Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zabajona

Czy są wśród Was kobietki, które chcą zostać mamami cz. V wiosenna

Polecane posty

jeśli to do mnie to zapewne krece ,jak najbardziej .w sumie od czego jest krecenie? by kręcić co nie ? :) odpowiem na pytanie ale pod warunkiem ,ze jestes moim ginekologiem lub koleżanka z forum ,do obcych mama nie pozwoliła sie odzywać ,zostalo mi z dziecinstwa

Oki Monik - zaraz ci podeślę to będziesz miala mojego maila. Mi pozostał maksymalnie tydzien i powiem szczerze że zaczynam sie troszki bać cc - a konkretne tego bólu po. Mam nadzieję że bedzie na tyle znośny że bedę mogła bez problemu się zająć małym.

Paula ,dzieki ,ja wyslę moje.no powiem,ze teraz najgorszy okres oczekiwania przyszedł dla Ciebie.powiedz ile po terminie masz sie zgłosic jakby nic sie nie działo?podobno po szybko sie dochodzi(ja miałam cc i dochodzilam długo do siebie)byle by szwy sciagnęli.a powiedz obniżył Ci sie brzuszek już?

dobre Monik hihihihihii, no i gdzie teraz jest pomaranczowy gość?

hi hi hi... monik :P teraz Ty jestes na tapecie:P Ło matko ..to juz 18tc???? ale to szybko zleciało:D:D:D jA pamiętam jak paula potem Asik informowały o ciazy a teraz juz prawie koncówka...super macie:D aAA I PAMIETAM JAK eLFIK a suwaczku miała 15tc i ja wtedy myslalam sobie ze Ona juz tak długo w ciązy:P hihihihiihih A to masz...... Monik❤️ a jak sądzisz będzie scyzoryk czy scyzorka?:P Jakie masz przeczucia????? Paula 🌼 trzymam kciuki bo Ty juz na \"wylocie\" A jak nazwiesz juniorka??? bo nie wiem albo mi sie umsnęło A wracając do kebabika to PYYYYYCHHHHAAAAAA:p:p:p:p P.S. a ja sie niby odchudzam:P

Wszystkim naszym Asiom składam ogromne życzenia. Tym zafasolkowanym (Asia74) życzę spokojnego rozwiązania a tym, które czekają na fasolkę (Foli) życzę aby to marzenie jak najszybciej się spełniło. Joanko, ty zakładam że też jesteś Joasią - prawda ?? Dla Ciebie też moc życzeń i dla wszystkich Dam o tym imieniu, które się skrywają pod pseudonimami :D Mój maluch tak mi dzisiaj w dupę daje, że ledwo zipię. Właśnie pospał - całe 10 minut i zaraz będzie wrzask ! Ale zdążyłam doczytać dzisiejszą wiadomość dnia :D ZABAJONKU !!!!!!!!!!!!! MOJE OGROMNE GRATULACJE ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Dbaj o siebie teraz jeszcze bardziej niż do tej pory I bardzo cię proszę żadnych nerwów i żadnych smutów ani w domu ani tym bardziej w pracy bo nic nie jest tego warte !

ja zmykam do domu dziewczyny, trzymajcie sie do jutra....zobacze jak tam chmury nad moim domem może już zniknęły....pozdrawiam wszystkie starajace się i brzuchatki udanego popołudnia

Ana... ale z Ciebie szybki lopez:P papapa:P Ooo Elfiku ❤️ ello ..ucsłuj juniorka w jajeczka od ciotki:P

Ana... ale z Ciebie szybki lopez:P papapa:P Ooo Elfiku ❤️ ello ..ucałuj juniorka w jajeczka od ciotki:P

Enigmaa - dlugo debatowaliśmy nad imieniem dla juniorka i w koncu doszliśmy do jakiejś ugody. Mały będzie miał na imię Patryk.

