysleć..” No sory- ale 4 dni po zapłodnieniu- to nawet beta nie wykazuje ciązy, a tym bardziej test, który rzekomo wyszedł pozytywny- a więc ponawiam pytanie- co wtedy rosło i skąd o tym wiedziałas? 01 lutego napisałaś : „spózniała mii sie @ 8 dni ....nareszcie pozyłąm się miały u mnie lepiej plamienia sa normalne w tak wczesnej ciazy ginka mi mówiła ale na usg za wczesnie..........dam znac na 100%............ „- czyli spóxniała Ci się @ 8 dni????? A zapłodnienie było 27 stycznia???? Sory- ale jedno zaprzecza drugiemu!!! 02 lutego napisałas : „u mnie ok nie plamiłam mocno, moze na wkładce było ze 3 kropelki, w a wy juz czarne mysli miałąyscie byłam u gina wszystko ok, wiec nie wypisujcie takich rzeczy....wizyte mam na 14 lutego.......” – czyli reasumując byłaś u gina, który stwierdził, że wszystko w porządku- 5 dni po zapłodnieniu????????????????? Magik i jasnowidz chyba. Też bym chciała takiego lekarza. AAA – jeszcze jedno : - 1 lutego pisałas Anie, że plamisz, a dzień później , po dwóch dniach plamienia miałas tylko 3 krople??????? Z kolei 23 marca napisałas : „Dawno mnie nie było, gdyż odpoczywałam, zrezygnowałam z pracy , teraz siedze i leniuchuje w domciu....ale ten czas leci niedawno ujrzałam dwie kreseczki a tu jestem już w 3 miesiacu ciązy....dzisiaj porobie wieczorkiem fotki, wiec powysyłam Wam.. aha zaraz Wam wysle jedno zdjecie moje najfajniejsze dziękuje za pamiec, te które przesyłały Anie pozdrownie dla mnie....hmmm u mnie brzusaio już widac.......waze 67 kg grubasek niezły się robie, i w obwodzie brzusia mam 89 cm tez sporo..... 4 kwietnia mam wizyte u lekarza, wiec sie już coś wiecej dowiem.....do tej pory byłam tylko raz, bo nie ma sensu non stop biegac, czuje się rewelacyjnie, nie mam zadnych wymiotów.....zachcianek tez nie ale non-stop jestem głodna....” A 30 marca napisałaś : „Własnie wróciłam od lekarza, z moja dzidzia wszystko ok.....powiem Wam ze dowiedziałam sie dzisiaj ze zaszłam w ciaze pózniej niz zatrzymał mi sie okres.... wynika to z usg i wielkosci płodu to był stres. i dlatego zatrzymał sie okres..przezyłam smierc bliskiej mi osobie.......wujek mojego meza.........poród mam na listopad sam poczatek......załozyli mi karte ciazy i wszysko oki jest....od jutra zabieram sie za cwieczenia na miesnie macicy, zeby mi nie nacinali krocza przy porodzie.....tyle co u mnie........wiecej bede wiedziała za miesiac na wizycie...... Czyli 23 marca byłaś w 3 miesiącu ciązy, na co też wskazywały fotki, które nam przesłaś , a 30 marca byłaś w 9tc???????? Sory- ale licząc nawet zapłodnienie 27 stycznia to 30 marca powinnas być w 11tc.!! To co Ci rosło 30 stycznia , jak pisałas na forum???????????????????? I moje ostatnie pytanie do Ciebie, pomijając już wcześniejsze Twoje wypowiedzi ( które się kupy nie trzymają) – odpowiedź na jedno pytanie.- Czy jesteś w POTWIERDZONEJ ciąży – a jeśli tak , to który to jest dzisiaj tc??? to są fakty!!!!! I po co sciemniac ???? nie prosciej sie przyznac????? do kłamstwa?

