Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zabajona

Czy są wśród Was kobietki, które chcą zostać mamami cz. V wiosenna

Polecane posty

Cześć Zabajona Straszie dawno mnie tu nie było, ;) Mam ciagle nadzieje, choc czasami sił mi brak ...

domyślam sie Si, ale zobaczysz, ze nagroda będzie piękna i pachnąca oliwką - zobaczysz

Cześć dziewczyny! Przepraszam ze się nie odzywam ale pilnie uczę się do obrony którą mam już w poniedziałek. Trzymajcie za mnie kciuki bo bardzo się boję. Potem wracam do żywych!!!!! Przesyłam wam aktualne fotki Patryka - do tych wszystkich dziewczyn do których mam maile - mam prośbę porozsyłajcie sobie - te które oczywiście chcą. Pozdrawiamy was gorąco z upalnego Poznania. Buziaki 🖐️ 🖐️ P&P

hej Paula trzymam kciukasy za Ciebie napewno sobie poradzisz, dzieki za zdjądka Patryczka jest uroczy....Si wiem co czujesz ale nadzieii nie wolno tracić nigdy !!! pozatym ores CI się spóźnia więc może jednak kochana.....

Paula - rozbrajające są te fotki, zwłaszcza ta, na której Patryk ma rączkę pod swoją główką, taki mały wielki myśliciel :-D A to jak się śmieje ... bomba !!! :-D

Ja też poproszę o zdjecia Patryczka. AnA ja mąż mi pezrgra zdjątka na płytkę to wyślę.

Cze dziewuszki!! Witaj Si, fajnie że piszesz, wiem doksonale co czujesz, jestem w bardzo podobnej sytuacji co Ty, zresztą wiesz przecież że jest nas tu sporo. Paula trzymam kciuki, będzie dobrze Reszta śpiochów wstawać szybko :)

Beti owszem :) Zawsze myślałam ze zajśc w ciąze to taqk prosto, potem 9 mc i juz masz swoją dzidzie :) Niestety nie jest to takie proste, coraz wiecej problemow. Jak nie z samym zajsciem to z donoszeniam. Wierze jednak ze bedzie dobrze

Gość hop hop hop hop

Gość upupupupupupupupupupupup

Foli trzymam za Ciebie kciuki, czekaj dzielnie do poniedziałku a potem dziel się z nami nowiną! Pauluś za Ciebie też będę trzymać w kwestii obrony, będize dobrze. Zabajonku - podobno pomarańcze zawierają kwas foliowy i dlatego do nich tak ciąhnie - ja potrafiłam cały kg wciąc na raz lub literek soczku \"przyjąć\" - też na raz hehe. U nas ok, 19 czerwca mały miał szcepienie, które zniósł tak sobie - stan podgorączkowy do wczoraj i ogólne marudzenie jak ja o mówie poszczepiennego świrka złapał, ale co się dzidzi dziwić? do tego ten upał. Niestey ma przepuklinkę pępkową więc malutki brzuszek zaplastrowany :( mam nadzieję ze się wchłonie i nie będze potrzebna operacja. A z dobrych wiadomości to Mój 7 tygodniowy \"Klocek\" waży już 5600 (!!!) wiec przybrał 2 kg! Maly grubasek z niego. Podobnie jak Dominik Elffika zaczyna słać swoje słodkie, juz świadome uśmiechy, szkoda że najczęsciej do słonika, którego ma nad łóżeczkiem a nie do swojej mamy buuu, ale i mnie czasem obdaruje takim kochanym szerokim bezzebnym uśmieszkiem. Z gorszych rzeczy to to, że mój doktorat leży odłogiem, bo przy i tak spokojnym dziecku nie mogę nic zrobić a wieczorem jestem padanięta i chcę spać. Dziewczyny piszcie dużo, bo wasze wpisy są dla mnie taką tylko moją codzienna orzyjemnością - robię sobie kawkę (zbożową) i czytam, czasem mi żal że jest tak mało. Wszystkim przesyłm buziaczki, tak jak pisała Paula z upalnego Poznania.

hej:) Paula, dziękuję za zdjęcia, Twój maluszek jest taki kochany!!!!! u mnie się ochłodziło, a poza tym strasznie mi się nie chce nic robić:(

łooooooooooo laseczki spadłyśmy na drugą strone, wszystkie już na weekendzie.....Gonia i Maklady-buziaki...Foli do poniedziałku trzymam kciuki mamusiu za Ciebie....ja zaraz zbieram sie do domu, jutro mam nadzieje ostatni egzamin i wakacje papatki dziewczyny udanego weekendu Wam wszystkim życzę !!!!