Acah Monik - przepraszam nie odpowiedziałąm na twoje pytania. Ja mam planowaną cc ze względów zdrowotnych. Termin przyjęcia do szpitala jest ustalony na 30 maja a cc na 31 - więc dokłądnie za tydzień. Ale jeżeli cos zacznie sie dziać wcześniej to mam niezwłocznie udać się do szpitala zeby nie doszło do naturalnego porodu. Brzuszek mi juz znacznie obniżył. Mam nadzieję ze rana po cc będzie się łądnie i szybko goiła.

Już go ucałowałam - Enigmuś - w dupeczkę, bo jajeczka skrzętnie chował :D Paula - my też braliśmy pod uwagę Patryka przy wyborze imienia - w końcu stanęło jednak na Dominiczku. Ale Patryk długo był na 1. miejscu w rankingu imion. Uffff wreszcie zasnął chyba kamiennym snem. Tak sobie myślę, to to moje dziecko dzisiaj cały dzień nie spało ! nie licząc dwóch drzemek po 10 minut, no ale co to jest dla takiego malucha 20 minut spania w ciągu dnia. Zaczynam podejrzewać niestety kolkę :-(

Gość witra
Zabajonku Gratulacje, i dbaj o siebie Foli tego jednego spelnienia ci zycze

do pomaranczowego nicka jezeli az tak bardzo interesuje Cie los dziewczyn to napisz do nich na maila i wtedy sie dowiesz prawdy...a stad to spierniczaj...i nie zasmiecaj forum i nie psuj atmosferki dziewczynom ja pier******** jacy ludzie tu wchodzą!!!!! paula🖐️ przybijaj jeszcze gorąca

Hejka . :) Elficzku dziekuję CI kochana. 🌻 Może Dominiczek ma gorszy dzień? Mam nadzieję, że to nie kolka i zaśnie na dłużej i da Ci odpocząc. :) Paula- jak se przypomnę, jak nas trzymałas w niepewnosci z testem a teraz rodzisz....... :) Kochana wszystko bedzie dobrze i szybko dojdziesz do siebie. 🌻 No nareszcie się pojawiłas Enigmuś. Mam nadzieję, że czujesz się już lepiej. 🌻 hahaha Ty zboczona cioteczko. :D Jajeczka Ci w głowie???? :D Buziaczki dla Ciebie. 👄 Ale komuś odpierd.............. Nie wiem co Ci nie pasuje , ale może zanim zaczniesz coś pisać , to wróc na IV częśc, poszukaj kiedy Monik pisała o 2 kreskach , policz to sobie................. a my będziemy miały dłuuuugo spokój , bo pewnie troche czasu Ci to zajmie. :P :D A co do pisania o ciązy , ja też nie chcę pisać , jakie to boskie uczucie patrzec na ruszający się brzuch, gdy tyle z Was kochane się jeszcze stara o dziecko , samej mi to długo czasu zajeło i jest mi poprostu niezręcznie pisać o swoim szczęściu. Ana ja też Ci powiem ze swojego 12 letniego doświadczenia, lepiej przeczekać aż emocje opadną , a wtedy się samo układa. Zabajonku jeszcze raz się cieszę.:D🌻

No taaa- tak długo pisałam , ze pomarańczek zdechł z ręki moderatorów. :P:D Buziaczki dla Was moderatorzy. 🌻

