Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zabajona

Czy są wśród Was kobietki, które chcą zostać mamami cz. V wiosenna

Polecane posty

Hej dziewczyny, Foli współczuje dolegliwości, sama to przechodziłam tydzień temu, stosowałam krem PIMAFUCIN i globulki, ale nie wiem czy można to stosować w ciąży. Może zrób sobie kwaśną płukankę ( trochę wody z octem ), ja robiłam w pierwszej ciąży , pomagało ale wtedy miałam delikatne infekcje. A tak wogóle to trzymam kciuki, za Zabajonka również.

Iskierka, najlepiej wtedy tam nie wchodzić na to forum bo stres moze zaszkodzić, lepiej sobie odpuścić wtedy. Oj jakbym chciałą nie mieć in vitro Elusia dzięki, ja jakoś nie wyobrazam sobie działąń z octem zwłaszcza przy pieczeniu. Ja mam krem pimafucourt 2 dni go uzywałam nawet ale nic nie pomógł

Witaj Iskierko, nic się nie martw na zapas, jesli czujesz się dobrze i nie ma zadnych niepokojących objawów, to spokojnie. I nie czytaj takich rzeczy, bo sobie coś wmówisz. Foli - u mnie też chyba autosugestia niestety działac zaczyna. momentami mam wrażenie, że mnie mdli, a wydaje mi się, ze to zbyt wczesnie na takie rewleacje (zwłąszcza, że najpewniejsza rzecz najprawdopodobniej się zjawi).

Hej. Foliczku- ale by były jaja. Skakałabym z radości a córeczka razem ze mną. 🌻❤️ Zabajonku- no no - te Twoje bocki i moja pierwsza mysl o Tobie i teraz ten lekarz, ale ciiiiiiiiiiiii................ 🌻 Iskierko- ja przez pierwsze miesiące , wogle nie czytałam nawet co sie dzieje na topicu z moim terminem. I Ty też tak rób. Ufaj lekarzowi i bądź dobrej mysli bo BĘDZIE wszystko w porządku. 🌻

Asiu - chciałabym, żebyś \"wyklekotała\" :) ale staram się panować nad emocjami, bo te są zgubne jak wiadomo. Aha - i jak mi sie uda, to tutaj zostaję choćby drut, chyba, ze ktosik założy topik (eee, teraz myśle ..... ) Rodzimy w "m-c"2007 :)

Foli, u mnie dziś 15 dc, ale starań nie było i nie będzie niestety w tym cyklu. Miałam infekcję i anginę, brałam anybiotyk, także czekam spokojnie na @ i modlę się aby w następnym cyklu nic mnie nie dopadło, żebym miała chociaż szansę na starania. A Ty jutro rano może testujesz?

Aśka, oj chciałabym ale zdarzało mi sie juz, że @ przyszłą w 28 dniu cyklu (zwłaszcza że nie wiem kiedy owulację miałam) ale żadnych objawów @ nie mam, Ostatnio mnie brzuch bolał ateraz trochę rano i potem już nic. Muszę poczekać a jak się skuszę to rano teścik zrobię, tylko że u mnie jest taki problem ze jak go kupię dzisiaj to do rana nie wytrzymam

dziekuje, dziewczynki jestescie kochane!!!!!! powiem Wam więcej wieczorkiem aha mam prace, załatwiłam sobie zatrudnienie u mojego brata w sklepie.....niezłe co???? a nie wiem czy pamietacie moja sytuatcje z ostatnim pracodwaca , co mi kasy nie wypłacił-oszust...w srode mam piwresza sprawde sądowa z nim!!!!!! i znowu stres!!!! pozdrawiam Wam i do wieczorka lece na spacerek FOLI❤️ ZABAJONA[ serce] i dloa Asi z córeczka równiez dwa serca❤️❤️

Elusia, mi zawsze było strasznie przykro jak musiałam jakiś cykl odpuścić. z tym testem to jeszcze rozwazam

tylko nie rób tego testu dziś, jak już kupisz to schowaj na jutro, wiem że to trudne , albo daj mężowi niech schowa tak żebyś nie mogła znaleźć a rano niech Ci da.

Tylko się nie denerwuj Iskierko na rozprawie. Zabajonku- ja tylko czasami podczytuje topic rodzimy w sierpniu , ale jeszcze sie tam nie odezwałam hihi i mogę z tym nie zdążyc do sierpnia. :D Wiem Foliczku- Ty tak jak ja - jak mialam testa to długo nie wytrzymywał hihi.