Hej...hej! Witam nową koleżankę - anka221-84 :) Fajnie dziewczyny, że znajdujecie czas na pare słówek mimo pełnych rąk zajęć :) Gonia mam nadzieję, że maleństwo nie będzie musiało tego przechodzić. Rośnie jak na drożdżach. Foli nie mogę się doczekać..ach :) Qbuś miał dziś zakończenie roku. Byłam dumna z niego. Dostał na apelu wyróżnienie za osiągnięcia i opisy na świadectwie są jak miód :D Rano był zestresowany, ciągle pytał jak wygląda świadectwo. Teraz możemy ładować akumulatorki bo w następnym roku zacznie się od nowa. A! Mąż dostał śliczną laurkę :) Przez takie chwile zapominc się o wszystkich stresach (no przynajmniej na chwilkę) ;) Uściski Dla Wszystkich Kochanych Laseczek I Wiele Radości Ze Swoich Pociech - Tych Co Są I Będą !!! 👄

dzięki Granini przydadzą się-buziaczki dla CIebie i Twoich mężczyzn papatki

hej dziewczynki Foli, głowa do góry i myśl pozytywnie :-) Paula, trzymam mocno kciki za obronę i załatwię ci jeszcze dwa male kciuki mojego Dominika :-) Na pewno obronisz się świetnie, nie wątpię w to! Foli, jeśli chodzi o powrót do pracy, to własnie nie wracam :D Biorę w firmie w której jestem zatrudniona wychowawczy a zarabiać będę na swojej działalności. Nie opłaca mi się po prostu rezygnować z działalności i wrócić do pracy. Raz że są to kwestie finansowe, choć wcale nie mam małej pensji. Dwa nie chcę dziecka zostawiać w domu z kimś obcym więc wybrałam że tak powiem mniejsze zło. JA się cieszę z takiego rozwiązania i to bardzo. Może jedynie to, że nie będę przebywać z ludźmi mi będzie dokuczać ale myślę, ze Dominik mi to wynagrodzi. Planuję też zatrudnić opiekunkę na kilka godzin dziennie żebym nie musiała tyrać po nocach jak teraz, tylko normalnie wstawać i siadać do komputera tak jakbym wychodziła do pracy. Ale czekam jak Dominiś nieco podrośnie bo teraz wisi na cycuszku więc opieka inna niż moja własna odpada. Myślę, ze to dobry pomysł, bo w sumie byłabym w domu, a jednocześnie mogłabym mieć wszystko na oku i pracować. Zobaczymy czy takie rozwiązanie się sprawdzi. A teraz właśnie moja mama udała się z wnukiem na spacer, a ja mogę pisać i klepać zleconka buziaczki

Cześć widzę, że dziś wszystkie leniuchują lub błogo odpoczywają, więc i ja zajrzę tu wieczorkiem a teraz lecę poleniuchować:-) Paula, trzymam kciuki za obronę, Ty masz w poniedziałek a ja w piątek :-) też się boję ale mam nadzieję, ze będzie dobrze:-)🌻 miłego dzionka najadłam sie znowu czereśni, kupiłam 1,5kg i już chyba 30dkg zostało, brzuch mi pęka:-)

Witam :) Ja tyż trzymam za Was kciukaski. Ojej Emika nie pękaj :) Miłego dzionka...buzi...buzi!

Patryk to cukiereczek :D Ogladając te zdjęcia \"odpłynęłam\" myślami w moją przyszłość. Mam nadzieję, że będę miała swojego aniołka :) Dziś idę wieczorkiem z mężusiem na kolacyjkę z okazji drugiej rocznicy zaręczyn. W sumie poprosił mnie o rękę we wczorajszą noc ale nie było czasu :)