witam serdecznie🌻 ja tylko na chwilkę, Asiulka dziękuję za zainteresowanie moją osobą, testu nie zrobiłam, przeczytałam tyle informacji na temat środków anty, że stwierdziłam że może tak musi być, wiruska nie wim czy łapię, jesli chodzi o macicę:-P to jest ok, ale gardło mnie pobolewa, i w pracy kicham, ale może to od tych wszystkich papierów, mam alergię na kurz:-( Zabajonka, wielkie gratulacje❤️ wiedziałam że Ci sie uda, buźka serdeczna:-) a mnie dziś dołek łapie, nie wiem, jakoś tak poprostu, troszkę zmęczona jestem a i od tych tabl.anty w tym cyklu coś źle się czuję i chcę szybko z nimi skończyć:-(wrrrr, nawet nie chodzi by sie od razu starać, ale już nie mam siły brać tych wszystkich świństw, hormonów itp. daje sobie na luz co ma być to będzie, jak mam być mamą to kiedyś nią będę i nic na to nie poradzę że w tej chwili nią nie jestem:-( czasem chce mi się tak ryczeć, krzyczeć, że chyba sobie tego nie wyobrażacie, ale muszę się trzymać by nie smucić mężusia:-( idę bo zaraz sie rozkleję:-( buźka dla was wszsytkich bez wyjątku👄

ooo widzę ze mnie cosi ominęło:( tzn... to co pisała pomaranczka...... jesli było to o monik..to wykrakałam ze Ona bidulka bedzie na tapecie:P Grunt to nie przejmowac sie!!!!!! Emiczko ❤️ a Ty nie smutaskuj 👄 Juz tak długo dawałas radę ..dasz i teraz:):):) no wkoncu to koncówka :):):):) A ja własnie zjadłam 2 miski zupki z kurczakiem i kalafiorkiem ktore sama ugotowałam:P Tak mi jęzor wylazł ze nie mogłam nie skosztować:P:P:P hmm..... to ta co sie odchudza:P hihihihihihi.... Mi jest troszke lepiej.... to chyba jakas alergia połaczona z astma poalergiuczna Ble czas wkoncu odwiedzic alergologa:( Ide jutro po południu...ale leki juz mam ,częśc wypisał mi gin a częsc siostra bo jest lekarzem:P Mam nadzieje ze ta noc bedzie bez \"duszenia\" buziaczki

Paula:) Patryk mi też sie podoba:) ale ja juz zamowilam Maksymilianka -Maxa lub Amelkę lub Emilkę:):):):):):) no ...ale co do dziewczyńskich imion to jeszcze pomyślę:)

Emiczko- przytulam CIę mocno. 🌻❤️👄 Sama doskonale pamiętam jak miałam dośc czekania, hormonów, wizyt, badań itp. Tak wiec doskonale Cię rozumiem. A może to znowu przemęczenie się odzywa? I organizm też przez to osłabiony. Kochana , proponuję Ci znowu wypoczynek. No ładnie Enigmus Ty obżarciuchu hihi. :D A później znowu maratony będziesz robić na 10km????? ;) Tak Enigmuś- ktos nie wierzy, że Monik może być w 18tc. :D Bez komentarza. :D:P

enigma👄też nie znoszę wiosny-pod względem alergicznym:-P Asiulka❤️ ty mój kochany lekarzu, oczywiście wypocznę sobie, właśnie wzięłam prysznic, mężuś przyniesie kubeczek mleczka ciepłego i wskakuję do łóżeczka, może jutro będzie lepiej:-)🌻

Gość Nanka32
Juz wczesniej pisalam,ale jeszcze raz spytam.Dziewczyny, czy mozna sie starac o dzidzie po antybiotyku.Moze tak ostatni wezme 31 maja a owu bede miala ok 20 czerwca.Pomozcie

Nanka spokojnie możesz sie starać - do tego 20 czerwca antybiotyk zdąży się wypłukać z organizmu. Dzięki Enigmaa - ale nasze rodziny uważąją ze to za ciężkie imię dla dziecka - nam się podoba :) Emika nie rozklejaj nam się tutaj - główka do góry - bedzie spox!!!! Asiu i wice wersa - też jeszcze niedawno tak niepewnie nam oświadczałaś o dwóch kreseczkach a tu co ????? Jeszcze trochę i też urodzisz !!!! :)

Gość Nanka32
Dzieki za odpowiedz:)Tak bardzo chce byc spokojna o losy maluszka:)