Iskiero dziewczyny mają rację... i jak jest wszystko dobrze to nie masz co się martwić. A co u mnie? Test czeka na półeczce. Ale do testowania jeszcze daleko dopiero 8 maja. Jestem zmęczona...jeszcze przynajmniej raz w tygodniu Q życzy mi \"obyś jutro rano poczuła, że masz mojego braciszka albo siostrzyczkę\".

Ja chyba wstrzymam się z kupieniem testu. Owszem, chciałabym zrobić mezowi niespodziankę i powiedzieć, że jest pozytywny, ale te starania trwają tak długo już (wiem, wiem, u innych dłużej), że on sam będzie ciekawy. Co prawda wraca dopiero jutro w nocy, więc jak jutro nie dostanę @ i nadal nie będzie jakichś specjalnych syndromó, to jutro w drodze do domku zrobię krok do apteki i kupię. Położę w łazience i niech czeka. Tylko nie wiem do kiedy, bo w środę to chyba będzie jeszcze wczesnie (28 dc). Z drugiej strony jak ja mam ostatnio cykle 25 dniowe (średnio) ... to i tak po terminie. Powalone to wszystko. Jak mam dostać, to wolę już, a nie w piątek 😠

Zabajona, ja jutro mam 28 dc wiec moja nadzieja jest przedwczesna, tak czy tak zależało mi żeby dzisiaj nie dostać tylko jutro bo wtedy w Łodzi zrobią mi pierwszy zastrzyk do in vitro a tak sama będę musiała kombinować bo to będzie niedziela

Foli - oby było tak jak chcesz, albo najlepiej OBYŚ POJECHAŁA DO ŁODZI .. ALE ODDAĆ LEKI I ZASTRZYKI !!!! Ja tam jeszcze jutro uwarzam za dzień kiedy @ może się zjawić. W końcu to małe rónize, zwłaszcza, ze ostatnio ją dostałam weczorem.

Foli, Zabajona ❤️ Cze Elusia jak tam żyjesz? Zaglądaj do nas częściej. Iskierko czekamy na wieści

coście tak ścichły babeczki? u mnie rano było słonko, a teraz dupa ciemna - chmurzyska i chyba padać bedzie, bleee, co za pogoda ...

Zabajona, u mnie identycznie:( rano takie ładnie słoneczko, a teraz d..a blada:(

masz rację;) wkurza mnie ta pogoda, bo kupiłam sobie już dawno fajne buciki, z osobną piętą, i nie moge ich nosić, bo zimno:(

A ja najchętniej zdjęłabym te wszystkie pantofle na rzecz klapek z odkryta piętką.

Foli -pomijając fakt, że deszcz u mnie pada, to mnie też wkurza to, ze nie wiem, czy @ będzie czy nie ....

Zabajona, tym bardziej ze ja nie mam żadnych objawów @, nie burczy mi w brzuchu, zawsze to miałam przynajmniej na 1 dzień przed, nie boli mnie brzuch, nic jedynie muli mnie bardzo ale to mozę być ze zmęczenia bo mało spałam. No i zaczęło się nakręcanie :(

a u mnie piękne słońce, mam w pracy balkon otwarty i czuję sie jakbym pracowała na powietrzu bo siedzę przy balkonie, chyba tylko dlatego jeszcze nie zasnęłam

ciekawe jak tam enigma, pewnie dała wycisk lekarzom przed zabiegiem :) Mam nadzieję, że odezwie sie do nas jak tylko wróci

kurde dziewczyny ale sie dzije u na s!! mam nadzije ze przynajmniej ,powtarzam przynajmniej 2 bociany zjawia sie w tym miesiacu na topiku!! Foli ale by ginowi szczęka opadła jakby sie dowiedział,ze nie musisz in vitro robić!!! a co tam niech mu opada nawet na ziemię co nie? :p a Zabajna ty mam nadziaje ,zę pójdziesz w moje slady (1 cykl po hsg) a poza tym powinnaś chyba wtedy fach zmienic na wróżbitkę!! Powiem szczerze że mam bardzo wielka nadzieje ze w tym miesiacu bedziemy miały wielkie powody do radosci!!!! trzymam za enigmę ,by wszytsko było dobrze i by nie zestresowała sie bardzo!!!!! pozdrawiam Was!!!!

ale ja pisze moja matko!!!! nie znam zabajnej ale w sumie nieźle brzmi brzmi co nie? no i mam nadzije nie nadzieje ,ale myśle ze jakos sie doczytacie po mnie