Gość aweg
jestem pod wrażeniem, czytam Was dzisiaj jak dobry kryminał. Cóż tu powiedzieć, macie rację. Iskierka coś kręci.

monik :) ale wiesz co tak se teraz przeczytałam tą \"historię\" i sama chyba nie potrafiłabym sie wytłumaczyc :P Mi to pachnie na Schizofrenię lub Alcchajmera czy jak to sie to pisze:P

Gość kuzynko
o tak iskierka ma racje jak tak pisze to tak jest! iskierko założ sobie swój topik i daj spokój juz sobie z tymi głupimi blondynkami! na pewno znajdziesz jakis ciekawy temat i te będą zazdroscic jeszcze bardziej dla mnie jesteś the best nic dodac nic ująć

Asiku:) ja to bym se tescik dzisiaj zrobiła ale u Nas nie ma takich testów ze po 3-4 dniach są 2 krechy:P aaa sorki ... chyba ze se druga dorysuję:D:D:D

Enigma ty mnie nie wkur... bo sie przez ciebi e polałam w gacie.a ja nie trzymma moczu!!! ratunku!!!!

Gość kuzynka Bralczyka
nieprawda. nadziei piszemy przez jedno i na koncu.

Gość kuzynko
kochana iskierka ma zawsze rację,zrozum to

kkkasia:) fajne to:) Ciezko mi Was opuscic:( ale wieczorkiem zajrzę:) brrrrr cóz za dyskryminacja blondynek:P:P:P:P papatki i kto wiem moze...... c.d.n.....?:P:P:P:P

kuzynko, nie mów tak, bo wszystkich tu nie znasz i nie wiesz co myślą, czują, a skąd mozesz wiedzieć że Iskierka to nie blondynka, a skoro jej byłoby tu tak źle to chyba by tu z nami nie była już dziś🌻 a sama pewnie wyglądasz jak czochracz:-)👄 Iskierka, ja do Ciebie nic nie mam ale nie oczekuj, że wszyscy będą tak podchodzić do tego, jeśli jasno nie piszesz to bądź zawsze przygotowana na to że takie zarzuty mogą paść pod Twoim adresem trzeba być świadomym swych czynów, pozdrawiam Cię serdecznie, jesli jestes w ciaży to cieszę sie bardzo i gratuluję szczerze, ale po co się denerwować w tym stanie?❤️

ja sobie to zakupie i bede dzialac dziewczynki moje :) wam tez zycze tego wyprubowania dziewczynki:)))

cześć, wpadłam się przywitać, ale pozwólcie że nie będę dołączać do burzy :D ciekawie się to czyta, ale już sama niewiele jarzę buziaczki

Dziewczyny , ale musicie przyznać, że dzisiejszy dzień przyniósl na forum dużo humoru i ozywienia . :) Emiczko- czuję się ogólnie świetnie. No może czasami wieczorem zgaga męczy, no i pomimo oliwki pojawiy sie rozstępy na moich wielkich balonach ( duże D ) , ale się tym nie zrażam ani trochę. Smaruję się nadal a skarbkowi i tak się podobają. :) Robiłam badania kriw: morfologia ok, glukoza też- koleżanki z laboratorium nie mogły wyjśc z podziwu jak prawie 1 łyczkiem wypiłam glukozę bez skrzywienia, która też oczywiscie wyszła bardzo dobrze. Jedynie mam bakterie w moczu, na którą już biorę antybiotyk i mam nadzieję ze za tydzień badanie moczu już będzie ok. Cieszę się, że Ty odpoczywasz psychicznie. :) 🌻 0985432- jeśli to 14dc to możesz miec teraz owu, a nie być w ciązy. Test Ci wyjdzie dopiero za 2 tygodnie. Enigma- babo po 30-stce- dlaczego chcesz byc w centrum zamieszania? haha Pomarańczko- w centrum zaintersowania to chciała być chyba Iskierka pisząc o ciązy, której nie miała :P Iskierko- dziękuję za życzenia, ja Tobie również życzę dużo zdrowia, potrafię zrozumieć że chciałas być w centrum zaintersowania tego 30 stycznia i dlatego napisałas o 2 kreskach , ale jak można pisać coś takiego? -\"dla pozostałych wrednych i miłych ja tak bym nie potrafił jak Wy!!!!!!!!!! odbije sie to kiedys na dzieciach\" Czego bys nie potrafiła???? Napisać prawdy???? Szczerość i uczciwośc ma się odbić na naszych dzieciach i tego, że nie lubimy jak ktoś nas wpuszcza w maliny? A nie boisz się, że kłamstwa mogą też sie źle na dziecku odbić??? Ja już odpuszczam ten temat- chciałam bys następnym razem zanim coś napiszesz, zastanowiła się nad tym i zamiast wypisywać bzdury- po prostu napiszesz prawdę? Uwierz to nie boli a wtedy nie będzie takich sytuacji jak dziś i nie będziesz się musiała denerwować. Jeszcze raz dużo zdrowia życzę. 🌻