Hejka. :) Granini- mam nadzieję, ze się udała kolacyjka. 🌻 A co do przyszłości- wiadomo, że parametry męża się poprawiły, a więc i Ty będziesz tulić Waszego skarba. :) Paulus- trzymam kciuki za jutrzejszą obronę , a co Patrysia- podzielam zdanie dziewczyn - słodziutki, jak trzyma rączke pod główkę- faktycznie mały mysliciel. :D Emiczko- napewno się obronisz i wtedy już będzie totalny luzik. :) 🌻 Si- znam doskonale to zwątpienie i brak wiary w powodzenie , nieraz miałam takie mysli , a jednak. :D Tak wieć głowa do góry- wszystkie doczekacie się 2 kresek a później przytulicie \"je\" do siebie. :) 🌻 Elficzku, GOniu- gratuluję wielkoludów. 🌻 Aga- cieszę się, że żabek, który się przebił przywrócił spokój w domu. ❤️ Foliczku- trzymam mocno za Ciebie kciuki. Już się nie mogę doczekac jutrzejszego dnia by móc składać Ci gratulacje. 🌻 O której będziesz miała wynik bety? I jak Twoje zdrówko? ANa- trzymam kciuki za kwitnący własny interes. :) Zabajonku- współczuję Ci tych mdłosci, pociesz się, że juz niedługo się skonczą. :) Elusia- cieszę, się ze już ok. Odpoczywaj Kochana dużo. ❤️ A mnie rozbroił w czwartek chirurg (mój kolega - dowcipniś ;) ) . Tak sie patrzy na mnie, że ostatnio jeszcze tak brzuszka nie było widać i się mnie pyta: \"gdzie tu w poblizu jest jakiś sklep muzyczny\" - ja , że nie wiem. A On- \"to gdzie kupiłaś ten bębenek\" :D:D Ale się uśmiałam. Nie mogę się już doczekać wtorkowego popołudnia- wtedy będę wiedziała co z tą moją przepukliną.

Hej babeczki. Upał straszny. Właśnie uspałam małego w wózku i zostawiałam go na dworze w cieniu. Ja też poprosze o zdjęcia Patryczka - hpenz@op.pl

Aśka dziękuję, doszły. Paula, śliczny Patryczek, aż ochota przychodzi na takiego maluszka ;)

Gość egz28
Czesc dziewczyny,goszczę u Was pierwszy raz,bo tu odesłała mnie Aśka74,do której mam mnóstwo pytań dotyczących inseminacji w Invicie:za którym razem Ci się udało?Jaki lekarz ja przeprowadzał?Czy wiesz cos na temat dr Łukaszuka?Jakie badania poprzedzają ten zabieg?Nas tam skierował mój gin po wyniku testu PCT,który wykazał brak ruchliwości żołnierzyków męża,czy to naparwde jest juz wyrok??Czy juz nie mozemy zajsc w ciaze naturalnie?:(Nie staramy sie o dzidziusia zbyt dlugo,ale ja od dawna sie lecze u gin (stan zapalny,tarczyca)wiec stad to badanie.Jestem przerażona,że dlugo to wszytsko potrwa,czytam co sie da na necie i żadko ta inseminacja przynosi szybko oczekiwany efekt czyli cudna fasolke,no i zdarza sie ze sa problemy przy donoszeniu ciazy..Prosze Cie Asiu opowiedz mi wszytsko jak to bylo u Ciebe,czy jestes zadowolona z Invicty,jakiego lekarza polecasz?Jakie byly koszty?Ja ide do dr Łukaszuka jutro i na pewno dzis nie zasne..Czekam na odp i pozdrawiam serdecznie!!!Ewa

Cześc Ewa. Nie chciałam pisać na tamtym wrednym forum, pełnym zołz. ;) Ja akurat w Invicie byłam krótko i jestem zadowolona. Byłam od sierpnia zeszłego roku do grudnia. Też miałam PCT (bardzo minimalna szansa wyleczenia tego dziadostwa poprzez stosowanie prezerwatywy i branie sterydów przez pół roku- i brak pewności, że się uda) , problemy z tarczycą ( przeciwciała i guzki) oraz wczesniej jeszcze prolaktynę. W listopadzie miałam inseminację, zakończoną powodzeniem. :)Ja akurat leczyłam się u dr Skweresa ( już tam nie pracuje), z tego co wiem Łukaszuk zajmuje się jednie invitro- zostaje Śliwiński i Piątkowski. Polecałabym Śliwińskiego, ale co do wyboru lekarza pogadaj lepiej na forum invictowym- tam są babeczki, które się aktualnie leczą i które znają tych lekarzy. (linka podałam CI na Twoim forum). Mi jak widać Invicta przyniosła efekty, tak wiec nie zakładaj z góry, że sie nie uda, a co do donoszenia - takie samo ryzyko jak przy naturalnym , inseminacja nie ma na to żadnego wpływu. Co do kosztów- inseminacja 400zł, leki ok. 60 , oprócz tego musisz doliczyć wizyty ( wtedy było 60zł) i ew. badania hormonów. Ja się zmieściłam w 650 zł , ale dlatego , że częśc badan robiłam za darmo (pracuje w służbie zdrowia) i że udawało mi się czasami załapać na wizytę NFZ. Ja będziesz chciała wiedzieć coś więcej to pytaj. :)