UFFFF! To się działo. A tyle mnie ominęło. Dopiero wróciłam od fryzjera (jednak zdecydowałam się na podcięcie i pasemka w jednym salonie, już nie chciało mi się marnować czasu). Wyszło okejowo, ale nic rewelacyjnego. Kurdę, dziewczyny az boję się pisać, bo ja strasznie roztrzepana jestem i czasami też mogę coś pokręcić. Poza tym nie znam się na tym wszytskim tak dobrze jak Wy. Czasami nawet nie wiem który dzień cyklu i piszę na oko. Ale teraz obiecuję że będę się starała pisać w szystko bardzo dokładnie.Ale to tylko mała dygresja, bo dokładnie zrozumiałam Waszą intencję :) i uważam, że macie rację. Zabajonku, to Ty horror przeżyłaś, ale jesteś dzielna i masz to za sobą. Uważam, że teraz pierwsza z nas ogłosisz dwie kreseczki. Ana wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!! Granini, Estelka, Foli, Anka25, Emika, Maklady, Aga, Enigma (serce). Ja w tym miesiącu robię odpoczynek. Tzn myślę, że staranka będą tylko bez wspomagaczy. Owu wypada mi (zaraz sprawdzę dokładnie) 16.04- wtedy akurat będę bawiła się na weselu. Pewnie nawet nie będzie gdzie się poprzytulać:( Ale co mi tam. W następnym cyklu znowu pojadę na inseminację. Tylko zastanawiam się dlaczego mi gin nie kazał robić hsg? Zabajonku, jak to było u Ciebie? Przecież miałaś pęcherzyki to chyba było ok? To skąd te badanie? Ale ja jesetm laik!!!!! Tyle Was czytam i nic :(

Iwonko- poprosimy zdjęcia. :) Z tego cco ja zrozumialam w czasie staran- pekniete jajeczko wedruje jajowodami z jajnika na spotkanie plemników. I jesli są zatkane to mogą do siebie nie dotrzeć. To tak z lekarskiego na nasze - tak to zrozumialam. Witaj Elfiku- a jak junior. Jak sie czujesz??

iskierka nadziei. Beciamun ja biorę ten kwas foliowy, bo gina mi tak przepisał. Byc może ze względu na anemię. Pozdrawiam http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060705/k/4bcf/preg.png imię: Sylwia miejscowość: wielkopolska wiek: 25 tc: 25 termin porodu: 06 lipiec 2006 r. płeć: synek /Oskar/ kg: 6-7 to jest 2 iskierka nadzieji,ona pisze na forum jesienne starania,może pisała też na innych i dlatego takie pomyłki

Asiunia junior szaleje od wczoraj tak, że cały brzuch tańczy :-) A poza tym wszystko ok. dostałam twój filmik, ale kurde nie mogę go otworzyć :-( Moze przesłałabyś jeszcze raz swoją gwiazdeczkę co ?? A jak u ciebie (u was) samopoczucie ??

Luiza- z tego co zauważyłam są 2 Iskierki na forum. Różnią sie trochę w pisowni. Więc może Sylwia to ta inna? W to już nie wnikałam. :D