Gość Tabela I
TABELA I NICK.....MIASTO....TERMIN........KG NABYTE....PŁEĆ........OBBRZUSIA Gosiaczek26...Szczecin.........26.07.05....Urodziła.......Wiktorię Domi24..........Warszawa.......22.05.05...Urodziła...Wiktorię i Zuzannę Ania79...........Kielce............08.09.05......Urodziła .........Igę Dorota28.......Zielona Góra....30.10.05...Urodziła.........Bartusia Mia26...........Wrocław.........01.11.05....Urodziła.......Mateusza Aga*.............Wrocław.........03.11.05....Urodziła........Pawełka Soul..............Warszawa......10.11.05......Urodziła.....Alę i Maję Ewka 77........Leszno...........28.11.05......Urodziła.............Olę Monika80.......Wrocław.........01.12.05.....Urodziła........Patrycja Anna. Jagoda1977....Rzeszów........17.12.05.......Urodziła....... Olę i Wiki Suzinka.........Tarn.Góry.......22.12.05.......Urodziła.......Mateuszka Sysia1912......Malbork..........03.01.06.......Urodziła........Tomusia Lulka79.........Bytom............03.01.06.......Urodziła.......Majeczkę Tu Kasia........Warszawa.......07.01.06.......Urodziła.......Bartusia Bozina .........Tarn.Góry ......10.01.06.......Urodziła.......Martynkę DIDO76 .....Piekary Śl. .........06.03.06.......Urodziła......Mateuszka li_de ...........Toruń.............03.03.06.......Urodziła.........Filipa olala..........ok Bydgoszczy..21.02.06.......Urodziła ...Magdalena Iga Guśka..........Rzeszów..........17.02.06......Urodziła.........Julię Roza_..........Olsztyn...........17.04.06.......Urodziła ....Maję Elff - ...........Łódź...............08.05.06......Urodziła.....Dominika Gonia78........Poznań...........02.05.06......Urodzila....Oscar..103cm Paula24........Poznań........01.06.06 ......Urodziła .........Patryk furszulka......Bogatynia.........30.06.06........?.......... ?..........? Aśka74 .......Trójmiasto.....07.08.06 ..11kg...Sandra, Monika..107cm Iskierka.......Siedlce.......21.10.06......3kg.....????....???????.....87cm

Gość Tabela II
TABELA II NICK.................1DC.........DC...........dzidzia, może@...czas staranek.....miasto Foli...................29.03.......28.......?....................ponad 2 lata Granini..............25.06.......30.......?...................22m-cy......Trójmiasto Emika................15.06......28-34.......13-19.07 ......16 m-cy...W-WA Golka26..........18.04.........30..........?....................już 2 lata.......? Estella ...........24.05.........27.......20.06...............19 m-cy.......Warszawa Sabra ........... 18.04.........30-51..........?..................18m-cy........Trójmiasto Mysza29.............?..........26-28.......?...................6 m-c........Katowice ida_..................?.........26-28.......?....................ok 5 mc-y...? Silve26............03.06........30-?.......po 01.07........14 m-cy........? AnA 30............4.06........30............?................10 m-cy........ maklady .......29.05........29-32......30.06............9 m-cy.... zachodniopom. enigmaa............03.06......25-27......29.06........8 m-cy...Katowice beti78........16.05............21-28..........??.........17 m-cy..Zd-Wola zabajona....25.04.06........26...........21.05.........9 m-cy.....Olsztyn Elusia.........09.05...........29-30.......07.06..........0 m-ce ...Kraków Czarna31.....09.01...........24 ........22.03............5 m-cy.....N.Sącz Młoda_mężatka (Sylwia19)...08.02.....28-35...........8 m-cy....N. Targ kkkkasia.........15.03.........28.........12.04..........1,5roku ...W-wa gosiaczek76.....21.05........?............?...............11cykl......Morąg JaChceFasolke.....14.05......21.....03-04.06.....13m-cy.....Chorzów